Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλινδρομη κύηση με δότρια ωαρίων και δοτη σπέρματος

Mariar

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια καλές γιορτες με υγεία και πολλά μωράκια. Δεύτερη εξωσωματική με την ίδια δότρια στην πρώτη ακούσαμε καρδιά αλλά είχα αποβολή με πόνο αιμορραγία στις 6 βδομαδες και 2. Στην δεύτερη όλα πηγαίνανε καλά ακούσαμε καρδιά πάλι από την έκτη βδομάδα ξανά κάνω υπέρηχο στις 7+4 όλα τέλεια. Χθες ξανά πάω για υπέρηχο 9+5 και παθαίνω ένα σοκ δεν ακούμε καρδιά και το έμβρυο σταμάτησε στις 7+5 δεν είχα κανένα σύμπτωμα ούτε αιμορραγία για να καταλάβω ότι κάτι πάει λάθος. Επειδή έχω διαφορά θέματα υγείας διαβήτη κάνω ινσουλίνη το ρύθμισα έχω αυτοάνοσο έπαιρνα κορτιζόνη και ένα χάπι και τα κλασσικά που δίνουν στην εξωσωματική βέβαια τώρα όλα σταμάτησα πλην την κορτιζόνη σταδιακά θα την κόψω. Περιμένω τώρα μπας και το αποβάλλει μόνο του ο οργανισμός μου αλλιώς πάω για απόξεση. Στην πρώτη αποβολή  δεν έκανα ιστολογική δεν είχα υλικό τώρα αν θα γίνει απόξεση το πρώτο που θα ζητήσω είναι να γίνει ιστολογική. Έχω πάει αιματολόγο όλα καλά έχω κανει τις εξετάσεις για θρόμβωση όλα μια χαρά θυρεοειδή τέλεια έκανα πριν της εξωσωματικές υστεροσκοπησεις και διάφορες αιματολογικές τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην ξανά ζήσω κάτι τέτοιο. Δεν γνωριζω αν φταίνε τα έμβρυα τις δότριας η εγώ ειλικρινά έχω απογοητεύτηκα παρά παρά πολύ. Επίσης και το σπερμα είναι δότη. Θα ξανά κάνω προσπάθησω με άλλη δότρια γιατί δεν έχω άλλο έμβρυα αλλά και πάλι σκέφτομαι ότι εγώ είμαι το πρόβλημα και όχι η δότρια 24 ετών ποσό τις εκατό να ήταν όλες οι βλαστοκυστες  που πήραμε προβληματικά;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...