Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΙΣΑ!

antigoni84

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις ειδα κάποια κακόβουλα σχόλια,θελω να κλείσω το θεμα και να μην δώσω άλλη εκταση,ηδη περασα 2 πολύ δυσκολες μερες και δεν θελω αλλη ενταση,ας κλειδωθεί το θέμα,να είστε όλοι καλά

Αντιγονάκι μην το βάζεις κάτω!Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου όλη αυτή την πικρή ιστορία γιατί είσαι πολύ μικρή για να ξοδεύεσαι έτσι και να μην χαίρεσαι τη ζωή σου!Ο άνθρωπος είναι άρρωστος μην πω τίποτα πιο βαρύ!Κουκλίτσα μου αν θες κάτι για να αισθανθείς καλύτερα δεν έχεις παρά να μπαίνεις εδώ και να μιλάμε.Σου εύχομαι τα καλύτερα και να βρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει! :wink:

Διαφημίσεις

Απλα αν τα διαβασετε ολα προσεχτικα σε ολα τα τοπικς που ειναι ανοιγμενα κατι δεν κολλαει.Και σε αυτο εδω απο την αρχη εαν δειτε δεν κολλανε πολλα πραγματα...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Δεν θα κάνω τον ντετέκτιβ να βρω τι κολλάει ή όχι...εδώ βλέπω μια κοπέλα που περνάει δύσκολες στιγμές...

Δυο είναι τα ενδεχόμενα λοιπόν...

ή να πιάστηκα εγώ κορόιδο οπότε λίγο το κακό...

ΉΗΗΗΗΗΗ να κάνεις εσύ λάθος και να προσβάλεις και να πληγώνεις κι άλλο μια κοπέλα....

Ποιο από τα δυο είναι πιο βαρύ?

Δεν θα κάνω τον ντετέκτιβ να βρω τι κολλάει ή όχι...εδώ βλέπω μια κοπέλα που περνάει δύσκολες στιγμές...

Δυο είναι τα ενδεχόμενα λοιπόν...

ή να πιάστηκα εγώ κορόιδο οπότε λίγο το κακό...

ΉΗΗΗΗΗΗ να κάνεις εσύ λάθος και να προσβάλεις και να πληγώνεις κι άλλο μια κοπέλα....

Ποιο από τα δυο είναι πιο βαρύ?

Eαν την ειχα προσβαλλει θα ελεγα οτι ειναι μουφα κτλ οπως κατα καιρους εχουν ειπωθει διαφορα τετοια σχολια σε διαφορα θεματα και ημουν και η τελευταια που το καταλαβα γιατι τα πιστευα Τωρα ειπα οτι κατι δεν παει καλα και μακαρι να κανω λαθος...Επισης στην κοπελα εστειλα κι εγω σχολιο προσπαθωντας να την ενθαρρυνω και να την βοηθησω εαν δεις πιο κατω.Επισης απο την πρωτη στιγμη της εστειλα π.μ. λεγοντας της καποια προσωπικη μου ομολογια και προσπαθωντας να την βοηθησω μεσα απο αυτο.Η αντιδραση της δεν ηταν αντιδραση ανθρωπου που εχει προβλημα δηλ.καμια αντιδραση... Τωρα δεν εκανα τον ντετεκτιβ απλα διαβαζοντας τα πραγματα μεχρι τωρα ειδα οτι δεν εχουν συνοχη και πολλες λεπτομερειες δεν κολλανε.Ειναι αντιθετες.Εαν εσυ δεν το πιστευεις δικαιωμα σου εγω παντως της ειπα καποια προσωπικα δεδομενα θελοντας να την βοηθησω ακριβως επειδη πιστεψα την ιστορια.Τωρα συγνωμμη αλλα δεν την πιστευω και πηρα το θαρρος να το πω οπως εχω δει και αλλες φορες να κανουν.Μακαρι να ειναι το αντιθετο και να χω εγω το λαθος.Μακαρι.Ελπιζω να φανει.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Η μαλλον να διορθωσω οτι θα χαρω πολυ να ειναι ψεμμα η ολη ιστορια και οντως να μην υποφερει αυτο το κοριτσι στα αληθεια...

Καλο σαββατοκυριακο σε ολους.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

νομίζω ότι θα συμφωνήσω με την Ελίνα..έχουμε όλη την καλή διάθεση να στηρίξουμε όποιον το χρειάζεται αλλά εμένα με φάνηκαν μετά από κάποια στιγμή υπερβολικά όλα αυτά ειδικά με τους γονείς!!!δεν θα ξαναπαρακολουθήσω το θέμα και εύχομαι αντιγόνη να είσαι καλά..

g598zf3jh69s483c.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Μετά απο πολύ καιρό αποφάσισα να γράψω για να διορθώσω καποια κακώς κείμενα,τον τελευταίο καιρό βίωσα μια νοσηρή κατάσταση,την οποία αντιμετώπισα και εχω αφήσει πίσω μου,και εγώ τωρα που διαβάζω οσα εγραφα τότε πριν 2-3 μήνες απορώ αν τα εζησα εγώ όλα αυτα,δυστυχώς τα εζησα και πόνεσα παρα πολύ,μου αφησαν ομως μια σημαντική προικα για την πορεία της ζωής μου και ελπίζω να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη.Δεν ειχα κανένα λόγω να παραποιήσω γεγονότα,απλά τα περιέγραψα με τη φορτιση που τα βίωνα,υπήρξαν καποιες κοπέλες που με στήριξαν απίστευτα με τα μυνήματα τους και τις εμπειρίες που είχαν.Θελω να σας ευχαριστήσω όλες για το ενδιαφέρον που μου δείξατε,τις συμβουλές,τα π.μ που μου στέλνατε που ηταν τόσο συγκινητικά.Ευχαριστώ για όλα.Επέστρεψα λοιπόν,πιο δυνατή και συνειδητοποιημένη για τη ζωή μου,τα ασχημα ειναι πίσω μου οριστικά,και αν ξαναεμφανιστούν?θα τα αντιμετωπίσω.Ευχομαι σε όλα τα κορίτσια να ειστε ευτυχισμένες,να χαιρεστε τα παιδάκια σας οσες έχετε και εμείς που δεν έχουμε....να αποκτήσουμε.Πολλά φιλια

• 9 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...