Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από το make-up του Korres. Long lasting brightening wild rose FOUNDATION γράφει, είναι σε σκούρο καφέ μπουκαλάκι, είναι πολύ ελαφρύ και ρευστό. Για ελαφρια κάλυψη. Τις ενυδατικές του επίσης τις έχω βολευτεί πολύ. Και είναι και σε πολύ καλές τιμές.

Αυτό το έχω δοκιμάσει σε δείγμα και είναι όντως καλό.Εχει ελαφριά υφή και γενικά τα κορρές τα έχω σε μεγάλη εκτιμηση! Σε ορισμένα φαρμακεία έχουν προσφορά τα κορρές μέχρι 60%.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το έχω δοκιμάσει σε δείγμα και είναι όντως καλό.Εχει ελαφριά υφή και γενικά τα κορρές τα έχω σε μεγάλη εκτιμηση! Σε ορισμένα φαρμακεία έχουν προσφορά τα κορρές μέχρι 60%.

Ναι, αλλά σε κομμάτια που τους έχει ξεμείνει. Όχι ότι με χαλάει, κάποια χρώματα θα τα φορούσα έτσι κι αλλιώς. Εγώ παίρνω στάνταρ κραγιόν, μάσκαρα και σκιές, οπότε άμα έχει σετάκι με 3 προϊόντα, το "χτυπάω". Παλιά που έβαφα και τα μαλλιά, έπαιρνα και βαφή korres, έχει ένα υπέροχο χάλκινο.

Επίσης πολύ ωραία είναι τα αφρολουτρα και το γαλάκτωμα σώματος σε πολλά αρώματα. Αγαπημένο μου αυτό με την κανέλα, μυρίζεις σαν μπισκοτάκι. Πήρα και καθαριστικό προσώπου (αφρίζον τζελ) αλλά δεν τρελάθηκα.

Καλημέρα κι απο εμένα.Οταν ήμουν έγκυος πήρα μια πουδρίτσα Κορρες αλλά δεν την πολυχρησιμοποίησα γιατί δεν μου έκανε κ πολύ...σε εξι μήνες την ανοίγω και τι να δω...πεταλουδίτσες!!!μπλιαχ!Εχει συμβεί σε καμια σας?Πρώτη φορά μου τυχαίνει...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Καλημέρα κι απο εμένα.Οταν ήμουν έγκυος πήρα μια πουδρίτσα Κορρες αλλά δεν την πολυχρησιμοποίησα γιατί δεν μου έκανε κ πολύ...σε εξι μήνες την ανοίγω και τι να δω...πεταλουδίτσες!!!μπλιαχ!Εχει συμβεί σε καμια σας?Πρώτη φορά μου τυχαίνει...

Πούδρα του korres δεν έχω πάρει ποτέ, παίρνω μία της Max Factor, είμαι πολύ ευχαριστημένη και δεν την αλλάζω. Συνήθως οι πούδρες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν δικαιολογείται να είχε χαλάσει. Μήπως δεν την διατηρούσες στις καταλληλες συνθήκες;

Διαφημίσεις

μηπως εχει χρησιμοποιησει καποια κοπελα τετοια τεχνιτα ,, ξερετε στην αθηνα υπαρχουν τετοια???? νομιζω ανηκει κ αυτο στα αγαπημενα καλλυντικα τα χαζευω μερεσ τωρα αλλα δεν ξερω που να ψαξω κ να ειναι κ οικονομικα σχετικα....

Δε ξερω για πεταλουδιτσες αλλα μια φορα ειχα παρει πουδρα κορρε και ηταν τραγικη. Εκανε μπαμ απο μακρυα λες και φορουσα στοκο.

Εμενα γενικα τα αγαπημενα μου καλλυντικα που δεν αλλαζω, ειναι μασκαρα μωβ και λαδι Yves saint laurent και ρουζ σανελ. Τα εχω χροοοονια.

Και σε αυτο που εχω θεμα ειναι στην ενυδατικη κρεμα.Μια παιρνω απο φαρμακειο μια απο μαγαζι καλλυντικων αλαλ ακομα δεν εχω βρει καμια που να μου ταιριαζει τελεια.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

μηπως εχει χρησιμοποιησει καποια κοπελα τετοια τεχνιτα ,, ξερετε στην αθηνα υπαρχουν τετοια???? νομιζω ανηκει κ αυτο στα αγαπημενα καλλυντικα τα χαζευω μερεσ τωρα αλλα δεν ξερω που να ψαξω κ να ειναι κ οικονομικα σχετικα....

Απ' ότι είδα, η διαδικασία είναι η ίδια που ακολουθεί κι η κοπέλα που μου φτιαχνει τα νύχια. Λογικά αν αγοράσεις και το ειδικό τζελ και τα σύνεργα, και με την προϋπόθεση ότι πιάνουν τα χέρια σου θα μπορέσεις να το κάνεις. Αν και τα tips που χρησιμοποιεί αυτή στο βίντεο μου φάνηκαν πολύ πλαστικά. Αυτά που βάζω εγώ είναι διάφανα και μοιάζουν πιο πολύ με φυσικό νύχι. Αν θες παίρνεις 2 είδη τζελ και κάνεις το γαλλικό μονη σου. Αλλιώς το αφήνεις στο φυσικό του και το βάφεις ότι χρώμα θέλεις από πάνω. Τώρα το αν θα σου ξεκολήσουν ή όχι, δεν ξέρω.

μαζί με ολα τα υπόλοιπα καλλυντικά μου την είχα και ποτέ κατι δεν μου χάλασε..μήπως στο φαρμακείο δεν τα προσέχουν/τα βλέπει ήλιος η κατι τέτοιο?

Ε δεν τα βάζουν στις βιτρίνες για να τα χτυπάει ο ήλιος. Εγώ όσες φορές πήρα, τα έχουν πιο μέσα σε stand. Και η ημερομηνία λήξης μετράει από τη μέρα που το ανοίξεις το προϊόν. Αν είναι σφραγισμένο, δεν παθαίνει τίποτα.

Διαφημίσεις

Ε δεν τα βάζουν στις βιτρίνες για να τα χτυπάει ο ήλιος. Εγώ όσες φορές πήρα, τα έχουν πιο μέσα σε stand. Και η ημερομηνία λήξης μετράει από τη μέρα που το ανοίξεις το προϊόν. Αν είναι σφραγισμένο, δεν παθαίνει τίποτα.

Λογικά ήταν τυχαίο,απλά εγω σιχάθηκα κ είπα ξανα Κορρες καλλυντικά δεν παίρνω...οπως όλα σε κάποια μπορεί να ταιριάσουν μια χαρά σε καποια άλλη καθόλου;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Λογικά ήταν τυχαίο,απλά εγω σιχάθηκα κ είπα ξανα Κορρες καλλυντικά δεν παίρνω...οπως όλα σε κάποια μπορεί να ταιριάσουν μια χαρά σε καποια άλλη καθόλου;)

Τυχαίνει καμιά φορά.Βασικά θέλουν και αυτά την φροντίδα τους.Οχι μέσα στο μπάνιο με τους υδρατμους γιατί σκιές και πουδρα γίνονται χάλια από την υγρασία.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Τώρα ότι αφορά scrub προσώπου και μάσκες σταμάτησα να παίρνω το οτιδήποτε.Srub ζαχαρη ανακατεμενη με κρεμοσάπουνο χεριών.Λοσίον χαμομήλι σε μπουκαλάκι στο ψυγείο, ντεμακιγιάζ- γάλα, μάσκες- γιαουρτι, μέλι, λεμόνι και ότι βρώ από λαχανικό το κοτσάρω στα μούτρα μου:cool:

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Ποσο συμφωνω μαζι σου!Και μια θεια μου, που δεν ειχε αγορασει ποτε κρεμες κλπ αλλα το δερμα της και τα μαλλια της ηταν σαν μωρου μεχρι να πεθανει, ελεγε οτι τα καλα καλλυντικα για την περιποιηση μας, πρεπει και να τρωγονται!:-P

Εγω αντι για μασκα μαλλιων βαζω ελαιολαδο, scrub προσωπου κανω με μελι και χοντρο αλατι και για peeling σωματος κουβαλησα απο τις διακοπες μου το καλοκαιρι μια σακουλα αργιλο απ την παραλια που κανει το δερμα μου παρα πολυ απαλο. Ενταξει αυτο δεν τρωγεται αλλα ειναι φυσικο και οικονομικο!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Ποσο συμφωνω μαζι σου!Και μια θεια μου, που δεν ειχε αγορασει ποτε κρεμες κλπ αλλα το δερμα της και τα μαλλια της ηταν σαν μωρου μεχρι να πεθανει, ελεγε οτι τα καλα καλλυντικα για την περιποιηση μας, πρεπει και να τρωγονται!:-P

Εγω αντι για μασκα μαλλιων βαζω ελαιολαδο, scrub προσωπου κανω με μελι και χοντρο αλατι και για peeling σωματος κουβαλησα απο τις διακοπες μου το καλοκαιρι μια σακουλα αργιλο απ την παραλια που κανει το δερμα μου παρα πολυ απαλο. Ενταξει αυτο δεν τρωγεται αλλα ειναι φυσικο και οικονομικο!

χαχαχα το ίδιο έλεγε και η γιαγια μου!

Το μέλι το βάζω για μάσκα...αλλά θα δοκιμάσω και αυτό που έγραψες.Η αλήθεια είναι οτι κάνει θαυματάκια.Αλατι χοντρό βάζω στο σώμα!Και οικονομικές λύσεις και με καλύτερα αποτελέσματα!

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Διαφημίσεις

Απ' ότι είδα, η διαδικασία είναι η ίδια που ακολουθεί κι η κοπέλα που μου φτιαχνει τα νύχια. Λογικά αν αγοράσεις και το ειδικό τζελ και τα σύνεργα, και με την προϋπόθεση ότι πιάνουν τα χέρια σου θα μπορέσεις να το κάνεις. Αν και τα tips που χρησιμοποιεί αυτή στο βίντεο μου φάνηκαν πολύ πλαστικά. Αυτά που βάζω εγώ είναι διάφανα και μοιάζουν πιο πολύ με φυσικό νύχι. Αν θες παίρνεις 2 είδη τζελ και κάνεις το γαλλικό μονη σου. Αλλιώς το αφήνεις στο φυσικό του και το βάφεις ότι χρώμα θέλεις από πάνω. Τώρα το αν θα σου ξεκολήσουν ή όχι, δεν ξέρω.

καλα τα πλαστικα τα εβαζα κ εγω αλλα λεω να δοκιμασω κ κατι τετοιο φανηκε ευκολο κ κατι πιανει το χερι μου κ ειπα αυτη την περιοδο οσο ειμαι ανεργη να ασχοληθω λιγο με των εαυτο μου,,, :-P

Τα προϊοντα Κορρε ή τα μισούν ή τα λατρεύουν. Εχώ δεν τα συμπαθώ καθόλου. Τίποτα δε μου ταίριαζε, απο όσο δοκίμασα, εκτός απο μια κρέμα με γιαούρτι για το σώμα, μετά τον ήλιο. Αντίθετα ΑPIVITA είναι η αδυναμία μου, όμως δεν έχει μακιγιάζ!

Συμφωνώ πως μακιγιαζ είναι πολύ ωραία τα YSL, όμως γενικά αυτό το θεμα είναι πολύ προσωπικό, γιατί το καθε τι στρώνει διαφορετικά στον καθένα!

Τα προϊοντα Κορρε ή τα μισούν ή τα λατρεύουν. Εχώ δεν τα συμπαθώ καθόλου. Τίποτα δε μου ταίριαζε, απο όσο δοκίμασα, εκτός απο μια κρέμα με γιαούρτι για το σώμα, μετά τον ήλιο. Αντίθετα ΑPIVITA είναι η αδυναμία μου, όμως δεν έχει μακιγιάζ!

Συμφωνώ πως μακιγιαζ είναι πολύ ωραία τα YSL, όμως γενικά αυτό το θεμα είναι πολύ προσωπικό, γιατί το καθε τι στρώνει διαφορετικά στον καθένα!

Ναι σίγουρα.Εξάλλου και οι απαιτήσεις της κάθε επιδερμίδας είναι διαφορετικές.H Apivita μιας που το είπες έχει πολύ καλές βαφές μαλλιών!

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

καλημέρα, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις σειρές της oriflame, τώρα συγκεκριμένα χρησιμοποιώ μία με αλόη και άρνικα, μου κάνει πολύ ωραία την επιδερμίδα, σχεδόν όλα μου τα καλλυντικά και τα ρώματα είναι από εκεί, μάσκαρα χρησιμοποιώ εδώ και εκατοντάδες χρόνια της maybelline και δεν την αλλάζω με τίποτα και ποτέ...ξεβάφομαι με πλύσιμο και το καλύτερο για μένα καθαριστικό είναι της possay το efaclar..αυτά

Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, μάλιστα μου το είχε γράψει δερματολόγος για μεταεφηβική ακμή. Από τότε το δέρμα μου λάμπει!

Το καλύτερο όντως!

Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, μάλιστα μου το είχε γράψει δερματολόγος για μεταεφηβική ακμή. Από τότε το δέρμα μου λάμπει!

Το καλύτερο όντως!

Ποιο ακριβώς?Αυτό που είναι σαν αφρός ή το τζελ?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Ναι σου δίνει την αίσθηση του πεντακάθαρου προσώπου χωρίς να δημιουργεί την αίσθηση του λιπαρού.

Φτάνει να συνδυαστεί και με καλή ενυδατική, εσύ ποια χρησιμοποιείς;

κοριτσια βρηκα μια κρεμα πρωσοπου φανταστικη στα βιολογικα αλλα κατα τυχει την εχει το φαρμακειο μου ειναι της Lannesse και ειανι με γαλα γαιδουρας!δεν εθιναι ακριβη κανει 23 ευρω!

αλλα κανει ενα δερμα σαν μωρου εν το μεταξξυ εχει γαλακτωμα σωματος για μωρα και το πητρα για τον μπεμπη και ειναι τελεια!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...