Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σε λιγότερο απο τρεις εβδομάδες γίνεται ο κούκλος μου ενός..αλλά εγω εχω μπλοκάρει γιατί σκέφτομαι οτι το σπιτάκι μας είναι μικρούλη.. Καλά ενννοείται οτι θα τα γιορτάσουμε αλλά τι να κάνω? Αυτό που έχουμε σκεφτεί είναι πως θα τα γιορτάσουμε με τους παππούδες τα αδέρφια μας και τη νονά . Σύνολο 12 τουλάχιστον. Είναι το πρώτο παιδάκι όλων μας - οι κολλητοί φίλοι μας είναι σε άλλη φάση ..Έχουμε κάποιους φίλους στον ευρύτερο κύκλο με παιδάκια αλλά εφ όσον ο μικρός δε τα ξέρει και είναι νινάκι δεν κρίνουμε να τα γνωρίσει εκείνη την ημέρα επι τούτου τα παιδάκια..

Τα είπα όλα μαζί ελπίζω να βγάλετε καμμιά άκρη να πείτε και καμμιά γνώμη γιατί περνάει και ο καιρός..ευχαριστώ εκ των προτέρων

Διαφημίσεις

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ποσταραμε σχεδον την ιδια στιγμη αλλα και εχουμε και πολυ κοντα γενεθλια!!Επισης και εγω επειδη ειναι μικρουλα ακομα θα κανω και εγω παρτυ για λιγα ατομα τους πολυ κοντινους!!Οποτε μπορουμε να το ψανχουμε παραλληλα και να παραθετουμε ιδεες!!!

Εγω παντως οπως διαβασες ξεκινησα ψαχνοντας θεμα!!!Αν και λιγο αυστηρη στην επιθλογη :oops::oops::oops: .

Το μενου το θεωρω σχετικα ευκολο μιας και τα ψιλοκαταφερνω στην μαγειρικη και θα βαλω και τις γιαγιαδες να κανουν κατι!Ας ξεκινησουμε λοιπον :lol::lol:

Mια ιδέα για πρόσκληση που μου ήρθε μιας και αφορά λίγα άτομα, δη τους εντελώς στενούς συγγενείς είναι μια κούπα με πρόσφατη φώτο που να λέει π.χ. "κι όμως είμαι ενός έτους" και απο το χερούλι να κρέμεται κάποιο καρτελάκι με περισσότερες λεπτομέρειες..

Το 'πρόβλημά μου όμως τι να κάνω με το χώρο κατα κύριο λόγο..

th@lia καλή επιτυχία στη διοργανώση και να το χαίρεσαι το κουκλάκι σου!(Σου αρέσει η ιδέα της πρόσκλησης? Αν προμηθευτείς και είδη πάρτυ με logo την ηλικία θα είναι αυτό το θέμα του πάρτυ..)

Η αληθεια ειναι οτι αυτη ειναι ωραια ιδεα και το αντιστοιχο σε ημερολογιο με την φωτο της μικρης σκεφτηκα και εγω για αρχη, μιας και απευθυνομαστε σε συγγενεις!!!Και απλα το ψανχω λιγο ακομα!!

Με τον χωρο αν δεν επιλεξεις να το κανεις καπου εκτος σπιτιου δεν εχεις μαλλον και πολλες επιλογες!!Οποτε μηπως να σκεφτοσουν καποια αλλαγουλα προσωρινη στα επιπλα του σπιτιου ωστε να χωρανε!!Επισης σκεψουν οτι πολλοι απο τους μεγαλους που θα ειναι και περισσοτεροι ισως καπνιζουν οποτε περισσοτερο χρονο θα τον φανε σε καποιο μπαλκονι ή κατι τετοιο!! :cool: Εσυ για το σπιτι φανταζομαι σκεφτεσαι εεε??Να σου ζησει και σενα το μωρακι σου και να ειναι γερα και τυχερα ολα τα παιδακια μας!

Διαφημίσεις

Η πιο όμορφη τούρτα..http://www.flickr.com/photos/bigandlittle/265423979/ τι λές th@lia?

..και η πιο εύκολη..http://www.videojug.com/film/how-to-make-a-first-birthday-cake

Επικοινώνησα με το http://www.tourtes.com/ εκτελούν μια παραγγελία ανα ημέρα, την επιθυμητή ημερομηνία είναι κλεισμένοι..εν τω μεταξύ έστειλά με mail την φωτο απο την πρώτη τούρτα στο sugar art να μου πουν αν γίνετε κ πόσο θα κοστίσει..ψήνομαι να επιχειρήσω και μόνη μου να τη φτιάξω..

Παράλληλα θέλω να κάνω ενα δωράκι στον μικρό μου πέρασαν τα Χριστούγεννα και τον πιάσαμε κορόιδο, θέλω κάτι που να μείνει σαν αναμνηστικό επειδή είναι τα πρώτα του γενέθλια- καμμιά ιδέα?

η ιδέα με την κουπα/προσκληση μου αρεσε πολυ!!

επειδη ειναι αργα και νυσταξα... δεν θα σας πω πολλά!

δειτε εδώ :arrow:http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5427&highlight= για καμια ιδέα γενικά και απο αυριο τα λεμε παλι!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Tα αστερακαι τελεια!!Και επισης ειχα δει καπου μια που ειναι με κυβακια παιδικα!!Εσυ εισαι και ορεξατη για την τουρτα!!Εγω σιγουρα θα την παραγγειλω παντως!!!!!Δεν υπαρχει περιπτωση!!Φυσικα ακομα δεν ασχοληθηκα και με το θεμα!Περιμενω το σκ να το δω λιγο πιο σοβαρα!!Ειναι και το οικονομικο στην μεση....

Για να παρεις κατι και να μεινει ομως τι θα μπορουσε να ειναι που θα μπορει και να το παιξει?Μονο κατι σαν ματακι αλλα απο τα ωραια!!!!και να το κρατησεις ενθυμιο..Ή αλλιως κανενα καλο παιχνιδακι απο τα ξυλινα που εμενα μαρεσουν πολυ που μετα θα το κρατησεις σαν το πρωτο του δωρο γενεθλιων απο την μαμα και το μπαμπα!!!

th@lia και εμένα τα αστεράκια με ξετρέλαναν.. Με κυβάκια έχω δει αυτή πολύ ωραία κάπου την είδα και σε παλ χρώματα http://michellecakes.co.uk/portfolio.html

Σήμερα πήρα καπελάκια χαρτοπετσέτες γιρλαντες πιατάκια απο ένα κατάστημα με είδη πάρτυ στην Κύμης - είχε λιγότερη ποικιλία απο ό'τι ήθελα αλλά τουλάχιστον είχε -μιάς και δεν έχω δει πουθενα αλλού κάτι σχετικό με πρώτα γενέθλεια .. αν τα βρω στο ίντερνετ θα ανεβάσω φωτο.

Αργότερα πέρασα απο την Μέλισα στο Περιστέρι 27€/το κιλό + 10με12€ το σχέδιο που ήθελα..(ίδιο με το ντεσέν απο τα πιατάκια κτλ.) μόνο που δεν λυποθήμησε ο μπαμπάς όταν άκουσε για 65€ η τούρτα ..Παρεπιπτόντως στο sugar μου έίπανε 70€ το σχέδιο με τα αστεράκια αν και τους φάνηκε απλοικό λέει .. Δεν αποφασίσαμε ..Μπορεί και να προσπαθήσω να την κάνω εγω..

Σχετικά με το δωράκι του δεν ξέρω, δεν είχα καμμία εξαιρετική ιδέα..

Εσύ th@lia έχεις σκεφτεί τίποτα?

Σήμερα πετάχτηκα μέχρι το Σείριο

μήπως βρω ποτηράκια που να σετάρουν με τα υπόλοιπα απο το perfect party μιας και εκεί, δεν είχε τα αντίστοιχα του σετ.

Οι διαφορές στην τιμή απέχουν όσο η Αμερική απο την Ελλάδα :D

Ενδεικτικά το τζαμπο είχε τα 6 κωνικά καπελάκια πάρτυ 1-1,5€ και εγω τα πήρα 4,90€ βέβαια δεν είναι τα ίδια- τα δικά μου λένε "Βaby's 1st birthday!" και είναι γλυκούλικα! .. όμως στο επόμενο πάρτυ μάλλον θα λοξοδρομήσω ..

Πάντως το τόπικ έχει προκύψει... αυτό(βιο)γραφικό !

Κάνω τον απολογισμό μου και συγκεντρώνομαι για το επόμενο βήμα :)

Διαφημίσεις

Μην ανησυχεις ευτυχως υποστηριζουμε η μια την αλλη!!Κατι ειναι και αυτο!!Βεβαια αποτι βλεπω εσυ κατι εκανες!!Αλλα να δεις σημερα εχω και γω στο μυαλο μου να κανω!!!Αυριο ανακεφαλαιωση!

Κοριτσια, αν καταλαβα καλα ψαχνετε δωρακι για τους μικρους ή και μεγαλους καλεσμενους σας.......

Γιατι δεν τυπωνετε με πατρον καποιο κουτακι, τσαντακι,

( αφου ειναι για λιγα κομματια, δεν ειναι δυσκολο,)

και να το γεμισετε με ζαχαρωτα και καραμελολιχουδιες???

Απλως λεω μια ιδεα......

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=11953&postdays=0&postorder=asc&start=15

ή κατι τετοιο??? http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12912&start=15

κορίτσια καλημέρα,

και εγω θα κάνω τα γενέθλια της μικρής μου το Σαββατο και ήθελα να σας πω οτι πολύ καλές τιμές σε τουρτες τις έχει η αλυσιδα "pasarella". περίπου 15euro το κιλό και το σχέδιο δωρεάν. Απο γευση ; τέλεια, εγω διαλεγω με cookies μέσα, μια στρώση ασπρο μια μαυρο και ειναι νοστιμότατα.Επίσης έχει απειρα παιδικα σχεδια να διαλεξετε. Συγνώμη κιόλας αν θεωρηθεί διαφήμιση αλλα εγώ δε το βλέπω έτσι. politimi συγνώμη αλλα τα 27 ε το κιλό η τούρτα και εξτρα χρέωση το σχέδιο μου φαντάζει λιγο σαν κλέψιμο.

Επίσης pizza fun με ελάχιστη παραγγελία 100ε έχετε έκπτωση 50% και επαγγελματία κλόουν για 1 ώρα με 35ε. θα σας πω από Δευτέρα τις εντυπώσεις μου για τον κλόουν γιατί δεν τον έχω ξαναδοκιμάσει. οι πίτσες είναι νόστιμές και θα γλιτώσω και αρκετό μαγείρεμα.

και πάλι καλημέρα σας! :D

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα,

και εγω θα κάνω τα γενέθλια της μικρής μου το Σαββατο και ήθελα να σας πω οτι πολύ καλές τιμές σε τουρτες τις έχει η αλυσιδα "pasarella". περίπου 15euro το κιλό και το σχέδιο δωρεάν. Απο γευση ; τέλεια, εγω διαλεγω με cookies μέσα, μια στρώση ασπρο μια μαυρο και ειναι νοστιμότατα.Επίσης έχει απειρα παιδικα σχεδια να διαλεξετε. Συγνώμη κιόλας αν θεωρηθεί διαφήμιση αλλα εγώ δε το βλέπω έτσι. politimi συγνώμη αλλα τα 27 ε το κιλό η τούρτα και εξτρα χρέωση το σχέδιο μου φαντάζει λιγο σαν κλέψιμο.

Επίσης pizza fun με ελάχιστη παραγγελία 100ε έχετε έκπτωση 50% και επαγγελματία κλόουν για 1 ώρα με 35ε. θα σας πω από Δευτέρα τις εντυπώσεις μου για τον κλόουν γιατί δεν τον έχω ξαναδοκιμάσει. οι πίτσες είναι νόστιμές και θα γλιτώσω και αρκετό μαγείρεμα.

και πάλι καλημέρα σας! :D

Σ΄ευχαριστώ πολύ! καλά που μου το θύμησες θα δω που κοντά έχει κ θα πεταχτώ!

Και εμείς σίγουρα θα έχουμε πίτσα δεν εχω σκεφτεί απο που θα δούμε..

Πολλές ευχές για ενα τέλειο πάρτυ το Σάββατο, πολύχρονη κ' να την χαίρεσαι την κούκλα!

Δηλαδή politimi έχεις καταλήξει το θέμα σας να είναι το Νο 1; :roll:

Βασικά προμηθεύτηκα είδη πάρτυ που όλα έχουν ένα αρκούδι πολύ γλυκό κ οχι στημένο-δεν μου έρχεται η λέξη..πίσω του είναι ενα μεγάλο 1 ενώ το ίδιο κρατάει ενα δωράκι στα χέρια του και απο κάτω γράφει "Baby's 1st birthday". Eίναι σε πάλ χρώματα σκέτη γλύκα με βασικά το κίτρινο κ το βεραμάν(έχει κ λίγο ροζ, μωβ,σιέλ) . (Αν το βρω θα το ανεβάσω)

Ήθελα να τονίσω το ιδιαίτερο των γενεθλείων του (1α) .

Τώρα θέλω να κοιτάξω για τούρτα, μενού μπουφέ , κάποιο δώρο για τον ίδιο και ίσως κάποιο αναμνηστικό για τους παππούδες μιας και θα γιορτάσουμε οικογενειακά (15 ενήλικοι) μπορεί δωράκι και για όλους δεν έχω σκεφτεί..

Ενα κρίσιμο δίλημμα είναι αν το πάρτυ θα γίνει στο σπίτι μας ή στης πεθεράς μου, μιας και προσφέρθηκε να γίνει εκεί για να είμαστε πιο άνετα αν θέλουμε .Δεν έχω αποφασίσει τι είναι καλύτερο..

Χρυσοχέρα και αξιοζήλευτη για πολλά Virginia (π.χ. προσκλητήρια βάφτισης καδράκια κόρης σου κ.α κ.α )

ευχαρίστουμε για τις προτάσεις σου

περιμένουμε να ξαναχτυπήσεις κ με άλλες προτάσεις!

Χρυσοχέρα και αξιοζήλευτη για πολλά Virginia (π.χ. προσκλητήρια βάφτισης καδράκια κόρης σου κ.α κ.α )

ευχαρίστουμε για τις προτάσεις σου

περιμένουμε να ξαναχτυπήσεις κ με άλλες προτάσεις!

Τα παραλες :oops::oops::oops:

Πες μου που μπορω να βοηθησω.......... :)

Ήθελα να τονίσω το ιδιαίτερο των γενεθλείων του (1α).
αυτό ακριβώς ήθελα κι εγώ, όπως επίσης ήθελα να κρατήσω τον μπεμπέ χαρακτήρα εφόσον μετά από αυτά τα γενέθλια... τα πιτσιρίκια γίνονται παιδάκια και έρχονται τα θέματα τύπου μπάτμαν, μπάρμπι κλπ!!

για τούρτα είχα επιλέξει το σχήμα να είναι το Νο1

αναμνηστικό δωράκι θα μπορούσε να είναι για όλους κάτι συμβολικό!

πχ ένα μπρελόκ πιπίλα ή αν βρείς το Νο1!!

τώρα σπίτι σου ή στις γιαγιάς... χμμμ εγώ θα ήθελα τα πρώτα γενέθλια να είναι στπίτι του! τώρα αν δεν σε νοιάζει τόσο αυτό καιείστε ποιό άνετα στης πεθεράς... ΟΚ! γιατί όχι; :)

χμμμ εγώ θα ήθελα τα πρώτα γενέθλια να είναι στπίτι του!

Και γω.....

Πολύ ωραία ιδέα για το αναμνηστικό 1! Έχεις δει πουθενά κάτι τέτοιο :) ?

αυτό ακριβώς ήθελα κι εγώ, όπως επίσης ήθελα να κρατήσω τον μπεμπέ χαρακτήρα εφόσον μετά από αυτά τα γενέθλια... τα πιτσιρίκια γίνονται παιδάκια και έρχονται τα θέματα τύπου μπάτμαν, μπάρμπι κλπ!!

Συμφωνούμε απόλυτα!

Πολύ ωραία ιδέα για το αναμνηστικό 1! Έχεις δει πουθενά κάτι τέτοιο :) ?

δεν έχω δει ρε γμτ κάτι... εναλλακτικά μπορείς να βρεις το μονόγραμμα του παιδιού

:idea: ή ένα τέτοιο

acrylic-keyholder-16385854206.jpg

και να βάλεις εσύ μέσα ένα καρτελάκι με το Νο 1 από τη μιά μεριά και μιά ευχαριστήρια ευχούλα από την άλλη :wink:

Για τα μπρελοκακια το σκεφτηκα εχθες και εγω που πηγα να παρω χαρτι για εκτυπωση για την προσκληση και ειδα κατι παιδικα μπρελοκ που ειναι σαν σφουγγαρακια οπως αυτα που βαζουμε στον τοιχο τα διακοσμητικα!!Αλλα πιο πολυ μαρεσε το αρχικο γραμμα!Ωραιο θα ταν! :D:D