Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πάντως να σας πω κάτι; πιστεύω ότι έτσι θα είναι πάντα τα μικρά μας. Δεν ευελπιστώ ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Είναι στο DNA τους παιδί μου δεν κάνεις τίποτα! εκεί θα μας σκάνε!!!

Να είναι καλά και ας είναι σαν σκελετούληδες!

Ρε σεις αμά δείτε τον δικό μου γυμνούλη θα σκάσετε στα γέλια, περπατάει και άλα ντάλον με τα πόδια προς τα μέσα!πολύ αστείος!

Διαφημίσεις

culte κούκλα είναι!!!!!!

Να το χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου!

Κορίτσια το βράδυ που θα πάω στο σπίτι θα προσπαθήσω να σας στείλω και εγώ φωτο από το καστοράκι μου. Είμαι άσχετη όμως και φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρω...

Διαφημίσεις

θελω να δω και καστορα χαχαχα

φυστικι....θεα!!!!!!....διαολακι χωρις καμια παρεξηγηση εεεεε???

culte πραγματικα στη φωτο θα την ελεγα και 14 κιλακια στο νερο χαχαχαχαχα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εγώ τα ίδια νιώθω. Εχτές πάνω στα νεύρα μου και με κλάματα λάθος μου φυσικά που έκλαιγα και μάλιστα μπροστα του, του είπα :

''είσαι παλιόπαιδο αφού δεν τρώς, ούτε βόλτα θα πάς! εκεί θα κάτσεις μόνος σου!'' και θα γίνεις και κοντός!!

Και εγώ όταν τρώει νιώθω ένα απίστευτο συναίσθημα αγάπης! :shock:

Καλή μου μην απελπίζεσαι έτσι, χαλάρωσε λίγο, κάνεις κακό και στον εαυτό σου και στο παιδί, καταλαβαίνω από πρώτο χέρι πως είναι να μην τρώει ένα παιδί ή για να φάει πρέπει να κάνεις καραγκιοζλίκια αλλά……… σκέψου ότι και εσύ δεν πεινάς το ίδιο όλες τις μέρες, κάποιες μέρες τρώνε του σκασμού και κάποιες άλλες όχι.

Δοκίμασε για κάποιες μέρες να μην τον πιέζεις μπας και καταφέρεις κάτι, κανένας μας δεν αντιδράει καλά στην πίεση πόσο μάλλον ένα παιδί που τώρα αρχίζει να αναπτύσσεται το εγώ του και να συνειδητοποιεί ότι είναι ξεχωριστή οντότητα και μπορεί να έχει επιλογές.

Στην κόρη μου η αντίστροφη ψυχολογία πιάνει πάντα (είναι και η ηλικία τέτοια)

Η μαμά θέλει να κάνει νάνι, εσύ αν θέλεις μπορείς να μείνεις εδώ μαζί μου και να μην κοιμηθείς (ΟΧΙ ΕΓΩ νανι είναι η απάντηση της)

Η μαμά η ο μπαμπάς θα φάει τώρα, πήγαινε να παίξεις με τα παιχνίδια σου ή κάτσε να μου/μας κάνεις παρέα (9 στις δέκα φορές καταλήγει να τρώει από το πιάτο μου)

Δεν της προσφέρω πλέον φαγητό απλά αφήνω την τροφή που θέλω να φάει σε σημείο που να την βλέπει (σχεδόν πάντα την ζητάει) ή πηγαίνω έχοντάς την αγκαλιά, στην κατσαρόλα τάχαμου να κοιτάξω το φαγητό (πάντα μου ζητάει να φάει)

Μακάρι κάποιο από τα παραπάνω να πιάσει και σε εσάς και ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗ :D:D

Καλημερα κι απο μενα!

Κοριτσια δε θελω να σας απογοητευσω αλλα και η δικη μου που κοντευει τα 4 πλεον (21/6 τα κλεινουμε) εχουμε μια απο τα ιδια στο θεμα του φαγητου! Να φανταστειτε ειμαστε καπου 13,5 κιλα :shock:

Απλα προετοιμαστειτε ψυχολογικα οτι θα το υποστειτε για αρκετα χρονια ακομα, εκτος κι αν γινει κανενα θαυμα και αρχισουν το φαι ως για μαγειας! :rolleyes:

Παρεπιμπτοντως κουκλακια τα παιδακια σας, να τα χαιρεστε!! ;)

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Κριστι δε νομιζω να ειμαστε 13,5 στα 4 χαχαχαχα

Β διαλογοι

θα ερθεις να φας? κλαμαααααα

Να μη φας!!!! κλαμααααααααα

Λεω οτι θα το παιξω υπερανω στη Κυπρο και θα τα αφησω να τρωνε οσο θελουνε και να μη σκασω για 5 μερες

θα αντεξω????? εμενα φοβαμαι μερικες φορες και την επιμονη μου

Μωρε δε θες γαλα? φαε ψωμι!

θε θες ψωμι? φαε ζαμπον!

θα τα τηρησω ομωσ???? ωραια τα λεω αχχχχ

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...