Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιστικι παμε τσιπρο παρεα

αχαχαχαχαχα και γαμω τους διαλογους θα κανουμε!!!!

age.....φαινεται αδυνατουλα η δικια σου, ξανθουλα εεεεεε!!!!

της κοβεις το μαλλακι η δε μακρυνε?

kKZUp2.png

ξανθουλινι χαμογελαστο!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

γατονι, πας κυπρο για διακοπες?

καλα, οσες φορες εχουμε φυγει απο αθηνα εμεις... μου χει βγει ξυνο..

με νερο και αερα τρεφεται!

ασε ασε άλλος καημός και αυτός της τα έκοψα με την ψιλή τον Αύγουστο γιατί είχε 5 τρίχες και τώρα δεν μεγαλώνουν με τίποτα :?:???:

το δικό μου μαλλί είναι αφάνα και η κόρη μου έχει 5 τρίχες κλααααααψψ:-(:-(:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ασε ρε age και εμενα θυμαμαι μου τα εκοβαν μικρη συνεχεια και καλα να δυναμωσουν!!!!

σιγαααααααααα τριχες στη κυριολεξια μου ελεγαν!!!

μωρε με κοτσιδα θα τον αφησω το βασιλη!!! αχτι το εχω απο τοτε

kKZUp2.png

age εξωτική η δικιά σου!

εμείς όποτε φεύγουμε για διακοπές τρώμε μόνο γιαουρτάκια..

τα Χριστούγεννα τα ξέχασε ο μπαμπάς να τα πάρει, και ψάχναμε ανήμερα μίνι μαρκετ που να έχει γιαουρτάκια advance!!

και αποθηλασε επιτελους!

γατούλα τώρα που μεγάλωσε λίγο από πίσω είναι σπαστό

Τι είναι το 2% στην Κύπρο??:P (ασε τώρα κατάλαβα)

φιστικάκι μωρέ ας βγάλει αυτή μαλλί και ας γίνει και μελαχρινή (οι κομμωτές κλέφτες θα γίνουν):D

Διαφημίσεις

AGE και η δικη ειδαμε και παθαμε για να μακρυνει το μαλλι μας, αλλα τωρα πια ειναι καπως ενταξει... Δεν εχουμε και τη μαλλουρα μεχρι τη μεση, αλλα μπορουμε να κανουμε και καμι αλογοουριτσα :lol::lol:.. Απλα εχει σχετικα σγουρο μαλλακι και δεν μακραινει ευκολα οπως τα ισια...

Παντως οταν την κανω μπανιο ειναι σαν τα παιδακια της Αφρικης που δεν εχουν να φανε.. Κι εκεινα τα κακομοιρα δεν εχουν οντως να φανε, τα δικα μας που πεταμε το φαγητο στον καδο?? :confused::confused:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

δε θες ζαμπον?? ε φαε σκ............:evil::evil::evil::evil::evil:

ποσες φορες το εχω πει....... :?

μανα ειμαι εγω??? :roll:

Ουυυυ!!!καλά είσαι!!!εγώ να δείς πόσες φορές το έχω πεί!!

Το βράδυ θα περιμένω βοήθεια για τη φωτό!!!

Καλή μου μην απελπίζεσαι έτσι, χαλάρωσε λίγο, κάνεις κακό και στον εαυτό σου και στο παιδί, καταλαβαίνω από πρώτο χέρι πως είναι να μην τρώει ένα παιδί ή για να φάει πρέπει να κάνεις καραγκιοζλίκια αλλά……… σκέψου ότι και εσύ δεν πεινάς το ίδιο όλες τις μέρες, κάποιες μέρες τρώνε του σκασμού και κάποιες άλλες όχι.

Δοκίμασε για κάποιες μέρες να μην τον πιέζεις μπας και καταφέρεις κάτι, κανένας μας δεν αντιδράει καλά στην πίεση πόσο μάλλον ένα παιδί που τώρα αρχίζει να αναπτύσσεται το εγώ του και να συνειδητοποιεί ότι είναι ξεχωριστή οντότητα και μπορεί να έχει επιλογές.

Στην κόρη μου η αντίστροφη ψυχολογία πιάνει πάντα (είναι και η ηλικία τέτοια)

Η μαμά θέλει να κάνει νάνι, εσύ αν θέλεις μπορείς να μείνεις εδώ μαζί μου και να μην κοιμηθείς (ΟΧΙ ΕΓΩ νανι είναι η απάντηση της)

Η μαμά η ο μπαμπάς θα φάει τώρα, πήγαινε να παίξεις με τα παιχνίδια σου ή κάτσε να μου/μας κάνεις παρέα (9 στις δέκα φορές καταλήγει να τρώει από το πιάτο μου)

Δεν της προσφέρω πλέον φαγητό απλά αφήνω την τροφή που θέλω να φάει σε σημείο που να την βλέπει (σχεδόν πάντα την ζητάει) ή πηγαίνω έχοντάς την αγκαλιά, στην κατσαρόλα τάχαμου να κοιτάξω το φαγητό (πάντα μου ζητάει να φάει)

Μακάρι κάποιο από τα παραπάνω να πιάσει και σε εσάς και ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗ :D:D

AGE έχεις δίκιο, αύριο θα φτιάξω κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο και θα τον αφήσω μέχρι να πεινάσει από μόνος του. Για να δούμε θα φάει τίποτα το καστοράκι;

AGE εγώ δεν την είδα την φωτογραφία. Που πήγε οεο;

Και ο δικός μου ξανθούλης είναι με 5 τρίχες! να φανταστείτε ότι μπροστά έχει ακόμα χνούδι!:shock: τι κόψαμε πριν τα Χριστούγεννα δεν ξέρω!!

Διαφημίσεις

Γατούλα όπως σου έχω ξαναπεί κουκλιά είναι και τα δικά σου!

Ρε σεις κορίτσια μου ρχεται να φιλήσω το τζάμι του υπολογιστή όπως βλέπω τα ζουζούνια σας στις φωτογραφίες. Το γλύκες που είναι όλα τους;;; μουτς μουτς στα μαγουλάκια τους!

AGE πάλι δεν είδα!!

fistikaki culte kai Γατουλα τα κουκλια σας ειναι απιστευτα να τα χαιρεστε!!!!! και να τα χαιρομαστε ολες τα ζουζουνια μας!!!! την υγεια τους μονο να εχουν και ας μην τρωνε..... και ας μας βγαζουν και το λαδι στο φαι.... τι να κανουμε θα το υποστουμε κι αυτο αλλα με μετρο..... τωρα τελευταια παντως κι εγω χαλαρωσα λιγακι με το θεμα φαγητο και βλεπω μια μικρη διαφορα στην ποσοτητα.... την αφηνω να μου ζητησει εκεινη φαγητο και μεχρι τωρα πιανει λιγακι ...... για να δουμε τι θα μας πει και η γιατρος που θα παμε την Μ τριτη..... θα σας πω τα αποτελεσματα μας ......

μια ερωτηση ρε κοριτσια...... διαβασα οτι τα advance ειναι στο κοκκινο στα μεταλλαγμενα απο τον καταλογο της Greenpeace.... εμενα αυτο ετρωγε αλλα μετα απ αυτο το κοψα..... εσεις τι γιαουρτι δινετε στα ζουζουνια σας?????

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

fistikaki culte kai Γατουλα τα κουκλια σας ειναι απιστευτα να τα χαιρεστε!!!!! και να τα χαιρομαστε ολες τα ζουζουνια μας!!!! την υγεια τους μονο να εχουν και ας μην τρωνε..... και ας μας βγαζουν και το λαδι στο φαι.... τι να κανουμε θα το υποστουμε κι αυτο αλλα με μετρο..... τωρα τελευταια παντως κι εγω χαλαρωσα λιγακι με το θεμα φαγητο και βλεπω μια μικρη διαφορα στην ποσοτητα.... την αφηνω να μου ζητησει εκεινη φαγητο και μεχρι τωρα πιανει λιγακι ...... για να δουμε τι θα μας πει και η γιατρος που θα παμε την Μ τριτη..... θα σας πω τα αποτελεσματα μας ......

μια ερωτηση ρε κοριτσια...... διαβασα οτι τα advance ειναι στο κοκκινο στα μεταλλαγμενα απο τον καταλογο της Greenpeace.... εμενα αυτο ετρωγε αλλα μετα απ αυτο το κοψα..... εσεις τι γιαουρτι δινετε στα ζουζουνια σας?????

το έχω ακούσει και εγώ...αλλά έμενα το τρώει μανιωδώς όπως είπα πιο πάνω...βρε κορίτσια νομίζω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος πια με το τι είναι μεταλλαγμένο ή όχι...ας δίνουμε στα παιδιά μας καθαρές τροφές, όχι junk & fast food και δεν νομίζω ότι για ένα γιαουρτάκι χάλασε ο κόσμος

και αποθηλασε επιτελους!

αυτό το επιδόρπιο γιαουρτιού που γράφει επάνω στα παιδικά πάντα που έκανε κάτι..........και τι σημαίνει επιδόρπιο? άσε που είναι τίγκα στην ζάχαρη

Στο σταθμό τους δίνουν advance :?:? σπίτι τρώει το κανονικό ανάλογα τα κέφια ακόμα και πρόβειο ή κατσικίσιο με λίγο μέλι μέσα (αφού την μάθαν στο advance άρχισε να μου κάνει νερά με το φυσικό)

Δεν είναι και να τρελαινόμαστε, αλλά τι είναι το επιδόρπιο και γιατί θα πρέπει να δώσω στο παιδί μου επιδόρπιο, αν είναι να φάει επιδόρπιο, να χτυπήσει καμία............ πάστα βρε παιδί μου να την ευχαριστηθεί την ζάχαρη :-P:-P

εγω λογοω χοληστερινης και καλα τα πηγα απο advance se total 2%. Τωρα η Α το τρωει ανετα , ο Β τσιναει αρκετα. Στο σταθμο τους δινουν καποιο βιολογικο με λιγο μελι αλλα δε ξερω πιο.

kKZUp2.png

εμ εγω 7,30 το πρωι ...προλαβα χαχαχαχα

θελω νεα χωρις πιπιλα παρακαλω γιατι μας εκρυβε το προσωπακι

δε με λες ξανθος ειναι και αυτος η κοκκινιζε λιγο το μαλακι του?????

kKZUp2.png

Θα σας βάλω και χωρίς πιπίλα! Αυτές είχα στον υπολογιστή...ξανθόψειρας είναι!τώρα έχει βγάλει λιγα μαλλάκια γιατί η φωτό είναι καλοκαιρινή...

Είχε πυρετό τη νύχτα ο κακομοίρης και είναι όλο γκρίνια σήμερα...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...