Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μ' αρέσει που βάζετε φωτογραφίες από την ώρα της μάχης!

culte είναι κουκλί και το δικό σου!

Μα είδατε πόσο χαριτωμένα είναι τα κοριτσάκια; θέλω και εγώωωωωωωω!!! το καστοράκι μου όμως δεν το αλλάζω!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Πού ήσασταν ρε κοπελιές, ανησύχησα τόσες μερες!!! :-)

Εμείς τρώμε ξανά αρκετά καλά, δεν έχω παράπονο. Εχασε μισό κιλό τις 3 εβδομάδες που ήταν μόνο με γάλα και γιαούρτι, αλλά πήρε μετά 640 γρ. σε 10 μέρες. Είναι λοιπόν 23 μηνών, 10640 γρ. (μεγάλη επιτυχία?)

Στενοχωρήθηκα με το μικρό μου όμως...

Ενώ ήταν πολύ καλός, έκανε κατακόρυφη πτώση στις καμπύλες, είναι τώρα 8 μιση μηνών, κ πήρε σε ένα μήνα μόνο 90 γραμμάρια (γκρρρρρρρ)

G.Stone και εγώ τα "ζηλέυω" τα κορίτσάκια, αλλά φυσικά τα αντράκια μου δεν τα αλλάζω... Λέω να πάω κ για τρίτο, αλλά πρώτον, δεν ξέρω αν θα το αντέξω και δεύτερον, με βλέπω για τρίτο μπέμπαρο, τα ροζ θα τα βλέπω μόνο στις βιτρίνες!

MARIAEVA μην μασας!! βάλε μπροστά για την κόρη και άστα τα δεν μπορώ!

Να σου πώ την αλήθεια και εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι και το 2ο παιδάκι μου αγόρι θα είναι! δεν βαριέσαι γερά να είναι και φυσικά να ανοίγουν και λίγο το στοματάκι τους για καμιά μπουκιά!

χαχαχα μαριαεβα σαν τη φιλεναδα μου , 3 αγορια και να της λεει ο γιατρος παντα οτι ειναι ροζ

πικρα...χαχαχα....αλλα η πιο εμπειρη για τσουτσουιστοριες χχιχιχιχιχιχχιχ

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...