Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μάρσιπος για νεογέννητα

Recommended Posts

Γεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω έναν μάρσιπο που να είναι κατάλληλος για νεογέννητο μέχρι και περίπου 6 -7 μηνών μωρό. Θα ήθελα να είναι οπωσδήποτε εργονομικός ώστε να μην προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στη μεσουλα ή τα ποδαράκια του. Δεν θα ήθελα να είναι πολύ ακριβός καθώς το διάστημα που θα τον χρησιμοποιήσω είναι μικρό. Είμαι ανάμεσα στον Chicco Boppy Comfy Fit και στον Infantino Flip 4-in-1 Light & Airy Convertible Carrier. Έχετε να μου πείτε κάποια γνώμη για κάποιον από τους δύο ή να μου προτείνετε κάποιον άλλον περίπου με μάξιμουμ τιμή στα 70-80 ευρώ? 

Διαφημίσεις

στην θέση σου θα έπαιρνα μόνο ένα sling... '

εγώ αυτό είχα για αρχή και μετά mei tai

υφασμάτινα, βαμβακερά, και τέλος.  ( από την Ελληνική εταιρεία asteraki slings) 

είχα και μου είχαν δώσει και άλλους μαρσιπους του εμπορίου και πιστεύω ότι σε νεογέννητα δεν θέλεις κάτι σκληρό ούτε κάτι συνθετικό/πλαστικό.

έχει learning curve δηλαδή θέλει απλά να τα μάθεις.  στο sling αν είναι μικρό το μωρό βάζεις από κάτω μια διπλωμένη πετσέτα .

βολεύει επίσης στον θηλασμό απίστευτα και το sling και το Mei tai! 

1 ώρα πρίν, belleblue είπε:

στην θέση σου θα έπαιρνα μόνο ένα sling... '

εγώ αυτό είχα για αρχή και μετά mei tai

υφασμάτινα, βαμβακερά, και τέλος.  ( από την Ελληνική εταιρεία asteraki slings) 

είχα και μου είχαν δώσει και άλλους μαρσιπους του εμπορίου και πιστεύω ότι σε νεογέννητα δεν θέλεις κάτι σκληρό ούτε κάτι συνθετικό/πλαστικό.

έχει learning curve δηλαδή θέλει απλά να τα μάθεις.  στο sling αν είναι μικρό το μωρό βάζεις από κάτω μια διπλωμένη πετσέτα .

βολεύει επίσης στον θηλασμό απίστευτα και το sling και το Mei tai! 

Αυτό της chicco που αναφέρω είναι από αυτούς με τον βαμβακερό βαμβακερό ύφασμα, τύπου sling. Δεν είναι σκληρός αλλά με ύφασμα. Από το αστεράκι που λες κοίταξα και δεν μου φαίνονται τόσο οικονομικοί. Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. 

περιπου τι εποχη θα ειναι;καλοκαιρι;καταλαβαινω οτι θα ηθελες κτ χωρις δεσιματα

κ εγω λατρευω το ρινγκ σλινγκ,θεωρω οτι ειναι ευκολο,γρηγορο κ σχετικα δροσερο.ανετο για μικρο μωρο.την κορη μου την εβαζα ως 1,5χρ

θα ηθελα να ειχα δοκιμασει ομως κ ελαστικο ραπ,ισως οχι καλοκαιρι ομως

στον γιο μου ειχα μαι ται,πλεον απλα θα επαιρνα με πιο φαρδιες τιραντες,ραπ ται,η με ζωνη με κλιπ στη μεση.εμενα μου αρεσει το δεσιμο,μου κανει πιο φωλια

υπαρχουν ομως κ πολυ καλοι μαρσιποι ολο κλιπς.απλα αν ειναι για καλοκαιρι,δες λιγο το υφασμα

κ μια καλη αγορα θα σε βγαλει πολυ περισσοτερο απο 6μ

αθηνα βρισκεσαι;

ειδικος δ ειμαι αλλα νομιζω οι μαρσιποι που λες,δ ειναι ιδανικοι

5 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

περιπου τι εποχη θα ειναι;καλοκαιρι;καταλαβαινω οτι θα ηθελες κτ χωρις δεσιματα

κ εγω λατρευω το ρινγκ σλινγκ,θεωρω οτι ειναι ευκολο,γρηγορο κ σχετικα δροσερο.ανετο για μικρο μωρο.την κορη μου την εβαζα ως 1,5χρ

θα ηθελα να ειχα δοκιμασει ομως κ ελαστικο ραπ,ισως οχι καλοκαιρι ομως

στον γιο μου ειχα μαι ται,πλεον απλα θα επαιρνα με πιο φαρδιες τιραντες,ραπ ται,η με ζωνη με κλιπ στη μεση.εμενα μου αρεσει το δεσιμο,μου κανει πιο φωλια

υπαρχουν ομως κ πολυ καλοι μαρσιποι ολο κλιπς.απλα αν ειναι για καλοκαιρι,δες λιγο το υφασμα

κ μια καλη αγορα θα σε βγαλει πολυ περισσοτερο απο 6μ

αθηνα βρισκεσαι;

ειδικος δ ειμαι αλλα νομιζω οι μαρσιποι που λες,δ ειναι ιδανικοι

Αυτό της chicco που αναφέρω τον είδες? Είναι σαν μαι ται με ύφασμα απλά είναι νομίζω πιο εύκολος στη χρήση γιατί έχει κλιπ στη μέση και μετά δένει σταυρωτά. Η αλήθεια είναι ότι έριξα μια ματιά στους μαι ται φαίνονται καλοί αλλά προβληματίζομαι για το πόσο ευκολοφορετοι είναι. 

Διαφημίσεις

γεια σου... νομίζω δεν είδες την τιμή ring sling,  είναι ίδια με της κικο ή και πιο φτηνή αν εχει συγκεκριμένο ύφασμα σε sale. 

προσωπικά σε νεογέννητο δεν βλέπω να κάνει αυτός ο μαρσιπος της κικό.., δε στηρίζει κεφάλι...

το ring sling ειναι μαρσιπος που το βαζεις το μωρό ξαπλωτά ως νεογέννητο δεν είναι το κεφάλι απέξω στην αρχή.

το νεογέννητο δεν το βάζεις όπως βλέπεις στις φωτό που έχουν τις εμπορικές. αυτά είναι πιο μεγάλα μωρά, 4, 5 μηνών  

το πρόβλημα στα νεογέννητα είναι το κεφάλι και αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα έχεις όρθια.. άρα είναι ξαπλωτά. 

επίσης είναι πολύ ζεστός για το καλοκαίρι οποιοσδήποτε wrap μαρσιπος

ούτε ο ινφαντινο δεν κάνει για νεογέννητα... είναι για πάνω από 3-4μηνων αυτοί 

2 ώρες πρίν, MariannaPs είπε:

Αυτό της chicco που αναφέρω τον είδες? Είναι σαν μαι ται με ύφασμα απλά είναι νομίζω πιο εύκολος στη χρήση γιατί έχει κλιπ στη μέση και μετά δένει σταυρωτά. Η αλήθεια είναι ότι έριξα μια ματιά στους μαι ται φαίνονται καλοί αλλά προβληματίζομαι για το πόσο ευκολοφορετοι είναι. 

αυτους με κλιπ στη μεση κ δεσιμο πανω μπορεις να τους ψαξεις ως half buckle

δ θελω να το παιξω ειδικος,κ σιγουρα δ ειμαι.επισης σταματησα την χρηση μαρσιπων εδω κ 3χρ τουλ

οποτε δ θυμαμαι κ πολλα,κ εχουν αλλαξει κ οι τιμες

απλα θυμαμαι απο σχολια αλλων οτι της κικο δ ειναι ιδανικος.η ελαστικοτητα του υφασματος,οι διαστασεις

υπαρχουν ομως γονεις που εχουν βολευτει με μαρσιπους που σε αλλους δ κανουν.αν μπορεις να τους δεις απο κοντα,να τους δοκιμασεις ισως

να πω την αληθεια κ εγω ειχα απο αστερακι,αλλα δοκιμασα κ αλλους.για το ρινγκ σλινγκ δ θα αλλαζα πολλα,ισως καποια μιξη στο υφασμα να ειναι πιο δροσερο

ξερω ομως οτι δ αρεσει σε ολους ο ενας ωμος

για το μαι ται,θα ηθελα καποιες αλλαγες.το υφασμα,εγω εκανα λαθος επιλογη,πιο φαρδιες τιραντες,κ να ρυθμιζεται το μερος που μπαινει ο πωπος του μωρου

για ποτε περιπου τον θες;

νομιζω απο τους πιο οικονομικους ηταν ο αμαζονας,απλα ηταν λιγο πιο μικρες οι διαστασεις απο αλλους

υπαρχει ομαδα στο fb,με πολλες πληροφοριες για μαρσιπους.babywearing greece-love and appreciation.υπαρχουν κ συμβουλοι babywearing κ καταστηματα που μπορεις να βρεις καταλληλους.οπως κ σελιδες με μεταπωλησεις

επισης εταιριες οπως η fidella,πολυ καλη,κανουν προσφορες κατα καιρους

7 hours ago, vicky86 said:

για το μαι ται

To mai tai είναι και στους δυο ώμους. Το ring sling είναι στον έναν. (Ούτε εμένα μου άρεσε ο ένας ώμος.)

Κι εγώ αστεράκι mai tai είχα. Από τις καλύτερες αγορές που έκανα για το παιδί. Τον έκανα πολλές φορές δώρο και σε φίλες, που μου έλεγαν το ίδιο. Και φοβερή ποιότητα, αθάνατος. Αν θυμάμαι καλά τον είχα πάρει γύρω στα 60 ευρώ.

πρίν από 31 λεπτά , Ilaeira είπε:

To mai tai είναι και στους δυο ώμους. Το ring sling είναι στον έναν. (Ούτε εμένα μου άρεσε ο ένας ώμος.)

Κι εγώ αστεράκι mai tai είχα. Από τις καλύτερες αγορές που έκανα για το παιδί. Τον έκανα πολλές φορές δώρο και σε φίλες, που μου έλεγαν το ίδιο. Και φοβερή ποιότητα, αθάνατος. Αν θυμάμαι καλά τον είχα πάρει γύρω στα 60 ευρώ.

εφαγα τις τελειες κ δ βγαζει νοημα

ναι,το ρινγκ ειναι στον εναν ωμο

γενικως ο μαρσιπος θεωρω ειναι απο τις καλυτερες αγορες γενικα.απαραιτητος.την κορη μου σταματησα γτ ηταν γυρω στα 13κιλα κ εγω εγκυος

τον γιο με το μαι ται τον φορουσα πολυ ανετα στα δυο,ειναι ομως κ πιο μικροσωμος,κ τον εβαλα καποιες φορες κ ως τα 3,αλλα σε δανεικους μαρσιπους

το ρινγκ εγω 40 το πηρα κ το μαι 60.θεωρω ομως οτι με τις γνωσεις που εχω τωρα,κ την χρηση που εκανα θα ανεβαζα το μπατζετ μου στα 120,μπορεις να το χρησιμοποιεις για χρονια,οποτε θα τα εδινα ευκολα.κ μπορεις να χρησιμοποιησεις κ καποια απο τα δωρα γι αυτο τον λογο

γενικα να πω στην θεματοθετρια οτι υπαρχουν αρκετα θεματα με μαρσιπους που πολλα μελη λενε προσωπικες εμπειριες απο χρηση,κ εδω στο φορουμ

Για μένα το βασικό ήταν ότι ήθελα να τον πλένω συχνά χωρίς να ανησυχώ για αγκράφες κλπ. Κι ήταν και ευέλικτος, δλδ αργότερα που βάρυνε τον έβαζα στην πλάτη. Πολύ σημαντικό ότι έχουν φοβερό after sales support. Γενικά η γυναίκα φαίνεται ότι ασχολείται, το έχει ψάξει και είναι φοβερή. 

Διαφημίσεις

Ένας γενικός κανόνας για να θεωρείται κατάλληλος/εργονομικός ο μάρσιπος είναι να μπορεί να πιάσει από γόνατο σε γόνατο σε οποιαδήποτε ηλικία του μωρού και να έχει μαλακό ύφασμα στην πλάτη ώστε το μωρό να κάθεται σαν βατραχάκι και να κάνει η πλάτη του τη φυσική κούρμπα 

Μια γρήγορη ματιά που έριξα στον chicco, δεν ρυθμίζεται στα γόνατα οπότε δεν φαίνεται κατάλληλος. 

Για μένα το καλύτερο για νεογέννητο είναι ένα ελαστικό wrap. Το δένεις μια φορά πάνω σου και βάζεις-βγάζεις το μωρό όσες φορές θες. Όσο μικρό και να είναι το μωρό κάθεται τέλεια και στηρίζει και το κεφάλι. Είναι πολύ οικονομικά, μπορείς να βρεις και με 40 ευρώ. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι ζεστοί. Αν γεννήσεις μέσα στο καλοκαίρι δεν το προτείνω.

Το sling προσωπικά δεν με βόλεψε καθόλου. Έπρεπε συνέχεια να ρυθμίζω τον κρίκο και μόλις πήρε λίγο βάρος το μωρό με πονούσε η πλάτη γιατί έπεφτε το βάρος στον ένα ώμο. Mei tai δεν έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται μπελάς το δέσιμο, να σέρνεται κάτω κλπ. Κ το wrap είναι πολύ μακρύ αλλά το δένεις μια φορά από το σπίτι, δεν κάθεσαι έξω να ταλαιπωρείσαι. 

Έχω και με κλιπς που είναι πανευκολοι άλλα παρόλο που θεωρούνται κατάλληλοι από 3,5 κιλά νομίζω κάθονται καλύτερα τα μωρά αφού στηρίξουν το κεφάλι τους .

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω καταμπερδευτεί βέβαια και δεν ξέρω τι να κάνω. Πρώτα ο Θεός γεννάω σε δύο εβδομάδες περίπου. Οπότε το μάρσιπο τον θέλω κυρίως για καλοκαίρι. Επίσης έτσι όπως το σκέφτομαι δεν χρειάζομαι έναν μάρσιπο που να αντέχει πολλά κιλά γτ μετά αν μεγαλώσει λίγο δεν θα θέλω να φορτώνω πολύ βάρος, θεωρώ δεν θα με βολεύει. Το χρειάζομαι ίσα ίσα για 6-8 μήνες περίπου γι αυτό δεν θέλω να δώσω πάνω από 80 ευρώ. Επίσης δεν θέλω και πολλά δεσίματα αν και σκέφτομαι για έναν mei tai καθώς δεν μου φάνηκε τόσο περίπλοκο στο δέσιμο, οι υπόλοιποι δεν μ' αρέσουν πολύ. Το ιδανικό ίσως για μένα θα ήταν ένας mei tai αλλά με κλιπς υπάρχει κάτι τέτοιο? 

16 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

αυτους με κλιπ στη μεση κ δεσιμο πανω μπορεις να τους ψαξεις ως half buckle

δ θελω να το παιξω ειδικος,κ σιγουρα δ ειμαι.επισης σταματησα την χρηση μαρσιπων εδω κ 3χρ τουλ

οποτε δ θυμαμαι κ πολλα,κ εχουν αλλαξει κ οι τιμες

απλα θυμαμαι απο σχολια αλλων οτι της κικο δ ειναι ιδανικος.η ελαστικοτητα του υφασματος,οι διαστασεις

υπαρχουν ομως γονεις που εχουν βολευτει με μαρσιπους που σε αλλους δ κανουν.αν μπορεις να τους δεις απο κοντα,να τους δοκιμασεις ισως

να πω την αληθεια κ εγω ειχα απο αστερακι,αλλα δοκιμασα κ αλλους.για το ρινγκ σλινγκ δ θα αλλαζα πολλα,ισως καποια μιξη στο υφασμα να ειναι πιο δροσερο

για το μαι ται,θα ηθελα καποιες αλλαγες.το υφασμα,εγω εκανα λαθος επιλογη,πιο φαρδιες τιραντες,κ να ρυθμιζεται το μερος που μπαινει ο πωπος του μωρου

για ποτε περιπου τον θες;

νομιζω απο τους πιο οικονομικους ηταν ο αμαζονας,απλα ηταν λιγο πιο μικρες οι διαστασεις απο αλλους

υπαρχει ομαδα στο fb,με πολλες πληροφοριες για μαρσιπους.babywearing greece-love and appreciation.υπαρχουν κ συμβουλοι babywearing κ καταστηματα που μπορεις να βρεις καταλληλους.οπως κ σελιδες με μεταπωλησεις

επισης εταιριες οπως η fidella,πολυ καλη,κανουν προσφορες κατα καιρους

Έναν μάρσιπο amazona που αναφέρεις  είδα κι εγώ και μου άρεσε. Λέγεται Amazonas Smart Carrier. Μοιάζει με δεν mei tai αλλά με κλιπς. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Νομίζω αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα ώστε να μην έχει δεσίματα. 

θα σύμφωνήσω ότι το ring sling είναι μονο για την αρχή, και μένα μετά με ενοχλούσε.  Αλλά, στην αρχή, ήταν απαραιτητο, δε γινόταν κανένας άλλος μάρσιπος.. 

όταν στηρίζει λίγο κεφάλι τότε το βάζεις σε όρθιο. 

Θα χρειαστείς δυο μαρσιπους...

Λίγο δεν το γλυτώνεις, για μένα.. 

Θα σου πω τον άλλο λόγο για το Μέι ται. Το βάζεις σε κάθε τσάντα και το έχεις παντού μαζί, και κάποια στιγμή όταν το χρειαστείς

τσούπ το βγάζεις.  

Οι άλλοι μαρσιποι είναι μεγάλοι σε όγκο δε χωράνε σε κάθε τσάντα να τους έχεις ... πχ πας στο Ικεα με καρότσι, ή αλλού και έχεις και μαρσιπο μαζί για εναλλακτική....για την στιγμή που δεν θα αντέχει άλλο καρότσι ή οτιδήποτε άλλο. Μία βόλτα σε νησί ή πόλη διακοπές αεροδρόμιο κλπ... Μέι ται rules και πάει και πολύ πιο μετά, στα χρόνια, στη χρήση ... δηλαδή το χρειάζεσαι στα 1,5,  - 2 έτη! εκεί είναι η δυσκολία που τα παιδιά θέλουν ένα περπατήσουν και αντέχουν μόνο 200 μέτρα και κουράζονται, κ δεν θέλεις να έχεις πάντα μαζί το καρότσι. Ούτε και ένα ογκώδη μάρσιπο στην τσάντα σου εκτός καν θέλεις να κυκλοφορείς στην πόλη με camping backpack 😅 , τέλος πάντων...  

Άσε και 3 μάρσιπους θες 😄... 

Επεξεργάστηκαν by belleblue

1 hour ago, belleblue είπε:

θα σύμφωνήσω ότι το ring sling είναι μονο για την αρχή, και μένα μετά με ενοχλούσε.  Αλλά, στην αρχή, ήταν απαραιτητο, δε γινόταν κανένας άλλος μάρσιπος.. 

όταν στηρίζει λίγο κεφάλι τότε το βάζεις σε όρθιο. 

Θα χρειαστείς δυο μαρσιπους...

Λίγο δεν το γλυτώνεις, για μένα.. 

Θα σου πω τον άλλο λόγο για το Μέι ται. Το βάζεις σε κάθε τσάντα και το έχεις παντού μαζί, και κάποια στιγμή όταν το χρειαστείς

τσούπ το βγάζεις.  

Οι άλλοι μαρσιποι είναι μεγάλοι σε όγκο δε χωράνε σε κάθε τσάντα να τους έχεις ... πχ πας στο Ικεα με καρότσι, ή αλλού και έχεις και μαρσιπο μαζί για εναλλακτική....για την στιγμή που δεν θα αντέχει άλλο καρότσι ή οτιδήποτε άλλο. Μία βόλτα σε νησί ή πόλη διακοπές αεροδρόμιο κλπ... Μέι ται rules και πάει και πολύ πιο μετά, στα χρόνια, στη χρήση ... δηλαδή το χρειάζεσαι στα 1,5,  - 2 έτη! εκεί είναι η δυσκολία που τα παιδιά θέλουν ένα περπατήσουν και αντέχουν μόνο 200 μέτρα και κουράζονται, κ δεν θέλεις να έχεις πάντα μαζί το καρότσι. Ούτε και ένα ογκώδη μάρσιπο στην τσάντα σου εκτός καν θέλεις να κυκλοφορείς στην πόλη με camping backpack 😅 , τέλος πάντων...  

Άσε και 3 μάρσιπους θες 😄... 

Δεν ξέρω δεν τα έχω σκεφτεί όλα αυτά! Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Εγώ σκέφτομαι ότι το χρειάζομαι κυρίως το καλοκαίρι που θα πάω πρώτα ο Θεός στο εξοχικό μου κι έχει πολλά σκαλιά και θα δυσκολεύομαι με το καρότσι. Νομίζω ότι ένα 2χρονο παιδί δεν θα μπορώ να το κουβαλάω με το μάρσιπο. Αλλά μέχρι τότε μπορεί να αλλάξω γνώμη. Μια μικρή έρευνα που έκανα ερωτεύτηκα τον ergobaby newborn embrace. Αλλά μου φαίνεται ακριβώς στα 100 ευρώ . Παρόμοιος είναι και ο izmi essential baby carrier ποιο φθηνός στα 70 ευρώ αλλά δεν ξέρω από τι υλικό είναι κατασκευασμένος και φοβάμαι για το δερματακι του μωρού. Έχετε κάποια γνώμη για τους συγκεκριμένους? 

Διαφημίσεις

On 3/5/2023 at 5:17 ΜΜ, MariannaPs είπε:

Έναν μάρσιπο amazona που αναφέρεις  είδα κι εγώ και μου άρεσε. Λέγεται Amazonas Smart Carrier. Μοιάζει με δεν mei tai αλλά με κλιπς. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Νομίζω αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα ώστε να μην έχει δεσίματα. 

ειναι καλος για τα λεφτα του

αυτοι οι μαρσιποι λεγονται full buckle,ειναι μονο με κλιπς

αν εισαι αθηνα υπαρχει το καταστημα ecoslongs,η ιδιοκτητρια ειναι συμβουλος.κ αν αγορασεις η συνεδρια δωρεαν.τουλ τοτε που ασχολιομουν περισσοτερο κ το εψαχνα

ψαξε λιγο εκει ηλεκτρονικα αν εχει καποιον στο μπατζετ σου.δ θυμαμαι ποιες μαρκες ηταν.βλεπω αλλαξαν καποιες,κ ανεβαινουν οι τιμες

αν ομαρσιπος προσαρμοζεται κ ειναι πραγματι απο νεογεννητο το βαζεις το μωρο ορθιο κανονικα απο την αρχη.θηλαζεις κ ετσι πανευκολα,λιγο εξασκηση θελει

κ οι full buckle παντως μια χαρα μαζευονται.οχι οσο το σλινγκ,αλλα μια μικρη τσαντουλα

η Στελλα απο τα αστερακια επισης ειναι συμβουλος.εχει χωρο να πας νομιζω κ απο κοντα.εχει του luna που ειναι καλοι.κ kinderhop που εχω φορεσει.ηταν λιγο ζεστος εκεινος,αλλα νομιζω υπαρχουν κ αλλες επιλογες υφασματων

Just now, vicky86 είπε:

αν εισαι αθηνα υπαρχει το καταστημα ecoslongs,η ιδιοκτητρια ειναι συμβουλος.κ αν αγορασεις η συνεδρια δωρεαν.τουλ τοτε που ασχολιομουν περισσοτερο κ το εψαχνα

ψαξε λιγο εκει ηλεκτρονικα αν εχει καποιον στο μπατζετ σου.δ θυμαμαι ποιες μαρκες ηταν.βλεπω αλλαξαν καποιες,κ ανεβαινουν οι τιμες

αν ομαρσιπος προσαρμοζεται κ ειναι πραγματι απο νεογεννητο το βαζεις το μωρο ορθιο κανονικα απο την αρχη.θηλαζεις κ ετσι πανευκολα,λιγο εξασκηση θελει

κ οι full buckle παντως μια χαρα μαζευονται.οχι οσο το σλινγκ,αλλα μια μικρη τσαντουλα

η Στελλα απο τα αστερακια επισης ειναι συμβουλος.εχει χωρο να πας νομιζω κ απο κοντα.εχει του luna που ειναι καλοι.κ kinderhop που εχω φορεσει.ηταν λιγο ζεστος εκεινος,αλλα νομιζω υπαρχουν κ αλλες επιλογες υφασματων

ecoslings,το εγραψα λαθος κ δ μου βγαζει επεξεργασια

πρίν από 19 λεπτά , vicky86 είπε:

ecoslings,το εγραψα λαθος κ δ μου βγαζει επεξεργασια

Ναι τους βρήκα και μου άρεσαν πάρα πολύ οι ergobaby newborn embrace. Είναι στα 100 ευρώ όμως και μου φαίνονται πολλά. Το σκέφτομαι παρόλα αυτά. Έμαθα όμως ότι είναι από συνθετικό ύφασμα. Λες να υπάρχει πρόβλημα? 

To Mei tai έχει δέσιμο στη μέση και δέσιμο στην πλάτη. Οι half buckle έχουν κλιπ στη μέση και δέσιμο στην πλάτη. Οι full buckle έχουν κλιπ και στη μέση και στην πλάτη. 

Με σωστό μάρσιπο κουβαλιέται και παιδί 2 χρονών, οι περισσότεροι σηκώνουν μέχρι 15 κιλά, κάποιοι μέχρι 25.

Αν θες να δώσεις χρήματα μόνο για έναν, δεδομένου ότι θα είναι καλοκαίρι, εγώ θα έπαιρνα full buckle, δηλ με κλιπ. Αλλά ρίξε μια ματιά πως μπορείς να στηρίξεις το κεφάλι γιατί κάποιοι χρειάζονται μια μικρή πατέντα με πετσετάκι. Ψάξε βιντεάκια. 

Επίσης πωλούνται πολλοί μεταχειρισμένοι σε καλή κατάσταση, οπότε ίσως μπορείς να μειώσεις το κόστος.

On 2/5/2023 at 9:46 ΜΜ, MariannaPs είπε:

Η αλήθεια είναι ότι έριξα μια ματιά στους μαι ται φαίνονται καλοί αλλά προβληματίζομαι για το πόσο ευκολοφορετοι είναι. 

Πολύ ευκολοφορετοι είναι, μόνο δύο πράγματα μπορεί να σου φαίνονται δυσκολα. Πρώτον, ότι για το πρώτο δεσιμο στη μέση πρέπει να είναι κάπου αλλού το μωρό γιατί θες δύο χέρια, δεν μπορείς να το έχεις αγκαλιά όπως την ώρα που βαζεις σλινγκ και δεύτερον ότι είναι αδύνατον να μη σέρνονται τα λουριά του κάτω την ώρα που το βάζεις, πράγμα που μπορεί να σε πειράζει, ειδικά αν το βάζεις εκτός σπιτιού.

* Είναι "Μέι τάι"

Στο σλινγκ εμένα με φοβίζει που δεν υπάρχει κάτι στον καβάλο του μωρού. Το πρώτο παιδί το έβαλα μετά τον 1-1μισι χρόνο και το μωρό που είναι τώρα 5 μηνών δεν το έχω βάλει ακόμα, ενώ στο Μέι τάι το βάζω κάθε μερα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...