Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

παντως οταν τελος γεναρη τα πηγα στον καινουργιο παιδιατρο (και παιδιατρος του σταθμου μας) την ξαπλωσε κατω, λεει 86

πεταγομαι και εγω, λεω αααα ορθια την μετραμε, τη κοιταει ξανα 83

αλλα δεν ειπε και κατι παραπανω!!!!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοειται βρε φουσκιτσα!

μπηκα και εγω παραμονη πασχα ετσι να χαζεψω μεχρι να ακουσω τα μπουμπουνητα και πηγα αδιαβαστη με το θεμα...

κριμα και αδικο δυστυχως....

kKZUp2.png

Χρόνια Πολλά, κοριτσάκια!

Να ναι καλά τα παιδάκια μας, πάνω από όλα υγεία!

Για τον Παναγιωτάκη διάβασα και εγώ και στενοχωρήθηκα πάαααααρα πολύ...........

Παρεπιμπτόντως, ο δικός μου έτρωγε ΄πολύ καλά αυτές τις ημέρες, η εξοχή του άνοιξε την όρεξη! Να δούμε αν θα κρατήσει!

Φιλάκια!

κι εγω διαβασα για τον μικρο και συγκλονιστηκα..... ειμαι και νεα σχετικα στο forum και δεν ξερω να το χειριζομαι και πολυ καλα.......δεν εχω και πολυ χρονο αφου ειμαι συνεχεια με το κουταλι στο χερι οποτε δεν ηξερα τιποτα για την περιπτωση του...... τι να πω.... δεν υπαρχουν λογια για να απαλυνουν τον ανειποτο πονο της μανας και του πατερα του αγγελου αυτου.....

ειμαι και σε μια περιεργη ψυχολογια γενικοτερα ....... την Δευτερα ανεβαινουμε Αθηνα για εξετασεις ολο το πακετο για να ειμαστε σιγουροι οτι ολα βαινουν καλως.... εχετε ακουσει για την κ παναγιωτου Ιωαννα? ειναι παιδογαστρεντερολογος στο Αγ Σοφια.... εκει θα παμε για αρχη και βλεπουμε.....

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Nai!Πηγα περσυ τον Ιουλη την Αναστασια σε αυτη. Μια μεγαλη κυρια ειναι , ευγενικη και ηρεμη.....καναμε ακτινογραφια...το αλλο με το υγρο....μπλιαχ....παιδευτηκε πολυ η Α και εδειξε ελαφρια ΓΟΠ. Ολο τον Αυγουστο της εδια επαντορεν και ξερναγαμε μεχρι αηδιας (αλλα μαλλον απο νευρα καμια σχεση το φαρμακο) και απο σεπτεμβρη εγινε η μεταλλαξη της λιγοφαγης σε φαγανα και δε χρειαστηκε α ξαναπαμε!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Χρονια πολλά και παχουλά μωρά. Ε'ιμαι καινουρια στο forum,και μαμά ενός αδύνατου μωρού. Η μικρή είναι 5,5 μηνών 62 πόντους και 5430gr. Γεννηθήκαμε μικπούλες, μόλις 2530γρ. και 50εκ. Με αυτά που 'εχω διαβάσει εδώ μέσα παρηγοριέμαι που δεν είμαι μονη μου.

Και εκεί που έλεγα ότι τουλάχιστον ο μικρός είναι καλός στα κιλά του, ήρθε η επίσκεψη στην παιδίατρο χτες και με άφησε άφωνη.......

8 μηνών και πήρε σε ένα μήνα μόλις 90 γραμμάρια και 0,5 εκατοστό...

Ελεος δλδ

Τουλάχιστον και τα δύο παιδιά μου τρώνε.........

Καλημεραααααααααα

και εμεις στην παρεα...

8 1/5 μηνων και 8 κιλα...... Ειμαστε στο βαρος στην 25η θεση και στο υψος στην 35η περιπου με 73 εκ. Περαστικα μας γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Γεια σας και απο μας , και εμεις αδυνατουλικα ... Ειμαστε 1 ετους και 8.500 το πολυ για υψος περιπου 74 αλλα τι να τον κανω που τρωει και κανονικα παρακαλω οχι λιωμενα και απο ολα , μηπως εχει καποιο προβλημα και δεν περνει βαρος (μην κακο μας ) ανυσηχω πολυ....

Καλημεραααααααααα

και εμεις στην παρεα...

8 1/5 μηνων και 8 κιλα...... Ειμαστε στο βαρος στην 25η θεση και στο υψος στην 35η περιπου με 73 εκ. Περαστικα μας γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ελα μωρέ, μια χαρούλα είναι το παιδάκι σου!

και εμένα.... 8 μηνών, 8440 και 71 εκατοστά το μικρό μου.

Διαφημίσεις

ο μεγάλος μου στο χρόνο ήταν 8,300. Και τώρα 23 μηνών 10,500

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Αν τρώει και είναι υγιής, μην αγχώνεσαι καθόλου!

Στο λέω γιατί έχω περάσει μεγάλο άγχος και στενοχώρια με το θέμα, αλλά του κάναμε εξετάσεςι και το παιδί είναι σούπερ!

Κοιτα τρωει αλλα οχι ολο το φαι οχι παντα αλλα τρωει και απο ολα δεν λεει σε τιποτα οχι , επισης τα ρωει ολα σε κανονικη μορφη , σημερα φαγαμε μπιφτεκια με ρυζι και σαλατα αγουρι ντοματα μαρουλι και μια χαρα εφαγε τι να πω!!!

Tότε μην ανησυχείς καθόλου!

Οπως μου λέει κ η παιδίατρος, υπάρχει τέτοιο πρόβλημα παχυσαρκίας στα παιδιά και θα στενοχωριόμστε που τα δικά μας έιναι μοντελάκια?

Διαφημίσεις

χαιρετω τα λεπτεπιλεπτα πληθη!!! (στα μωρα αναφερομαι.... οχι, σε σας, μη χαιρεστε!! λολ)

εμεις εδω και κανα μηνα τρωμε καλα (φτυστε μας, ν ακουω χχχχχρρρρρρρρρ φτουυυυυυυυυ)

βεβαια, μονο στον νεροχυτη... πανω σε καρεκλα, η μαρια πλενει πιατα και η μαμα κουταλιζει με κουταλι της σουπας!!! δωσεεεεεεεεεεε!!

ειμαστε ακομα βεβαια κατω απο τη μεση της καμπυλης,αλλα δε πειραζει... 10.200 μας ζυγισε η γιατρος, και θα ημασταν παραπανω αν δεν ειχαμε παρει και 2μιση ποντους σε 35 μερες, ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μερικες φορες νομιζω οτι αν κανω ησυχια, θα την ακουσω να ψηλωνει!!

ευτυχως που ψιλομοιαζει στον αντρα μου (ωραιος αντρας, αλλα ψιλοταπας!!! 1.78 με τα χερια αναταση, ανεβασμενος σε σκαμπο και με 'πειραγμενο' μετρο..) αμα δεν του εμοιαζε, ετσι οπως ψηλωνει η μαρια, θα την ειχε παει για ντι εν ει.....

εγω ειμαι ψηλη, (καλα, οχι και σκλεναρικοβα) αλλα και γω, ολο το υψος μου το πηρα πολυ μικρη... μεχρι 1η γυμνασιου ειχα τελειωσει εγω με ψηλωματα!!!

ετσι που λετε.... ΑΓΙΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας κοριτσια την Πεμπτη πηγαμε παιδιατρο.14 μηνων κ ειναι 8900 εβαλε 600 γρ αυτο το μηνα το μαναρι μου,ειναι 78 εκατοστα υψος ,τελικα η διαιτα του υδατανθρακα πετυχε ,το μπουκωσα στα μακαρονια χαχαχαχαχα

NJMAp3.png

σαβρουλα, το κατω συστημα λειτουργει φανταζομαι εεεε χαχαχαχαχα

Φυστικι δωωσε μου 1 ποντοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, τον θελωωωωωωωωωωωωωω

ο παιδιατρος προβληματιστηκε, μου την τεντωσε, μια ξαπλα μια ορθια

και καλα μου την εβγαλε 85,5 ορθια και 88 ξαπλα

τριχες, στραβη ημουν? 84 ορθια και 87 ξαπλα το καλο μου

3% ααααααααααααααααααααααααααααααααα

ιουνιο παμε να παρουμε γερο αιματακι να τα τσεκαρω ολα!

kKZUp2.png

Τι έγινε κοριτσάκια;

Εμείς ακόμα κολλημένοι στα 11.200!! εχτές πρώτη φορά μου ζήτησε να φάει 2ο γιαουρτάκι κάπακι στο πρωτο!!:shock::shock::shock::shock: αυτή η στιγμή δεν υπήρχε κορίτσια, .έπρεπε να την καταγράψω!!! φτου φτού φτού! ελπίζω να του άνοιξε η όρεξη με το σίδηρο που ξεκινήσαμε. Μετά έφαγε και ένα σοκολατάκι!

savropinguinos πως τα καταφέρατε και πήρατε 600γρ.;;άπιαστο όνειρο μου φαίνεται!

εμείς παραμένουμε τάπες 84 εκ αλλά από βάρος καλά τα πάμε την προηγούμενη εβδομάδα που πήγαμε στην γιατρό ήταν 10.240 πήρε σε 40 μέρες 700 γρμ. και νόμιζα ότι δεν θα τα φτάναμε τα 10 πρίν τα 2 χρόνια.... :mrgreen::mrgreen:

savropinguinos δίαιτα του υδατάνθρακα ε?? :mrgreen::mrgreen:

εμεις, μετα απο 5 μερες πυρετου, αφαγιας και κακη διαθεση....

εχουμε γινει σαν την ταμτα....

ενα μακρυ πραμα με μαλλι αφανα...

:((

Έλα βρε φιστικακι μόλις γίνει καλά αμέσως θα τα ξαναπάρει, θα δεις, συνήθως τους ανοίγει η όρεξη μετά από ιώσεις:-D:-D

βρε κορες, οι υδατανθρακες οταν δινουμε συχνα, δεν προκαλουν δυσκοιλιοτητα?? το εχω προσεξει στη δικη μου... οταν τρωει 2-3 μερες σερι ζυμαρικα, στουμπωνει.. για ρυζι δεν το συζητω, με τη μια φορα, εχουμε θεμα μετα με το κωλι μας... :?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...