Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ΄μαστε κι εμείς!!!!!!!!! Παέι πολύς καιρός από τότε πού μπήκα και διάβασα νέα σας!!!!!

Αρχίσανε να περπατάνε και τα κυνηγάω!!!!

Minion από ότι διάβασα δε βελτιώθηκαν τα πράγματα.......

Δοκίμασε να της αλλάξεις κάπως το πρόγραμμα. Δηλαδή αν το πρωί παίζει με παιχνίδια να πάει μία βόλτα, και το αντίστροφο. Παρε ένα καινούργιο παιχνίδι. Αλλαξε τη θέση των επίπλων στο δωμάτιο άν γίνεται. Τα λέω αυτά μήπως και δει η μικρή ''διαφορετικά'' τα πράγματα. Επίσης σκέφτομαι μήπως πας και σε παιδοψυχολόγο. Μήπως το γεγονός ότι αρνήται να φάει είναι ψυχολογικό. Δεν ξέρω. Σκέψεις κάνω........

Εσύ προσπάθησε πάντως να χαρείς τη μικρή!!!!!!! Οσο μπορείς βέβαια.

Η περίοδος που αρχίζει να περπατάει είναι απίστευτη!!!!!!

Ελπίζω να βοήθησα κάπως....

Εμείς αύριο πάμε παιδίατρο. Μάλλον τα πράγματα θα πάνε καλά γιατί και τα δύο τρώνε πολύ καλά όλα τους τα γεύματα. Από κιλά..... Γιατί από μπόϊ χλωμά τα πράγματα......

Οπότε τα λέμε με μετρήσεις!!!

IeXep3.png

Καναμε ΜΜΡ σημερα

Μετρησεις

αναστασια 9500! (στα 10 κανουμε παρτυ) 25% υψος και βαρος, κεφαλι 65%

βασιλης 13000! 60% υψος (κοντυνε και αυτος γμτω) , 90% βαρος,......κεφαλι 110%!!!!

εμ εγω κεφαλα τον λεω, αφου δε μπαινουν οι μπλουζες

η Αναστασια χαλια ειναι

ειχε ξεροβηχα και ετριβε τα ματια της, λεγαμε μηπως αλλεργια

αλλα τωρα μηξα, βηχας , φλεμα χαλιαααααααααααα

και φοβαμαι και αυτο το σκατοεμβολιο με τοσα που εχω διαβασει

ο Βασιλης ακομα μονο μαμα, ανησυχω αλλα ξερω οτι καταλαβαινει τα παντα

τζονσον εμεις μαθαμε και ανεβαινουμε καναπεδες και πεταμε τα παντα κατω!

απολαυση!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Ασχημα τα νέα από την παιδίατρο.....

Η μικρή εχθές 15 1/2 μηνών είναι 8200Kg και 73,5cm και παραμένει στο 3% της καμπύλης............. Και όλο αυτό το μήνα έτρωγε όλα τα γεύματα και όλο της το φαγητό!!!!!! Βέβαια αυτόν τον μήνα έχει αρχίσει να περπαταει και τώρα τελευταία να τρέχει. Επίσης Γατούλα να ανεβαίνει σε καναπέδες, τραπέζια, σκαμπώ και να πετάει ότι βρίσκει πάνω.... Οπότε πως να βάλει γραμμάριο.

Ο μικρός είναι 9300Kg και 77,5cm. Στην καμπύλη στα ίδια με τον προηγούμενο μήνα....

Η γιατρός ατάραχη. Να σας πώ την αλήθεια και εγώ έχω ψιλοσταματήσει να σκοτίζομαι και απολαμβάνω την ανάπτυξή τους. Minion να το κάνεις κι εσύ!!!!! Απολαμβάνω να τα βλέπω να τρέχουνε στην αγκαλιά μου. Να τα βλέπω να περπατάνε ντυμένα και στολισμένα όταν πάμε βόλτες έξω. Να λένε τις πρώτες λεξούλες. (μπαμπά και μπά ''μπάλα''). Είναι τρέλλα!!!!

IeXep3.png

CJ , ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ¨ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ¨ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ .

ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ Β΄ΑΝΑΠΤΥΞΙΟΛΟΓΟ...

ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΑΛΑ ?

εμεις γαλα το κοψαμε, βαζω μονο στις κρεμες τους για να παιρνουν το ασβεστιο τους.

Αμα εχεις νεα απο αναπτυξιολογο πες μας.

Αν δεν εχεις βρει να ρωτησουμε, μηπως καποιος ξερει.

Εγω τρελλαινομαι λιγο που δε μιλαει ο Βασιλης αλλα τι να πω?

Παντως κοριτσια στεναχωρεθηκα λιγο που ειδα ενα παιδακι, ειναι πολυυυυυυυυυυυυ προωρακι (οσο δε παει πιο κατω) 2 χρονων 8500! και αγορι

Καλα να ναι και τιποτα αλλο

Οσο μιας φιλης μου το αγορακι και αυτη στο βαρος απο 3% μεχρι 10%. Τουλαχιστον εχει υψος αλλα και αυτος ειναι υπερδραστηριος.

Σε παιδοψυχολογο ειχα παει την Αναστασια για το θεμα γαλα. Οταν ηταν γυρω στους 6 μηνες . Υπαρχει ενα παραρτημα του Αγ Σοφια στο Χαλανδρι, σχετικα. Την πηγα 2 συνεδριες, αλλα δε πειστηκα οτι θα βγαλουμε κατι και δε την ξαναπηγα.

kKZUp2.png

Εμείς ευτυχώς το πίνουμε. Η μικρή πίνει 400-500ml πρωί, βράδυ και ξημερώματα (ακόμη ξυπνάει και ζητάει γάλα και φυσικά της δίνουμε για να βάλει κανά γραμμάριο....) Ο μικρός πρίν καμιά 15 μέρες πήγε να μας το κόψει αλλά του αλλάξαμε γάλα. 150ml το πρωί, 220ml το βράδυ. Για να συμπληρώσει του βάζω και στην κρέμα του.

Γατούλα μην αγχώνεσαι που δε μιλάει ο Βασιλάκης. Η μικρή λέει κανα ''μαμαμα'' ''μπαμπαμπα'' που και που, ενώ ο μικρός μόνο ''μπαμπά'' όταν βλέπει τον μπαμπα του και ''μπα'' όταν βλέπει μπάλα!!!!

Διάβασα ότι τα δίδυμα αργούν να μιλήσουνε γιατί επικοινωνούν άνετα μεταξύ τους οπότε δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν και με τους μεγάλους!!!!

IeXep3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Β' ΑΝΑΠΤΥΞΙΟΛΟΓΟ ΣΤΙΣ 29/05/09 , ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ .ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ ,ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ .

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ " ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ" ?

Διαφημίσεις

Τι αστείο ήταν αυτό που σου είπε η γιατρός???????????!!!!!!!!!

Μάλλον δεν έχει ''πιάσει'' το όλο θέμα.....

Στείλε μου σε pm τα στοιχεία της αναπτυξιολόγου για να κλείσουμε κι εμείς ένα ραντεβού μαζί της. Σου τη σύστησε η παιδίατρος??

IeXep3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΕΜΕΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 25/01/08 ΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 7500!!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ...

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2600 , ΗΡΘΕ ΚΑΙ Γ.Ο.Π ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ!!

περιγραφεις την κορη μου???????

γεννηθηκε 2580 σε λιγο χρονιζει και ειναι 7500.κανεις δεν πιστευει την ηλικια μας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

ειχα ρωτησει και παραπανω.ννα ανησυχησω που ο γιος μου ειναι 22 μηνων σχεδον και εδω και 4 περιπου μηνες εχει κολλησει στους 85 ποντους και τα 11 κιλα?

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

τι να πω κοριτσια ...εμεις μπλεξαμε σε νεες περιπετειες ,υπηρχε ενα φυσηματακι στην καρδουλα και χθες που πηγαμε για εξεταση εφτιαξε αυτο και ανακαλυψαν κατι αλλο πο επειγει την εξεταση του καρυοτυπου και εντεινει την αγωνια για τυχον υπαρξη αλλων συνδρομων...τι να πω ...εκει που παμε να ηρεμησουμε κατι αλλο προκυπτει

vpap αν θυμαμαι καλα εχουμε κανε ι και οι δυο το τεστ του ιδρωτα ,οποτε καταλαβαινεις την αγωνια μας για τα νεα τεστ..

οσον αφορα τον πιτσιρικο , απο οτι λενε ολα τα παιδακια " κολλανε " καμια στιγμη και ακουω πολλες μανουλες να το λενε..

γερα να ειναι και ας ειναι μικροκαμωμενα...

πώ πώ τί περνάτε!!!!!!

Κι εμείς είχαμε ένα μικρό φυσηματάκι στην καρδούλα το οποίο όμως πέρασε!!!!!

Τελικά η μικρή μου έχει κι άλλο διδυμάκι εκτός από τον αδελφό της... Μιας και γεννήθηκαν την ίδια μέρα!!! Αλήθεια εσύ τί ώρα γέννησες??? Εγώ 10:30 π.μ.

Πρέπει να είχαν περίεργη θέση οι πλανήτες εκείνη τη μέρα... Δεν εξηγήται αλλιώς!!!!

Εγώ θα σου έλεγα πάντως να αφήσεις τις πολλές εξετάσεις!!! Το λές και μόνη σου. Να είναι γερά και ας είναι και μικροκαμωμένα. Να ξέρεις ότι όσο περισσότερο ψάχνουν οι γιατροί τόσα περισσότερα πράγματα θα βρίσκουνε. Να φανταστείς ότι όταν γεννήθηκε η μικρή την είχανε 28 μέρες στο νοσοκομείο στην εντατική μονάδα νεωγνών. Εκεί την έψαξαν από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Εκτός από το φησυματάκι που βρήκαν , μας είπαν και το κουφό ότι έχει κάποιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο..... Κόκαλο εμείς!!!!!! Της κάναμε υπέρυχο εγκεφάλου 2 μηνών και είχε εξαφανιστεί. Δεν λέω ότι ήτανε κάτι ασήμαντο. Αλλά άν δεν της κάνανε εξετάσεις για να βρούν αυτά που βρήκανε αυτά θα περνούσαν από μόνα τους χωρίς να το καταλάβουμε και χωρίς να είμαστε ράκος ψυχολογικά και οι δύο.

IeXep3.png

CJ μερικες φορες καλο ειναι να ψαχνονται. Μου εχει μεινει μια περιπτωση οταν μπηκαμε 6 μηνων με την Αναστασια για ψευδομοναδα που δε βρεθηκε ποτε τελικα! Ηταν μια μικρουλα κοντα 2 μηνων με ενα τεραστιο αιματωμα, ολο το αριστερο ματι μεχρι πανω στο κεφαλι και μερικα μικρα στο λαιμο δεξια. Οταν γεννηθηκε ηταν ενα ελαχιστο πανω απο το αριστερο ματακι της. Ελαχιστο! Εκανε το 1ο εμβολιο και στη βδομαδα πανω αρχιζουν τα τρεξιματα....αυτο που εβλεπαν ηταν μονο η κορυφη του παγοβουνου! Ηταν εσωτερικο επιανε μεσα ολο το κεφαλι... ποναγε......τα γραφω και ανατριχιαζω τωρα

Εψαχναν για σωτηρια....ειμαι γαιδουρα γιατι δε ξαναπηρα απο περσυ.. τι θα ακουσω ομως???? χεστα....καλα λες μινιον...υγεια μονο!

τρυπουλα ειχαμε βρει και εμεις στη πρωτη εγχειρηση του Βασιλη 2 μηνων που ευτυχως μας χαιρετησε μονη της.

Τρωμε καλα!

Ξερναμε επισης καλα!

Φιλακια

kKZUp2.png

καλησπερα!

cj γεννησα 25/01/2008 13:15 στο ΛΗΤΩ, ευτυχως που υπαρχει διδυμακι γιατι εγω δεν βλεπω να κανω αλλο!!!!

γατουλα σε χαιρομαι γιατι κανεις και πλακα !

στις 21/05/09 εχουμε παιδιατρο , ξερετε μετρησεις κλπ

Τα νεα του Βασιλη , μια ησυχη μερα!

Πεφτει πανω σε μια κοχη, βαβα στο αριστερο μετωπο

Πεφτει στο δαπεδο, βαβα στο δεξι

Βαζει το δαχτυλο στη καυτη κατσαρολα

Και καταφερνει να λυγισει την απλωστρα για ρουχα(πως??????????) να μπει το δαχτυλακι το μεγαλο αριστερο (ευτυχως το μαλακο απο πισω) και να το μαγκωσει!

Να ειμαστε 3 να μη ξερουμε πως να το τραβηξουμε και αυτος να ουρλιαζει. Μια ωρα ουρλιαζε απο πονο, ευτυχως δεν του επιασε κανα κοκκαλο.

Ουτε θελω να σκεφτω αντιστοιχο στην Αναστασια, θα της ετρωγε το δαχτυλο ολο!

εγω 22/7 εκλεισα με γαστρεντερολογο ετσι να δω τι θα μας πει απο περιεργεια

τα καταφερε και σημερα! γκλου το ανθος ορυζου!

δε μπορω να πω εχει ποικιλια στις ωρες της

αυριο θα επιχειρησω να τ απαω Σαλαμινα να γνωριστουμε με underage

ο θεος βοηθος

πηρα ενισχυσεις με ετοιμο φαγακι για αυριο

kKZUp2.png

καλησπερα κοριτσια..

καταρχην το δαχτυλακι του Βασιλακη ειναι καλυτερα?θα πονεσε πολυ αλλα πιστευω να το εχει ξεχασει τωρα.Αληθεια πως πηγε η εκδρομουλα , περασατε καλα?

εμεις απο την αλλη ηταν η πρωτη φορα που οι μετρησεις μας ηταν καλες ,δεν προλαβαμε να χαρουμε γιατι η γιατρος μας ειπε οτι ειχε μιλησει με την καρδιολογο και της ειχε πει να ψαξουμε σοβαρα για συνδομο williams...(βλεπεις με το internet μαθαινεις τα παντα)

να σας πω οτι παγωσαμε , οτι μας κοπηκαν τα γονατα και κοιταζομασταν σαν χαμενοι..

πηρα σημερα για ραντεβου στο Παιδων και που λενε απο Σεπτεμβριο..

βρηκα καποια ακρη και προσπαθω να το επισπευσω...

ελπιζω και προσευχομαι να ειναι ολα καλα..και ολα τα παιδακια!

ουφφφφφφφφφφφφφ θα ηρεμησετε ποτε? τι ειναι αυτο παλι? ενημερωθηκα......

παρατηρεις στη μικρη σου καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα του προσωπου που περιεγραφε το αρθρο? μην αγχωνεσαι γμτω αδικα και εκ των προτερων!

Το δαχτυλακι μας ενταξει ειναι, αλλα σημερα ξαναγυρισε η ατοπικη του δερματιτιδα, χαλια εγινε στα ποδια παλι ο ερμος

Η εκδρομουλα μας πηγε τελεια, ησυχα στο πηγαινε, εκει ξεσαλωσαν, ειχε και αλλα 2 παιδακια και πολυ απλα να παιξουν, δε κοιμηθηκαν καθολου και στο γυρισμο τελειως ξερα επεστρεψαν!

Μετρησα και τη μικρη σημερα, τοτε που τη ζυγισε η παιδιατρος εγω δε συμφωνησα, μου την ελεγε 9500 και το Βασιλη 13000. Φυσικα σημερα , ητανε 9000! και 12500! αλλα χαρηκα γιατι ψηλωσε....πατησαμε το 80!!!!!!!

12 % βαρος 50% υψος και 100% δαιολι!

φιλακια

περιμενω νεα απο μινιατουριτσα!

kKZUp2.png

Γατούλα ανατρίχιασα όταν διάβαζα για το δακτυλάκι του Βασιλάκη....

Minion μην ανησυχείς για το σύνδρομο Williams.

To βαπτηστήρη μου γεννήθηκε με καρδιολογικό πρόβλημα λόγω κληρονομηκάοτητας από τους γονείς του. Στενώσεις αγγείων και πρέπει να κάνει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Οταν είχε πάει στο Ωνάσειο ήτανε 1 έτους και όχι πολύ ανεπτυγμένο, οι γιατροί είχαν πει ότι είναι συνδομο Williams. Φυσικά οι γονείς του το ψάξανε. Ουτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου ήταν όπως λένε ούτε είχε νοητική υστέρηση. Εκανε και κάποιες άλλες εξετάσεις. Τώρα είναι 3 ετών συνεχίζει βέβαια αγωγή λόγω καρδιάς και κάποια στιγμή θα κάνει την επέμβαση. Δεν έχει σύνδρομο Williams!!!! Τους είπαν ότι αυτό το σύνδρομο είναι κάτι καινούργιο και το λένε πολλές φορές οι γιατροί όταν θέλουν να κατατάξουν κάποιον γρήγορα και εύκολα, επειδή τα χαρακτηριστικά του συνδρόμου είναι πολύ κοινά!!!!!!

IeXep3.png

κοριτσια καλησπερα !

ελπιζω η Αναναστασια να ειναι πλεον καλα και να "κρατησε" επισης καλα!

cj ευχαριστω γι'αυτο που μου εγραψες και ευχομαι να πανε ολα καλα με το βαπτιστιρακι!!!

οσον αφορα τα χαρακτηριστικα του προσωπου της μπεμπας "διαβολικα" δεν ειναι κατα γενικη ομολογια αντιθετως ειναι πολυ γλυκουλα(ειλικρινα αντικειμενικά).Η αναπτυξιολογος που πηγαμε σημερα μας ειπε οτι τα παιδακια που εχουν αυτο το συνδρομο ειναι ομορφουλια και γελαστα..η δικια μου ειναι πολυ γελαστη και αντι να χαιρομαι αγχωνομαι!!!οσον αφορα τα υπολοιπα ειναι σαφως πιο πισω σε αντιδρασεις και θα πρεπει να την βοηθησουμε και εμεις με το να της μαθαινουμε πραγματα, ζωακια, μυτουλες , ματακια που δεν δειχνει που ομολογουμενως δεν πολυδειχνουμε...μας ειπε να περιμενουμε να κανουμε τεστ , μας συστησε αλλη γιατρο στο Παιδων και τιποτα δεν τελειωνει εδω..

το ερωτημα ειναι αφου κανουμε βεβαια το τεστ σταματαμε το ψαξιμο και συνεχιζουμε την ζωη μας ? και αν οντως συμβαινει κατι και το δουμε αργοτερα?

λιγη ηρεμια θελουμε αλλα που να την βρουμε....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...