Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καταρχήν έχω να αλέσω πάνω από 1,5 μήνα. Του έφτιαχνα ζυμαρικά που του άρεσαν και τα προηγούμενα 2 σ/κ έβαζα αλεσμένο κρέας μέσα για να μην φαίνεται γιατί δεν το τρώει. Είπα τέλος! αφού δεν τρώει με ευχαρίστηση και το αλεσμένο δεν του ξαναλέθω! αν θέλει θα φάει! αλλά πιστεύω ότι πλέον ζηλεύει τα δικά μας. Δεν τον πίεσα καθόλου, μόνος του μου έδειξε πότε είναι έτοιμος.

Στο σταθμό αλεσμένα τρώνε μέχρι 2,5 αλλά δεν με πειράζει καθόλου!!

Το σάββατο το έφαγε από τον μπαμπά! :shock: από εμένα το σκατό έφαγε 2-3 πιρουνιές και μετά ανέλαβε ο μπαμπάς που του έχει και αδυναμία ο μικρός.Ταϊζαμε και τό σκύλο ταυτόχρονα και μου φυγε η μέση από την αγκαλίτσα αλλά χαλάλι! Εφαγε σχεδόν μια παιδική μερίδα και μέχρι να αρχίσει να τρώει μεγάλες ποσότητες, του δίνω και ένα γιαουρτάκι μετά από κανα 2ωρο για να συμπληρώνουμε.

Καταρχήν έχω να αλέσω πάνω από 1,5 μήνα. Του έφτιαχνα ζυμαρικά που του άρεσαν και τα προηγούμενα 2 σ/κ έβαζα αλεσμένο κρέας μέσα για να μην φαίνεται γιατί δεν το τρώει. Είπα τέλος! αφού δεν τρώει με ευχαρίστηση και το αλεσμένο δεν του ξαναλέθω! αν θέλει θα φάει! αλλά πιστεύω ότι πλέον ζηλεύει τα δικά μας. Δεν τον πίεσα καθόλου, μόνος του μου έδειξε πότε είναι έτοιμος.

Στο σταθμό αλεσμένα τρώνε μέχρι 2,5 αλλά δεν με πειράζει καθόλου!!

Το σάββατο το έφαγε από τον μπαμπά! :shock: από εμένα το σκατό έφαγε 2-3 πιρουνιές και μετά ανέλαβε ο μπαμπάς που του έχει και αδυναμία ο μικρός.Ταϊζαμε και τό σκύλο ταυτόχρονα και μου φυγε η μέση από την αγκαλίτσα αλλά χαλάλι! Εφαγε σχεδόν μια παιδική μερίδα και μέχρι να αρχίσει να τρώει μεγάλες ποσότητες, του δίνω και ένα γιαουρτάκι μετά από κανα 2ωρο για να συμπληρώνουμε.

τοσο κοντα στο φαγητο του απο ο,τι μου εχει πει η δικια μας παιδιατρος δεν κανει να τρωει ο,τιδηποτε περιεχει ασβεστιο γιατι ο σιδηρος που υπαρχει π.χ. στο μοσχαρακι δεν μπορει να απορροφηθει απο τον οργανισμο του παιδιου γιατι δεν το αφηνει το ασβεστιο!και παλι σου λεω οτι ειναι λογια της γιατρου του γιου μου.οσο για την ποσοτητα μην ανησυχεις.εμενα εκοψε τα αλεσμενα 11 μηνων ετρωγε πολυ λιγο αλλα μετα απο ενα μηνα μονο μικρη δεν την λες την ποσοτητα που τρωει.καλη αρχη!!!!!!!

Διαφημίσεις

στοουν να πεις και στο σταθμο να τον πανε στα αλιωτα οπωςσδηποτε

για να μη μπερδευεται

εμεις το τοταλ2% τερμα δε τους ξανδινω

δε το θελανε με τιποτα, εχτες με μαμισανε να το φανε

παμε ξανα στα επιδορπια και ας το τρωνε τουλαχιστον με ευχαριστηση

kKZUp2.png

Αχ fouskitsa αυτό δεν το είχα σκεφτεί για να είμαι ειλικρινής και έχει και χαμηλό σίδηρο ο μικρός. Μετα από πόση ώρα πρέπει να τρώει κάτι που περιέχει ασβέστιο;

Γατούλα δεν πειράζει δίνε τους ότι τα ευχαριστεί.Το σιχάθηκαν το άλλο!

Στο σταθμό τώρα θα δώ τι παίζεται γιατί επειδή είναι αρχή φοβάμαι μήπως δεν τρώει εκεί. Θα τρώει άλλιωτο αν τα υπόλοιπα παιδάκια τρώνε αλεσμένο; θα το συζητήσω...

το επομενο γευμα του μπορει να περιεχει ασβεστιο.μην αγχωνεσαι καθολου με το φαγητο του.και μονο οτι εκοψε τα αλεσμενα ειναι πολυ καλο γιατι δεν χανονται θρεπτικα συστατικα με το αλεσμα.θα δεις σε ενα μηνα απο τωρα το πολυ που θα τρωει πολυ καλη ποσοτητα;);)

Μετά από 2-3 ώρες που του δίνω το γιαουρτάκι δεν είναι αρκετό το διάστημα που μεσολαβεί για την απορρόφηση του σιδήρου; μακάρι να αρχίσει να τρώει από όλα και περισσότερο!

ρε κοριτσια ποτε κοβουμε επιτελους τα αλεσμενα????νομιζω οτι θα παει στο δημοτικο και ακομα αλεσμενα θα της δινω......??????

παρεπιπτοντως τα μωρακια σας ειναι γλυκες!!!!!! ειχα καιρο να μπω και το χαρηκα που ειδα τις φατσουλες των μωρων "Γατουλας" και "Culte".......ειναι η ιδεα μου ή τα αδυνατα μωρακια ειναι τα πιο ομορφα μωρε?????μηπώς τελικα εμεις ειμαστε οι τρελες που θελουμε να τα παχυνουμε?????

απο υψος ποσο ησασταν οταν χρονισατε???? εμεις ειμαστε 13 μηνων και σημερα μας μετρησε η γιατρος μας 78εκ... για το βαρος δεν το συζηταω αμα σας πω κιλα δεν θα ξαναγκριναξει καμια σας οτι εχει αδυνατο παιδακι..... 7300!!!!!!!!!!!!! ειπε κανεις τιποτα?????χαχαχαχα.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Διαφημίσεις

bebaki-eva δεν θυμάμαι πόσο ήταν ο δικός μου 1 έτους θα κοιτάξω το βιβλιάριο και θα σου πώ αύριο. Πάντως για τα αλεσμένα εμένα μου είχε πεί η παιδίατρος κατηγορηματικά επειδή΄είναι και αδύνατος, να μην του τα σταματήσω αν δεν τρώει. Μέχρι τα 2,5 μπορεί να τρώει μου είπε και όταν θέλει θα μου του δείξει μόνος του και αυτό έγινε. Με τα αλεσμένα τρώνε μεγαλύτερη ποσότητα για αυτό και στα αδύνατα παιδάκια οι περισσότεροι παιδίατροι δεν τα κόβουν νωρίς.

Εξάλλου το δικό σου είναι μικρούλι ακόμα. Άστο να φάει ποσότητα το παιδί μπάς και πάρει κανένα γραμμάριο...να σου ζήσει!

OTE=Γατουλα;1552638]7800 kai 72!!!!!! αααααααααααααααααααααααααααααααα

ελα σας την κανουμε στα κιλακια χαλαρα!!!!!!!

ενταξει στο υψος μας ριχνετε αλλα εχουμε και ψηλο πατερα...... 1,90

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

εχτές πήγαμε παιδίατρο..είμαστε 11.150 και 81,5 πόντους...

Διαμαρτύρομαι εντόνως:D:D να φύγετε κυρία μου....... να πάτε αλλού :lol::lol: άκου 11.150 :D δεν έχετε καμία θέση σε αυτό το post :lol::lol: άκου 11.150 ........

Μπράβο στην Ζωίτσα !!! :D:D

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...