Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΣΜΕΔΕ και εξετάσεις

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! γράφω κι εδώ μήπως και βρεθεί καμία να μου απαντήσει, αν και δεν έχει κινηθεί το θέμα για πολύ καιρό. Έχει καμία σας εμπειρία από το παραρτημα του ΤΣΜΕΔΕ στην Αγία Παρασκευή? έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που διάβασα! πρέπει να γράφουν τα παραπεμπτικά 'επαπειλούμενη εγκυμοσύνη' ? Να μην αναφέρουν 'προγεννητικό έλεγχο' ? τι ακριβώς? και τα 2500 ισχύουν ή είνια λιγότερα? είμαι ακόμη στο 2ο μήνα αλλά νόμιζα πως μπορώ να πάω κα ινα καταθέσω κανονικά τα δικαιολογητικά της επίσκεψης και των εξετάσεων, ως συνήθως

• 4 months later...

Διαφημίσεις

πηγα σημερα τσμεδε Αγ. Παρασκευης και μου ειπαν οτι περιμενουν αποφαση απο τα κεντρικα, συμφωνα με την οποια θα εξυπηρετουν συγκεκριμενα νουμερα καθε μερα...οπότε θα τελειωνουν τα νουμερα γρηγορα...κατι αντιστοιχο με αυτο που γινεται στα κεντρικα δηλαδη...

ταλαιπωρια επαιται συνεχεια :cry:

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

• 9 months later...

Σήμερα πήγα να εισπράξω τις εξετάσεις που έκανε πριν λιγες μέρες η μικρή. Επειδή είδαν ότι είχαμε πληρώσει με πιστωτική, μου ζήτησαν και το απόκομα της συναλλαγής, ή το statement της κάρτας...

Σας έχει συμβεί αυτό? :confused: Ας το έχετε υπόψη σας καλού κακού...

Και κάτι ακόμα...πρέπει να αλλάξουμε βιβλιάρια?

Γιατί να αλλάξουμε βιβλιάρια καλέ? και συνταγολόγιο? εμένα δεν με έχει ειδοποιήσει κανείς για κάτι τέτοιο:rolleyes:

...με πιστωτική δεν έχω πληρώσει ποτέ εξετάσεις οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω:rolleyes:

Αυτό ακούω από μερικους συναδέλφους...και ότι φυσικά δεν προκειται να μας ειδοποιήσει το ΤΣΜΕΔΕ, εμείς πρέπει να το φροντίσουμε :shock: Εννοείται πως έχει ενημερώσει :rolleyes: Έπρεπε να ρωτήσω, αλλα - ώ τι περίεργο - το ξεχασα

Για την πιστωτική ζήτησα το statement από την τραπεζα και θα τους το πάει ο σύζυγος. Εγώ δεν ξαναπαταω στην κατάστασή μου :P. Ελπίζω να τους κάνει

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγα να εισπράξω τις εξετάσεις που έκανε πριν λιγες μέρες η μικρή. Επειδή είδαν ότι είχαμε πληρώσει με πιστωτική, μου ζήτησαν και το απόκομα της συναλλαγής, ή το statement της κάρτας...

Σας έχει συμβεί αυτό? :confused: Ας το έχετε υπόψη σας καλού κακού...

Και κάτι ακόμα...πρέπει να αλλάξουμε βιβλιάρια?

Μας έχει συμβεί αυτό με την πιστωτική. Μας ζήτησαν το απόκομμα της συναλλαγής.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...