Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

ναι μια χαρά...τρώει και κοιμάται το μεσημέρι που ποτέ δεν κοιμάται σπίτι....

το μόνο θέμα μας είναι το σχολικό το πρωί....ουρλιάζει για να μπει μέσα..που θα πάει θα στρώσει...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα θα μου βαλει χερι η αλκυ, αλλα μολις της εδωσα ενα μπολ τραχανα παιζοντας με τα χρωματα...

παντως χτες βραδυ, φαγαμε φαγακι ομορφα κι ωραια χωρις πισι, χωρις τιβι, χωρις τιποτα...

ειναι με τις ωρες της, τελος...

Ισορροπίες χρειάζεται... Να μην παγιώνονται ρουτίνες.... και όλα θα πάνε καλά! :)

Φυστικάκι... τη μικρή σου στις φώτο όλο μάγουλο τη βλέπω... σίγουρα έχει χαμηλό βάρος/ύψος ;;

Αν ΔΕΝ έχει χαμηλό βάρος... τότε αυτό που τρώει είναι... αυτό που πρέπει..

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

εγω σημερα πεταωωωωωω!!!!!

ειναι η πρωτη φορα που γυριζω απο την παιδιατρο τοσο μα τοσο χαρουμενη!!!!!

πηραμε 400 γραμμ σε ενα μηνα!!!!!!!!!

αισιως φτασαμε τα 7800!!!!!!!!! αντε να δουμε θα πιασουμε τα 8 κιλα τον επομενο μηνα???????

παντως κι εγω σημερα μετα απ αυτα που διαβασα δεν ανοιξα το pc καθολου και φαγαμε την φρουτοκρεμα μας με ενα βιβλιαρακι.......

τον μηνα που περασε, πηρα τις εξετασεις της και ηρεμησα λιγακι, σταματησα να την πιεζω τοσο πολυ με το φαγητο διαβασα κι αυτα που εγραψε η αλκυων και ειδα οτι πηγε παραπανω απο καλα!!!!!πρωτη φορα πηρε 400 γραμμ... (αν εξαιρεσεις τους 2 πρωτους μηνες που πηρε 600 γραμμ) οποτε θα αλλαξω ροτα και δεν θα ξαναγχωθω αν εφαγε ή οχι.... θα βαζω κι εγω ενα τικ οτι εφαγε..... και αν δω παραπανω απο 2-3 γευματα οτι χανει τοτε θα ανησυχισω......

ευχομαι να μην σας κουρασα αλλα απο την χαρα μου ειναι......

ηθελα να το μοιραστω με μαμαδες που μπορουν να με καταλαβουν.....χιχιχιχιχιχιχιχιχι

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

συμφωνω με ολα αλκυον, αλλα το θεμα ειναι,σωστο,ξεσωστο, ο δικος μου το βαρεθηκε κιολας το ταισμα με τα παιχνιδια.. τζιφος..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

Γλυκές μανούλες, καλησπέρα σας! Βοήθεια!!!

Θα τρελαθώ από άγχος! Η αεικίνητη ζουζούνα μου έκοψε το φαγητό.

Εννοώ ότι φρούτα δε θέλει πια (λίγο χυμό πίνει μόνο) και το μεσημεριανό το έχει μειώσει πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ! Όσο για την κρέμα το απόγευμα, ούτε να τη δει! (3-4 κουταλίτσες)

Το γαλατάκι της το πίνει (μη φανταστείτε, 120 με 150 ml, αλλά ποτέ δεν έπινε πολύ)

Τι να κάνωωωωωωωωωωω;

Ωστόσο δεν έχουμε κανένα απολύτως πριθώριο μείωσης βάρους γιατί ανήκουμε, ήδη, στην κατηγορία φτερού!

Θα γίνει 9 μηνών στις 9 Ιουνίου, οπόταν και θα πάμε στο γιατρό για εμβόλιο και το σχετικό έλεγχο.

8 μηνών ήταν 6600κ και 68cm!

Σνιιιιφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα τρελαθώ!

Σας ευχαριστώ, προκαταβολικά!

Εννοώ ότι φρούτα δε θέλει πια (λίγο χυμό πίνει μόνο) και το μεσημεριανό το έχει μειώσει πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ! Όσο για την κρέμα το απόγευμα, ούτε να τη δει! (3-4 κουταλίτσες)

Το γαλατάκι της το πίνει (μη φανταστείτε, 120 με 150 ml, αλλά ποτέ δεν έπινε πολύ)

Τι να κάνωωωωωωωωωωω;

Ωστόσο δεν έχουμε κανένα απολύτως πριθώριο μείωσης βάρους γιατί ανήκουμε, ήδη, στην κατηγορία φτερού!

Θα γίνει 9 μηνών στις 9 Ιουνίου, οπόταν και θα πάμε στο γιατρό για εμβόλιο και το σχετικό έλεγχο.

Θα τρελαθώ!

για να περνεις κουραγιο εμεις 8 μηνων ειμασταν 6400 και 73 εκ....:o:o:o ειπες κατι???? μαλλον τα εχουν πιασει οι ζεστες γιατι κανενα σαμιαμιδι δεν τρωει...... ολες τα ιδια λεμε τωρα κανενα διμηνο.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Τι να κάνωωωωωωωωωωω;

Θα τρελαθώ!

καλησπερα lion.... να σου ζησει η ζουζουνα σου!!!!

να μη στεναχωριεσαι καθολου... τα εχω περασει αυτα και χειροτερα!!!(και εννοειται ακομα τα περναω:) :)) δεν θα καταφερεις τιποτα καταρχην αν την πιεσεις περισσοτερο !θα την αφησεις να τρωει οσο θελει οποτε θελει!!μη ξεχνας οτι και η ζεστη επηρρεαζει πολυ αρνητικα τη κατασταση αυτη. συμφωνα με την εμπειρια μου απο τον πρωτο μου γιο, αστην λιγο να ξεχαστει με τα φρουτα, γιατι και με την πιεση περισσοτερο κακο θα κανεις μεγαλωνοντας!

line_line_typew6_beg_d_typew9_time_1058673600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Μάριος-Νίκος : 18/12/2003

Νικόλας:27/01/2006

μιλησε κανειςςςςςςς???? 8 μηνων 6.200 και υψος 64.5!!!γι αυτο σου λεω μη στεναχωριεσαι !!το σημαντικοτερο να μην αρρωσταινουν !!σιγα σιγα θα μαθει να τρωει και φρουτα και απο ολα!! βαζε μικρο στοχο καθε μερα , μην προσπαθησεις για παραδειγμα να φαει ολοκληρο μπωλ φρουτα !!ο στοχος σου θα ειναι 3 κουταλιτσες , και να δειχνεις ενθουσιασμο!!πανω απ ολα !!την επομενη μερα λιγο παραπανω!!! και σιγα σιγα θα δεις οτι θα αρχισει παλι να τρωει!!μη κανεις τις βλακειες που εκανα εγω!!!!!χαλαραααα οσο μπορεις!!!

line_line_typew6_beg_d_typew9_time_1058673600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

μιλησε κανειςςςςςςς???? 8 μηνων 6.200 και υψος 64.5!!!γι αυτο σου λεω μη στεναχωριεσαι !!το σημαντικοτερο να μην αρρωσταινουν !!σιγα σιγα θα μαθει να τρωει και φρουτα και απο ολα!! βαζε μικρο στοχο καθε μερα , μην προσπαθησεις για παραδειγμα να φαει ολοκληρο μπωλ φρουτα !!ο στοχος σου θα ειναι 3 κουταλιτσες , και να δειχνεις ενθουσιασμο!!πανω απ ολα !!την επομενη μερα λιγο παραπανω!!! και σιγα σιγα θα δεις οτι θα αρχισει παλι να τρωει!!μη κανεις τις βλακειες που εκανα εγω!!!!!χαλαραααα οσο μπορεις!!!

μπορω να πω οτι δεν ηξερα οτι υπηρχε κι αλλο τοσο αδυνατο παιδακι......

ηξερα για την δεσποινα αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχει κι αλλο......

ποσο δικιο εχεις εφη τελικα!!!!!

το θεμα ειναι οτι ειναι δυσκολο να το εφαρμοσουμε αυτο.......;););)

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

αυτοματος μετρητης!!!

http://www.lovebaby.gr/%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/2010-03-03-16-10-02/-36-.html

για να περνουμε τη ......πικρα μας στα γρηγορα!!!

κριμα στην χαρα που πηρα σημερα ρε γατουλα!!!!!!

τουλαχιστον ειμαστε στο 3%:oops::oops::oops::oops::cry::cry::cry::(:(

πολυ καλο site.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

μπορω να πω οτι δεν ηξερα οτι υπηρχε κι αλλο τοσο αδυνατο παιδακι......

ηξερα για την δεσποινα αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχει κι αλλο......

ποσο δικιο εχεις εφη τελικα!!!!!

το θεμα ειναι οτι ειναι δυσκολο να το εφαρμοσουμε αυτο.......;););)

δεν φανταζεσαι ποσο δυσκολο ειναι!!το ξερω!αλλα οταν ξερεις τι θα συμβει μετα , απλα αλλαζεις τακτικη και το παιρνεις αποφαση!ευτυχως τουλαχιστον δεν ηταν αργα για τον μικρο μου!εβαλα μυαλο τουλαχιστον!απλα οταν το βλεπεις τοσο μικρουλη τοσο αδυνατουλη , γινεται να μη του πεις φαεεεεεεεε!!!!!:) :) και ομως πρεπει!!με την τακτικη που αλλαξα τωρα , τον βλεπω οτι με το φαγητο εχει γινει αρκετα πιο δεκτικος! σιγα σιγα ! τουλαχιστον δεν εχω απαιτησεις! και εχω συνειδητοποιησει πλεον το προβλημα που εχει ( που του εκανα εγω να εχει)παρτε το οπως θελετε!! απλα μη φανταστειτε οτι το χτυπουσα κιολας για να φαει ! ειπαμε ! αλλα σε καθε παιδι αυτο το φαε ελα λιγο ακομα , το επηρρεαζει διαφορετικα, δυστυχως εγω δεν το ειχα καταλαβει, οτι εστω και αυτη η επιμονη μου να φαει κατι παραπανω(οχι οτι το ετρωγε παντα) του εβγαλε τοση αρνηση! και οταν μου ελεγαν μη τον πιεζεις, αστον θα φαει οταν πεινασει, ελεγα σιγα να μην πεινασει! δεν σου παει η καρδια , το ξερω, αλλα και τι να κανεις?!!!

Το site... το "τσιμπάει" λίγο... προς τα κάτω. Ειδικά στο βάρος....

------------

Φανταστείτε να καθήσετε σε ένα τραπέζι εσείς... οι μαμάδες λέω... (xixixixi) επίσημο λέμε.....

Και εκεί που κοιτάτε τα εδέσματα με απορία, (γιατί φυσικά οι οικοδεσπότες έχουν φροντίσει να έχουν "εξωτικές" γεύσεις......) έρχεται ξαφνικά ο διπλανός σας σας δίνει μια αγκωνιά στα πλευρά σας και σας λέει αγριοκοιτώντας "ΦΑΕ!!!!" ....

Πείτε μου.... ΠΟΥ θα πάει η όρεξή σας?????

(Στην καλύτερη περίπτωση εγώ θα ήθελα απλά να τον πλάκωνα στις φάπες!!) :lol:

Για να σας χαλαρώσω λιγάκι......

εγώ ήμουν παιδάκι κατηγορίας φτερού. Μεγάλωσα παρέα με την καμπύλη 3 (και κάτω). Όταν αρρώσταινα... δε το συζητάμε... εκτός κλίμακας.

Στα 18 ήμουν 45 κιλά (ύψος 1.60). Υγιής όμως... αρρώσταινα όπως όλα τα παιδιά... κλασσικά.

Κατά τα 21 άλλαξε ο μεταβολισμός... και έβαλα 7-8 κιλά! Τα μείωσα :lol: λίγο και έφτασα στα 50. Στις εγκυμοσύνες έβαλα έως και 26 κιλά... Μα ο οργανισμός έχει μάθει να λειτουργεί ελαφριά... κι έτσι τα έχασα εύκολα ΟΛΑ... και παραπάνω.

Δίαιτα... χμμμμ δεν ξέρω σχεδόν τι πάει να πει αυτή η λέξη. Τρώω ό,τι θέλω, όποτε θέλω, όσο θέλω... γιατί ο οργανισμός ξέρει να αυτορρυθμίζεται....

Είστε σίγουρες πως είναι για ανησυχία η ανάπτυξη των παιδιών??.... εγώ θα έλεγα πως είναι για.... κρυφό καμάρι! ;) Σκεφτείτε..... πως θα έχουν κορμάκια αγάλματα στα 18-20.... ;)

Επίσης όταν εγώ έχω μεγαλώσει με την 3..... ΠΩΣ να έχω την απαίτηση από το παιδί μου ΝΤΕ και καλά να αναπτυχθεί αλλιώς? Αν δεν πέσει κάποιο ΚΑΤΩ από την 3... δεν ανησυχώ...

Και κάτι ακόμα....

η 2η κόρη μου ήταν σε αυτή την κατηγορία... φτερού. Μα αγνοώντας το άγχος.... και πηγαίνοντας παιδικό... θες από μίμηση, θες από δραστηριότητες... τρώει ΤΑ ΠΑΝΤΑ... και ΟΛΟ ... και καμιά φορά ζητάει και 2ο!! :shock: ... έχει πετάξει κάτι μαγουλάκια... κάτι μπουτάκια... :lol: Μη φανταστείτε τίποτα πολύ τρομερό... κάπου μεταξύ 10-25% είναι πλέον. Αλλά αυτά αλλάζουν. Καλοκαίρι... συνήθως πέφτει ... αποχή. Ειδικά αν κατεβούμε στην Αθήνα! Αφού εκεί λέω δε μπορεί... τα παιδιά μου μεγαλώνουν με νέφος. :shock::-P Πρέπει να είναι θρεπτικό... :lol: αφού ΔΕΝ τρώνε (μιλάμε για ΕΛΑΧΙΣΤΑ)... αλλά δείχνουν υγιή και ορεξάτα!

Κι έτσι... keep going!! :lol: :lol: :lol:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...