Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

πινουμε infatrini (100 ml =100 θερμιδες), αλλα ειναι μεχρι 8 κιλα, μετα θα παρουμε το επομενο που δεν ξερω ποιο ειναι.

caloreen βαζουμε πρωι βραδυ στο γαλα, και στο γαλα της φρουτοκρεμας, στη φρουτοκρεμα εκτος απο γαλα , ριχνουμε και 4 μπισκοτα biscooti της nutricia και 3 φορες την εβδομαδα το αυγο.,μετα που θα φαει φρουτοκρεμα(οσο θελει) τρωει και γιαουρτι(στο ιδο γευμα),

φαγητο μαγειρεμενο με πολυ λαδι, συν το λαδι στο multi,

και το απογευμα τρωει το φαγητο που εχει περισσεψει απο το μεσημερι και μετα αμεσως γιαουρτι. ο

ταν μου ειχ3ε πει η διαιτολογος να τρωει ετσι, της λεω αποκλειεται, και για 3 εβδομαδες δεν ηθελε, εφτυνε το απογευματινο φαγητο κτλ. μετα απο τρεις εβδομαδες και εδω και 2 μηνες τρωει αρκετο φαγητο και το απογευμα, και μετα οσο γιαουρτι ετρωγε και οταν ετρωγε μονο γιαουρτι το απογευμα. τα μικρα θελουν χρονο γιανα αλλαξουν προγραμμα μου ελεγε και ειχε δικιο!

και για την απορροφηση σιδηρου(γαλακτοκομικα μετα απο πρωτεινη εμποδιζουν την απορροφηση του σιδηρου) μου ειπε οτι εφοσον το μεσημερι τρωει κρεατακι απορροφαται ο σιδηρος αυτου του γευματος μια χαρα, δεν πειραζει που δεν απορροφαται του απογευματος.

τ0 πρωι πολλες φορες τρωμε με κουταλι δημητριακα λιωμενα στο γαλα με κουταλι(μονο οταν εχω χρονο, γιατι εκει καθυστερουμε)

για την ομιλια παντως τα περισσοτερα αγορακια στο περιβαλλον μας εχουν καθυστερησει να μιλησουν, αλλα μετα δεν βαζουν γλωσσα μεσα!\

μουνινι, ακομα γελαω!

Όντως το ελαιόλαδο παχαίνει και είναι πιο εύκολο να το βάζεις σε αλεσμένο φαγητό. Ο δικός μου τρώει άλιωτα στο σπίτι (στο σταθμό τρώει αλεσμένα) οπότε΄πόσο λάδι να του βάλω. Ωστόσο όπου μπορώ θα αυξήσω την ποσότητα. Caloreen συνεχίζουμε φουλ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτα συνδεονται με στασιμοτητα βαρους και αναπτυξης, αλλα συνηθως υπαρχουν ακι αλλα συμπτωματα, αλλα οχι απαραιτητα.

εμεις ειμαστε πρωταθλητες στις εξετασεις, εχουμε κανει τα παντα, εκτος απο γαστροσκοπηση(που δεν μπορουμε να την κανουμε ακομα, γιατι εχουμε ουδετεροπενια, τυχαιο ευρημα, ειπαμε οσο ψαχνεις βρισκεις!,

κυστικη ινωση θα εκανα μονο στο παιδων , η υπευθυνη νοσηλευτρια ειναι λιγο με τις ωρες της, αλλα το εργαστηριο ειναι κορυφη. εμεις ιδρωσαμε σε 10 λεπτα, το μαρτιο πηγαμε, δεν ταλαιπωρηθηκαμε καθολου.

παρεμπιπτοντως επειδη παρα πολλοι ελληνες ειναι φορεις της κυστικης νοσου, καλο ειναι οποιο ζευγαρι σκεφτεται να κανει παιδακι ή επομενο παιδακι, να εξεταστει για κυστικη ινωση στο λαικο, στο χωρεμειο η σε αλλο νοσοκομειο. και θα επρεπε και οι γυναικολογοι να το συστηνουν αυτο στον προγεννητικο, τελοσπαντων

καθοτι πρωταθλητρια στις εξετασεις η μινιον εβιτα μου(7700, 73,5, 15 μηνων) καλο ειναι να γινετααι και ενας νεφρολογικος ελεγχος, καθως η στασιμοτητα βαρους σχετιζεται επισης με πολλα ατυπα η τυπικα νεφρολογικα συνδρομα, και επισης δεν βλαπτει και κανενας καρυοτυπος, μοριακος η μη. εμεις εχουμε κανει και για μεταβολικα νοσηματα, αμινογραμματα, εννοειται ενδοκρινολογικα, και γαστρεντερολογικα, και μας μενει ο καρυοτυπος(τη δευτερα) και η γαστροσκοπηση. ο,τι θελετε ρωτατε!εννοειται οτι κανουμε υπερθερμιδικη διαιτα, που μας βοηθησε λιγο, ιδιαιτερα ενα υπερθερμιδικο γαλα

πολλα κιλα σε ολα τα αδυνατα μωρακια, και ποντους !

Να σε ρωτήσω κάτι εξετάσεις για αλλέργια σε κάτι από αυτά που τρώει που απο ότι βλέπω είναι πολλά εχει κάνει?Ξέρω περιπτώσεις, μία από αυτές και η δικιά μας που τρώμε συγκεκριμένα πράγματα πολύ λίγα θα έλεγα και πέρνουμε κανονικά βάρος!Έχουμε περάσει πάρα πολλά με εξετάσεις γι'αυτό στα λέω όλα αυτά.Το παιδί βλέπει λευκή ποδιά και αρχίζει το κλάμα!

βρε κορίτσια εσείς με το caloreen έχετε δει αποτελέσματα και πόσες μεζούρες την ημέρα δίνετε, εμένα με δύο μεζούρες την ημέρα δεν έχω δει αποτέλεσμα

όσο για τα υπερθεμιδικά γάλατα του δημιουργούν φουσκώματα με αποτέλεσμα να σταματάει να τρώει όλα τα υπόλοιπα

δεν ξέρω τι να κάνω πια και η παιδοενδοκρινολόγος μου λέει απλά να του δίνω φαγητά με περισσότερες θερμίδες όσο μπορώ

μήπως μπορείτε να προτίνεται κάτι γιατι έχω απελπιστεί σε 7 μήνες βάλαμε μόλις 200γραμμάρια

wWPdp2.png

Κοίταξε το caloreen δεν κάνει θαύματα αλλά βοηθάει. Αν δεν έπαιρνε και αυτό ο δικός μου πιστεύω ότι θα ήταν χειρότερα τα πράγματα. Απλά συμπληρώνει ένα γεύμα. Μπορεί δηλάδη να μην φάει κάποιο γεύμα του ολόκληρο ή οι ποσότητες που τρώνε να είναι μικρές. Το caloreen κατά κάποιο τρόπο αναπληρώνει τις θερμίδες. Εγώ μέχρι 3 μέζουρες του δίνω την ημέρα άλλα όχι κάθε μέρα γιατί πηγαίνει σταθμό οπότε τις καθημερινές του βάζω ή στο γιαουρτάκι του το απόγευμα ή στην κρέμα και τα σ/κ που τον έχω όλη μέρα μπορεί να του βάλω και στο μεσημεριανό αν φάει κάτι σουποειδές. Κυρίως όμως 1-2 μεζούρες του βάζω γιατί αυτές προλαβαίνω.

Να σε ρωτήσω κάτι εξετάσεις για αλλέργια σε κάτι από αυτά που τρώει που απο ότι βλέπω είναι πολλά εχει κάνει?Ξέρω περιπτώσεις, μία από αυτές και η δικιά μας που τρώμε συγκεκριμένα πράγματα πολύ λίγα θα έλεγα και πέρνουμε κανονικά βάρος!Έχουμε περάσει πάρα πολλά με εξετάσεις γι'αυτό στα λέω όλα αυτά.Το παιδί βλέπει λευκή ποδιά και αρχίζει το κλάμα!

εχουμε κανει rast και patch test σε ολα, και ειναι αρνητικα, αλλα αυτες οι εξετασεις σε αυτες τις ηλικιες δεν ειναι αξιοπιστες(οταν ειναι αρνητικες) και μονο η γαστροσκοπηση θα μας βοηθουσε...αλλα δεν μπορουμε να την κανουμε λογω ουδετεροπενιας, οποτε βλεπουμε..καλο κουραγιο και σε εσασ!

καναμε καρυοτυπο μοριακο τη δευτερα και ηταν και εκει το bebaki-eva με τη ευουλα που κακως ειναι σε αυτο το τοπικ! η δικια μου ειναι μινιατουρα, η ευα ειναι ενα ψηλο κοριτσ;ακι, αδυνατο βεβαια, αλλα οπτικα λες ενα ψηλο παιδακι, οχι ενα αδυνατο παιδακι!εχει κατι τεραστια ματια,αμυγδαλωτα, κουκλα, οπως και η μαμα της και ο μπαμπας της, πουειναι και αυτοι ψηλοι και αδυνατοι!χαρηκα πολυ που γνωρισαμε ενα παιδακι απο αυτο το τοπικ, εμενα μου φαινεται η τα αδυνατα ειναι πιο ομορφα και τσαχπινικα?!

η δικια μας κανει απεργια απο τη δευτερα, τρωει με το σταγονομετρο, ειναι μες στην τρελη χαρα, και περυσι τετοιο καιρο σταματησε να τρωει, λες να περασω παλι μαυρο καλοκαιρι?

Διαφημίσεις

κοριτσια το δικο μασ ειναι 6 μηνων τωρα 74cmκαι 11 κιλα!!!!

ειναι παρα πολυ αλλα ο ιατρος μας να μην ανυσυχουμε ακομα....αλλωστε και εγω και ο αντρασ μου ειμαστε κανονικη...

κοριτσια το δικο μασ ειναι 6 μηνων τωρα 74cmκαι 11 κιλα!!!!

ειναι παρα πολυ αλλα ο ιατρος μας να μην ανυσυχουμε ακομα....αλλωστε και εγω και ο αντρασ μου ειμαστε κανονικη...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: 11 κιλά;;;;;; νομίζω ότι είναι παρά πολλά για 6 μηνών! μήπως πρέπει να ψάξετε κάτι; χωρίς να θέλω να σε ανυσηχήσω.

Να σου ζήσει!

Αννούλα, κατ'αρχήν να σας ζήσει το μικρούλι σας, να το χαίρεστε. Βρε κοριτσάκι, κι εγώ δε θέλω να σε ανησυχήσω και μάλιστα χωρίς να υπάρχει λόγος, αλλά μήπως να το κοιτάγατε λιγάκι? 11 κιλά είναι πάρα πολλά για ένα μωρό 6 μηνών. Συνήθως αυτά είναι κιλά για παιδάκια που πλησιάζουν τα 2. Εγώ στη θέση σου θα επέμενα στον παιδίατρο να το κοιτάξουμε λίγο καλύτερα, κι ας μην είναι τίποτα.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

ποσο γεννηθηκατε?????? γιατι πχ η κορη γνωστης πριν απο χρονια γεννηθηκε 5 ολοκληρα κιλα!!!!

την Α την ελεγα 12....μπα.......11,5+ ειναι γιατι δεν εχουμε πλεον ζυγαρια ακριβειας!

ο Β απο αμυγδαλιτιδα και αντιβιωση , μαλλον ξεκιναμε ωραιοτατη στοματιτιδα τωρα!

kKZUp2.png

Γεια σου και απο μενα Αννουλα , το θηλαζεις ? εχετε ξεκινησει να τρωτε?? Εγω δεν νομιζω οτι ειναι κατι οχι ενταξει πολλα παιδακια θα συναντησεις σε αυτην την ηλικια με αυτο το βαρος και οχι δεν ειναι το βαρος που πλησιαζουν τα δυχρονα επειδη εμας ειναι αδυνατουλικα , παντος και πολλα παιδια εχουν αυτο το βαρος στον 1ο χρονο . Παντως δεν θα του δωσεισ τιποτα που περιεχει ζαχαρη ....

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο εμας!!!!!!

συντροφισσες των αδυνατων μωρων!!!!!

καναμε το βρωμοτεστ ιδρωτα και δοξα το θεο μας βγηκε αρνητικο!!!!!!

τελευταια εχω παψει ειδικα εγω..... ο αντρας μου ακομα προσπαθει..... και δεν την πρηζουμε να φαει.... με αποτελεσμα σημερα απο μια προχειρη ζυγιση ειναι 8400!!!! πηρε 600 γραμμ?????θα παμε το απογευμα στη γιατρο να δει και τις εξετασεις μας και θα σας ενημερωσω τα νεοτερα......

despoina σ ευχαριστουμε για τα ομορφα σου λογια!!!!!!

η εβιτα σας ειναι μια χαρουλα!!αυτη και αν εχει τσαχπινικα ματακια!!!τοσο δυνατο και ζωηρο παιδακι πως να κρατησει κιλο πανω της?????οση ωρα ειμασταν μαζι σας δεν σταματησε να τρεχει πανω κατω!!!! αυτο να μας ευχαριστει και να παψουμε να ασχολουμαστε με τα κιλα τους!!!! σε λιγα χρονια θα ασχολουμαστε απο την αναποδη!!!!!βρε λες?????να λεμε πως θα τις παντρεψουμε αν μας παχυνουν!!!!!!

χαρηκαμε κι εμεις πολυ που γνωρισαμε μια τοσο ομορφη οικογενεια......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

η δικια μας κανει απεργια απο τη δευτερα, τρωει με το σταγονομετρο, ειναι μες στην τρελη χαρα, και περυσι τετοιο καιρο σταματησε να τρωει, λες να περασω παλι μαυρο καλοκαιρι?

Μάλλον κανενα δοντακι ειναι.... εμας τοτε τα κοβει ολα και θελει μονο να κοιμαται..... τωρα βγαζει μαλλον κι αλλο και η δικια μας και μας εχει αλλαξει τα φωτα παλι.... το στομα κλειστο!!!!!!:(:(:(

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Καλησπέρα σε όλες, καταρχάς εύχομαι όλα τα παιδάκια να είναι γερά. Να σας πώ και την δική μου ιστοριούλα. Το πρώτο μου παιδάκι γεννήθηκε μικρό μόνο 1900γρ. όμως Δόξα το Θεό γερό, γυρίσαμε σπίτι σχεδόν 1900γρ. Ήταν και είναι ολιγόφαγο παιδάκι, όχι δύσκολο, τρώει από όλα αλλά λίγο. Τώρα είναι 4ετών και με το ζόρι είναι 12κιλά και κάτι. Κάνουμε συχνά εξετάσεις όμως όλα καλά. Ας είναι γερά και ας τρώ όσο θέλουν, αν και την πιέζω λιγάκι.

Το δεύτερο μου κοριτσάκι γεννήθηκε 3050γρ. με το χέρι στο στόμα, όπως είπε και γιατρός μου νυστικό το γέννησα. Τώρα είναι 2ετών και είναι καλή 10κιλά και τέλος το μικρό μου το αγοράκι είναι μόλίς 1μηνών και ζυγίσει γύρω στα 3,5κιλά. Μην ανησυχείτε για τα παιδάκια μινιόν ας είναι γερά-δυνατά και θα τα καμαρώνουμε όταν μεγαλώσουν.

Καλημέρα κορίτσια; τι κάνετε;

Γατούλα μου περαστικά!!!!

Εμείς την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνουμε τις εξετάσεις που μας έγραψε η παιδίατρος. Για να δούμε...εκεί 11.200 εμείς!

καλημερουδια ταλαιπωρες!!!

κοψαμε ΚΑΙ το γαλα!!!!!

εμοτικον μες στη καλη χαρα, γιατι εχει πεσει στα σκληρα ναρκωτικα και δεν του καιγεται καρφακι πλεον!!! λα λα λα λα....

Διαφημίσεις

εμένα 11.800 αλλά πιο κοντή από το μαράκι..

δλδ κοντή και χοντρή!

τώρα πώς γίνεται αυτό και να την κυνηγάμε 3 ανθρωποι εχτές σε ένα μαγαζί για να φάει δεν ξέρω...

και αποθηλασε επιτελους!

πιστευω οτι η δικια σου εκμεταλλευεται το γεγονος οτι αν δεν φαει θα πειραξει την μανουλα..... οποτε δωστου και σε πρηζει...... ειναι ετσι?????

παντως ειναι εντος καμπυλων.....

η δικια μου απο 7 μηνων ειναι εκτος και τωρα προσπαθει να μπει.....μετα απο 8 μηνες πιεσης για να φαει εχουμε αρχισει και την αφηνουμε μονη της να αποφασισει ποτε θελει φαγητο και εχω δει αρκετη διαφορα στο βαρος της......

ισως βεβαια εχει να κανει και το γεγονος οτι ξεαγχωθηκαμε με το θεμα υγειας μετα απο ενα καρο εξετασεων που της καναμε......

τι να πω στις μαμαδες των αδυνατων οταν η δικια μου δεν θελει να φαει και της βαζω την μπουκια με το ζορι μου την κραταει στο στομα 20-30 και τελικα μου την φτυνει στην μουρη!!!!! οποτε το πηρα αποφαση οτι δεν εχει νοημα και οταν θελησει θα φαει!!!!

πχ χτες το πρωι 60-70 γραμ φρουτοκρεμα

μετα 7 κουταλιες (Αλεσμενα μπλιαχ...) μοσχαρακι με λαχανικα

και μετα ενα γιαουρτι 120 γραμμ

200 γραμμ βανιλια

και 500 γραμμ γαλα με την συριγγα παρακαλω και κοιμησμενη (εμεις την μπουκωνουμε στον υπνο της με συριγγα!!!!)ελεος!!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

ρε κοριτσια ειστε εντος.....

οποτε χαλαρα.......

ειναι και ζεστη τωρα ουτε κι εμεις δεν θελουμε να φαμε με τοση ζεστη......

εμεις χρονισαμε 7200!!!!!και τωρα εχουμε πιασει ισως τα 8200.....

μπηκα στο πειρασμο και την ζυγισα παρολο που δεν το κανω και περιμενω να παω στην γιατρο να παρω την κρυαδα και την εβγαλα 8400!!!!! (600 γραμμ σε ενα μηνα????) αφου φοβαμαι να παω να την ζυγισω εκει μηπως και εκανα λαθος και στεναχωρηθω παλι!!!!!

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

εγω παντως με συριγγα ειχα καταφερει να δωσω στην Α 5 μλ!!!! ΜΟΝΟ!

επισης ειχε μαθει πλεον να μη πινει στον υπνο της πια! ηταν σε εγρηγορση και με επαιρνε χαμπαρι!

αχχχχχχ παλιες εποχες ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

kKZUp2.png

Αυτό με την σύριγγα στον ύπνο πρώτη φορά το ακούω! Μα είναι δυνατόν να μπουκώνεις έναν άνθρωπο με το ζόρι στον ύπνο του? Βασανιστήριο σκέτο! Σας το πρότεινε δηλαδή γιατρός? :?

gwggp2.png ISWTp2.png

ΟΧΙ ! η απελπισια μας! οντως καποια πραματα...ξυλο θελουμε..αλλα!!!!

Εμενα η Α μονο στον υπνο επινε γαλα! Αλλιως τιποτα!

τωρα ρουφαει με το καλαμακι πιο γρηγορα απο Β!!!!

kKZUp2.png

το ιδιο ακριβως εκανα κι εγω στην μητερα μου κι απο εκει το ξεκινησαμε.....

τωρα η Ευα καθε βραδυ περιμενει την συριγγα και αν δεν θελει να πιει εννοειται οτι δεν την πιεζουμε..... απο μονη της το καταπινει και μην σου πω και ειναι και καταφχαριστημενη......

το ξερω οτι ακουγεται βαρβαρο αλλα οταν το παιδι σου ειναι 15 μηνων και τους 8 μηνες ειναι εκτος καμπυλων ενω γεννηθηκε 3 κιλα πρεπει να παρεις δραστικα μετρα!!!! κανεις οτι μπορεις..... πες το απελπισια..... αλλα τον προηγουμενο μηνα πηρε 400 γραμμ και αυτον 600!!!!! αρα κατι κανει η συριγγα..... και ξαναλεω οτι αν δεν θελει εκεινη να πιει.... ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΙ........

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...