Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

φυστικι περαστικα!

age ειπες την Α ταπα????? εεεεεεεεεεεε????????????????????

:lol::lol::lol: οχι βρε......με .....παρεξήγησες .........:oops::oops: το σαμιαμίδι είπα τάπα.......όλα τα άλλα παιδάκια είναι απλά μινιατούρες, γλυκούλικα και πανέξυπνα:mrgreen::mrgreen: σαν την δικιά σου καλή ώρα......:wink::wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγχωνομαι με τονγιο μου που εχασε 300 γρ αυτο το μηνα λογω πυωδης αμυγδαλιτιδας αλλα δεν ξεχασε για αλλη μια φορα να ψηλωσει(13 μηνων 87 εκατοστα).αλλα κοριτσια ακουσα σημερα παιδιατρο στην μενεγακη που ελεγε οτι η ελλαδα ειναι 2η παγκοσμιος στα παχυσαρκα παιδια οποτε θα παψω να στενοχωριεμαι για το βαρος του κι αυτο προτεινω να κανετε κι εσεις.ειπε ο γιατρος οτι ενα παιδι που δεν τρωεικαποια στιγμη θα φαει,ενα παιδι ομως που τρωει πολυ ειναι δυσκολο να του βαλεις ορια οσο μεγαλωνει!

βρε κορες, οι υδατανθρακες οταν δινουμε συχνα, δεν προκαλουν δυσκοιλιοτητα?? το εχω προσεξει στη δικη μου... οταν τρωει 2-3 μερες σερι ζυμαρικα, στουμπωνει.. για ρυζι δεν το συζητω, με τη μια φορα, εχουμε θεμα μετα με το κωλι μας... :?

Εμείς είμαστε το εντελώς αντίθετο! Ο δικός μου τα κάνει 2 με 3 φορές στάνταρ την ημέρα ακόμα και αν φάει ρύζι! Ακόμα και με το σίδηρο που πίνει που προκαλεί δυσκοιλιότητα, εκεί αυτός!!επιμένει 2-3 φορές!:shock:

που να του μείνει γραμμάριο; ε;

Διαφημίσεις

άντε βρε μια χαρά είναι τα παιδάκια μας :D (εγώ έχω και τον πόνο μου φοβάμαι μην πάρει από την πεθερά ΛΕΜΕΕΕΕ):mrgreen::mrgreen:

πάντως πλάκα πλάκα πριν μερικές μέρες που με έπιασε η προκοπή ταχτοποιώντας, βρήκα κάτι φωτο από το δημοτικό ήμουν από τα ποιο κοντά παιδάκια στην φωτογραφία, μέσα σε ένα καλοκαίρι πήρα σχεδόν όλο το ύψος που έχω και τώρα.

Για το βάρος δεν τρελαίνομαι πλέον, το πρόβλημα μου ήταν να μην είναι παθολογικοί λόγοι, αφού δεν τίθεται πλέον θέμα δεν πανα φάει όσο και ότι θέλει....... :roll::roll: (τα λέω για να τα ακούω) :mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

α τσιτσι και πιτουλα μας αρκει

προχτες τηγανισαμε πατατες.....καιρο που ειχα να φαω....τις ρημαξα

η Α εφαγε οτι της βαλαμε, μετα της εβαλα και αλλες και πιο αργα βουτηξε και αυτες που δεν ειχε φαει ο Βασιλης!!!

πατατου σα τη μανουλα της χαχαχαχ

kKZUp2.png

AGE μου να την χαίρεσαι την κούκλα σου!!!΄ξανθοψειρούλα είναι σαν τον δικό μου. Δώστης ένα φιλάκι από μένα!

Γατούλα και εσύ να δώσεις φιλάκι από μένα στα ζουζουνάκια σου!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...