Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ

Recommended Posts

καλησπερα υπαρχει καποια που να εχει γεννησει στο λητω ? και επισης θα ηθελα να μου συστησεται καποιο γιατρο που να παιρνει μια φυσιολογικη τιμη ?? υπαρχει ??

Π.Τ 13/6/2011

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

αγαπητά μέλη, δεν απαγορευεται η δημοσιευση αληθινών μαρτυριών

για καλά προιόντα/υπηρεσίες κτλ.

αυτό που απαγορεύετεαι είναι να δημοσιευσει καποιος διαφημιση απο την οποία έχει ο ίδιος κέρδος.

ή να δημοσιεύσει δυσφήμιση απο την οποία προκύπτει δόλος ή χαρακτηρισμοί που ζημιώνουν την όποια επιχείριση

Η προτροπή για να σας στείλει καποιος πμ, οδηγεί στο να είναι άχρηστο το θέμα αυτό, για μελλοντικούς χρήστες καθώς το θέμα δεν θα περιέχει πληροφορίες!

παρακαλούμε λοιπόν, αν μπορείτε

να μην προτρέπετε τα μέλη να σας στείλουν πμ ή ότι θα στείλετε εσείς πμ,

και

να δημοσιεύετε πληροφορίες τις οποίες πιστεύετε οτι θα βοηθήσουν μελλοντικά τους ανανγώστες

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

καλημέρα σας. είμαι πολύ νέα στην παρέα. ο γιατρός μου λέγεται δημήτρης τρύφος και είναι στο λητώ και στο ιασώ. είναι καλός γιατρός και πολύ δεκτικός στο να απαντά στις ερωτήσεις μου.

Εμεις γεννησαμε στο Λητω με τον κ.Νικα.

Δεν εχω λογια.Γεννησα φυσιολογικα με το γιατρο συνεχεια διπλα μου και ολους τους υπολοιπους να λενε γιατι δεν με παει καισαρική!Ηταν η πιο υπεροχη εμπειρια, τον ευχαριστω απο καρδιας που μας αλλαξε την κοσμοθεωρια περι γιατρων!

Αν δεν ηταν αυτος ουτε που θα το σκεφτομασταν για δευτερο νινι αλλα ειναι τοσο ήρεμος και καταρτισμενος που ειμαστε σιγουροι πως και την επομενη φορα θα πανε ολα καλα.

Παρεπιπτωντος τυγχανει εξαιρετικου σεβασμου και εκτιμησης απο το προσωπικο του μαιευτηριου που αν μη τι αλλο εχουν δει πολλα τα ματια τους!

Κι εγώ γέννησα (προ τετραετίας) στο Λητώ και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το περιβάλλον και το προσωπικό. Ο γιατρός μου ήταν ο κος Νικολάρας ο οποίος είναι καταπληκτικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΓΙΑΤΡΟΣ.

Οχι, η γιατρός μου λέγεται Σπυριδούλα Ψαρρού και έχει ιατρείο στη Γλυφάδα. Είναι πάρα πολύ καλή γιατρός και εξαίρετος άνθρωπος.

Ακριβως αυτο! Την ιδια εχουμε! Εξαιρετικη γιατρος και πανω απο ολα ανθρωπος!

line_m123_beg_40_time_1218254400_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Τι γνωρίζετε για αυτόν τον γιατρο? τον είχε καμιά σας? Μου εχουν πει ότι την ωρα της γεννας είναι συνέχεια εκεί και όχι μόνο την τελευταία στιγμή και ότι γενικά σε προσέχει πολύ. Ισχύει?

Ευχαριστώ

don't worry be happy :lol:

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα, πριν μια εβδομάδα γέννησα στο ΛΗΤΩ, είναι εκπληκτικό και συγνώμη συγκριτικά το πιο οικονομικό από όλα και μου έκαναν δώρο και τα βλαστοκύτταρα. Ναι ο Γιαννίκος είναι πάρα πολύ καλός εγώ τον Παπαδόπουλο τον Λεωνίδα, εκπληκτικός και πολύ καλός άνθρωπος πάνω από όλα και μου πήρε πολύ λίγα χρήματα. Ευτυχώς γιατί είναι το πρώτο και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις γιατί και το προσωπικό ήταν σούπερ.

Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τον Παπαδόπουλο! Είναι καλός σε δύσκολες περιπτώσεις; Τον έχεις δίπλα σου;;

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια θα ήθελα συστάσεις για γυναικολόγο που συνεργαζεται με το Λητώ. Είμαι ελάχιστα ικανοποιημένη από τον δικό μου. Προτιμώ αυτη τη φορά γυναίκα, αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί... Επίσης, με βολεύει ιατρείο στον Πειραιά. Φυσικά, ζητούμενο είναι, εκτός από την καλή κατάρτιση, να δείχνει ενδιαφέρον, να αναλύει τα πράγματα, να έχει λογικές τιμές, να κόβει αποδείξεις και να μη σε κοιτάει κατευθείαν στην τσεπη.

Α, και να είναι συνεπης στην ωρα του!

Πολλά ζητάω;

NLOdp3.png?XyVO1AM4

Κορίτσια θα ήθελα συστάσεις για γυναικολόγο που συνεργαζεται με το Λητώ. Είμαι ελάχιστα ικανοποιημένη από τον δικό μου. Προτιμώ αυτη τη φορά γυναίκα, αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί... Επίσης, με βολεύει ιατρείο στον Πειραιά. Φυσικά, ζητούμενο είναι, εκτός από την καλή κατάρτιση, να δείχνει ενδιαφέρον, να αναλύει τα πράγματα, να έχει λογικές τιμές, να κόβει αποδείξεις και να μη σε κοιτάει κατευθείαν στην τσεπη.

Α, και να είναι συνεπης στην ωρα του!

Πολλά ζητάω;

η δική μου γιατρός είναι στο Λητώ. Λέγεται Μονοκανδήλου, εμένα με είχε ξεγεννήσει το 2009 στο Έλενα, αλλά από πέρσι είναι στο Λητώ και σε άλλα ιδιωτικά μαιευτήρια. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη μαζί της και από επιστημονική και από ανθρώπινη πλευρά. Τώρα φτιάχνει ιατρείο στο Μαρούσι, αλλά δέχεται και μέσα στο Λητώ. Θα σου στείλω το κινητό της με pm

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 5 εβδομάδες μετά...
Καλημέρα Στέλλα.Γέννησα στο Λητώ με το Γκόγκα Λάζαρο.Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και κυρίως καλός γιατρός.Σου αφιερώνει χρόνο σε νοιάζεται δεν διστάζεις ποτέ να τον ενοχλήσεις ότι ώρα και αν είναι και εφόσον υπάρχει πρόβλημα.Στη γέννα μου ήταν δίπλα μου συνέχεια δεν έφυγε στιγμή ,μου φέρθηκε ανθρ'ωπινα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.Δεν σε βλέπει να στα πάρει όπως κάνουν άλλοι και παίρνουν όσα παίρνει το νοσοκομείο.Αντιθέτως μου πήρε αμοιβή μονο 1100ε για τη γέννα και στο ιατρείο επισκέψεις 50ε.

Καλησπέρα. Να σου ζήσει το μωράκι σου. Θα ήθελα τη διεύθυνση του γραφείου του γιατρού σου αν είναι εύκολο. Η τιμή που σου έκανε είναι πολύ καλή. Είναι γνωστός σου;

• 2 εβδομάδες μετά...

μήπως καμία κοπέλα έχει γυναικολόγο τον Δάγλα Κωνσταντίνο ή τον Κωστόμενο Δημήτριο για να μου πει εντυπώσεις; Ψάχνω γυναικολόγο απεγνωσμένα!!!!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας!!

Είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης, και ψάχνομαι για να βρω γιατρό να με αναλάβει. Μου έχουν πει για την Μπότση Μαρία στο Λητώ. Μπορεί να με βοηθήσει κάποια από εσάς, εάν έχει πληροφορίες για την συγκεκριμένη γιατρό??

ALZEGRI καλησπερα και με το καλο!να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!Την γιατρο που αναφερεις δεν την ξερω αλλα αν συνεχιζει να σε ενδιαφερει γιατρος απο το Λητω να κανεις μια επισκεψη και στον δικο μου!Ειναι ο Νικολουδακης και ειναι πολυ καλος στην δυλεια του και κυριως Ανθρωπος!Ειναι πολυ φιλικος και σου εξηγει ολες τις αποριες!

καλη εγκυμοσυνη να εχεις!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γειά σας σε όλους !! Είμαι 9 εβδομάδες έγκυος και είμαι σε αναζήτηση γυναικολόγου. Κάποια μου σύστησε τον Γκόγκα Λάζαρο. Αλλά δεν πήρα τηλέφωνο του. Στον τηλεφωνικό κατάλογο βρίσκω το όνομα ******* Κωνσταντίνος του Λάζαρου. Ξέρω ότι ο Λάζαρος ******* συνεργάζεται με το Λητώ. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτόν το γιατρό?? Δεν είμαι κολλημένη σε αυτόν το γιατρό αλλά μου έχουν πει αρκετά θετικά λόγια. Είμαι σε αναζήτηση γιατρού (στο Λητώ θα προτιμούσα).

~Γιάννα

Σε ευχαριστώ Ελινα Ζ. Έχω ακουστά για τον Γιαννίκο Λάμπρο. Για τον Γκόγκα Λάζαρο απλά μου έχουν πει πέρα από το ότι είναι καταπληκτικός γιατρός και άνθρωπος... η αμοιβή του δεν ξεπερνά τα 1200 Ευρώ. Για τον Γιαννίκο μήπως γνωρίζεις την αμοιβή του ή δεν επιτρέπεται να αναφερόμαστε για τέτοια στο forum. Απλά μόλις έγινα μέλος και αν κάνω κάτι αντίθετο ας με ενημερώσει κάποιος....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...