Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευ...εσυ εισαι age...να ξερω αν ποτε ξαναμπω στο φεις χαχαχχαχχαχχα

στα ελληνικα ειναι αλλη απο το χωριο του πατερα μου αλλα ασχετη απο συγγενεια !!!!

ωχ σε αυτή έστειλα..

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

αχ το φυστίκι τι έπαθε..έβγαλε τον αγκώνα το μαράκι..

αλλά τώρα ευτυχώς είναι καλά!!

Αυτά είναι last year! Ασε... πάλι τρέχει... γιατί η μικρή είχε πόνους στην κοιλιά... δεν κατάφερε να μου μιλήσει, δεν ξερω παραπάνω γιατί η έρημη έτρεχε.

Ευχομαι να μην είναι τίποτα ρε γμτ...

Διαφημίσεις

Αυτά είναι last year! Ασε... πάλι τρέχει... γιατί η μικρή είχε πόνους στην κοιλιά... δεν κατάφερε να μου μιλήσει, δεν ξερω παραπάνω γιατί η έρημη έτρεχε.

Ευχομαι να μην είναι τίποτα ρε γμτ...

πότε αυτό??

εχτές το βράδυ της μίλησα....

και αποθηλασε επιτελους!

πότε αυτό??

εχτές το βράδυ της μίλησα....

Της τηλεφώνησα κατά τις 12 σήμερα για να τις δω μέσα στο ΣΚ που θα είμαι κοντά στα μέρη της, αλλά έτρεχε και δεν έφτανε.

Δεν ξέρω περισσότερα...

Ευχομαι μωρέ να είναι εντάξει το μωράκι...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε;

Γατόνι μου τι κάνει η μικρή; έφαγε καμιά μπουκιά;;;;;;

Εμείς μάλλον πήραμε μερικά γραμμαριάκια!!!!! εννοείται τον ζυγίζω φαγωμένο το βράδυ 11.500!!! τον ζυγίζω το πρωϊ 11.300!! κρατάω το 11.500!!!άντε 11.400!

Από ύψος 88.5 σχεδόν 89εκ. Μήπως είναι κοντούλης βρε παιδιά; η παιδίατρος λέει καλά είμαστε.

Την Παρασκευή φάγανε στο σταθμό φακές και τα έκανε 4 φορές!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε;

Γατόνι μου τι κάνει η μικρή; έφαγε καμιά μπουκιά;;;;;;

Εμείς μάλλον πήραμε μερικά γραμμαριάκια!!!!! εννοείται τον ζυγίζω φαγωμένο το βράδυ 11.500!!! τον ζυγίζω το πρωϊ 11.300!! κρατάω το 11.500!!!άντε 11.400!

Από ύψος 88.5 σχεδόν 89εκ. Μήπως είναι κοντούλης βρε παιδιά; η παιδίατρος λέει καλά είμαστε.

Την Παρασκευή φάγανε στο σταθμό φακές και τα έκανε 4 φορές!!!!

καλημέρα!!! αυριο εχουμε παιδιατρο,την ζυγισα εχθες κ ηταν 9700 με πανα φυσικα ,εν καλοετρωγε αυτο το μηνα , το καστορακι μηπως το πειραζουν οι φακές?τι να κρατησει το παιδι αμα τα εκανε 4 φορες?

NJMAp3.png

καλημέρα!!! αυριο εχουμε παιδιατρο,την ζυγισα εχθες κ ηταν 9700 με πανα φυσικα ,εν καλοετρωγε αυτο το μηνα , το καστορακι μηπως το πειραζουν οι φακές?τι να κρατησει το παιδι αμα τα εκανε 4 φορες?

Από ότι κατάλαβα τον πειράζουν οι φακές τον κακομοίρη. Πάντως τον έχω ζυγίσει και με πάνα και εσώρουχο και χωρίς και είναι ακριβώς τα ίδια αν είναι στεγνή.

Από ότι κατάλαβα τον πειράζουν οι φακές τον κακομοίρη. Πάντως τον έχω ζυγίσει και με πάνα και εσώρουχο και χωρίς και είναι ακριβώς τα ίδια αν είναι στεγνή.

καλημερούδια στα αδύνατα !!!

g.stone τεστ για αλλεργίες του έχετε κάνει ??? μήπως τον πειράζει κάτι από αυτά που τρώει και τα κάνει τόσες φορές. Θυμάμαι η δικιά μου όσο είχε το θέμα με την αλλεργία στο αγελαδινό τα έκανε αρκετές φορές :)

Όταν λες 4 φορές είναι πάντα "καλή"......... ποσότητα μήπως τα βγάζει λίγα λίγα το παιδί και σου φαίνεται κάπως :lol::lol:

Καλημέρα αδύνατα! Και εμείς ότι τρώμε.... το μισό το "καταθέτουμε"!!!!΄ Πάντως οι φακές και το κολοκύθι "απαγορευμένα" φαγητά για τα μωράκια που θέλουν να πάρουν βάρος!

ωραια σκ.....κουβεντα πιασατε χαχχαχαχχαχαχα

τα νεα μας? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αναλαμβανει ο σταθμος και η νταντα τωρα!!!!!!!

kKZUp2.png

Παρασκευη, γυριζοντας δε τολμησα να παω σπιτι, εφαγε δεν εφαγε? κομπος στο στομαχι

πηγα μια βολτα Τιτανων να χαζεψω παιδικα για αλλη μια φορ ακια γυρισα μετα απο καμια ωρα.....ειχε φαει σουπο-αστρακι!!! ευτυχως ουφφφφφφφ

παμε κουνιες...μπλα μπλα μπλα....ωρα να φυγουμε

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δε θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

γιναμε σοου, Θελω αγκαλιααααααα (παμε ποδαρατα 5 λεπτα δρομο)

Οχι , εγω δε γινεται, τεσπα γυρισαμε μες στα νευρα να κρατιεμαι να κρατιεμαι

να της λεω ζητα συγνωμη και παρε με αγκαλιτσα

Τιποτα η εγωιστρια....γαλα και νανι χωρις αγκαλια!!!!

Το πρωι, εφαγε γιαουρτακι (ουφφφφ) και της λεω μου χρωστας ενα συγνωμη!

πεταγετε ο Βασιλης, μομηηηηηη, οχι εσυ! η Αναστασια

τιποτααααααααα

καπου το μεσημερι, της περαασε, συγνωμη αγκαλιτσες

γενικα εφαγε αλλα παντα με αρνηση και απιστευτη γκρινια

το στομαχι μου, μεσα το ΣΚ

σιγα μην ειχα διθεση να μας ακουνε ολοι να φωναζουμε

και το κλου!

ζυγαρια εχτες το πρωι (νηστικες ζυγιζομαστε εμεις)

με τα λυπης μου, να μη κοιταξω καμπυλη εεεεεε

10700

πρπει να χοντρυνειςςςςςςςςςςςςςςςς, ειμαι παχια να μου λεει χαχχαχαχαα

και εκει, 86! ουφ και παλι ουφ!

στο μεταξυ και ο Β 13700 και 93, του πεφτει ενα παντελονι! ψαχνω για λαστιχα!

kKZUp2.png

Χθες ήθελε μόνο γάλα. Τίποτα άλλο. Και όποτε ρώταγα "Γιατί αγάπη μου δεν τρως?" η απάντηση ήταν "Εσι" (έτσι).

Σήμερα το πρωί αρνήθηκε και το γάλα. Μου έβαζε και το δάχτυλο στο στόμα και έκανε "σσσσττ".

Το δικό μου είναι ο μικρός ΤΑΖ και δε με έχει συνηθίσει σε τέτοια. Κατά καιρούς τρωει κάτι φλασιές (!?!?!?!?!?) και μάλλον είμαστε σε τέτοια φάση τώρα.

Κάνει και ζέστη ρε παιδί μου... Δε χρειάζεται να είσαι κακόφαγος για να σταματήσεις το φαγητό!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...