Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το καταβροχθίζει...όταν ήμουν μικρή δεν έτρωγα και εγώ τίποτα...και ο πατέρας μου μου είπε ότι μόνο τραχανά ήθελα!! το ίδιο συμβαίνει και με αυτήν...χαχα

και αποθηλασε επιτελους!

μπλιαχχχχχχχ

και τα 2 μαζι???? δηαλδης?

χεχε και τα δύο μαζί (μία κουταλιά δηλαδής) η Ευγενία τον καταβροχθίζει σε χρόνο dt :lol::lol: ή μπορείς να βάλεις και μία κουταλίτσα παρμεζάνα (αυτό το τρώω και εγώ) :lol::lol:

Culte από αγοράζετε τον τραχανά?? μου τελείωσε γμτ και μέχρι να πάρω από το χωρίο (καλά κρασιά) δεν ξέρω από που να αγοράσω από εδώ, για πες ........

Διαφημίσεις

Μπλιαχ, και τα δικά μου τρελαίνονται για τραχανά, εγώ ούτε να τον δω!

Με τον άντρα μου τσακωνόματσε κάθε φορά ποιος θα το δοκιμάσει να δει αν είνια έτοιμος!

Μπλιαααααχ!

Εμείς έχουμε γιατρό γύρω στις 18, οπότε θα σας πω τι κάναμε....

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΣΧΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.....

ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΕ??????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

λοιπον ειχα αποδειξεις για γιατρους......στους γιατρους χωριστα

εξετασεις επσκεψεις νοσοκομεια κλπ ....στα νοσοκομεια

αποδειξη γιατρου στο Παιδων..την ειχα βαλει σε γιατρο και την αλλαξαν σε νοσοκομειο

αρα λογικα αν δεν ειναι στο ονομα ενος γιατρου(πιστευω) παει στα γενικα νοσοκομειακα εξοδα

kKZUp2.png

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΣΧΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.....

ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΕ??????

Η δαπάνη για τα βλαστοκύτταρα δεν μπαίνει στη φορολογική δήλωση (έχω μπαμπά και αδερφό λογιστή)

Διαφημίσεις

Η δαπάνη για τα βλαστοκύτταρα δεν μπαίνει στη φορολογική δήλωση (έχω μπαμπά και αδερφό λογιστή)

πλακα κανετε τωρα..... τοσα λεφτα και δεν θα τα βαλω?????

μου φαινεται οτι θα κανω οτι και η "Γατουλα῾..... χιχιχιχιχιχιχιχιχι

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Ευα θα εχεις επιστροφη πανω απο 1500?

αν οχι την κανεις ιντερνετικα και το πιο πιθανο ειναι να μην ανοιξει μυτη

αν ναι, θα περαστουν ολα απο ελεγχο, οποτε σταυρωνεις τα χερακια και ελπιζεις οτι δε θα πεσεις σε καμι-α (!) ροιδο!!!!!

να πω τη δικη μου φαση

εξοδα βαφτισης!

περνανε!

αλλα το γαμωχαρτακι ηταν το κλασσικο 2χ4 του κωλου και εσβησαν τα γραμματα!

και δε το δεχονταν!

4000

τη συνεχεια δε την περιγραφω......

kKZUp2.png

Κορίτσια τα φώτα σας!!

Δε κατάφερα να διαβάσω όλες τις δημοσιεύσεις για αυτό συγχωρήστε με αν επαναλαμβάνομαι. Ο μικρός μου γεννήθηκε πρόωρα 34 εβδομάδων 1560γρ και 43εκ. Σήμερα 8,5 μηνών είναι 6450γρ και 68εκ. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις για αλεργίες και ΓΟΠ και όλα αρνητικά. Τους τελευταίους 2 μήνες τον έχω και σε ειδική διατροφή με NEOCATE μήπως ήταν αλλεργικός στο γάλα αλλά έβαλε σε 1,5 μήνα 350γρ μόνο. Το ύψος του αυξάνεται σταθερά και είναι στη καμπύλη του 25% και η περίμετρος της κεφαλής το ίδιο μόνο το βάρος μας ξεφέυγει. Έχω αρχίσει να πιστεύω όμως ότι τελικά το παιδάκι μου δεν έχει κάτι παθολογικό και τσάμπα το ταλαιπωρώ με αυτές τις αηδίες τα γάλατα. Εσείς τι λέτε; Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού και στη παιδογαστρεντερολόγο, μήπως πρέπει να πάω σε κάποιον άλλον γιατρο;

Κορίτσια τα φώτα σας!!

Δε κατάφερα να διαβάσω όλες τις δημοσιεύσεις για αυτό συγχωρήστε με αν επαναλαμβάνομαι. Ο μικρός μου γεννήθηκε πρόωρα 34 εβδομάδων 1560γρ και 43εκ. Σήμερα 8,5 μηνών είναι 6450γρ και 68εκ. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις για αλεργίες και ΓΟΠ και όλα αρνητικά. Τους τελευταίους 2 μήνες τον έχω και σε ειδική διατροφή με NEOCATE μήπως ήταν αλλεργικός στο γάλα αλλά έβαλε σε 1,5 μήνα 350γρ μόνο. Το ύψος του αυξάνεται σταθερά και είναι στη καμπύλη του 25% και η περίμετρος της κεφαλής το ίδιο μόνο το βάρος μας ξεφέυγει. Έχω αρχίσει να πιστεύω όμως ότι τελικά το παιδάκι μου δεν έχει κάτι παθολογικό και τσάμπα το ταλαιπωρώ με αυτές τις αηδίες τα γάλατα. Εσείς τι λέτε; Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού και στη παιδογαστρεντερολόγο, μήπως πρέπει να πάω σε κάποιον άλλον γιατρο;

ετσι για να περνεις κουραγιο εμεις που γεννηθηκαμε 3.000γραμ και τελειομηνο κοριτσακι στους 7 μηνες ειμασταν 6150!!!!! και στους 8 μηνες 6300 γραμ.... ειπες κατι???? ετσι για να βλεπεις οτι δεν εισαι μονη........

κι εμεις σε παιδογαστρεντερολογο πηγαμε και εντος της βδομαδας περιμενουμε τα αποτελεσματα μας.....

νομιζω ομως οτι εσεις ειστε αρκετα καλοι σε ολα σας.... και που θα παει θα ανεβει και το βαρος σας.......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

πλακα κανετε τωρα..... τοσα λεφτα και δεν θα τα βαλω?????

μου φαινεται οτι θα κανω οτι και η "Γατουλα῾..... χιχιχιχιχιχιχιχιχι

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.....

Εγώ απλά σου λέω ότι κανονικά δεν περνάει... από εκεί και πέρα, κάνε ό,τι θες!

Και εγώ φλέρταρα με την ιδέα, αλλά δεν το έκανα για ευνόητους λόγους!

Το βάρος του είναι εκτός κλίμακας :confused:

όλα αυτά με ημερολογιακή ηλικία με διορθωμένη δεν τα έχω βάλει.

Το θέμα είναι ότι ενώ μου έχουν πει μέχρι 1-2 χρονών θα μετράω την ανάπτυξη του με διορθωμένη ηλικία και τις αντιδράσεις του ο γιατρός μου τον κοιτάει σαν 8,5 μηνών.

Σκέψου ότι μέχρι να πάει 6 μηνών διορθωμένη(7,5 κανονικά) δεν με άφηνε να το βάζω να κάθεται και τώρα μου λέει "κοντεύει 9 θα έπρεπε να κάθεται":confused::mad:.

Πάντως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τσάμπα το ταλαιπωρώ το παιδάκι μου

bebaki-eva κάνατε κάποιες εξετάσεις;

Και αυτοι οι παιδίατροι μου φαίνεται δεν ξέρουν τι θέλουν, αν βάζει πολύ φωνάζουν αν βάζει λίγο ανησυχούν, καλά κάνανε οι μανάδες μας και δε τους δίναν σημασία, μια χαρά μεγαλώσαμε εμείς..

Να μαι και εγώ! μετά από σχεδόν 5 μέρες αφαγίας, επιτέλους ξεκίνησε να τρώει σιγά σιγά ο Δημτράκης.

Έπαθε ουρολοίμωξη και είχε πολύ πυρετό ο καημενούλης. Με έσκασε αυτές τις μέρες! μισός έμεινε! 400 γρ. έχασε! πάλι 11 κιλά πήγε...φφφφφφφ!

Ελπίζω σήμερα στον παιδικό να φάει γιατί δεν την παλεύω άλλο!

Να μαι και εγώ! μετά από σχεδόν 5 μέρες αφαγίας, επιτέλους ξεκίνησε να τρώει σιγά σιγά ο Δημτράκης.

Έπαθε ουρολοίμωξη και είχε πολύ πυρετό ο καημενούλης. Με έσκασε αυτές τις μέρες! μισός έμεινε! 400 γρ. έχασε! πάλι 11 κιλά πήγε...φφφφφφφ!

μακάρι......περιμένουμε νέα σου

και αποθηλασε επιτελους!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ....

ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ!!!!!!

ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ.....(ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΝΝΩΩΩΩΩΩΩΩ....):shock::shock::shock::shock::shock:

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Ευχαριστώ φιλεναδούλες μου. Μου είπαν το πρωί που πήρα τηλέφωνο ότι είχε πολύ γκρίνια αλλά έφαγε την φρουτόκρεμα ευτυχώς.

Είπα στην διευθύντρια να δείξουν λίγο προσοχή και να τον καθαρίζουν έστω με ένα βρεγμένο βαμβακάκι εκτός από τα μωρομάντηλα τώρα που έπαθε ουρολοίμωξη. Έχουμε και αυτό το πρόβλημα ότι δεν τα πλένουν παρά μόνο τα σκουπίζουν με μωρομάντηλα.Για αυτό θα την έπαθε είμαι σίγουρη.

Έχουμε και αυτό το πρόβλημα ότι δεν τα πλένουν παρά μόνο τα σκουπίζουν με μωρομάντηλα.Για αυτό θα την έπαθε είμαι σίγουρη.

Ααααααα....είναι απαράδεκτοι νομίζω...ούτε όταν κάνουν κακάκια??

και αποθηλασε επιτελους!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...