Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πείτε καμμιά γνώμη..

Recommended Posts

Ευχαριστώ Χρυσαλιδούλα για τον χρόνο κ τις ιδέες το ψάχνω , τώρα κόλλησα κ με τα γλυφιτζούρια απο τα γενέθλεια του Χρήστου της Aggeloudia.Tα είδατε?Πολύ όμορφα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα παραγγείλαμε την τουρτίτσα ! Είναι πολύ όμορφη είναι με το αρκουδάκι απο το for ever friends πολύ μπεμπέ με αστεράκια στο πλάι της τουρτας, μοιάζει κ με τα υπόλοιπα που έχουμε προμηθευτεί.. έχω όμως ενα δίλημμα.. Εγω επειδή είναι πολύ όμορφο και γεμάτο σχέδιο έλεγα να μην γράψουμε τίπτα πάνω της.Ο καλός μου και η υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου είπανε οτι κάτι πρέπει να γράψουμε πάνω εσείς τι λέτε?

εγώ, μιάς και ακόμη δεν ήταν καν βαφτισμένος...

δεν έγραψα τίποτε! μου αρκούσε η παράσταση που είχα διαλέξει!

μπορείς όμως να τυπώσεις ένα ωραίο καρτελάκι και με ένα πχ καλαμάκι από σουβλάκι το καρφώνεις πάνω! έτσι όπως θα είναι υπερυψωμένο δε θα βαρύνει την επιφάνεια της τούρτας... θα έχεις και το μνμ γραμμένο! άσε που μετά το φάγωμα της τούρτας... εκτός από την αναμνηστική φωτό της θα έχεις και αυτό για ενθύμιο αν θες να το κρατήσεις!! :wink:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

καλά λέτε, θα δω μήπως βγάλω εγχρωμη φωτοτυπία την φιγούρα απο το πιατάκι και γράψω το μνμ ή κάτι τέτοιο .. :wink:

πρέπει

1.να δώσω τα προσκλητήρια

2.να βρω μενού / θα τα κάνω εγώ ή caterin?

3.κι όμως ακόμα δεν ξέρω που είναι καλύτερο να γίνει σπίτι μας ή στη γιαγια?

4.αναμνηστικό δωράκι?

5.δώρο για το μωρό?

Διαφημίσεις

Πολυτίμη τώρα είδα το τόπικ σου αφού και εγώ λεω σιγά - σιγά να μπω στο πνεύμα των 1ων γενεθλίων. Η τούρτα με τα αστεράκια φανταστική!!!!!!!! Μου έδωσες και θέμα για το πάρτυ μιας και ο Αλέξανδρος έχει ένα σημάδι στο πόδι σαν αστέρι. Και εγώ είχα πάρει στης κόρης μου τα γενέθλεια πίτσες από τη pizza fan και μου βγήκε οικονομικό (4 γίγας πίτσες 50?).

Με το καλό τα γενεθλειάκια σας.. Όντως είναι πολύ όμορφη τούρτα!

Φοβερό το σημαδάκι στο ποδαράκι, μοναδικός έτσι κι αλλιώς ε?

Σχετικά με την πίτσα ενδέχεται να την φτιάξει η μία γιαγιά - σήμερα θα της το προτείνω την κάνει τέλεια..

Μάλλον θα έχουμε

μπόμπα

καλαμάκια χοιρινα

πατατούλες φούρνου

πίτσα

2 είδη τυριών (γραβιερα Μυτιλήνης / ρεγκατο? εμενταλ? )

μπαστουνάκια αγγουράκια καρότα με κάποιο ντιπ κ τοματινια

Βασικά επειδή θα χρησιμοποιήσουμε πιατάκια μιας χρήσεως δεν ήθελα να υπάρχει κάτι με πολλές σάλτσες κτλ για αυτό και αποφεύγω την καθ εαυτού σαλάτα.

Πως σας φαίνονται? Θα αλλάζατε/ προσθέτατε κάτι?

Διαφημίσεις

politimi μου φαίνεται αρκετά καλό το μενού...

θα μπορούσες να κάνεις και αυτά τα ατομικά παστιτσάκια με τη σφολιάτα..είναι νόστιμα και όλοι τα τρώνε..βέβαια θέλει λίγο χρόνο η παρασκευή τους...

Πότε είναι τα γενέθλια???

Να προσθεσω για ιδεες απο αυτα που φαγωθηκαν σε εμας πιο πολυ!!!

Τυροπιτακια -homemade

Κεκακια μαφινς στολισμενα με smarties και πολυχρωμη τρουφα

Σαρμαδακια -(ετσι τα λεμε) -με αμπελοφυλλο - αναρπαστοι

Πιτσες - ηδη το εβαλες - δεν εμεινε ουτε κομματι

Επισης ειχα παρει τα νερακια με τα αυρα τα μπουκαλια και ολα τα παιδακια ηπιαν απο αυτα αντι να παρουν τους χαζοχυμους :wink: και τα περισσοτερο για ντεκορ!

Αυτα!!

Αααα τις μπομπες τις εκανα με κουπ αστερακια και λουλουδακια-τις εφαγαν οι μεγαλοι παρα τα παιδια αλλα ηταν ωραιες εμφανισιακα.

Αααα και αλλο που φαγωθηκε με πολυ επιτυχια!

Αυτα που εχουν σφολιατα και τα γεμιζεις με κιμα και απο πανω μπεσαμελ.

Τελος. :lol::lol:

politimi εγώ θα έβγαζα τις πατατούλες φούρνου...

με τα πιτσιρίκια είναι προτιμότερο να αρκεστείς σε finger food :wink:

η λύση θα ήταν να κανεις τις έτοιμες τις στρογγυλές... αλλά δεν είναι ότι ποιό καλό για παιδάκια :?

fotinip τα γενέθλειά μας είναι την Δευτέρα, με βρήκες αδιάβαστη δεν τα ήξερα τα ατομικά παστιτσάκια, φαντάζομαι οτι θα είναι φοβερά..έχεις καμμιά παραπάνω οδηγία?Αν τα ετοιμάσω π.χ. την προηγούμενη μπορώ να τα ψήσω την ίδια μέρα? πως γίνονται σαν τα πιροσκάκια με κιμά?

Μήπως είναι πιο εύκολο να κάνω κανελλόνια?Μοιάζουν?

th@lia τα τρέλανες τα μωρά μικρά και μεγάλα ε?

Εμείς θα είμαστε μόνο μεγάλοι δεν έχουμε άλλο μωρό στην οικογένεια ακόμη..οπότε γλυτώνω την "δύσκολη" κριτική των μικρών μας επισκεπτών :lol:

τα κουπ πατ είναι πολύ όμορφα αλλά μάλλον θα μου φάνε περισσότερο χρόνο.. οπότε παραδοσιακή μπόμπα για τις slow μαμάδες (politimi).Tην μπόμπα θα την έχω έτοιμη απο το πρωί ε?

xrysalis έχεις απόλυτο δίκιο για το finger food - γιατί και η μεγάλοι όταν το πάρτυ είναι μπουφέ, υπάρχει δυσκολία στο μαχαιροπήρουνο κτλ..

Γι αυτό και δεν ήθελα πολλά σαλτσοειδή..

Τελικά θα κάνω και μια πράσινη σαλάτα τύπου ceazar , πατατούλες πήραμε φρέσκιες στρογγυλές, τα καλαμάκια αποφασίσαμε να τα παρουμε έτοιμα μη γίνουν στεγνά.

Η νονά θα φτιάξει ρώσικη,πήραμε και δυο σαμπάνιες Asti Martini sorry για την διαφήμιση αλλά είναι η αγαπημένη μου..και τα πρώτα γενέθλεια είναι η καλύτερη ευκαιρία αν μη τι άλλο για ενα ποτηράκι ε?κι ας θηλάζουμε. .

Α ναι πήρα και κάτι κράκερ για καναπέ με τυρί spead και σαλάμι αέρος ..

το σουλουπώνω σιγά σιγά το μενού..

2 μπόμπες

καλαμάκια χοιρινά

πατατούλες φούρνου

πίτσες

2 είδη τυριών (γραβιερα Μυτιλήνης / πεκορίνο με πιπέρι )

μπαστουνάκια αγγουράκια καρότα με κάποιο ντιπ

ρώσικη της νονάς

μεγάλη πράσινη σαλάτα τύπου ceazar

Ευχαριστώ πολύ πολύ για την βοήθεια, είμαι υπόχρεη και επιφυλλάσομαι :D!

Διαφημίσεις

είμαι υπόχρεη και επιφυλλάσομαι :D!
τι εννοείςςςςςςςς;;;; θα στείλεις μεζεδάκι;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οι μπομπες θα είναι με διαφορετικό περιεχομενο φανταζομαι εεεε; :roll:

fotinip τα γενέθλειά μας είναι την Δευτέρα, με βρήκες αδιάβαστη δεν τα ήξερα τα ατομικά παστιτσάκια, φαντάζομαι οτι θα είναι φοβερά..έχεις καμμιά παραπάνω οδηγία?Αν τα ετοιμάσω π.χ. την προηγούμενη μπορώ να τα ψήσω την ίδια μέρα?

2 μέρες διαφορά τα ζουζούνια μας??

και από ότι θυμάμαι βαφτίσαμε και την ίδια μέρα!!!

μάλλον πρέπει να τα φτιάξεις αυθημερόν...εκτός αν ετοιμάσεις τον κιμά από την προηγούμενη....

και αυτό που λέει η thalia γίνεται πολύ ωραίο..με κιμά και μπεσαμέλ...

Με το καλό και να περάσετε τέλεια!!!!

xrysalis Nαι αμέ τώρα και ντελίβερι :lol: !

οι μπομπες θα είναι με διαφορετικό περιεχομενο φανταζομαι εεεε;

ναι μια κλασική , μια κοτόπουλο μάλλον

fotinip έχεις δίκιο, λές να είναι κισμέτ τα υδροχοάκια μας?άσχετο πόσα κιλά/υψος είναι Maira?

76 ύψος και 8800..

Είναι κάτω από το μέσο όρο ατα κιλά και πάνω από το μέσο όρο στο ύψος..

Ψηλή και αδύνατη...

Εσένα???

Εντάξει, ταιριάζουνε! 78 και 9400γρ λίγο κάτω απο την καμπύλη μας είπε αυτή τη φορά :o

Εχτές γιορτάσαμε τα πρώτα μας γενέθλεια, το πάρτυ είχε απόλυτη επιτυχία,

θα επανέλθω με φωτό.

Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα η μαμά ο μπαμπάς ήταν πολύ χαρούμενοι όπως και ολόκληρη η οικογένεια - ο μικρούλης μου είχε πάθει σοκ μάλλον επειδή ήμασταν τόσοι και ήταν σοβαρός , μέχρι που αρχίσαμε να χορεύουμε και πήρε τα πάνω του :D

( Ο γυναικολόγος μου, μας έστειλε ενα καλάθι λουλούδια και μας κούφανε!)

Επανέρχομαι με φωτό ! ! !

Ευχαριστώ όσες αποτέλεσαν έμπνευση με τις ιδέες τους και για τα δικά μας γενέθλεια!

642442s5am4b2ugx.gif

να τα 100στήσει και του χρόνου με υγεία!

να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώσεις όπως ποθείς!!! :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...