Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΙ PRENATAL SO FAMILY

Recommended Posts

Εχει καμια αυτο το καροτσι ?

προσπαθω να βρω να αγορασω τα υφασματα του καινουργια και μου λεει η εταιρεια το κουφο:δεν πουλαμε ανταλακτικα μονο τα αντικαθιστουμε στην εγυηση..

ειναι δυνατον να ειναι οκ το καροτσι και να μην μπορω να βρω υφασμα και την κουκουλα?

ΗΜΑΡΤΟΝ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω το συγκεκριμένο καρότσι, έχω όμως τις χειρότερες εμπειρίες από τη συγκεκριμένη εταιρία. Εκτός ότι τις 2 φορές που πήγα να ψωνίσω (γιατί 3η δεν θα υπάρξει) όλο και κάποιος τσακωνόταν για καθυστερημένη παράδοση σε καρότσι ή πρόβλημα με την πληρωμή, αλλά ό,τι φορμάκι μου πήραν από εκεί μου βγήκε άχρηστο. Είναι δυνατόν να ανοίγουν οι σούστες στον ύπνο παιδιού 2 μηνών σε φορμάκι 3-6 που χωράει άλλο ένα παιδί μέσα? Έλεος με την ποιότητά τους!

• 2 months later...

Και συνεχιζω το θεμα ξανααπευθυνθηκα στην εταιρεια και παλι τιποτα, το καροτσι ειναι πολυ καλα ο σκελετος δεν εχει ουτε ενα προβλημα οσον αφορα τα υφασματα και να μην τα αλλαξω οκ δε εγινε τιποτα δεν ειναι και χαλια η κουκκουλα ομως ειναι χαλασμενη , ετσι μου αχρηστεευει και το πορτ μπεμπε και το καροτσι αλλα δεν ειναι και βλακεια να παρω νεο καροτσι για μια κουκουλα?

τι ηλιθια εταιρεια εχει καμια ιδεα καποιος?

aMppp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα ΤΑΡΑ, εμενα μετα απ την εμπειρια μου, δεν αξιζει, ειναι απαραδεκτο να μην δινουν αξεσουαρ και ανταλακτικα, τωρα αφου σιγουρευτηκαν οτι δε εχω την αποδειξη μου ειπαν για την αντικατασταση, αν την ειχα δε ξερω τι θα ελεγαν, παντως στην τιμη που το εχουν εχει και αλλα καροτσια ΤΑΡΑ,

τα υφασματα του ειναι φθαρμενα πριν καν ο Κωνσταντινος γινει 1ετους, δεν εχω εμπειρια απο αλλα καροτσια, αλλα παντως δε θα παιρνα ξανα αυτο.

aMppp3.png

Αχχ ηλιαννα μου αυτο κανω σαν την ηλιθια κανω τις ιδιες ερωτησεις απο καταστημα σε καταστημα,, τελικη κινηση θα ειναι ενα email στην ιταλια, και μετα θα παρω αλλο καροτσακι, χωρις λογο βεβαια .... τι κανουν τα νινια σου ηλιαννα μου?

εσυ καλα?

aMppp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...