Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

Περαστικούλια σας! μην ανυσυχείς θα τα ξαναπάρει αμέσως τα γραμμάρια που έχασε φθάνει να είναι καλά το παιδί. Έτσι γίνεται, τα παίρνουν αμέσως αυτά που χάνουν με το που αναρρώνουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; πόσα γραμμάρια τρώνε τα παιδάκια σας φαγητό το μεσημέρι;

Το Σάββατο είδα μια φίλη μου με δίδυμα 8 μηνών και μου είπε ότι ό ένας τρώει 500γρ.! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: και η παιδίατρός της λέει ότι είναι νορμάλ!:shock: της λέω δεν μιλάς σοβαρά;;;; όχι μου λέει τόσο τρώει και μου έχει πεί η παιδίατρός να του δίνω!

Συγνώμη δεν είναι πολύ;;;εμένα 300 γρ. τρώει και το θεωρώ υπερβολικό!!!

300?, 500? τι νουμερα ειναι αυτα, εμας οταν φτασει τα 200 κανουμε παρτυ!και οπως φανταζεστε δεν κανουμε παρτυ συχνα!καλα με 500 δεν σκαει το παιδακι? τι να πω, ενδομυχα ευχομαι να ετρωγε και εμενα 500 να μην ειχα το αγχος αν θα φαει σε καθε γευμα!

Συγγνώμη, αλλά μετράτε τα γραμμάρια του φαγητού που τρώνε τα παιδιά? Εντάξει, το καταλαβαίνω σε μικρή ηλικία μόλις αρχίζουν να τρώνε για να μπορέσετε να καταλάβετε πάνω-κάτω που κυμαίνονται, αλλά σε τι αποσκοπεί σε πιο μεγάλη ηλικία? Βρε, μην αγχώνεστε. Τα παιδιά τρώνε τόσο, όσο. Άλλα θέλουν πιο πολύ για να χορτάσουν, άλλα πιο λίγο. Η δικιά μας η παιδίατρος πάντως δε θα μας έβαλε ποτέ στο τριπάκι να ζυγίζουμε φαγητό και τουλάχιστον αυτό το άγχος το γλιτώσαμε.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙς ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 50% 70% ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΟΥΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?????????

ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ "ΜΟΝΟ" 4 ΔΙΠΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!

Η απόγνωση της ''αδυνατομανούλας'' σε όλο της το μεγαλείο..'' :lol: :lol: :lol: :lol:

Φουσκίτσα μια χαρά είναι το παιδάκι σου όπως σου είπαν και τα κορίτσια. Εμένα η κόρη μου 11 μηνών ήταν 7.900 και από 4 μηνών μέχρι 16 μηνών το περισσότερο που πήρε ήταν 400γρ( 1-2 μήνες έγινε αυτό τους υπόλοιπους το πολύ 200).

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι; πόσα γραμμάρια τρώνε τα παιδάκια σας φαγητό το μεσημέρι;

Το Σάββατο είδα μια φίλη μου με δίδυμα 8 μηνών και μου είπε ότι ό ένας τρώει 500γρ.! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: και η παιδίατρός της λέει ότι είναι νορμάλ!:shock: της λέω δεν μιλάς σοβαρά;;;; όχι μου λέει τόσο τρώει και μου έχει πεί η παιδίατρός να του δίνω!

Συγνώμη δεν είναι πολύ;;;εμένα 300 γρ. τρώει και το θεωρώ υπερβολικό!!!

Κι εμενα το ίδιο και εγώ το 300 το θεωρώ πάααααρα πολύ καλά. Φρούτο τρώει γύρω στα 200. Εγώ απλά κοιτάω το μούλτι πόσο έχω φτιάξει κάθε φορά και τις περισσότερες φορές είναι περίπου τόσο. Αλλωτε το τρώρι όλο άλλωτε όχι.

Εγώ είδα το άλλο το ''κουλό''. 12 μηνών παιδί 14 κιλά ο παιδίατρος του πρόσθεσε βραδυνο:shock::shock::shock: 6 γεύματα ρε κορίτσια! Γάλα, φρούτο, φαγητό, κρέμα(αν είναι δυνατόν!), φαγητο και ξανα γάλα!!!Εμένα η δική μου παιδίατρος αν ήταν σε αντίστοιχη φάση μιας και είναι θερμή υποστηρικτής των αδύνατων παιδιών θα μου έκοβε και το απογευματινό! :lol: Τι να πεις...αφού τους το είπε ο γιατρός τους τον ακολούθησαν...

Εμείς πριν 1 μήνα πατήσαμε τα 10 κιλά(9980 για την ακρίβεια). Τώρα δεν ξέρω που βρισκόμαστε γιατί πέρασε μια ιωσούλα, πολύ ελαφριά μεν, αλλα έκοψε το φαγητό για μία βδομάδα, άλλη μια εβδομάδα έκανε να επιστρέψει στα φυσ/κα οπότε...δεν το κόβω να έχουμε πάρει.

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα

η μπεμπα μου ειναι 7 μηνων και 8 ημερων και ειναι περιπου 7κιλα και υψος 67εκ.ειναι καλα για την ηλικια της?επιπλεον κανουμε μεγαλο αγωνα με τα φρουτα τα οποια ουτε να τα δει και ας εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους?το φαγητο το μεσημερι το τρωει ολο περιπου 150-200γρ επισης ριζοκρεμα 180γρ και γαλα πρωι και βραδυ 180-200.ειναι καλα για την αναπτυξη της ή να την πιεσω για περισσοτερο.ποσο ειναι τα δικα σας μωρα σε αυτη την ηλικια?

Καλησπερα newmam.

O γιος μου ειναι εξι μηνων 69εκ. και 7 κιλα.Τους τελευταιους 3 μηνες περνουμε απο 400γρμ βαρος.απο τον πεμπτο αρχισαμε να τρωμε φρουτοκρεμα και τωρα τελευταια αρχισε να του αρεσει καπως και την τρωμε χωρις κλαματα, στο φαγητο δεν εχουμε προβλημα.κι εγω στις αρχες για να μου φαει τα φρουτα δοκιμασα τα παντα,μπισκοτα μεσα ,λιγη ριζοκρεμα,φρουτοκρεμα σε βαζακι καμια διαφορα,ο παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσικο να μην του αρεσουν αλλα δεν εχει δυνατοτητα επιλογης και μονο πεντε φρουτα να του βαζω,μηλο,μπανανα,αχλαδι,πορτοκαλι και ακτινιδιο, τωρα ολα καλα.

γεια σας!ειμαι και εγω μια αγχωμενη μανουλα...ο γιος μου ειναι 27 μηνων,90 cm και 12,5 kg.ολοι σχολιαζουν το οτι ειναι μικροκαμωμενος.οι θειες και οι λοιποι συγγενεις αναρωτιουνται γιατι αφηνω νηστικο το παιδι...

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα και εμένα ο γιός μου είναι 3 χρονων σχεδόν και τρώει κάποιες φορές περισσότερο απο μεγάλος (είναι όμως σβούρα) Κάποιοι απο το σόι (συνηθισμενα πράγματα ήθελα να πούν και μια κακια για την μάνα) και λένε απο χρονών ότι δεν τον ταίζω. Αν είναι δυνατόν !!!! Είναι 94 πόντους και 14 κιλά. Τον έτρεχα τον κακομοίρη μέχρι πριν 7 μήνες για εξετάσεις μήπως κάτι είχε και δεν ήταν σωστή η αναπτυξη του τον ζώριζα να φάει παραπάνω με αποτέλεσμα ............ το παιδί εκτός απο έλειψη σιδήρου δεν είχε κάτι άλλο απλώς απο ότι μου είπε ένας παιδίατρος το παιδι αντιδρούσε σε όλη αυτή την πίεση και γι αυτό έτρωγε καλά ορισμένες φορές (όταν δεν το κινήγαγα με το πιάτο , ή βολτα στις κουνιες για να φάμε) και έτσι το σταμμάτησα πλέον έρχετε μόνος του και μου λέει να φάμε και τρώει υπεραρκετά αλλά και πάλι δεν έχει πάρει και πολύ είναι το καλούπι του , ούτε οι γονείς είμαστε ψηλοί .

CpRXp3.pngO4JWp3.png

Διαφημίσεις

Ο Β ειναι 26 μηνων τωρα, 14 κιλα και 90 ποντοι. Τον θεωρω πολυ πολυ καλο . ενταξει δε με χαλαγε λιγο υψος παραπανω, ειναι στο 50% ενω το βαρος καπου 75%. οποτε λογικα κοριτσια εσεις εχετε και τα δυο στο μεσο ορο! Αρα μη σκατε καθολου. Αδυνατουλια ειναι λίγο αμα καταφερουν και τσιμπησουν αλλο ενα κιλακι θα ειναι τελεια! Αλλα και τωρα μια χαρα ειναι. Αρκει να τρωνε και να μη σας βασανιζουν στο φαι

kKZUp2.png

Καλημέρα και εμένα ο γιός μου είναι 3 χρονων σχεδόν και τρώει κάποιες φορές περισσότερο απο μεγάλος (είναι όμως σβούρα) Κάποιοι απο το σόι (συνηθισμενα πράγματα ήθελα να πούν και μια κακια για την μάνα) και λένε απο χρονών ότι δεν τον ταίζω. Αν είναι δυνατόν !!!! Είναι 94 πόντους και 14 κιλά. Τον έτρεχα τον κακομοίρη μέχρι πριν 7 μήνες για εξετάσεις μήπως κάτι είχε και δεν ήταν σωστή η αναπτυξη του τον ζώριζα να φάει παραπάνω με αποτέλεσμα ............ το παιδί εκτός απο έλειψη σιδήρου δεν είχε κάτι άλλο απλώς απο ότι μου είπε ένας παιδίατρος το παιδι αντιδρούσε σε όλη αυτή την πίεση και γι αυτό έτρωγε καλά ορισμένες φορές (όταν δεν το κινήγαγα με το πιάτο , ή βολτα στις κουνιες για να φάμε) και έτσι το σταμμάτησα πλέον έρχετε μόνος του και μου λέει να φάμε και τρώει υπεραρκετά αλλά και πάλι δεν έχει πάρει και πολύ είναι το καλούπι του , ούτε οι γονείς είμαστε ψηλοί .

κακια κακια μανα που δεν ταιζεις το παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω ακουσει τα ιδια κ χειροτερα,τρωω εγω κ δεν δινω του παιδιου!!!!!!

NJMAp3.png

o γιος μου ειναι 3,5 χρονων 13800 και 103 σε υψος. ειναι παρα πολυ αδυνατος μεγαλωνει με τα ψεματα. γαλα , χυμους και λιγο φαγητο. ολοι μου λενε γιατι δεν τον ζοριζω αλλα πραγματικα δεν αντεχω αλλο. εχω πεταξει τονους απο κρεμα και φαγητα. μαγειρευω οτι μπορεις να φανταστεις. και να σκευτεις οτι το δευτερο μου το παιδακι ειναι 50 ημερων και τρωει τα παντα. μπιμπερο στηθος. θα φαει και εμενα. υπομονη στην εφηβεια θα τους λεμε να μην τρωμε

Ο Β ειναι 26 μηνων τωρα, 14 κιλα και 90 ποντοι. Τον θεωρω πολυ πολυ καλο . ενταξει δε με χαλαγε λιγο υψος παραπανω, ειναι στο 50% ενω το βαρος καπου 75%. οποτε λογικα κοριτσια εσεις εχετε και τα δυο στο μεσο ορο! Αρα μη σκατε καθολου. Αδυνατουλια ειναι λίγο αμα καταφερουν και τσιμπησουν αλλο ενα κιλακι θα ειναι τελεια! Αλλα και τωρα μια χαρα ειναι. Αρκει να τρωνε και να μη σας βασανιζουν στο φαι

Γατούλα μπραβο!! φτου φτού!! πότε πήγατε 14 κιλά; αχ άπιαστο όνειρο μου φαίνεται...εμείς εκεί...24 μηνών γινόμαστε την Δευτέρα 11κιλά και

85 εκ. θα σκάσω!

Γατούλα μπραβο!! φτου φτού!! πότε πήγατε 14 κιλά; αχ άπιαστο όνειρο μου φαίνεται...εμείς εκεί...24 μηνών γινόμαστε την Δευτέρα 11κιλά και

85 εκ. θα σκάσω!

G.stone να χαιρεσαι το καστορακι ,τη Δευτερα δεν θα το θυμηθώ !!!!!!!!

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

Καστορινα! για τον Β μιλαω εεεεε οχι για την Α!!!!!!!! στο 75% ειναι οποτε και 14 κιλα! ειναι καλος οχι χοντρος αλλα τσουπωτουλης με λεπτα ποδαρακια.

Τρελλαινομαι οταν τους λεω παμε μπανιο για πλυσιμο και τρεσουν με γδυτα ποδαρακια χαχαχαχαχαχα

Η Α και αυτη 11 κιλα και.....84(?) ποντοι! νομιζω οτι πρπει να αρχιζω να της χαριζω αλλο ενα ποντακι χαχαχαχαχαχα

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ προκαταβολικα

θα κανετε παρτακυ τελικα σε σπιτι-σταθμο?

kKZUp2.png

Bill υπομονη ! και της φιλης μου τα ιδια, ψηλο παιδακι μεν αλλα καλαμωτο! Μπορει να φαει για μεσημεριανο καλα αλλα μπορει να "τσακισει" και ενα μονο σοκολατακι!!!!! οτι θελει του δινει! τι να κανει πια. Πρεπει να ειναι 12 κιλα και κοντευει 3 και αυτος

kKZUp2.png

Εχει τύχει σε καμιά μανούλα σε περίοδο που βγάζει δόντια το παιδί, να κόβει εντελώς το φαγητό? εδώ και 3 μέρες είναι μόνο με γάλα και γιαούρτια. Είναι που είναι και πολύ αδύνατος και έχω λαλήσει.......

Γατούλα, σε εμένα απαντάς?

να μην ανησυχώ δλδ??? Σμρ θα πάρω τηλ την παιδίατρο, αλλά με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας.... Γκρρρρρρρρρρ

κ η δικια μου ολη την εβδομαδα ηταν νηστικη λιγο η βρογχοπνευμονια,εσκασε μυτη κ το δευτερο δοντακι μας....τωρα μας ταλαιπωρουν τα πανω...

NJMAp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές σας!!!! σήμερα το καστοράκι μου έγινε

2 ετών!!!!

Γατούλα τελικά του έκανα πάρτυ στο σπίτι εχτές! έφαγε και

4 κεφτεδάκια! :shock::shock::shock::shock:

Καλά όταν τρέχει με γυμνά ποδαράκια την ώρα του μπάνιου και εμένα με τρελλαίνει!! γελάει επειδή κάνουν θόρυβο τα πατουσάκια του! δεν σου ρχεται να τα δαγκώσεις;;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...