Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

βλεπω οτι πολλες ακολουθειτε την ομοιοπαθητικη....εγω οταν αρρωσταινω εως τωρα περνω τα κλασσικα φαρμακα...

παλια ειχα περασει βρογχικο ασθμα...οποτε οταν αρρωσταινω με χτυπα σε εντονο βηχα...και πρεπει να παρω κορτιζονουχες εισπνοες...

οταν ξεκινησε ο γιος μου παιδικο με κολλα συνεχεια και καθε μηνα ειμαι με βηχα....πειτε μου σας παρακαλω τι μπορω να παρω σαν προστασια για να το

προλαμβανω? εχω ακουσει για την εχινακεια της power health...

ξερετε κατι αλλο? ευχαριστω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη χρονια....η ξαδερφη μου παει σε ομοιο τον γιο της....αλλα του εχει κανει καποια εμβολια....δεν αφηνουν τα παιδια τελειως ανεμβολιαστα...

Ξερω πως λειτουργει η ομοιοπαθητικη οταν πας να θεραπευσεις κατι,αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται σε ενα νεογεννητο!Ξερω οτι καποια εμβολια γινονται αλλα δεν ξερω ποια!!Τι ηλικια εχει το παιδακι που λες?Ειναι ευχαριστημενη η ξαδερφουλα σου?Γενικα οτι αλλο μαθεις,σε παρακαλω ενημερωσε με,με ενδιαφερει πολυ!!

Ξερω πως λειτουργει η ομοιοπαθητικη οταν πας να θεραπευσεις κατι,αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται σε ενα νεογεννητο!Ξερω οτι καποια εμβολια γινονται αλλα δεν ξερω ποια!!Τι ηλικια εχει το παιδακι που λες?Ειναι ευχαριστημενη η ξαδερφουλα σου?Γενικα οτι αλλο μαθεις,σε παρακαλω ενημερωσε με,με ενδιαφερει πολυ!!

ναι εχει μεινει ευχαριστημενη...το παιδακι ειναι τωρα 4 ετων...τον ξεκινησε απο μωρο...η γιατρος της ειναι στον Αγιο Ιεροθεο Περιστεριου...

απλα η θεραπεια του οταν αρρωσταινει κρατα σε μερες πιο πολυ απο οτι με τα κλασσικα φαρμακα....

Καλησπερα σε ολους!

Θα ηθελα λιγακι να σας περιγραψω την κατασταση σχετικα με την υγεια της μικρης μου και καποιους προβληματισμους που εχω σχετικα με την ομοιοπαθητικη θεραπεια που ακολουθουμε:

Ειναι 2.5 ετων και τον Οκτωβριο ξεκινησε παιδικο.Την πηγα λοιπον στον γιατρο και ανανενωσε το ιστορικο της μιας και πρωτη φορα την ειχα παει 6 μηνων κι απο τοτε δεν ειχε χρειαστει μιας και στο ποδι περασαμε καποια ψιλοκρυωματα.

Την ειδε,την ακροαστηκε (ειχε βηχα) και δεν παρατηρησε κανενα ιδιαιτερο προβλημα..μας εδωσε καψουλιτσες(δυστυχως δεν θυμαμαι σκευασμα και δυναμοποιηση) τις οποιες η μικρη πηρε για 2 μερες και ενα υγρο για ανοσοποιηση (tinct34 pro-flu inf) να δινω 5 σταγονες διαλυμενες σε νερο για 10 μερες καθε μηνα για 3 μηνες..Ετσι και εκανα..Αρχικα ο βηχας υποχωρησε αλλα τα αποτελεσματα ηταν προσωρινα.Για την ακριβεια μεχρι και λιγο πριν ξεκινησουμε την θεραπεια του Δεκεμβριου ναι μεν η μικρη δεν εβηχε αλλα η μυτη της ετρεχε συνεχως,μιλαω για διαστημα σχεδον 2.5 μηνων-ναι μεν..αλλα!!..Ξαναμιλησα με τον γιατρο και μας εδωσε αλλα δυο καψουλακια και σταγονες για την μυτη (dr-3 ρινιτις inf) και μας αυξησε τις σταγονες της ανοσοποιησης σε 10 3 φορες την ημερα...Περα απο το δραμα που περναμε με τις σταγονες,μιας και η μικρη μου αρνειται και πολεμα ο,τι εχει να κανει με αγγιγμα στην μυτη (ορο,σταγονες) παλι η βελτιωση ηταν προσωρινη.Με το που εκλεισε το σχολειο δε,Παρασκευη βραδυ μου ανεβασε πυρετο μεχρι 38.5 το ιδιο και το Σαββατο βραδυ,εφτασε 39 και χρειαστηκε μονο λιγο Dolal που τον εριξε και δεν ειχαμε ξανα θεμα.Στο περιστατικο αυτο δεν μιλησα με τον γιατρο μιας και το ξεπερασαμε ευκολα και δεν ανησυχησα...Στις 30.12 τελειωσε η θεραπεια και της ανοσοποιησης.Σημερα η μικρη εχει παλι εντονοτατο βηχα μετα απο αρκετο καιρο.Με τον γιατρο θα μιλησω ξανα αυριο!

Ολα αυτα τα εξιστορω διοτι πως να το πω..δεν ειμαι ευχαριστημενη ιδιαιτερα απο την εξελιξη..Ομολογω βεβαια οτι ενα παιδι που παει παιδικο ισως να ηταν και σε χειροτερη κατασταση δεδομενου οτι ειναι η πρωτη χρονια,ισως πραγματι να μας εχει βοηθησει..αλλα απο την αλλη μεχρι τωρα η μικρη δειχνει να μην αρρωσταινει ευκολα και να ξεπερνα τις καταστασεις ηπια..Δεν ξερω δηλαδη αν πρεπει να περιμενω απολυτη ιαση και τελεια αποτελεσματα (ως μαμα αυτο θα ηθελα ειναι η αληθεια..αλλα προσπαθω να μην απογοητευτω πληρως μιας και πιθανολογω οτι ενας απλος παιδιατρος μπορει και να μας εδινε αντιβιωσεις και εισπνεομενα)

Δεν ξερω αν πρεπει να παρω και δευτερη γνωμη ή να επιμεινω με τον ιδιο επιστημονα..ειναι δυσκολο βεβαια στην επαρχιακη πολη μας..αλλα μπορω να εχω μια δευτερη γνωμη-μην πω ψεμματα σκεφτομαι και το 80αρι της πρωτης επισκεψης αλλα αν ειναι να παμε καλυτερα,χαλαλι).Εχω και τον συζυγο που στεκεται στο φτερο και αμφισβητει την θεραπεια και απλα ησυχαζει οταν του αναφερω οτι και η κλασσικη παιδιατρος στα πρωτα συμπτωματα του παιδιου μας ειπε απλα παρακολουθηση και τιποτε αλλο!

Θα με βοηθουσε οποιαδηποτε γνωμη,αποψη ή εστω παρατηρηση!!:)

Παρότι η ομοιοπαθητική με θυμώνει...Υποτροπές σε ιώσεις συμβαίνουν συνέχεια.Με πρώτη και καλύτερη την πνευμονία.Ούτε η κλασσική ιατρική μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό.Το θέμα είναι εσύ ποιά εμπιστεύεσαι για να αντιμετωπίσεις την υποτροπή.Επίσης είναι συνηθισμένο τα παιδάκια τον πρώτο χρόνο του παιδικού να μένουν περισσότερο στο σπίτι με ιώσεις παρά στον παιδικό.Με μύτες να τρέχουν,αλλά όσο δεν πήζει η μύξα όλο αυτό είναι απλά αντιαισθητικό.Αν δεις πως σου κολλάει την μια ίωση πίσω από την άλλη(και υπάρχει η

δυνατότητα)σταματήστε λίγο τον παιδικό για να μην της ξετινάξει το ανοσοποιητικό.Η ατοπική δερματίτιδα συνδέεται με το άσθμα σε ένα ποσοστό παιδιών 30% ,όχι 100%.Από μόνη της λοιπόν δεν λέει τίποτα.

Στην θέση σας θα έκανα το εμβόλιο της γρίπης.

Περαστικά.

NVVvp2.png

Παρότι η ομοιοπαθητική με θυμώνει...Υποτροπές σε ιώσεις συμβαίνουν συνέχεια.Με πρώτη και καλύτερη την πνευμονία.Ούτε η κλασσική ιατρική μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό.Το θέμα είναι εσύ ποιά εμπιστεύεσαι για να αντιμετωπίσεις την υποτροπή.Επίσης είναι συνηθισμένο τα παιδάκια τον πρώτο χρόνο του παιδικού να μένουν περισσότερο στο σπίτι με ιώσεις παρά στον παιδικό.Με μύτες να τρέχουν,αλλά όσο δεν πήζει η μύξα όλο αυτό είναι απλά αντιαισθητικό.Αν δεις πως σου κολλάει την μια ίωση πίσω από την άλλη(και υπάρχει η

δυνατότητα)σταματήστε λίγο τον παιδικό για να μην της ξετινάξει το ανοσοποιητικό.Η ατοπική δερματίτιδα συνδέεται με το άσθμα σε ένα ποσοστό παιδιών 30% ,όχι 100%.Από μόνη της λοιπόν δεν λέει τίποτα.

Στην θέση σας θα έκανα το εμβόλιο της γρίπης.

Περαστικά.

Σε ευχαριστω πολυ,

η κορη μου δεν εχει ουτε ατοπικη,ουτε ασθμα!Ευτυχως!

Και η ιωση/ιωσεις στην ουσια ξεπεταχτηκαν την περιοδο που δεν πηγαινε παιδικο...οσο πηγαινε ειχε καταρροη αλλα τιποτε αλλο ανησυχητικο.Μαλιστα μου ειχε φανει κι εμενα υπεραισιοδοξο το οτι 3 μηνες δεν χρειαστηκε να μεινει σπιτι ουτε μια μερα!

Τελοσπαντων...σε περιπτωση πνευμονιας δεν θα ηθελα ειλικρινα να ερθω σε διλημμα!!!;)

Διαφημίσεις

Marsolan τα ίδια ισχύουνε περίπου και για σας, τι αποτέλεσμα περιμένεις να δεις αν δεν θεραπεύσεις το παιδί μέσω της διατροφής;

Άσε τον ομοιοπαθητικό για κανένα έκτακτο και πάρε το βιβλίο της Campbell αντί να ξοδεύεις τα χρήματά σου στις επισκέψεις στον ομοιοπαθητικό, αν τα πράγματα λυνόντουσαν τόσο απλά με σταγονίτσες και χαπάκια λακτόζης δεν θα υπήρχανε άρρωστοι σ' αυτόν τον κόσμο!

Τωρα ειδα και αυτο το ποστ....σε ευχαριστω για την προτροπη!

Θα το προμηθευτω το βιβλιο.Δεν ειναι κακο να ενημερωνεται ο ανθρωπος...και εχω μια σχετικη αποψη περι gaps μιας και σας εχω διαβασει στο αντιστοιχο νημα...Συγχωρησε μου το σχολιο..ισως η ημιμαθεια μιας και δεν εχω εντρυφησει να το επιτρεπει....δεν νομιζω οτι τα πραγματα λυνονται τοσο απλα ουτε καν με ζωμους και προβιοτικα μονο...εκτος φυσικα αν πραγματικα ολα τα μελη που γραφετε στο νημα και κανουν gaps δεν εμφανιζετε καν πυρετο..Βασικα,ειχα την εντυπωση οτι παλιοτερα δεν θεωρουσες την ομοιοπαθητικη θεραπεια κατι τοσο ανουσιο οσο καταλαβαινω οτι την θεωρεις τωρα..κατανοω βεβαια πως νεα δεδομενα και γνωση στη ζωη μας καταρριπτουν προηγουμενα πιστευω μας και μας τραβανε περισσοτερο γιατι μας αποκαλυπτονται νεες αληθειες,αλλα ακομη η gaps δεν με πειθει οτι απο μονη της ειναι δια πασαν νοσον!!

Ελπιζω βεβαια μολις ενημερωθω πληρεστερα να μπορεσω να αποδεχτω και ισως να μοιραστω μαζι σου την σιγουρια οτι ο οργανισμος μας θα ιαθει μονο μεσω της διατροφης και πραγματικα το βιβλιο της Campel να ειναι το μονο εξοδο που θα φορα την υγεια μας απο εδω και περα.

........Τέλος υποκατάστατο καφέ θα βρω και στο σούπερ μάρκετ ή και αυτό από το φαρμακείο;

Μακάρι να με βοηθήσει και εμένα η ομοιοπαθητική όπως τους περισσότερους!

για καφέ θα βρεις στα φαρμακεία τον Νοcca που είναι από τους ακριβούς αλλά στα σ/μ θα βρεις τον SONNA, PREMIER ΚΑΙ ένα ακόμα που δεν θυμάμαι το ονομά του πολύ οικονομικά.

Αυτά από εμένα.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

για καφέ θα βρεις στα φαρμακεία τον Νοcca που είναι από τους ακριβούς αλλά στα σ/μ θα βρεις τον SONNA, PREMIER ΚΑΙ ένα ακόμα που δεν θυμάμαι το ονομά του πολύ οικονομικά.

Αυτά από εμένα.

Σε ευχαριστώ πολύ! Εχω βρει άκρη με τους καφέδες, τώρα κοιτάω για οδοντόκρεμες αλλά είναι τσιμπημένες....ο γιατρός μου είπε και από το σούπερ μπορώ μία crystal gel νομίζω αλλά μία γνωστή μου είπε ότι δε πρέπει να έχει και φθόριο; δεν είμαι σίγουρη ποιο συστατικό πρέπει να λείπει, όσο διαβάζω τόσο μπερδεύομαι μου φαίνεται.

Μήπως ξέρεις εσύ αν επιτρέπεται το τσάι; Και αν ναι ποιο από όλα;

βλεπω οτι πολλες ακολουθειτε την ομοιοπαθητικη....εγω οταν αρρωσταινω εως τωρα περνω τα κλασσικα φαρμακα...

παλια ειχα περασει βρογχικο ασθμα...οποτε οταν αρρωσταινω με χτυπα σε εντονο βηχα...και πρεπει να παρω κορτιζονουχες εισπνοες...

οταν ξεκινησε ο γιος μου παιδικο με κολλα συνεχεια και καθε μηνα ειμαι με βηχα....πειτε μου σας παρακαλω τι μπορω να παρω σαν προστασια για να το

προλαμβανω? εχω ακουσει για την εχινακεια της power health...

ξερετε κατι αλλο? ευχαριστω

καποια να με βοηθησει και μενα??

Kαλημέρα και καλή χρονιά!

Έχω ανοίξει ένα καινούργιο θέμα με ερωτήσεις για την οστεοπαθητική/κρανιοϊερή θεραπεία, αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση, οπότε ας ρωτήσω κι εδώ μήπως ξέρει καμμία από εσάς...

Έχει κάποιο μέλος εμπειρία από την οστεοπαθητική? Αν ναι, για ποια πάθηση και με ποιον γιατρό? Επίσης ψάχνω πληροφορίες για το πώς εφαρμόζεται η οστεοπαθητική. Μοιάζει με μασάζ/φυσιοθεραπεία/χειροπρακτική?

Ευχαριστώ

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Για ποιο σκοπό θες την οστεοπαθητική;

Εγώ έκανα οστεοπαθητική για κάποιο διάστημα (αλλά όχι κρανιοϊερή) και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα... τελικά το πρόβλημα ήτανε απλό, έπρεπε να γυμνάσω κάποιο συγκεκριμένο μυ αλλά ο οστεοπαθητικός θεώρησε καλό να μου κάνει υπέρηχους για να πληρώνω επισκέψεις :roll:

Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω και την καλύτερη άποψη γενικά για τους εναλλακτικούς θεραπευτές, τους δοκίμασα όλους και μόνο τα χρήματά μου πέταξα αντί να δώσω έμφαση στη διατροφή μου και να γυμναστώ σωστά!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

εγω πάλι είχα πρόβλημα με το ισχίο μου από την πρώτη εγκυμοσύνη, δεν μπορούσα να περπατήσω πάνω από πέντε λεπτά και υπέφερα για δυο χρονια και αφού ειχα εξαντλησει τις επιλογές της κλασσικής ιατρικής (μαγνητικές, αντιφλεγμονώδη κτλ) δοκίμασα οστεοπαθητική μετά από προτροπή του ομοιοπαθητικού μου τότε και στην δεύτερη θεραπεία το πρόβλημα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! μετά από 6 μήνες με ξαναέπιασε ελαφρύτερα έκανα άλλη μια φορά και τελος!!! οταν λέμε τελος, τελος!

Είναι όμως ακριβο και αυτό το σπορ, 50 η φορά, ευτυχώς μου πέρασε και δεν χρειάστηκε να ξαναπάω. Πηγαινα σε έναν στον Κολωνάκι.

Yogini πολλές φορές αυτά τα πράγματα παιρνάνε από μόνα τους: εγώ μετά από τη δεύτερη γέννα ανάπτυξα σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και είχα άσχημους πόνους στο ισχύο μου αλλά και στα κόκαλα της λεκάνης μου (ήτανε μεγαλόσωμη η κόρη μου γι' αυτό είχαμε και δυστοκία στη γέννα).

Πήγα σε κλασικό ορθοπαιδικό, μου εξήγησε ότι αυτά προήλθανε από τη γέννα και επειδή θήλαζα δεν μου έδωσε κανένα φάρμακο.

Σε κανένα μήνα όλοι οι πόνοι περάσανε από μόνοι τους και δεν ξαναείχα ποτέ ενόχληση, ούτε καν στον καρπό μου!

Αν πήγαινα σε κάποιο οστεοπαθητικό ή ομοιοπαθητικό μπορεί και να σας έλεγα τώρα ότι αυτοί με βοηθήσανε! :lol:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Yogini πολλές φορές αυτά τα πράγματα παιρνάνε από μόνα τους: εγώ μετά από τη δεύτερη γέννα ανάπτυξα σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και είχα άσχημους πόνους στο ισχύο μου αλλά και στα κόκαλα της λεκάνης μου (ήτανε μεγαλόσωμη η κόρη μου γι' αυτό είχαμε και δυστοκία στη γέννα).

Πήγα σε κλασικό ορθοπαιδικό, μου εξήγησε ότι αυτά προήλθανε από τη γέννα και επειδή θήλαζα δεν μου έδωσε κανένα φάρμακο.

Σε κανένα μήνα όλοι οι πόνοι περάσανε από μόνοι τους και δεν ξαναείχα ποτέ ενόχληση, ούτε καν στον καρπό μου!

Αν πήγαινα σε κάποιο οστεοπαθητικό ή ομοιοπαθητικό μπορεί και να σας έλεγα τώρα ότι αυτοί με βοηθήσανε! :lol:

Μπράβο στον οθροπαιδικό!

Από την άλλη γνωρίζω περιπτώσεις φίλου άνδρα κοντά στα 55 τότε που γλύτωσε επέμβαση για καρπιαίο σωλήνα και στα δύο χέρια με συνδυαστικές συνεδρίες μασάζ + shiatsu.

Φυσικά τα περισσότερα από αυτά δημιουργούνται σαν ειδοποίηση πως κάτι κάνουμε λάθος οπότε υποχωρούν αν σταματήσουμε. Πόσοι όμως μπορούν να καταλάβουν το λάθος τους και ταυτόχρονα να φροντίσουν για μια καλή διατροφή που βοηθάει τον οργανισμό να κάνει τα πρέποντα;

πᾶν μέτρον ἄριστον

Για ποιο σκοπό θες την οστεοπαθητική;

Εγώ έκανα οστεοπαθητική για κάποιο διάστημα (αλλά όχι κρανιοϊερή) και δεν είδα κανένα αποτέλεσμα... τελικά το πρόβλημα ήτανε απλό, έπρεπε να γυμνάσω κάποιο συγκεκριμένο μυ αλλά ο οστεοπαθητικός θεώρησε καλό να μου κάνει υπέρηχους για να πληρώνω επισκέψεις :roll:

Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω και την καλύτερη άποψη γενικά για τους εναλλακτικούς θεραπευτές, τους δοκίμασα όλους και μόνο τα χρήματά μου πέταξα αντί να δώσω έμφαση στη διατροφή μου και να γυμναστώ σωστά!

εγω πάλι είχα πρόβλημα με το ισχίο μου από την πρώτη εγκυμοσύνη, δεν μπορούσα να περπατήσω πάνω από πέντε λεπτά και υπέφερα για δυο χρονια και αφού ειχα εξαντλησει τις επιλογές της κλασσικής ιατρικής (μαγνητικές, αντιφλεγμονώδη κτλ) δοκίμασα οστεοπαθητική μετά από προτροπή του ομοιοπαθητικού μου τότε και στην δεύτερη θεραπεία το πρόβλημα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! μετά από 6 μήνες με ξαναέπιασε ελαφρύτερα έκανα άλλη μια φορά και τελος!!! οταν λέμε τελος, τελος!

Είναι όμως ακριβο και αυτό το σπορ, 50 η φορά, ευτυχώς μου πέρασε και δεν χρειάστηκε να ξαναπάω. Πηγαινα σε έναν στον Κολωνάκι.

Παιδιά η Αγλαϊα (Παπαδήμα) είχε κάνει κρανιοϊερή θεραπεία μετά τον τοκετό της και είδε θεαματικά και γρήγορα αποτελέσματα στην κοιλιά της. Αν σας ενδιαφέρει να ψάξω να βρω πού το λέει.

Επειδή εμένα αυτή η καισαρική θα είναι το 3ο ανοικτό χειρουργείο στην κοιλιά και η κοιλίτσα είχε γίνει χάλια ήδη από το 2ο ψάχνω να βρω κάποιες λύσεις. Δε γίνεται να κάνω 4ο ανοιχτό χειρουργείο (κοιλιοπλαστική) για να φτιάξω την κοιλιά μετά, δεν έχω το κουράγιο για άλλους πόνους και ταλαιπωρία, και δεν θα έχω και πού να αφήσω το μωρό...

Βρε Yogini, θα μου στείλεις ένα π.μ. σε ποιον πήγες? Μπορείς?

Διαφημίσεις

off topic αλλά έχεις ακούσει για vbac;

Nαι αλλά είναι δυο φορές παρακινδυνευμένο για μένα (έχω μεγάλη μυωπία και υψηλή οφθαλμική πίεση). Συν μια καταχειρουργημένη μήτρα που είναι πάλι γεμάτη ινομυώματα.

μια καταχειρουργημένη μήτρα που είναι πάλι γεμάτη ινομυώματα.

οι ινομυοματεκτομές (όταν έχει γίνει διάνοιξη της κοιλότητας της μήτρας) πιθανότατα είναι πολύ χειρότερες από μία προηγηθήσα καισαρική

επειδή έχει γίνει σε μια μη εγκύμων μήτρα, και ανάλογα και με το σημείο (θόλος, σώμα, ισθμός), και την έκταση κ.α. ποιο εξηδικευμένα που δεν γνωρίζω

να ρωτησω κατι..γνωριζει κανεις εναν Λουκα ψυχιατρο -ομοιοπαθητικο που κανει και βιοσυντονισμο?εχει κανεις προσωπικη εμπειρια με αυτον η αν εχετε ακουσει απο αλλους..

οι ινομυοματεκτομές (όταν έχει γίνει διάνοιξη της κοιλότητας της μήτρας) πιθανότατα είναι πολύ χειρότερες από μία προηγηθήσα καισαρική

επειδή έχει γίνει σε μια μη εγκύμων μήτρα, και ανάλογα και με το σημείο (θόλος, σώμα, ισθμός), και την έκταση κ.α. ποιο εξηδικευμένα που δεν γνωρίζω

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Ήταν για μένα έκπληξη που βρέθηκε χώρος για εμφύτευση σε μια μήτρα γεμάτη ουλώδη ιστό... Δεν θα διακινδύνευα φ.τ.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Μήπως ξέρεις εσύ αν επιτρέπεται το τσάι; Και αν ναι ποιο από όλα;

από τσάϊ μας τα έχει απαγορέψει όλα δλδ χαμομήλι,μαύρο τσάϊ ,πράσινο τσάϊ

μπορείς να πιεις όμως πολλά από βότανα φασκόμηλο,τίλιο,αλθαία ,λεβάντα και άλλα.

Αποό οδοντόκρεμες να αποφεύγεις τις gel γιατί όλες έχουν μέντα και δύοσμο μέσα που απαγορεύεται,αυτές που είναι τελείως άσπρες ίσως σε εξυπηρετήσουν σε κάποια φάση χρησιμοποίησα την thera med 2 se 1 ,sensodyne,colgate total αν θυμάμαι καλά den είχα κανένα πρόβλημα...

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

από τσάϊ μας τα έχει απαγορέψει όλα δλδ χαμομήλι,μαύρο τσάϊ ,πράσινο τσάϊ

μπορείς να πιεις όμως πολλά από βότανα φασκόμηλο,τίλιο,αλθαία ,λεβάντα και άλλα.

Αποό οδοντόκρεμες να αποφεύγεις τις gel γιατί όλες έχουν μέντα και δύοσμο μέσα που απαγορεύεται,αυτές που είναι τελείως άσπρες ίσως σε εξυπηρετήσουν σε κάποια φάση χρησιμοποίησα την thera med 2 se 1 ,sensodyne,colgate total αν θυμάμαι καλά den είχα κανένα πρόβλημα...

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βρήκα και πίνω ήδη τον καφέ Sonna από το σούπερ μάρκετ και είναι μια χαρά νομίζω.

Χρησιμοποιούμε στο σπίτι λευκή οδοντόκρεμα και συγκεκριμένα την sensitive pro relief στην οποία δε αναφέρει πουθενά μέντα ενώ όσες έψαξα στο σούπερ σχεδόν όλες αναφέραν μέντα/mint. Θα συνεχίσω αυτή που έχουμε μέχρι να πάρω κάποια ειδική αν και είναι πολύ ακριβές ρε γμτ αυτές στα φαρμακεία.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Καλησπέρα κ απο μένα.......

Ξεκίνησα ομοιοπαθητική λόγω υπογονιμότητας........

Προσπαθούμε 3,5 χρόνια για μωράκι,αλλά όλες οι θεραπείες που ακολουθήσαμε ήταν ανεπιτυχείς.....όπως επίσης κ η εξωσωματική.......

Έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε κ αυτή την εναλλακτική μέθοδο......

Έχει κάποια απο σας παρόμοια εμπειρία?????? θα με βοηθούσατε πολύ.....

mQsAp3.png

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα μια ξαδερφη μου που ζει εξωτερικο ειχε φθασει λογω αντισυλληπτικων να μην εχει καν ωορρηξια και καταφερε να το ξεπερασει και να μεινει εγκυος χαρη σε ομοιοπαθητικη θεραπεια. Λεπτομερειες δεν ξερω να σου πω. Καλη επιτυχία!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα μια ξαδερφη μου που ζει εξωτερικο ειχε φθασει λογω αντισυλληπτικων να μην εχει καν ωορρηξια και καταφερε να το ξεπερασει και να μεινει εγκυος χαρη σε ομοιοπαθητικη θεραπεια. Λεπτομερειες δεν ξερω να σου πω. Καλη επιτυχία!

Βοηθήθηκε απο Έλληνα Ομοιοπαθητικό???

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!!

mQsAp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...