Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακουόγραμμα κάναμε στη μία μικρή μας πριν από περίπου 4-5 μήνες. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Στα μικρά παιδιά που δεν μπορούν να καταλάβουν από εντολές και να μείνουν ακίνητα, τους κάνουν μία απλή μέθη (σιροπάκι δίνουν, τίποτα το τρομερό) με την οποία τα πιτσιρίκια κοιμούνται σαν πουλάκια. Κατόπιν βάζουν μαμά και παιδί σε ένα δωμάτιο που έχουν έναν υπολογιστή (συγκεκριμένα στο Παίδων Πεντέλης ένα απλό laptop είναι), βάζουν στο κάθε αυτάκι του παιδιού ένα ακουστικό σαν τις ψείρες που έχουμε και ακούμε μουσική ή τα hands-free, καταγράφονται διάφορες αναλύσεις της εξέτασης στον υπολογιστή και η εξέταση τελείωσε. Απ'ό,τι μας εξηγούσε ο γιατρός που έκανε την εξέταση, δεν πονάει, δεν ενοχλεί το παιδί, η μέθη γίνεται απλά γιατί πρέπει να κάτσει ακίνητο και χωρίς να μιλάει κι ένα μικρό παιδί είναι αρκετά δύσκολο να γίνει.

Επίσης, Γατούλα, για την έναρξη λογοθεραπείας, ρώτησε καλύτερα τον παιδο-αναπτυξιολόγο που παρακολουθεί το παιδί να σου εξηγήσει και να σε καθοδηγήσει πώς μπορείς να πάρεις κάποιο χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο και να σου γράφουν τις θεραπείες ώστε να μη σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. Όχι ότι θα πάρεις όλα σου τα χρήματα πίσω, αλλά τουλάχιστον ένα μέρος να στο επιστρέφουν.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

στο παιδων εκανα την αξιολογηση, περιμενω το ιστορικο και μετα παω ΤΕΒΕ, ευχαριστω για τις πληροφοριες

αδυνατες κορες μη μας δειρετε για την καταχρηση χωρου εεεεε?

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα. εχω ξαναγραψει αρκετες φορες παλιοτερα γιατι εχω και εγω εναν πιτσιρικο μια σταλια. ειναι 3,5 στα 4 και ειναι 14100. τρελα κιλα. θεωρει ολα τα φαγητα χαζα, και αρνειται ακομα και να τα δοκιμασει. σημερα σε ασχετη κουβεντα ενας παιδιατρος μου ειπε να του σταματησω το γαλα και να δινω τρια γευματα αυστηρα χωρις τιποτα ενδιαμεσα. θα το δοκιμασω και αν γινει τιποτα θα σας ενημερωσω.

καλημέρα! εχθες πηγαμε παιδιατρο... 16 μηνών και ειναι 9300 ,έβαλε 400 γρ αυτο το μήνα, επίσης έβαλε 2 ποντους ύψος ,έγινε 81 εκατοστά , η κεφάλα μας στα ίδια ,45 ,κατα τα άλλα ποντιάκι χααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα! εχθες πηγαμε παιδιατρο... 16 μηνών και ειναι 9300 ,έβαλε 400 γρ αυτο το μήνα, επίσης έβαλε 2 ποντους ύψος ,έγινε 81 εκατοστά , η κεφάλα μας στα ίδια ,45 ,κατα τα άλλα ποντιάκι χααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μπράβο μπράβο !!! θα με θυμηθείς μόλις το παιδί ξεπεράσει την αλλεργία θα δεις τεράστια διαφορά

Καλημέρα και από μένα!

savropinguinos μπράβο σας! πάει να ξεπεταχτεί το μπουμπουκάκι σου.

Κορίτσια ακούω πού λέτε πολλές ότι πάιρνουν και 400 γρ. το μήνα και μένω έτσι :shock: άπιαστο όνειρο μου φαίνεται!! μπράβο σας!!!1

στις κουνιες ειχαμε αλλη μια γειτονοπουλα συνωνοματη Α, σαμιαμιδε επισης

σνιφφφφφφφφφ

την περασαμε σε βαρος....11 αυτη 12 εμεις

αλλα απο υψος....93 αυτη και εμεις 86........

σνιφφφφφφφφφφ

and the smalllllll oscar goes to AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kKZUp2.png

ο ΩΡΛ μου ελεγε για αυριο να παω τον Β αλλα νομιζω οτι εχουν απεργια αυριο? (ο σταθμος εχει) και του ειπα απο βδομαδα

και κλειστε με πρωτο ραντεβου....χαλαραααααα μου λεει ο γιατρος ...μπορει να κατσεται λιγο απαραπανω....και συνεργαζεται????? ....και καλα παρτε και μια αδεια!!! χοχοχοχο

τελευταια μονογονεικη, παει και αυτη

kKZUp2.png

στις κουνιες ειχαμε αλλη μια γειτονοπουλα συνωνοματη Α, σαμιαμιδε επισης

σνιφφφφφφφφφ

την περασαμε σε βαρος....11 αυτη 12 εμεις

αλλα απο υψος....93 αυτη και εμεις 86........

σνιφφφφφφφφφφ

and the smalllllll oscar goes to AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

βρε καλή μου μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου :D:D και μην στεναχωριέσαι (ποιός το λέει αυτό) :lol::lol: σημασία έχει να είναι υγιείς η μικρή και όλα τα άλλα............άλλωστε το έχουμε ξαναπει τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλιαααααααα :mrgreen::mrgreen:

Προσωπικό παράδειγμα μέχρι την έκτη δημοτικού ήμουν το κοντότερο παιδάκι στην τάξη μέσα σε ένα καλοκαίρι πήρα σχεδόν όλο το μπόι μου και δεν με λες κοντή με 1,65 :roll::roll:

γατουλα καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σας......

και η μπιγιονσε ειναι κοντουλα αλλα δες καριερα...... σιγα σιγα....

ειπαμε το καθε παιδι εχει την δικη του αναπτυξη...... εγω τι να λεω????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

χαχαχαχα μπιγιονσε λες???? και να μου κουναει κολομερακια???? θα την φαααααααωωωωωωωωωωω

σημερα παμε μαλλον παιδιατρο για εμβολια και να μου γραψει και εξετασεις

μετα να δω ενδοκρινολογο....ουφφφφφφ.......να ειχα μερες να τα κανω με την ησυχια μου

αλλα τρεχα το πρωι στο παιδων, γυρνα ηλιουπολη και μετα κηφιασιας για δουλεια, ειναι αγγουριον

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...