Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αδυνατα μωρα

minion

Recommended Posts

μαμακα ασε τη φελιτσα ησυχη! σας τρωμε στη γωνια χιχιχι ολο 300 γρ μας περνατε!

απο υψος αχχχχχχχχχχχχχ και οι 2 κοντες μοντελες εεεεε??????

βρε κοριτσια αυτη η κοιλιοκακη τι πραγμα ειναι? το μονο που ειδα στο βιβλιο μου ειναι μια τυμπανισμενη κοιλια, δεν απορροφαει τις βιταμινες και το παιδι πασχει απο ασιτια

εδω η θκατουλα σφιζει απο ενεργεια και τρωει μια χαρα, μονο για αρρωστο δε το κοβω πλεον, απλα καταπια οτι θα ψαχνουμε επιτελους και τα ...μικρα νουμερα! (καμια σχεση με γατα δηλαδη)

Αχχχχχχ.......θα γινει ποτε ανθρωπος;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γατούλα κοιλιοκάκη είναι η δυσανεξία στη γλουτεϊνη και κάποια από τα συμπτώματα είναι η στασιμότητα βάρους και το πρησμένο στομάχι το καλό είναι ότι με αποχή δια βίου από τρόφιμα που περιέχουν γλουτεϊνη ο οργανισμός λειτουργεί κανονικά αν και είναι δύσκολα με την διατροφή γιατί η γλουτεϊνη υπάρχει στο σιτάρι οπότε …………..

Αυτό που με προβληματίζει και με στεναχωρεί από χθές είναι η βιοψία εντέρου που μπορεί να χρειαστεί (πως θα το κάνουν αυτό στο μωρό μου):cry: :cry: :cry:

Nea mamakaτο ίδιο σκέπτομαι και εγώ πότε θα γίνει άνθρωπος το σαμιαμίδι μου, παρεμπιπτόντως η κορούλα σου είναι μια κούκλα να την χαίρεστε :-P :razz:

age σε καταλαβαινω απολυτα...καθε φορα που κανουμε εξετασεις η ιδια αγωνια...οι πρωτες που πηραμε απο τον νεο κυκλο εξετασεων δοξα το θεο ηταν ενθαρυντικες...

φευγουμε λιγο πιο ηρεμοι για διακοπες και στο τελος Ιουλιου θα κανουμε τις πλεον σημαντικες στο γεννετιστη...ευχομαι ολοψυχα να πανε καλα ολα με το μωρακι σου.

γατουλα που εισαι? διαβαζεις τις περιπετειες μας....σας χαιρετω για λιγες ημερες..να στε ολοι καλα και να τρωτε!!!!

σας παρακολουθω παντα, απλα δεν εχω παντα κατι να γραψω. Καπου στις 22/7 εχω κλεισει να ραντεβου με παιδογαστρεντερολογο και αυτο προληπτικα για τους εμετους της, να το συζητησουμε. Μηπως χρειαζεται καποια εξεταση. Μεχρι τοτε καλα βαδιζουμε, τρωμε και γλυφομαστε κιολας! Με τα λιωμενα δε ξερω τι θα κανω, συνεχιζουμε κανονικα πολτο. Θελω να τα παω και βρεφονηπιακο φετος αν μας δεχτουνε στο δημο.

Μολις εκλεισα την ντουλαπα, εχω 2 ντουλαπες τιγκα λιμπερο και παμπερς!

Πως κανουν οι αλλοι προμηθεια σε σιτηρα? εεε εγω μαζευω πανες χαχαχαχα

Θα παμε διακοπες αραγε φετος??????

kKZUp2.png

Γεια σας κι από μένα!

Λοιπόν εμείς τους τελευταίους 3 μηνες παίρνουμε από 100γρ και 1 πόντο κάθε μήνα εκτός από την τελευταία μέτρηση που πήραμε 1.5 πόντους...

11 μηνών 7900 κ 73,5

12 μηνών 8000 κ 74.5

13 μηνών 8100 κ 76

Είμαστε σε καλό δρόμο με το φαγητό αλλά συνεχίζει να μην παίρνει...φανταστείτε ότι καθε μέρα για απογευματινό τρώει ζυμαρικό (200γρ), και γάλα πίνει από 210-280 το βράδυ και 240 το πρωί. Μόνο από τα ζυμαρικά που τρώει δεν θα έπρεπε να έχει πάρει λίγο παραπάνω?? Τι να πω..κάναμε γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων και για θυροειδή και όλες ήταν άψογες. Η γιατρός μου λέει ότι έχει πάρει από μένα και είναι πολύ καθησυχαστική, γιατί και ψυχοκινητικά είναι μια χαρά και γενικά είναι πολύ καλά. Το μόνο μας πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δόντια :-(

Διαβάζω όμως εσάς ότι έχετε κάνει πολλές εξετάσεις πιο εξιδεικευμένες και σκέφτομαι, μήπως πρέπει να το ψάξω κι άλλο ή να μείνω σ'αυτό που μου είπε η παιδάτρος, ότι εφόσον δλδ οι εξετάσεις ήταν καλές δεν υπάρχει πρόβλημα?

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές...

Δεν θα ενοχλήσω πολύ...διότι μάλλον η δικιά μου δεν ανήκει στα αδύνατα μωρά...

11 μηνών και 13 ημερών...είναι 9.800kg και 76 cm...

Είμαστε οκ, έτσι δεν είναι?

Καλημέρα κοπελιές...

Δεν θα ενοχλήσω πολύ...διότι μάλλον η δικιά μου δεν ανήκει στα αδύνατα μωρά...

11 μηνών και 13 ημερών...είναι 9.800kg και 76 cm...

Είμαστε οκ, έτσι δεν είναι?

Ξουτ ........ ξουτ .......... ξουτ ........ φυγε απο εδω .......αντε ........ ηρθες να μας αναστατώσεις πρωί πρωί .........

Το πόσο σ'αγαπάω να ήξερες...:D

Και εγω σ'αγαπάω αλλά περισσότερο αγαπάω το Μιραντάκι με τα μαγουλάκια, τα μπουτακια, τα μπρατσακια .......... γουτσου γουτσου γουτσου ........... αντε ......... φυγε τωρα .......... προκαλείς ...... :lol:

Υπαρχουν τελικα πολλα παιδακια..και εγω νομιζα πως μονο η δικια μου φαινεται ενα χρονο μικροτερη.

Ειναι 4,5 και την λενε ολοι 3.

Ειναι 15 kg εδω και δυο χρονια.Υπαρχουν κατι "δοκαρια" στο σχολειο και ειναι συνομιλικα!

Τι να πω;

Διαφημίσεις

age σε καταλαβαινω απολυτα...καθε φορα που κανουμε εξετασεις η ιδια αγωνια...οι πρωτες που πηραμε απο τον νεο κυκλο εξετασεων δοξα το θεο ηταν ενθαρυντικες...

φευγουμε λιγο πιο ηρεμοι για διακοπες και στο τελος Ιουλιου θα κανουμε τις πλεον σημαντικες στο γεννετιστη...ευχομαι ολοψυχα να πανε καλα ολα με το μωρακι σου.

γατουλα που εισαι? διαβαζεις τις περιπετειες μας....σας χαιρετω για λιγες ημερες..να στε ολοι καλα και να τρωτε!!!!

minion μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου όλες οι εξετάσεις της μικρής βγήκαν πολύ καλές. ούτε αλλεργίες ούτε τίποτα. Τελικά θα αλλάξω την παιδίατρο, μου φαίνεται ότι αυτή είναι το πρόβλημα και όχι το παιδί :lol::lol::lol: τι να κάνω η δόλια μάνα ότι εξετάσεις υπάρχουν νομίζω ότι μας έχει βάλει να τις κάνουμε.:?:?

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και με τις δικέ σας εξετάσεις:mrgreen: :mrgreen: Να περάσετε καλά στις διακοπές σας:mrgreen: :mrgreen:

Maria 23 νομίζω ότι παίζεις με τον πόνο μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:κάτι τέτοια νούμερα βλέπω η γυναίκα και μου γυρίζει το μάτι και μου έρχεται να στείλω σούμπιτο το παιδί στην μάνα μου (διαδικασία πάχυνσης μπουμπίτσας εξασφαλισμένη θα ταΐζει το παιδί πρωί μεσημέρι βράδυ με τηγανιτές πατάτες) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

arma μου αφού η γιατρός σου είναι καθησυχαστική και το παιδί τρώει, παίρνει βάρος και είναι μέσα στις καμπύλες .........πήγα να σου γράψω γιατί ανησυχείς ........αλλά το ξανασκέφτηκα κρίνοντας από εμένα ...........νομίζω ότι είναι γραμμένο στον γενετικό μας κώδικα να ανησυχούμε για οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά μας (καμιά φορά και χωρίς λόγο).

Σημασία έχει τι πιστεύεις εσύ και πόσο εμπιστεύεσαι τον παιδίατρο σου.

Καμιά φορά αυτό το............. "ένστικτο της μάνας" έχει δίκιο, εγώ ήμουν σίγουρη ότι το παιδί δεν έχει κάτι, απλά είναι αδύνατο αλλά όταν ακούς τους γιατρούς να σου λένε ναι με αλλά, μήπως να κάνουμε και αυτό μήπως και το άλλο σου δημιουργεί μια ανασφάλεια και το ψάχνεις παραπάνω, γι αυτό έχει σημασία για μένα ο παιδίατρος να σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Αυτό που βλέπω εκ των υστέρων στην δική μας περίπτωση είναι ότι με τους περιορισμούς που μας είχε θέσει στην διατροφή του για τις υποψίες της αλλεργίας δεν έτρωγε τροφές που θα μπορούσαν να της δώσουν τις έξτρα θερμίδες που χρειαζόταν για να πάρει βάρος ενώ έτρωγε σωστά δεν έτρωγε λιπαρές τροφές για να την «πιάσουν» που θα έλεγε η μάνα μου.(βλέπε τηγανιτές πατάτες) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α…….καλά από βάρος και εμείς……………. σήμερα είμαι να σκάσω η μικρή μου 12 μηνών είναι 7480 και 77 εκ εδώ και 3 μήνες δεν βάζει γραμμάριο έβαλε όμως 6 εκατοστά σε 1,5 μήνα τι να πω….

Έχουμε κάνει ότι εξέταση μπορείτε να φανταστείτε καθότι μάλλον αλλεργική στην πρωτεΐνη του γάλακτος με αυξημένες τρανσαμινάσες μέχρι τον 6 μήνα.

Σήμερα βγήκαν και τα αποτελέσματα για κοιλιοκάκη αρνητικά μεν αλλά μάλλον δεν την γλιτώνουμε την βιοψία λέει η παιδίατρος και η παιδογαστρεντολόγος, τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα για τις αλλεργίες και παρακαλάω να είναι κάποιο από αυτά θετικό έτσι θα έχουμε μία εξήγηση γιατί ενώ το παιδί τρώει του σκασμού δεν παίρνει βάρος ……. θα σκάσω σας λέω…….. :-( :sad:

μα πως γίνεται να πήρε ύψος χωρίς βαρος? αφού αυξάνεται η μάζα του σώματος, τα οστά του..δεν γίνεται αυτό...

και αποθηλασε επιτελους!

μα πως γίνεται να πήρε ύψος χωρίς βαρος? αφού αυξάνεται η μάζα του σώματος, τα οστά του..δεν γίνεται αυτό...

έχεις απόλυτο δίκιο culte αυτό ξέχασα να σας το γράψω ..........η $%^ να μην πω παιδογαστρεντερολόγος δεν μέτρησε σωστά το παιδί....... ούτε 73 εκ. δεν είναι τελικά.......και η καμπύλη είχε πέσει στο πάτωμα..........για αυτό λέω ΘΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣ :evil::evil::evil::evil:

μα να κοιτάζω το παιδί να το ξανακοιτάω καλά λέω ψήλωσε αλλά τοσο........... ήρθε ο πατέρας της γιατί μόνη μου δεν καθόταν και την μετρήσαμε ε....όσο και να κάνω λάθος 77 δεν είναι με τίποτα........

χμμμμμμμμ πρεπει να τα βαλω κατω να δω και εγω που βρισκομαστε χιχιχιχι

αχχχχχχ νομιζα οτι ηταν 9 παρα και σηκωθηκα, σνιφφφφφφφφ , νυσταζω

εχω παθει μια ωραιοτατη βρογχιτιδα και ειμαι στα προθυρα 2 μερες

οσο για αυτα, γκριιιιιιιιιινιαααααααααααααααααα

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

arma μου αφού η γιατρός σου είναι καθησυχαστική και το παιδί τρώει, παίρνει βάρος και είναι μέσα στις καμπύλες .........πήγα να σου γράψω γιατί ανησυχείς ........αλλά το ξανασκέφτηκα κρίνοντας από εμένα ...........νομίζω ότι είναι γραμμένο στον γενετικό μας κώδικα να ανησυχούμε για οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά μας (καμιά φορά και χωρίς λόγο).

Σημασία έχει τι πιστεύεις εσύ και πόσο εμπιστεύεσαι τον παιδίατρο σου.

Καμιά φορά αυτό το............. "ένστικτο της μάνας" έχει δίκιο, εγώ ήμουν σίγουρη ότι το παιδί δεν έχει κάτι, απλά είναι αδύνατο αλλά όταν ακούς τους γιατρούς να σου λένε ναι με αλλά, μήπως να κάνουμε και αυτό μήπως και το άλλο σου δημιουργεί μια ανασφάλεια και το ψάχνεις παραπάνω, γι αυτό έχει σημασία για μένα ο παιδίατρος να σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Αυτό που βλέπω εκ των υστέρων στην δική μας περίπτωση είναι ότι με τους περιορισμούς που μας είχε θέσει στην διατροφή του για τις υποψίες της αλλεργίας δεν έτρωγε τροφές που θα μπορούσαν να της δώσουν τις έξτρα θερμίδες που χρειαζόταν για να πάρει βάρος ενώ έτρωγε σωστά δεν έτρωγε λιπαρές τροφές για να την «πιάσουν» που θα έλεγε η μάνα μου.(βλέπε τηγανιτές πατάτες) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Age με εμένα συμβαίνει το αντίθετο..το δεύτερό μου όνομα είναι ΑΓΧΟΣ! Πάντα πιστεύω ότι κάτι κακό συμβαίνει και ποτέ δεν βγαινει(ευτυχώς) αληθινό. Την γιατρό μου την εμπιστεύομαι απόλυτα, και πριν κάνουμε τις εξετάσεις μου έλεγε ''άντε να το δεις και η ίδια ότι το παιδί θα είναι μια χαρά'' και κάθε φορά που πάει να πει για το βάρος της με κοιτάζει και λέει ''μ'αρέσει που κάνεις παράπονα για τη μικρή και εσύ είσαι τα ίδια..''(εγώ είμαι 49 κιλα και έχω ύψος 1.68..). Απλά διαβάζοντας εδώ για όλες αυτές τις εξετάσεις που κάνετε προβληματίστικα λίγο...

όσον αφορά το δικό σας διαιτολόγιο μην είσαι και τόσο σίγουρη ότι αν έτρωγε παχυντικά πράγματα θα έπαιρνε κιόλας, το είπα και πιο πάνω η δικιά μου για απογευματινό τρώει ζυμαρικό, στο φαί πάντα ψωμί, ενδιάμεσα κανα μπισκότο, κανα κομμάτι ψωμί, αλλά παρόλαυτά από βάρος γιοκ! Το καλό της υπόθεσης τουλάχιστον είναι ότι θα μπορούν να τρώνε άφοβα πατάτες τηγανητές :lol:

Γατούλα περαστικά και ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

DoUwp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια τα φώτα σας!!!!

Πάω να τρελλαθώ!!!!

Η Κατερίνα εδώ και 7 μέρες αρνήται να φάει. Πίνει μόνο γάλα γύρω στα 800ml τη μέρα.

Τις έχω κάνει όλα τα αγαπημένα της φαγητά. Τίποτα. Θέλει να έχει το πιάτο μπροστά της και να κρατάει και το κουτάλι για να τρώει μόνη της. Φυσικά δεν μπορεί να βάλει μπουκιά έτσι. Ούτε θέλει να τη βοηθήσω. Της κόβω μικρά κοματάκια για να τα τρώει με το χέρι. Ψωμί που της αρέσει. Τίποτα. Τις τελευταίες δε μέρες κάνει 6 φορές τη μέρα διάροια. Η παιδίατρος μου είναι ήσυχη. Εφόσον λέει πίνει γάλα να μην ανησυχώ. Οσο για τα κιλά της δράμα. 17 1/2 μηνών 8500kgr και 75,5cm ύψος. Για το 8500 πολύ αμφιβάλλω γιατί δεν καθόταν στη ζυγαριά ήρεμα. Ο Σωτηράκης από την άλλη τρώει κανονικότατα είναι 9400 και 78,5. Τί να κάνω???????? Καμιά ιδέα?????

IeXep3.png

τι να πω??? εμεις τα αναποδα 800-900 μλ φαι συνολο και καθολου γαλα

η Α καταδεχεται να πιει απο 70-100 μλ γαλα μονο!

αλλα ειμαστε στα λιωμενα ολα

εχεις δοκιμασει φαι στις κουνιες καπου που γυρνοβολανε και ξεχνιουνται??? γιαουρτι μπισκοτο κατι?

kKZUp2.png

Τώρα την έχω με ένα μικρό κομμάτι από τοστ το οποίο κρατά γερά στο χέρι της και το γλύφει. το ίδιο και το μπισκότο. Αντε να φάει μισό εκατοστό από ένα μπισκότο πτιμπερ.

Το ίδιο και με το ψωμί. Το μεσημέρι που τους είχα μακαρονάκι αστράκι με κιμά της μικρής δεν της το έλιωσα όπως κάνω πάντα. Ειχε μπροστά το πιάτο της και το πολεμούσε μόνη της. Ο Σωτήρης από την άλλη ενώ εδώ και ένα μήνα τον έχω ξεκινήσει τα πατημένα με πιρούνι σήμερα μου το ήθελε λιωμένο..... Τι να πώ.....

Οσο για τα μέρη έχω δοκιμάσει στο τραπέζι του φαγητού στα καρεκλάκια φυσικά, στο μπαλκόνι και στο σαλόνι να γυροβολάνε..... Τσιμπάνε λίγο.....

Γατούλα η μικρή σου πώς είναι??? συνεχίζει να κάνει εμετό??????

IeXep3.png

που και που συνεχιζει, συνηθως στο μεσημεριανο

αλλοτε απο πιεση και αλλοτε στα τελειως ξαφνικα, να τρωει σα πουλακι και ξαφνικα οξω ολα

να εχει φαει κεφτεδακια (νυχακια σε μεγεθος!) και μετα απο 4 ωρες να τα βλεπω ατοφια στο πατωμα!

στις 22 εχω ενα ραντεβου σε παιδογαστρεντερολογο να μας δει

στις κουνιες τα πας?

και η δικια μου κουτσου κουτσου κανα μπισκοτακι

σημερα της εδωσαν ενα κρακερ τετραγωνο , μετα απο 1 ωρα το καταφερε! αλλα της αρεσε!

η Μινιον χαθηκε?????

kKZUp2.png

Μακάρι το ραντεβού με τον παιδογαστρεντερολόγο να πάει καλά, να βρεθεί η αιτία να σας δώσει λύσει και να ηρεμήσετε!!!!! Είναι πολλή μεγάλο διάστημα που η μικρή κάνει εμετό, δεν είναι????

Τα δικά μου τα πάω κούνιες και τρελλένονται!!!!!!!

Κουάκερ δεν έχω δοκιμάσει γιατί είναι σκληρό και φοβήθηκα μήπως πνιγεί......

Θα δοκιμάσω. ΄

Οσο για τη minion ελπίζω να χάθηκε γιατί θα πήγε διακοπές και να περνάει super!!!!!

IeXep3.png

oxi κουακερ βρε!

κρακερ παπαδοπουλου τα τετραγωνο

μεχρι τωρα τετοια απλα τα εφτυνε, σημερα της αρεσε!

κουνιες εμεις εννοουμε, κουβαδακια και χαλικακια

τρελλαινεται η αναστασια με αυτα

ο Β ειναι πιο κοινωνικος, παει πισω απο ολους

κανουμε τσουληθρα μονοι μας τελειως

και η Α επειδη ειναι ελαφρια, στην κυριολεξια εκτοξευεται! τις περισσοτερες φορες καταληγει με τον ποπο κατω! αλλα της αρεσει

εχουν μαθει να πεφτουν και δε τρομαζουν καθολου, αν ετρεχα σε καθε πεσιμο , αλοιμονο μου!

τους εμετους τους εχουμε απο γεννητατο!

kKZUp2.png

Γεια σε όλες τις μινιονομανάδες

Εχω καιρό να γράψω ....σήμερα λοιπόν ξαναμετρηθήκαμε στην παιδίατρό μας και είμαστε 7930:shock::shock::shock::shock:

Είπε κανείς τίποτα??Το ευχάριστο είναι οτι πήρε απο την προηγούμενη φορά 430 γραμμαρια που είναι πολύ καλά γ'αυτη την ηλικία.Αλλα κορίτσια το πόσο προσπαθώ να φάει δε λέγεται το τί της δίνω για να παίξει δεν περιγράφεται ο,τι μπορείτε να φανταστείτε.Την βάζω στο καρεκλάκι φαγητού και της δίνω πράγματα άσχετα με αυτα του παιχνιδιού που ξέρω οτι της τραβούν την προσοχή.Π.χ. σήμερα της έδωσα μια μικρή κούτα απο ένα μπλεντεράκι ,ένα καλαμάκι ,και γω δεν ξέρω τι άλλο....Αααααα επίσης της αρέσει πολύ να παίζει με τρόφιμα να τα ζουλάει και τέτοια τί να κάνω η δόλια οτι θέλει της το δίνω....

renata το σουσάμι από το οποίο γίνεται το ταχίνι νομίζω ότι είναι αλλεργιογόνο άλλα μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου.

Έχετε δοκιμάσει αβοκάντο ? είναι και αυτό σουπερ σε θερμίδες και βιταμίνες.

Με πεπονάκι (αν το έχετε βάλει στην διατροφή σας) είναι νόστιμο.

cjohnson η διάρροια είναι δείγμα ιωσούλας, είχε και η δικιά μου πριν μερικές μέρες, εβγαζε και δόντια και τις στερεες τις είχε κόψει ενώ συνήθως τρώει καλά και ζητούσε να θηλάζει περισσότερο. Αν είναι από ίωση είναι φυσιολογικό υποφέρουν τα καημένα και τα υγρά τα βοηθούν. Ελπίζω να είστε καλλίτερα σήμερα. :-P :-P

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...