Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

antigoni84

Recommended Posts

πάντως μου κάνει εντύπωση που όταν λέμε για διαφορά ηλικίας, το μυαλό μας πάει αυτομάτως στο μοτίβο "γυναίκα νέα, άντρας μεγαλύτερος".....

Πεστα,Maryp μου,αισθανομαι μοναξια εδω μεσα..... :lol::lol::lol::lol:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εκανα σχεση ποτε με καποιον μικροτερο,ουτε και μεγαλυτερο περισσοτερο απο 3 χρονια.Με τον αντρα μου εχουμε αυτη τη διαφορα,ειναι 3 χρονια μεγαλυτερος.Βρισκω καλη τη διαφορα μεχρι 7-8 χρονια.Εχω φιλη βεβαια που εχει διαφορα 11,αλλα δε φαινεται στον αντρα της.Απο κει και περα εχω πολλα παραδειγματα γυναικων που ειχαν διαφορα 20 χρονια και αναποφευκτα χωρισαν.Οι δυο ειναι φιλες μου ,και μου ελεγαν μαλιστα πως τοτε οι γονεις τους αντιδρουσαν ,αυτες επεμεναν και μετα το διαζυγιο τους εδωσαν δικιο.Κι εσυ Αντιγονη απ'οτι ειδα σε αλλο ποστ γραφεις για διαφορα 20 χρ.Ειναι δυνατον κοριτσακι μου,τι να τον κανεις τον παππου; να του πηγαινεις το τσα'ι' και να του παιρνεις την πιεση; Ασε που το να ειναι 45 και ακομα ανυπαντρος δε σε προβληματισε; αν ηταν ανθρωπος για οικογενεια(γραφεις πως εσυ ηθελες παιδι) δεν θα ειχε κανει ως τωρα;Δε συμφωνω προσωπικα με τετοια διαφορα,ειναι αλλη γενια,τί κοινο να εχεις;

Εγώ είμαι η μόνη που τα έχω κάνει όλα :oops: Έχω κάνει σοβαρή μακροχρόνια σχέση με κάποιον 5 χρόνια μικρότερο, και σχέση μοιραία με κάποιον 12 χρόνια μεγαλύτερο! Δεν έχω παντρευτεί ποτέ... Νομίζω ότι δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά τα πράγματα. Αν υπήρχαν θα βάζαμε τα δεδομένα μας σε ένα κομπιούτερ, θα μας ταίριαζε και δεν θα χωρίζαμε ποτέ!

ssttaa

Resident,που μου εισαι και ιδιαιτερα συμπαθης,ενω εν μερη εχεις δικιο και συμφωνω σε γενικες γραμμες,μπορω να σου φερω παραδειγμα αντρων που εχουν αλλους λογους που αργουν να παντρευτουν....Ενα παραδειγμα,που το εχω ζησει και στους αντρες της περιβαλλοντος μου,ειναι το επαγγελμα του ναυτικου...Ενας φιλος μου,ειναι 36 ετων,ενα κουκλι,μα κουκλι ομως....Ειναι ναυτικος...Λειπει 10 μηνες τον χρονο στο εξωτερικο και οταν ερχεται και αρχιζω το τροπαρι "Ρεμαλι της κοινωνιας,βρες γυναικα να κανεις οικογενεια" :lol::lol::lol::lol::lol: ,μου λεει"Ποτε θα την γνωρισω,στους δυο μηνες που θα κατσω :?: .Και ποια θα κατσει μαζι μου,αφου θα φυγω πριν καν γνωριστουμε :?: "

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

christiana,παντα υπαρχουν εξαιρεσεις.Κι εγω εχω ενα γνωστο κοντα στα 40 που θελει να κανει οικογενεια,αλλα ειναι αρκετα κλειστος,το προσπαθησε με καποιες κοπελες που δεν εδειξαν ενδιαφερον και τιποτα ως τωρα.Συνηθως ομως οταν καποιος ειναι πανω απο 40 και δεν εχει σκεφτει ως τοτε το ενδεχομενο της οικογενειας δεν μας βαζει σε σκεψεις;Προφανως θελει εναν αλλο τροπο ζωης χωρις ευθυνες

Διαφημίσεις

Αν δεν το εχει σκεφτει,το πιθανοτερο ειναι αυτο που λες....Αλλα εκτος απο το επαγγελμα,βαζουμε και την πιθανοτητα να αγαπησε καποια που τον εφτυσε,να μην ετυχε να αγαπησει καμια τοσο ωστε να προχωρησει....Ολα ειναι τυχερα και για τους αντρες,οσο ειναι και για μας.....Μπορει ο συντροφος της Αντιγονης,να ανηκει σε αυτους,αυτο λεω.....

Αλβερτος Αινσταιν

Βέβαια πέρα από τα παραπάνω τα οποία και φυσικά είναι προσωπικές απόψεις , γνωρίζω πολύ καλά πως αρκετές γυναίκες και μάλιστα ενεργά μέλοι αυτού εδώ του 4ρουμ δεν χρειάζονται την παραπάνω διαφορά ηλικίας και μπορούν να σταθούν στα ίσα απέναντι σε συνομήλικους άντρες :cool:

για κάντο μας λίγο πιο σαφές αυτό βρε Αλέξανδρε ... :)

Eντάξη :cool:

Συμπληρώνω , απέναντι ακόμα και από μικρότερους άντρες.

Εγω ακομη δεν ειμαι σιγουρη οτι καταλαβα..... :oops::oops::oops: .

Αλβερτος Αινσταιν

εγω ειμαι κατα... σορυ για τις κοπελες που ειναι με μεγαλυτερους, αλλα παντα "φοβομουν" αυτη τη διαφορα. βλεπω πολλα ζευγαρια γυρω μου που η ασυνενοησια πευτει συνεφο γιατι ο αντρας ειναι στον κοσμο του και εχει βαρεθει τη ζωη του.. αλλα και χωρις αυτα τα παραδειγματα, θεωρω οτι παντα το ζευγαρι θα εχει διαφορετικες αναγκες και θελω που δεν θα μπορουν να καλυφθουν... γνωμη μου παντα... για μενα μαξιμουμ 5 χρονια μεγαλυτερος ο αντρας...

με καλυψες πληρως μαργκαρετ!!!

και γω της ιδιας αποψης ειμαι

γιαυτο και με τον ανδρα μου εχουμε κατι μηνες διαφορα

δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με μεγαλυτερο ανδρα!!

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Κι εσυ Αντιγονη απ'οτι ειδα σε αλλο ποστ γραφεις για διαφορα 20 χρ.Ειναι δυνατον κοριτσακι μου,τι να τον κανεις τον παππου; να του πηγαινεις το τσα'ι' και να του παιρνεις την πιεση; Ασε που το να ειναι 45 και ακομα ανυπαντρος δε σε προβληματισε; αν ηταν ανθρωπος για οικογενεια(γραφεις πως εσυ ηθελες παιδι) δεν θα ειχε κανει ως τωρα;Δε συμφωνω προσωπικα με τετοια διαφορα,ειναι αλλη γενια,τί κοινο να εχεις;

και εμενα ο αντρας μου ειναι 42 χρονων αλλα δεν του φτιαχνω ουτε τσαι,ουτε του περνω την πιεση.δεν παιζει ρολο η ηλικια οταν αγαπας καποιον.ενας αντρας 40+χρονων,μπορει να αισθανετε ποιο νεος απο καποιον 2ο0 η 30.το οτι καποιος αντρας μεγαλης ηλικιας δεν εχει παντρευτει δεν σημαινει οτι εχει καποιο κουσουρι απλα μπορει να μην βρηκε την καταληλη γυναικα.προσωπικα την αντιγονη δεν την ξερω αλλα καλο θα ηταν να προσεχουμε τη λεμε χωρις να προσβαλουμε τον αλλο.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Διαφημίσεις

Βέβαια πέρα από τα παραπάνω τα οποία και φυσικά είναι προσωπικές απόψεις , γνωρίζω πολύ καλά πως αρκετές γυναίκες και μάλιστα ενεργά μέλοι αυτού εδώ του 4ρουμ δεν χρειάζονται την παραπάνω διαφορά ηλικίας και μπορούν να σταθούν στα ίσα απέναντι σε συνομήλικους άντρες :cool:

για κάντο μας λίγο πιο σαφές αυτό βρε Αλέξανδρε ... :)

Eντάξη :cool:

Συμπληρώνω , απέναντι ακόμα και από μικρότερους άντρες.

ωραία το λύσσαμε και αυτό , ευχαριστώ Αλέξανδρε :)

εγώ με τον καλό μου , έχω μόλις 18 χρόνια διαφορά ηλικίας πάντως ... :cool:

Κι εσυ Αντιγονη απ'οτι ειδα σε αλλο ποστ γραφεις για διαφορα 20 χρ.Ειναι δυνατον κοριτσακι μου,τι να τον κανεις τον παππου; να του πηγαινεις το τσα'ι' και να του παιρνεις την πιεση;...

και όπου να 'ναι έχει γενέθλια .... εχω μπερδευτεί τι δωρο να του πάρω ...

Να του πάρω ενα Π ;;;;; ή μηπως ένα πιεσόμετρο ;;; (γιατι δεν έχουμε τιποτα απο τα 2 σπίτι ... ακόμα ) :cool::cool::cool:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Να του πάρω ενα Π ;;;;; ή μηπως ένα πιεσόμετρο ;;; (γιατι δεν έχουμε τιποτα απο τα 2 σπίτι ... ακόμα ) :cool::cool::cool:

κοριτσαρα μου γλυκια παρε μια τουρτα σε σχημα καρδιας,παρε και μια σαμπανια,και πιειτε στην αγαπη σας,και ασε τα Π και τα τσαγια σε αυτουν που σας ζηλευουν και θελουν το κακο σας. :D:D:D:D:D

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

κοριτσαρα μου γλυκια παρε μια τουρτα σε σχημα καρδιας,παρε και μια σαμπανια,και πιειτε στην αγαπη σας,και ασε τα Π και τα τσαγια σε αυτουν που σας ζηλευουν και θελουν το κακο σας. :D:D:D:D:D

Ακριβως.

Εγω βλεπω στις φωτο ενα υπεροχο,ταιριαστο ζευγαρι,μακαρι πολλα ζευγαρια να ηταν ετσι.....Φτου,φτου.....

Αλβερτος Αινσταιν

κοριτσαρα μου γλυκια παρε μια τουρτα σε σχημα καρδιας,παρε και μια σαμπανια,και πιειτε στην αγαπη σας... :D:D:D:D:D

κάπου εκεί προσαλατολίζομαι και εγω Αγκαλίτσα ... :D

Χριστίνα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

εγω ειμαι κατα... σορυ για τις κοπελες που ειναι με μεγαλυτερους, αλλα παντα "φοβομουν" αυτη τη διαφορα. βλεπω πολλα ζευγαρια γυρω μου που η ασυνενοησια πευτει συνεφο γιατι ο αντρας ειναι στον κοσμο του και εχει βαρεθει τη ζωη του.. αλλα και χωρις αυτα τα παραδειγματα, θεωρω οτι παντα το ζευγαρι θα εχει διαφορετικες αναγκες και θελω που δεν θα μπορουν να καλυφθουν... γνωμη μου παντα... για μενα μαξιμουμ 5 χρονια μεγαλυτερος ο αντρας...

με καλυψες πληρως μαργκαρετ!!!

και γω της ιδιας αποψης ειμαι

γιαυτο και με τον ανδρα μου εχουμε κατι μηνες διαφορα

δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με μεγαλυτερο ανδρα!!

Κι εμεις 1 χρονο και κατι... παντα φοβομουν -ακομα και στη σκεψη- να κανω σχεση με μεγαλυτερο...

me and my men...

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι ειναι οτι προκυψει...

Εγω βρηκα ακριβως ο,τι ηθελα σε εναν ανδρα 10 χρονια μεγαλυτερο μου. Αν ηταν ο ιδιος και ηταν συνομιλικος, δε θα ειχα προβλημα. Το ιδιο ωριμος και με ορεξη για ζωη ηταν στην ηλικια που ειμαι τωρα, το ιδιο και στην ηλικια που ειναι τωρα αυτος.

Σημασια εχει να βρεις το αλλο σου μισο που αναζητας και αυτο να το λες και μετα απο π.χ 10 χρονια γαμου.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

καλησπερα κ απο μενα!!θα ήθελα απλα να πω κ εγω την γνωμη μου κ την προσωπικη μου εμπειρία!Παντα φοβόμουν την διαφορα ηλικίας κ πίστευα οτι το maximum πρεπει να ειναι 5 χρονια μεγαλυτερος ο αντρας, μεχρι που ΄γνώρισα τον άντρα μου, με τον οποίο έχουμε διαφορα 14 χρονια. Είμαστε 6 χρονια μαζί, ή κάθε μας μέρα είναι κ καλύτερη και σε όσους μου λένε οτι σε καμια 10 αρια χρονια θα έχουμε προβλήματα κ τετοια απαντάω οτι αυτα που θα ζήσω στα επομενα 10 χρόνια μαζί του, θα είναι τόσο ποιοτικα και ευτυχισμενα που θα πω χαλάλι!σημασία έχει για το τι θέλουμε εμείς και πως θα είμαστε ευτυχισμένοι. Και ο κόσμος πάντα θα έχει να πεί την κουβέντα του είτε είσαι στην ιδια ηλικία είτε εχεις διαφορα!...γιατι καμία φορα οτι κοροιδεύεις, το λούζεσαι!

GCb7p2.png

RZHyp2.png

ο κόσμος πάντα θα έχει να πεί την κουβέντα του είτε είσαι στην ιδια ηλικία είτε εχεις διαφορα!...γιατι καμία φορα οτι κοροιδεύεις, το λούζεσαι!

Συμφωνώ!

ssttaa

λοιπον, εγω με τον δικο μου-που ειμαστε κοντα ηλικιακα, και τη πιεση του παιρνω, και θερμομετρο του βαζω και γενικα τον γηροκομω απο τα 30 μας!!! ειχα σχεση οταν ημουν 19, με αντρα 40 και περασα γ α μ α τ α!!!!! ηταν ολα τελεια!!! (μεχρι που το μαθανε οι δικοι μου κι εγινε κολαση... αλλη ιστορια αυτη...)

οταν υπαρχει διαφορα ηλικιας, ειτε η γυναικα μεγαλυτερη, η ο αντρας, υπαρχει προσπαθεια και διαθεση να διατηρηθει νεος και ενεργητικος για να σταθει διπλα στον νεωτερο...

η νονα μου ειχε 20 χρονια διαφορα με το νονο μου. οταν εκεινη ηταν 50, εκεινος ηταν 70... εκεινη ηταν χαλια γεματη ρυτιδες,καταβεβλημενη, σχεδον ερειπιο... εκεινος ζωηρος,ζωηρος, αθλητικος και μπον βιβερ... (αλλες εποχες βεβαια...)

τες πα... (εγω παντως ανταλλαζω τον δικο μου... :D , ακομα και με 50αρη!!! αρκει να ξεκολλαει απο τον ρημαδη το καναπε!!!!!)

ενα θα σας πω..ο αντας μου στα 38 του πηγε και ανεβηκε με ποδηλατο απο το καρπενησι στο καταφυγιο(οχι το χιονοδρομικο που ειναι κοντα..την καλιακουδα(για οποιον ξερει) πανω στο βουνο)...εγω αμα πρεπει να παω σουπερ μαρκετ βαριεμαι του θανατα..

ειναι στον ανθρωπο..ισως τελικα αυτος να αλλαζε εμενα με καμια 50αρα πιο δραστηρια :lol::lol::lol::lol:

λοιπον, εγω με τον δικο μου-που ειμαστε κοντα ηλικιακα, και τη πιεση του παιρνω, και θερμομετρο του βαζω και γενικα τον γηροκομω απο τα 30 μας!!! ειχα σχεση οταν ημουν 19, με αντρα 40 και περασα γ α μ α τ α!!!!! ηταν ολα τελεια!!! (μεχρι που το μαθανε οι δικοι μου κι εγινε κολαση... αλλη ιστορια αυτη...)

οταν υπαρχει διαφορα ηλικιας, ειτε η γυναικα μεγαλυτερη, η ο αντρας, υπαρχει προσπαθεια και διαθεση να διατηρηθει νεος και ενεργητικος για να σταθει διπλα στον νεωτερο...

η νονα μου ειχε 20 χρονια διαφορα με το νονο μου. οταν εκεινη ηταν 50, εκεινος ηταν 70... εκεινη ηταν χαλια γεματη ρυτιδες,καταβεβλημενη, σχεδον ερειπιο... εκεινος ζωηρος,ζωηρος, αθλητικος και μπον βιβερ... (αλλες εποχες βεβαια...)

τες πα... (εγω παντως ανταλλαζω τον δικο μου... :D , ακομα και με 50αρη!!! αρκει να ξεκολλαει απο τον ρημαδη το καναπε!!!!!)

από καναπε βλέπω κ σεις μια χαρα τα πάτε????????? :lol::lol::lol:

σε 45' εμενα κλεινει 13 ωρες!!!!!!

μάλλον σας περάσαμε εεε?????

:lol::lol::lol::lol::lol:

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

οχι, εμενα σηκωθηκε 2 φορες...

μια για κατουρημα, και μια για τσιγαρο εξω στη βεραντα

(να παω να τον σκουντηξω, να δω αν ζει??? δεν εχει κουνηθει εδω και κανα τριωρο.....)

οχι, εμενα σηκωθηκε 2 φορες...

μια για κατουρημα, και μια για τσιγαρο εξω στη βεραντα

(να παω να τον σκουντηξω, να δω αν ζει??? δεν εχει κουνηθει εδω και κανα τριωρο.....)

φτου!!!!!!!!!!!!!!!!

χάσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω του έχω καθετηρα :wink:

κουνάει μονο το αφτί να ακουσει τι έκανε ο ΠΑΟΚ κ μου μιλάει,

γιατι του κάνω live αναμετάδοση από το stoixima.gr

:lol::lol::lol:

xWWzp2.png

μα.... ολοι ιδιοι!!!!! :evil:

δεν μπορεις να φανταστεις πόσοι τέτοιοι κυκλοφορουν!!!

αυτοί ειναι απλά ο κανόνας :!:

τις εξαιρέσεις όσες τις έχουν είναι σπάνιο φαινόμενο :wink:

xWWzp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...