Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

κοριτσια τελικα πριν μια εβδομαδα η μικρη σφραγισε το στομα της και δεν επινε τιποτα!

τρομοκρατημενη την πηρα και πηγαμε στην παιδιατρικη του Μητερα οπου νοσηλευτηκαμε 3 μερες με διαγνωση¨πιθανη αλλεργια στο αγελαδινο γαλα". Καναμε εξετασεις αιματος και περιμενουμε σε 2 μερες τα αποτελεσματα για την αλεργια. Καναμε και μια εξεταση με σκιαγραφικο υγρο που εδειξε ευρεια ΓΟΠ. Εν ολιγοις μας εδωσαν υποαλλεργικο γαλα (το althera Nestle) το οποιο ειναι απαισιο αλλα η μικρη το πινει!!!Το θεμα ειναι οτι το γαλα αυτο ειναι πολυ αραιο και με την ΓΟΠ εχουμε μεγαλο προβλημα..την κραταμε ορθια ακομα και μια ωρα μετα το γευμα και μετα την βαζουμε να κοιμηθει και οταν ξαναλθει η ωρα της να φαει(καθε 3 ωρες) βγαζει ακομα γουλιες..

παντως σαν να την βλεπω να εχει παρει λιγακι τα πανω της(καπως φουσκωσανε τα μαγουλακια)...σημερα της εβαλα ενα φορεματακι και τα ποδαρακια της ειναι σαν καλαμακια!!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marillina πόσο είναι ειναι η μικρή σου; και εμείς περάσαμε χάλια με την παλινδρόμηση αλλά μετά το έτος υποχώρησε. Υπομονή...

Εμείς το Σάββατο κάναμε μια γενική αίματος και ούρων προληπτικά στο καστοράκι μου. Μου είχε γράψει η παιδίατρος και κάποιες για θυροειδή.

Γνωρίζετε αν οι εξετάσεις του θυροειδή σχετίζονται με το πρόβλημα βάρους; εννοώ αν αυτές βγουν καλές θα πρέπει να εξακολουθώ να ανησυχώ για την λεγόμενη αυξητική ορμόνη αν συνεχίσει να είναι χαμηλά στις καμπύλες;

Την Πέμπτη θα γνωρίζουμε τα αποτέλεσματα...

κοριτσια τελικα πριν μια εβδομαδα η μικρη σφραγισε το στομα της και δεν επινε τιποτα!

τρομοκρατημενη την πηρα και πηγαμε στην παιδιατρικη του Μητερα οπου νοσηλευτηκαμε 3 μερες με διαγνωση¨πιθανη αλλεργια στο αγελαδινο γαλα". Καναμε εξετασεις αιματος και περιμενουμε σε 2 μερες τα αποτελεσματα για την αλεργια. Καναμε και μια εξεταση με σκιαγραφικο υγρο που εδειξε ευρεια ΓΟΠ. Εν ολιγοις μας εδωσαν υποαλλεργικο γαλα (το althera Nestle) το οποιο ειναι απαισιο αλλα η μικρη το πινει!!!Το θεμα ειναι οτι το γαλα αυτο ειναι πολυ αραιο και με την ΓΟΠ εχουμε μεγαλο προβλημα..την κραταμε ορθια ακομα και μια ωρα μετα το γευμα και μετα την βαζουμε να κοιμηθει και οταν ξαναλθει η ωρα της να φαει(καθε 3 ωρες) βγαζει ακομα γουλιες..

παντως σαν να την βλεπω να εχει παρει λιγακι τα πανω της(καπως φουσκωσανε τα μαγουλακια)...σημερα της εβαλα ενα φορεματακι και τα ποδαρακια της ειναι σαν καλαμακια!!

marilina ειμαι σιγουρη οτι εισαι η μανουλα με τα μωρακια στο μητερα!!!! Ειμαι η μανουλα που σε εβλεπα να κουβαλάς συνεχεια τα γαλατα.Πολυ χαρηκα που σε ειδα και απο εδώ!!!

Καλησπερα και καλή σαρακοστή

Το πρόβλημα με την διατροφή το αντιμετωπίζουμε και εμείς με την εγγονούλα μου, σας γραφω λιγα λογια για την δικη μας περιπτωση για να παρετε κουραγιο.

Ειναι πολύ λιγόφαγη σε βαθμό απελπισίας, είναι 9.600 περίπου στα κιλά της. η παιδίατρος μας πρότεινε το μουρουνέλαιο, έτσι με αυτή την λύση περιμένουμε την αλλαγή.

Το γάλα όταν το μυρίσει τρέχει μακριά, στην καλύτερη περίπτωση θα πιει 150 ml την εβδομάδα……ναι καλά διαβάσατε.

Τρώει 2 advance γιαουρτάκια την ημέρα πρωί-βράδυ, για το ασβέστιο

Το μοσχάρι το σιχαίνετε πάρα μόνο σε μορφή κιμά, έτσι στην καλύτερη περίπτωση να φάει 1-2 κεφτεδάκια με μισή ντοματούλα μικρή για μεσημέρι, η καμιά 10 μακαρόνια σε βίδες με λίγο κιμά από πάνω. Κότα, ψάρι και αρνί είναι η προτίμηση της, άλλα σε ποσότητα που δεν ξεπερνά τα 80 ρ. Απο λαχανικά τα αγαπημένα είναι πατάτες τηγανιτές έως 10 κομμάτια το πολύ με λίγο κασέρι τριμμένο, ντομάτα, και μπρόκολο, 3 τουφιτσες σε συνδυασμό με λαβάς τυρί ,αυγό είναι στην καθημερινή μας διατροφή, άλλα ούτε το μισό δεν τρωει

Τοστ το μισό αν φάει θα είμαστε τρισευτυχισμένοι, από κρέμες σε οποιαδήποτε μορφή της βλέπει και τρέχει μακριά. Τα κασέρια και γραβιέρες είναι τα σνακ της αρέσκειας της, όπως και τα choko pops, άλλα όχι ποσότητα

Ελπίζω να μην σας απέλπισα απλώς διαβάζοντας της διατροφικές συνήθειες των παιδιών σας είπα να γράψω και εγώ για να πάρετε λίγο κουράγιο από τον δικό μας αγώνα, να τελειώσω λέγοντας ότι όλα αυτά που τρώει είναι πάντα σε συνδυασμό με πολύ τρέξιμο και κυνηγητό, DVD με τραγουδάκια και πολύ χορό από την οικογένεια όλη, επίσης και από τον άνδρα μου που είναι 130 κιλά:-):smile:

line_flow3_beg_39_time_1212811200_text_e720e5e3e3efedeffdebe120eceff520e5dfede1e9.gif

Γιαγιακα ομορφη, μπα δε ρομαζουμε εμεις με αυτα!!!!!

Στην ηλικια της τοσο βαρος ειχε και η Αναστασια!!!

Εμεις πιναμε καθε μερα απο 0-100 γαλα

ΑΛΛΑ!!!

απο σεπτεμβρη 250 μονη της μονορουφι

δωσε της οτι θελεις, αυτο κανεις αλλωστε

η μικρη ειχε περασει και καποια λουκια οποτε καπου δικαιολογειται

απο υψος πως παει? η δικια μου ηταν 79 τοτε! (83 τωρα ......)

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες

Γατουλα μου νομιζω πρεπει να ειναι 80-82 ποντους η μικρουλα μας.

η παιδιατρος μας λεει να την δινουμε οτι θελει απο φαγακι. εγω την εχω την ημερα, μαγειρευω με ολο τα λιπαρα που μπορεις να φανταστεις στο φαγητο της δηλαδη κρεμα γαλακτος, βουτυρο φρεσκο μαζι με λαδακι......και ειναι τοσο νοστιμα:D:D.τα τρωω εγω στο τελος και τα κιλα μπαίνουν σε μενα αντι στην Φωτεινη:lol::lol:

line_flow3_beg_39_time_1212811200_text_e720e5e3e3efedeffdebe120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα μανουλες

Γατουλα μου νομιζω πρεπει να ειναι 80-82 ποντους η μικρουλα μας.

η παιδιατρος μας λεει να την δινουμε οτι θελει απο φαγακι. εγω την εχω την ημερα, μαγειρευω με ολο τα λιπαρα που μπορεις να φανταστεις στο φαγητο της δηλαδη κρεμα γαλακτος, βουτυρο φρεσκο μαζι με λαδακι......και ειναι τοσο νοστιμα:D:D.τα τρωω εγω στο τελος και τα κιλα μπαίνουν σε μενα αντι στην Φωτεινη:lol::lol:

μαμα μου 84,5 ποντους ειναι μη μας κοντενεις!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

κορίτσια τους δίνετε κανονικό φαγητό?? γιατί εμένα μόνο αλεσμένα τρώει ακόμη!!

Η Ευγενία ξεκίνησε να τα τρώει κανονικά γύρω στους 13-14 μήνες, ήμασταν διακοπές και το ζητούσε μόνη της, γυρνώντας σπίτι και αφού είδα ότι από βάρος μείναμε στα ίδια, της το ξαναγύρισα στο αλεσμένο το ίδιο και στον παιδικό τα έτρωγε αλεσμένα.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο σταθμό μου είπαν ότι θα της ξεκινούσαν σιγά σιγά τα κανονικά, αφού το παιδί μασούσε (της έδινα κανονικό που και πού για να μην ξεχνιόμαστε:lol::lol:) το ίδιο έκανα και εγώ στο σπίτι, οπότε τώρα τρώει κανονικά (εκτός από το μοσχάρι που ακόμα μου το φτύνει και το δίνω σε κιμά):(

1) η δικη μου μαμα δεν ξερει απο ιντερνετ :(

2) η Κωνσταντινα λατρευει τα μη αλεσμενα αλλα η παιδιατρος συνιστα να δινουμε ακομα αλεσμενα προκειμενου να τρωει μεγαλυτερες ποσοτητες

3)πειραζει που μετα απο το μεσημεριανο κ το απογευματινο τρωει κ μια μπανανα?αυτο δεν ειναι ανθρωπακι,μαΪμουδακι ειναι!!!!

4) 6 φορες κακα πώς θα βαλει κιλα?οεο?

ελπιζω ολες οι μαμαδες,γιαγιαδες και παιδακια να ειστε καλα!!!!

NJMAp3.png

Διαφημίσεις

1) η δικη μου μαμα δεν ξερει απο ιντερνετ :(

2) η Κωνσταντινα λατρευει τα μη αλεσμενα αλλα η παιδιατρος συνιστα να δινουμε ακομα αλεσμενα προκειμενου να τρωει μεγαλυτερες ποσοτητες

3)πειραζει που μετα απο το μεσημεριανο κ το απογευματινο τρωει κ μια μπανανα?αυτο δεν ειναι ανθρωπακι,μαΪμουδακι ειναι!!!!

4) 6 φορες κακα πώς θα βαλει κιλα?οεο?

ελπιζω ολες οι μαμαδες,γιαγιαδες και παιδακια να ειστε καλα!!!!

6 φορές κακά;;;;:shock::shock: εμένα 4 φορές κάνει τώρα πια (παλιά έκανε 5-6) και του έκοψα τελείως το αχλάδι και κολοκύθι δεν του βάζω πάντα. Γίνεται κατακόκκινος και τσούζει ο ποπούλης του από τόσες φορές που ενεργείται. Μήπως πρέπει να αφαιρέσεις και εσυ κάτι από την διατροφή της που την κάνει να ενεργείται πολλές φορές; δεν μένει και τίποτα μέσα τους έτσι. 6 φορές είναι υπερβολικό, ''αδειάζει'' τελείως το έντερο.

κανει λιγα κ σφιχτα μαλλον απο την πολυ μπανανα που τρωει,επισης μου ειπε μια φιλη οτι οφειλεται κ στην σινλακ ,στο κοριτσακι της ειχε παρατηρησει το ιδιο

NJMAp3.png

savropinquinos στείλε την μάνουλα σου να την κάνω ιδιαίτερα.:lol::lol:

Αλεσμένα εγώ δεν την δίνω πάρα μόνο την φακή γιατί έχει τις φλούδες και φοβάμαι να μην πνιγεί και μετά πεισμώσει και δεν φάει….γιατί όσο μπόι την λείπει τόσο ταπεραμέντο και πείσμα έχει, αναφέρομαι πάντα στο θέμα του φαγητού, έχει ολα τα δοντάκια της Σε όλα τα άλλα τα θέματα είναι πολύ συνεργάσιμη και υπάκουη. Όσο για τα κακακια εκεί είναι λίγο πρόβλημα γιατί η μικρούλα μας είναι σφιχτή, κάνει 1 φόρα την ημέρα και πολλές φορές είναι μικρές μπίλιες….τις κυνηγάω αν φύγουν από την πανα:-):-)

Είχαμε μια συζήτηση με τη μητέρα μου το πρωί σχετικά με τις μικρές και το φαγητό τους, και ξαφνικά μου ήρθε μια εικόνα μπροστά μου. Το προσκλητήριο του γάμου τους. Ναι, δεν κάνω πλάκα. Κι εκεί που συνήθως αναφέρουν λίστες γάμου και τέτοια, στις δικές μου τα προσκλητήρια θα γράφουν "Παρακαλούμε όπως αντί οποιαδήποτε άλλου δώρου, να μας στείλετε multi. Πολλά multi". Αυτά τα αλεσμένα με έχουν στοιχειώσει πια.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα τα ιδια ελεγα και εγω το Σεπτεμβρη και να! Υπομονη!

Φωτεινη -Βικυ ειστε και ψηλες εεεεεεεε!!!!!!

Εμεις 83 μη χαιρετισω και το σαμιαμιδι δε ξερω αν ειδατε μου βγηκε και με χοληστερινη!!!! Ελεος!!!!

kKZUp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου

Το σαμιαμιδάκι μου τον τελευταίο καιρό το πρωί, πίνει λαλάκι μοοου (γάλα αγελάδας):lol::lol: με τι ποσότητα θα μπορούσα να πω ότι εντάξει πίνει αρκετό και να μην ανησυχώ ??? :confused::confused:

Τις τελευταίες 3 μέρες πίνει από μία κούπα, σήμερα που την μέτρησα είναι 235 γρ καλά δεν είναι?? (με σκοπό να κόψουμε και τον βραδινό θηλασμό σε λίγο καιρό ελπίζοντας ότι θα πίνει άλλο τόσο ε?ε?)

Εμένα αυτό το ελάχιστο γάλα που πίνει το πίνει με το μπιμπερό. Μερικές φορές του βάζω και το καλαμάκι μέσα αλλά πίνει πολύ λίγο και το παρατάει. Με το ποτηράκι δεν του αρέσει άσε που το κουνάει πάνω κάτω και τα κάνει όλα χάλια. Και το νερό με το καλαμάκι του δίνω περισσότερο γιατί έτσι πίνει πιο πολύ και του αρέσει.

culte μην αγχώνεσαι πάντως για το ποτηράκι θα το πιάσει. Εμένα το καστοράκι αν θυμάμαι καλά 15-16 μηνών το έπιασε. Σιγά το πράγμα...

εγω ειμαι ναι!!πανω κατω απο τον 6ο στον 5ο!!! εσυ ποια εισαι???στειλε πμ!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

παντως το θεμα με την ΓΟΠ επιδεινωθηκε με αυτο το γαλα!!την Δευτερα εχω ραντεβου με την παιδογαστρεντερολογο, θα της πω μηπως της βαζαμε στο αλθερα καμια μεζουριτσα υποαλλεργικη κρεμα να γινει πιο πηχτο!συνεχεια βγαζει!απο τα 120 που πινει ζητημα να της μενουν στο στομαχι τα 90!!

AGE μου μια χαρά πίνει το σαμιαμιδάκι!μακάρι και ο δικός μου να έπινε το μισό απο αυτό! πόσο περισσότερο να πιεί;

:D:D g.stone μου καθότι άσχετη (το β%&^# δεν έχει μεζούρα:lol::lol:) δεν με απασχόλησε ποτέ η ποσότητα γάλακτος που πρέπει να πίνει σε αυτή την ηλικία.

Από ότι διαβάζω τώρα καλή είναι, απλά φοβάμαι ότι κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει να πίνει τόσο, τότε ας πούμε και τα 180 σαν ποσότητα καλά είναι ? η να αρχίσω να αγχώνομαι πάλι?? :-(:sad:

Ο άντρας μου και η μαμά μου που τις δίνουν το γάλα την βάζουν να κοιτάει από το παράθυρο για το σκυλάκι, τα πουλάκια, το τουτού, έτσι χαζεύει και ρουφάει με το καλαμάκι non stop:lol::lol:

AGE μου καλά είναι και τα 180γρ. Αν αγχώνεσαι για το ασβέστιο υπάρχουν και άλλες πηγές. Ως γνωστόν το καστοράκι μου πίνει ελάχιστο γάλα 50-100 γρα και όχι κάθε μέρα! μπορεί και 1 -2 μέρες τίποτα! ωστόσο το βάζω στην κρέμα (όχι κάθε μέρα γιατί αηδιάζει) ή του δίνω γιαουρτάκια ή τυράκι κίτρινο.

Εχτές πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που του έκανα και είδα ότι το ασβέστιο του ήταν 10,1 με φ.τ 7-10,4! μια χαρά δηλαδή. Οπότε μην αγχώνεσαι μια χαρά θα είναι το σαμιαμιδάκι!σίγουρα θα παίρνει το ασβέστιο που χρειάζεται από αλλού!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...