Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πλαστά μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Hoaxes - Chain)

zebelia

Recommended Posts

άλλο το σοκάρομαι και άλλο φυλάγομαι...

και εγώ φυλάγομαι αλλά δεν σοκάρομαι από τις ιστορίες που προανέφερα..

να φανταστείς εγώ είμαι 30 ετών και την πρωτοάκουσα την ιστορία όταν ήμουν στο λύκειο...

τι ακριβώς κάνουν Αρχοντούλα μου οι υπεύθυνοι γονείς ?

ποιους θεωρείς ανεύθυνους σε σχέση με την συγκεκριμένη ιστορία ?

Μπορείς όμως να τα κάνεις και τα δυο ταυτόχρονα να σοκάρεσαι με κάτι σοκαριστικό και να φυλάγεσαι να μη σου συμβεί το ίδιο.........

Πουθένα δεν ανέφερα ότι καποιός γονέας είναι ανεύθυνος σε σχέση με αυτή την ιστορία , ούτε καταλόγισα αν είναι δυνατόν σε κάποιον γονέα ευθύνη για όσα γίνονται ή εχούν συμβεί .

Οι υπευθυνοί γονείς κάνουν ότι μπορούν για να προστατέψουν τα παιδιά τους , όπως θα πρέπει και άλλοι πολλοί να κάνουν , όπως εκπαιδευτικοί κτλ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 255
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υπαρχουν χιλιαδες urban legends, μερικοι αστειοι, αλλοι οχι... και ναι, την εχω πατησει και γω!!! (με την ιστορια στην disneyland, με το ζευγαρι που τους απηγαγαν ενα παιδακι και την ωρα που το εψαχναν, τους απηγαγαν και το αλλο....)

το πιο αστειο που εχω πετυχει, το εχω δει γραμμενο σε τοιχο ανακοινωσεων πολυκατοικιας

"ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ"

κοριτσια εδω δεν κρινουμε τους υπευθυνους γονεις και ανευθυνους . εδω μπορει ο καθενας να πει τα γεγονοτα που του εχουνε συμβει ετσι ωστε να προσεχουμε τα παιδια μας σε παρομοιες καταστασεις . αν θα με πιστεψουν οτι η "ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ " ειναι αληθηνη η οχι δεν εχει σημασει για εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι τα παιδια πολλα ακουμε και πολλα γινονται για αυτο το μονο που κανουμε σαν γονεις ειναι να προσεχουμε .

Έτσι ακριβώς είναι !

Μπορείς όμως να τα κάνεις και τα δυο ταυτόχρονα να σοκάρεσαι με κάτι σοκαριστικό και να φυλάγεσαι να μη σου συμβεί το ίδιο.........

Πουθένα δεν ανέφερα ότι καποιός γονέας είναι ανεύθυνος σε σχέση με αυτή την ιστορία , ούτε καταλόγισα αν είναι δυνατόν σε κάποιον γονέα ευθύνη για όσα γίνονται ή εχούν συμβεί .

Οι υπευθυνοί γονείς κάνουν ότι μπορούν για να προστατέψουν τα παιδιά τους , όπως θα πρέπει και άλλοι πολλοί να κάνουν , όπως εκπαιδευτικοί κτλ......

συμφωνω

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

χαχααχ φυστικακι παλι αφιερωσες!!!!

Το πιο παραξενο σε αυτη την ιστορια ειναι γιατι να γραψει η γριουλα αυτο το μηνυμα. Κινητα τηλεφωνα δεν υπαρχουν. Πχ σου στελνω ενα παιδι ετοιμασου!!! Αντι για μηνυμα κατι πιιο πιστικο μπορει να ηταν να δωσει στο παιδακι μια φρατζολα ψωμι ή ενα λογαριασμο δεη κλπ.. Γιατι να το ριψοκινδυνεψει γραφωντας τι προκειται να συμβει?????

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω την ακουω πρωτη φορα και μενα μου φαινετε χαζο να γραψει κατι μεσα στον φακελο καιγιατι δεν το εβγαλε στα καναλια αρχοντουλα ας ρωτησει ο αντρας τον φιλο του;; κοριτσια μολις προηγουμενος ακουσα οτι πιασαν ενα δασκαλο για παιδικη πορνογραφια και ακομαπριν απο μερικες μερες πιασαν ακομα εναν στη θεσ/νικη αυτο που ξερω οτι δεν πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη σε κανεναν.... στο χωριο μου πριν απο μερικα χρονια εξω απο το σχολειο ενας ξενος ρωτησε ενα παιδακι να τον παει σε ενα σπιτι το παιδακι δεν μπηκε για καλη τυχη μεσα και εαν και εκεινος παρακαλουσε εντονα το παιδι καταλαβε και εφυγε μετα απο δυο μερες τον πιασαν εξω απο ενα αλλο σχολειο και για καποιο διαστημα στο χωριο υπηρχε φοβος και τρομος...εγω αυτο που ξερω ειναι οτι συμβαινουν διαφορα εξαφανιζονται παιδια μεγαλοι και ακουγωνται τοσα πρεπει να εχουμε τα ματια μας δεκατεσσερα και εαν η συγκεκριμενη ιστορια ειναι αληθεια η ψεματα δεν εχει σημασια καπως ετσι πλησιαζουν τα παιδια κανενας δεν λεει γεια ειμαι ο κακος ηρθε να σε..ολοι φαινονται υπερανω... και οταν ακους και για δασκαλους που υποτιθετε ειναι διπλα στα παιδια μας τοτε που να εχουμε εμπιστοσυνη...

το κορυφαιο θα ηταν να ηταν ο πιτσιρικας serial killer!!!!

και οντως, να πηγαινε το ραβασακι, και με το που ανοιγαν την πορτα να εβγαζε ενα κουζινομαχαιρο και να τους εσφαζε εκεινος!!!!!

οπως ο τσακι!!!

"ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ"

:lol::lol::lol::lol::lol:

Το πιο παραξενο σε αυτη την ιστορια ειναι γιατι να γραψει η γριουλα αυτο το μηνυμα. Κινητα τηλεφωνα δεν υπαρχουν. Πχ σου στελνω ενα παιδι ετοιμασου!!! Αντι για μηνυμα κατι πιιο πιστικο μπορει να ηταν να δωσει στο παιδακι μια φρατζολα ψωμι ή ενα λογαριασμο δεη κλπ.. Γιατι να το ριψοκινδυνεψει γραφωντας τι προκειται να συμβει?????

έ σταμάτα να βλέπεις csi...

έλεος:lol:

κοριτσια εγω την ακουω πρωτη φορα και μενα μου φαινετε χαζο να γραψει κατι μεσα στον φακελο καιγιατι δεν το εβγαλε στα καναλια αρχοντουλα ας ρωτησει ο αντρας τον φιλο του;; ..

:?::?::!::!:

το κορυφαιο θα ηταν να ηταν ο πιτσιρικας serial killer!!!!

και οντως, να πηγαινε το ραβασακι, και με το που ανοιγαν την πορτα να εβγαζε ενα κουζινομαχαιρο και να τους εσφαζε εκεινος!!!!!

οπως ο τσακι!!!

....και μετά να πήγαινε ο πιτσιρικά πίσω στη γριά και να της έλεγε ορίστε αυτά που ζήτησες....τώρα ήρθε η σειρά σου

rQGhp3.png

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν η ιστορία είναι αληθινή ή όχι αλλά θα ήθελα

να μάθω ποιά είναι η αποδεκτή συμπεριφορά όταν ακούω τέτοιες ιστορίες.

Αν βάλω πολλές φατσούλες του τύπου :evil::evil::twisted::twisted:είμαι καλυμένη και αρκετά σοκαρισμένη?

Θα ήθελα επίσης να μου πει τι με κάνει υπεύθυνο γονιό?

Αν η ιστορία είναι αληθινή δεν θα έπρεπε να ενημερωθούν όλα τα σχολεία

έτσι ώστε κανένα παιδί να μην μένει ασυνόδευτο?Ή δεν μας νοιάζει για τους

υπόλοιπους?μακρυά από τον κ@@ο μας και όπου θέλει ας είναι.

Λυπάμαι αλλά θεωρώ υπεύθυνο ενα γονιό που αντιδράει-ζητάει-προσφέρει

πριν να συμβεί το οτιδήποτε.

Πχ το να κλείνεις τον δρόμο και να ζητάς γέφυρα γιατί σκοτώθηκε παιδί

διασχίζοντας επικίνδυνη διάβαση για να πάει στο σχολείο του έπρεπε το

δρόμο να τον κλείνεις κάθε μέρα πριν σκοτωθεί οποιοδήποτε παιδί κι αυτό

δεν θα το πετύχεις με το να σοκάρεσαι ή όχι ακούγοντας οτιδήποτε.

Υ.Σ και για να προλάβω δεν λέω ότι δεν υπάρχει εμπορία οργάνων αλλά

να είστε σίγουροι ότι αυτά τα κυκλώματα δρουν πολύ πιο οργανωμένα κι

όχι με ραβασάκια να είστε σίγουροι ότι θα είχαν αρπάξει το παιδί και θα του

είχαν αφαιρέσει τα όργανα και δεν θα του δίνανε την εναλλακτική να πάει

ότι ώρα ήθελε το γραμματάκι της γιαγιάς.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

εχεις δικιο, αλλα τωρα εδω που τα λεμε, υπαρχει ενα θετικο σ ολη αυτη την κουφη ιστορια με τους αστικους μυθους (ή οχι....)

παω στα jumbo και κραταω τοσο σφιχτα το χερι της κορης μου, που αγανακτει το δολιο!!! θα μου πεις, αλλιως θα το αφηνες χυμα να αλωνιζει??? οχι, αλλα ενα παραπανω!!! μη μου το κουρεψουν κι ολας!!!!!!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol:

έ σταμάτα να βλέπεις csi...

έλεος:lol:

:?::?::!::!:

....και μετά να πήγαινε ο πιτσιρικά πίσω στη γριά και να της έλεγε ορίστε αυτά που ζήτησες....τώρα ήρθε η σειρά σου

Ετσι μπραβο...!!! Και λιγο χιουμορ δεν βλαπτει.

Θα καταντησουμε να φοβομαστε, να ξεμυτισουν τα παιδακια μας απο τα σπιτια μας. Ελεος...

Ετσι μπραβο...!!! Και λιγο χιουμορ δεν βλαπτει.

Θα καταντησουμε να φοβομαστε, να ξεμυτισουν τα παιδακια μας απο τα σπιτια μας. Ελεος...

έτσι ακριβώς είναι κορίτσι μου...

τι καλύτερο από φοβισμένους πολίτες

αλλά

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

rQGhp3.png

Κορίτσια εγώ αυτή την ιστορία με τη γριά πρώτη φορά την άκουσα χθες και σοκαρίστηκα . Υπάρχουν άτομα που την έχουν ξανά ακούσει και τι με αυτό ;

Τι σημαίνει το έχω ξανά ακούσει ; Εξασφαλίζει ότι δεν εξακολουθούν να συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια ;

Κι αν είναι όλα στημένα έτσι για να μη γίνονται πιστευτά και για να μην ανησυχούμε ;

Αν ο συνάδελφος του άντρα μου είπε την ίδια ιστορία στην αστυνομία με αυτές που έχετε ξανά ακούσει , τότε η αστυνομία θα πρέπει να του πει : άστα ρε φίλε παλιά η ιστορία με την γριά........κτλ και να μη του δώσουν καμία σημασία , κάτι που ακριβώς θα θέλουν να πετύχουν αυτές οι σπείρες , να περνάνε απαρατήρητες και ως ιστορίες μυθομανών .

Κι εγώ αναρώτηθηκα για το γιατί δεν τις δείχνουν οι ειδήσεις και σκέφτηκα , ότι μπορεί να θελει η αστυνομία να νομίζουν οι κακοποιοί πως δεν συνέβη και τίποτα .

Απορώ πως ορισμένοι γονείς δεν σοκάρονται με τέτοιες ιστορίες , επειδή λένε τις έχουν ξανά ακούσει .

Προσωπικά σοκάρομαι και προσπαθώ να φυλάγομαι από όσους κινδύνους μπορώ , όπως φυσικά κάνουν όλοι οι υπεύθυνοι γονείς , γι'αυτό με το που το άκουσα σκέφθηκα , πως θα έπρεπε να το μοιραστώ με άλλους γονείς , σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι σαν κι εμένα , που δεν έχουν ακούσει την ίδια ιστορία .

Που για να υπάρχει σημαίνει πως κάποτε συνέβη και αυτό είναι κάτι που επίσης με σοκάρει!!!!

Αρχοντούλα, η συγκεκριμένη ιστορία είναι ψεύτικη. Στο υπογράφω και εγώ. Απλά ρίξε κανένα μπινελίκι στον συνάδελφο του άντρα σου, γιατί όσο σοκαριστικό είναι όταν συμβαίνουν τέτοιες ιστορίες άλλο τόσο είναι να σου περιγράφουν άλλες ψεύτικες, μόνο και μόνο για να σε σοκάρουν.

Εδώ κολλάνε πολλά τέτοια: :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

υπαρχουν χιλιαδες urban legends, μερικοι αστειοι, αλλοι οχι... και ναι, την εχω πατησει και γω!!! (με την ιστορια στην disneyland, με το ζευγαρι που τους απηγαγαν ενα παιδακι και την ωρα που το εψαχναν, τους απηγαγαν και το αλλο....)

το πιο αστειο που εχω πετυχει, το εχω δει γραμμενο σε τοιχο ανακοινωσεων πολυκατοικιας

Εδώ έχεις λάθος φυστικάκι. ΈΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ! Στον μπαντζανάκη του κουμπάρου μου και πλήρωσε τα μαλλιοκέφαλά του στον υδραυλικό. Να ξέρεις με τα μαυρομάτικα και τα μπαρμπουνοφάσουλα δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα, ρίχνε άφοβα!

χαχααχ φυστικακι παλι αφιερωσες!!!!

Στο σημείωμα όμως έγραφε "Πάρε του και τα δύο νεφρά". Με το λογαριασμό της ΔΕΗ ή το ψωμί δεν θα ήξερε ο συνεργός πόσα νεφρά θα πάρει.;)

.....δε νομίζω τάκη....

Κορίτσια τι να πω , δεν ξέρω , καλύτερα να είναι ψεύτικη παρά αλήθεια........το προτιμώ . Πριν λίγο ρώτησα τον άντρα μου για τον συνάδελφο του , αν είναι σοβαρό άτομο και μου είπε πως φαίνεται σοβαρός , το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν .

Με όλο αυτό μου γεννήθηκε η εξής απορία : Αυτές οι ιστορίες τελικά στο παρελθόν έχουν επιβεβαιωθεί ποτέ ή από πάντα ήταν ιστορίες να προκαλούν ;

Τον συνάδελφο ευχαρίστως θα τον χαστούκιζα αν τα έβγαλε από το μυαλό του μόνο και μόνο για να προκαλέσει , γιατί το είπε και σε άλλους .

Διαφημίσεις

ρε συ αρχοντουλα, εμενα ο τυπος μου κανει οτι ηθελε απλα να πει κατι και να τραβηξει το ενδιαφερον.... πραγματικα ειναι απο τις πιο παλιες ιστοριες τρομου,τις χιλιοειπωμενες...

απο τη στιγμη που δεν το ηξερες, λογικο ειναι οτι σοκαριστηκες....

για φαντασου τωρα, να την ακουσεις αυτη την ιστορια απο τωρα και στο εξης, απο αλλους 10 ανθρωπους.... καθε φορα που θα την ακους, θα χανει και λιγο απο την αξιοπιστια της....

να σου πω τι θα εκανα στη θεση σου.... θα ελεγα στον αντρα μου να του πει την ιστορια με τους κροκοδειλους.... γιατι αυτος ειναι πιο μαγκας, που σας παραμυθιασε???!!!! ακου τι θα τους πεις..............

ενας φιλος σας (ξαδερφος, μπατζανακης, κουνιαδιος)

αγορασε 2 μικρα κροκοδειλακια, μωρα... απο μαγαζι με εξωτικα πετς

αλλα στη πορεια, τα βαρεθηκε...

και τα πεταξε στη λεκανη, και τραβηξε και το καζανακι

μερικα χρονια μετα, εγινε συντηρηση στο αποχετευτικο δυκτιο της περιοχης... κατεβηκαν οι εργατες να κανουν συντηρηση σε σωληνες και φρεατια ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ!!!!!

ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που τους ορμησαν να τους φανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(καλο?)

και μενα απ οοοοοολα αυτα, στο συναδελφο κολλαω.που καθεσαι κ ελεγε τετοια. μυθομανης ηταν ή κατι άλλο?? βεβαια απο στομα σε στομα πολλα πραγματα παραλλασοονται...

γενικοτερα αυτες οι ιστοριες σιγουρα για να εχουν βγει απο καπου εχουν ξεκινησει αλλα που σταματαει ο μυθος κ που η αληθεια ειναι αλλο θεμα. οπως κ σε πολλά θριλερ, τα σεναρια ειναι βασισμενα σε αληθινες ιστοριες.

κ δεν πρεπει να ξεχναμε οτι δεν ειναι ολος ο κοσμος ιδαιτερα εξοικιωμενος με το internet. οποτε λογικο ειναι αλλοι να πιστευουν περισσοτερο σε ολα αυτα λογω απειριας κ αλλοι λιγοτερο. γιατι εχουν δει πολλα τα ματια τους...

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Τον συνάδελφο ευχαρίστως θα τον χαστούκιζα αν τα έβγαλε από το μυαλό του μόνο και μόνο για να προκαλέσει , γιατί το είπε και σε άλλους .

Mπα αρχοντούλα μου και αυτός θύμα έπεσε...

και επίσης δεν το έβγαλε από το μυαλό του κάποιος άλλος του το μετέφερε

κ δεν πρεπει να ξεχναμε οτι δεν ειναι ολος ο κοσμος ιδαιτερα εξοικιωμενος με το internet. οποτε λογικο ειναι αλλοι να πιστευουν περισσοτερο σε ολα αυτα λογω απειριας κ αλλοι λιγοτερο. γιατι εχουν δει πολλα τα ματια τους...

οι αστικοί μύθοι συνήθως δεν βγαίνουν από το ίντερνετ αλλά στόσα σε στόμα

rQGhp3.png

ενας φιλος σας (ξαδερφος, μπατζανακης, κουνιαδιος)

αγορασε 2 μικρα κροκοδειλακια, μωρα... απο μαγαζι με εξωτικα πετς

αλλα στη πορεια, τα βαρεθηκε...

και τα πεταξε στη λεκανη, και τραβηξε και το καζανακι

μερικα χρονια μετα, εγινε συντηρηση στο αποχετευτικο δυκτιο της περιοχης... κατεβηκαν οι εργατες να κανουν συντηρηση σε σωληνες και φρεατια ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ!!!!!

ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που τους ορμησαν να τους φανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(καλο?)

ουυυυυυυυυυ αυτό κι αν είναι παλιόοοοοοοο!!!! που το θυμήθηκες??!!

κι εγω σημερα το συζητησα με την κοπελα που προσεχει το μωρο μου κι αυτη εχει δυο παιδακια στην ηλικια των 10.το ακουσε το ιδιο πριν 5 χρονια στη σταυρουπολη θεσσαλονικης και πριν μια εβδομαδα στη θερμη θεσ/νικης.τελικα η μυθομανια ειναι σοβαρη αρρωστια.γι αυτο κανουν χρυσες δουλειες οι ψυχολογοι.δεν θα σχολιασω αλλο αυτην τη χαζοιστορια γιατι παραπανω τη σχολιασατε με αρκετη δοση χιουμορ και μπραβο σας, γιατι δωσατε μια αλλη διασταση στις μυθοπλασιες και στη βλοσυρη φαντασια καποιων, που μαλλον θελουν εναγωνιως να τραβηξουν την προσοχη.ολα αυτα μου θυμισαν κατι χαρτακια που κυκλοφορουσαν παλια και γραφανε οτι αν δεν το δωσεις σε αλλους 3 θα παθει κακο καποιος απο την οικογενια σου!τα θυμαστε??:shock:

.ολα αυτα μου θυμισαν κατι χαρτακια που κυκλοφορουσαν παλια και γραφανε οτι αν δεν το δωσεις σε αλλους 3 θα παθει κακο καποιος απο την οικογενια σου!τα θυμαστε??:shock:

πηγαινα δημοτικο, ειχα εφιαλτες, ελεγε να το δωσεις σε αλλους 11, και δεν εβρισκα, και ειχα αρρωστησει πολυ σοβαρα μ αυτην την ιστορια, μη μου τα θυμιζεις!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Mπα αρχοντούλα μου και αυτός θύμα έπεσε...

και επίσης δεν το έβγαλε από το μυαλό του κάποιος άλλος του το μετέφερε

οι αστικοί μύθοι συνήθως δεν βγαίνουν από το ίντερνετ αλλά στόσα σε στόμα

δεν αναφερθηκα στο πως βγαινουν αλλα στο πως διαδιδονται. κ βεβαια βγαινουν απο καποιον ανθρωπο-ανθρωπους αλλα ο τροπος διαδοσης ποικιλει. πλεον με την αναπτυξη της τεχνολογιας, το internet παιζει σημαντικο ρολο στη πιο γρηγορη κ μαζικη διασπορά τους. μπορει α μου το πει μια γειτονισσα-συγγενεις αλλα μπορει κ να το διαβασω σε ενα blog ή σε ένα MAIL .

Fistikaki έχεις πολύ πλάκα :-):smile::-) .

Κορίτσια το μόνο καλό είναι ότι μετά από όλα αυτά που γράφτηκαν ,νιώθω καλύτερα , μου έφυγε ένα βάρος...........άει στο καλό πια με τον κάθε μυθομανή:mad::mad::mad: .

Το μόνο πάλι που με προβληματίζει είναι μήπως επίτηδες διαδίδονται αυτές οι τρομοιστορίες για να μη δίνουμε πολλή σημασια και να ενεργούν αυτοί ανενόχλητοι ;:?:

Δεν θα ήθελα με τίποτα να γίνεται αυτό και προτιμώ να πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι , που τους αρέσει να γελάνε με το να τρομοκρατούν , όπως την πάτησα εγώ χθες το βράδυ .

Ζω σε κωμόπολη και πολλές φορές , όταν ήμουν μικρή είχα βοηθήσει σχολώντας από το σχολείο γιαγιάδες με τα ψώνια , αλλά τις γνώριζα .

Τώρα τι θα συμβουλέψουμε τα παιδιά μας , εαν τύχει παρόμοια περίπτωση με γιαγιά που να θέλει βοήθεια ;

Εγώ νομίζω πως στις πιο επικύνδυνες εποχές που ζούμε εμείς τώρα , μάλλον θα πούμε στα παιδιά να μην βοηθάνε καμία γιαγιά στο δρόμο , κάτι που από τη μια είναι και κρίμα ,αλλά ποιος τολμάει να ρισκάρει ;

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα, μόλις έλαβα μέσω email το μήνυμα που παραθέτω παρακάτω. Είναι καραμπινάτη περίπτωση chain mail και είπα να ενημερώσω τις φίλες του φόρουμ, για να ΜΗΝ προωθήσουν κάτι τέτοιο, αν το λάβουν.

Επιτροπή αγώνα αντίστασης κατά των φαρσέρ με τα chain mails!;)

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ- ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 11 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΙΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 2. Η ΜΑΙΡΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ WASHINGTON ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΙΚΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ..

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ e-mail.

ΕΝΑ 2ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

.....δε νομίζω τάκη....

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ e-mail. ?????????????????????:shock::shock::shock::shock:

Αυτό ρε παιδιά, δε μπορώ να το καταλάβω… το έχω δει και αλλού αλλά δεν υπάρχει για μένα τουλάχιστον λογική εξήγηση… αν δηλαδή ο Δήμος Λιοσίων και το χαμόγελο του παιδιού έχει αυτά τα χρήματα, γιατί να περιμένει εμάς να στείλουμε mail για να τα δώσει?????????? Εσείς βλέπεται κάποια λογική σε αυτό??? :confused::confused:

Marandnik συμφωνώ μαζί σου… καραμπινάτη περίπτωση chain mail!!!!!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...