Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

Kαι κάτι άλλο τα γυναικεία περιοδικά πολύ καλά λογια λένε για τα ARMANI το μακιγιαζ και η ειδικά για τη μάσκαρα με την οποία έχω ενα θεματακι απ' ότι καταλάβατε...Τα δοκίμασε κανείς;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδιά το www.feelunique.com δεν είναι αυτό που καθυστερεί προϊοντα μέχχρι και μήνες γιαυτό δε συζητούσαν κάποιες κοπέλες στο φορουμ με τις αγορές απο το ιντερνετ, όσο για το stawberry σε πόσο χρόνο ΄σου ερχονται; Εγώ ψωνίζω απο ebay όμως πάντα βάζω ερωτηματικό, μήπως αυτό που παίρνω δεν είναι γνήσιο!!!!Τι λέτε;

Όχι.Το fragrancex καθυστερεί.Το feelunique τα φέρνει σε 1 εβδομάδα.

Djccp2.png

67KIp2.png

Είναι σίγουρο οτι έχει γνήσια και όχι μαϊμούδες όμως? Γιατί αν θελω μαϊμούδες παίρνω και από την λαϊκή. Μου έχουν πει κι άλλες κοπέλες γι αυτό το σάιτ, να το εμπιστευτώ?

100000% γνήσια είναι. Μου το σύστησε ένας συνάδελφος που του το σύστησε η αδερφή του. Αυτός επίσης όταν παραγγέλνει παίρνει καλλυντικά και για άλλες κοπέλες στο γραφείο. Εγώ ψωνίζω γύρω στα 3 χρόνια και έχω πάρει προϊόντα από διάφορες μάρκες. Κανένας μας δεν έχει πάρει ποτέ μαϊμούδες. Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι να μην έχει διαθέσιμα κάποια προϊόντα. Πχ από κραγιόν ή σκιές δεν έχει όοοοολα τα χρώματα που βγάζουν οι εταιρείες μπορεί να έχει 1-2 ή δεν έχει όλες τις σειρές κραγιόν. Επίσης έχει τύχει να μην έχει διαθέσιμη την κρέμα που παίρνω και να την έχει μετά από 10 μέρες.

100000% γνήσια είναι. Μου το σύστησε ένας συνάδελφος που του το σύστησε η αδερφή του. Αυτός επίσης όταν παραγγέλνει παίρνει καλλυντικά και για άλλες κοπέλες στο γραφείο. Εγώ ψωνίζω γύρω στα 3 χρόνια και έχω πάρει προϊόντα από διάφορες μάρκες. Κανένας μας δεν έχει πάρει ποτέ μαϊμούδες. Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι να μην έχει διαθέσιμα κάποια προϊόντα. Πχ από κραγιόν ή σκιές δεν έχει όοοοολα τα χρώματα που βγάζουν οι εταιρείες μπορεί να έχει 1-2 ή δεν έχει όλες τις σειρές κραγιόν. Επίσης έχει τύχει να μην έχει διαθέσιμη την κρέμα που παίρνω και να την έχει μετά από 10 μέρες.

Γνήσια είναι 1000%.Τα έχουν δοκιμάσει πολλά μέλη του φόρουμ κι είναι ευχαριστημένα.

Όμως,γιατί το feelunique μου φαίνεται πιο φτηνό?

Djccp2.png

67KIp2.png

Το feelunique είναι στην Αγγλία και επειδή ψωνίζουν εκατομμύρια γυναίκες από αυτό (ειδικά από Ευρώπη) δεν τίθεται θέμα ΜΗ γνησιότητας των προϊόντων, έχω ψωνίσει πολλές φορές. Είναι σχετικά γρήγορο, περίπου 5 με 7 εργάσιμες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Το strawberrynet.com έχει βάση στην Ασία (δεν είμαι σίγουρη για τη χώρα) είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές καλλυντικών, ειδικά σε μεγέθη SALON (δηλαδή για ινστιτούτα) και συμφέρει ειδικά αν ψωνίσεις πολλές φορές γιατί έχει Loyalty Club Και σου αφαιρεί ποσοστό έκπτωσης σε κάθε σου αγορά (μέχρι την 20η που σου δίνει μέχρι και 20% νομίζω, εκεί έχω φτάσει εγώ!)

Όσο για το eBay, εξαρτάται από το feedback rating που έχει το αν είναι αυθεντικά ή όχι τα καλλυντικά του πωλητή. Κάθε πωλητής έχει άλλο rating και καλό είναι να το διαβάζετε. Για παράδειγμα κάποιος πωλητής που έχει πάνω από 1,000 θετικά ratings/ σχόλια, το πιο πιθανό είναι ότι πουλάει γνήσια. Υπάρχουν και διάφορα κινεζάκια που πουλάνε από μαϊμού Louis Vuitton μέχρι αρώματα νοθευμένα και είναι πολύ εύκολο να την πατήσετε αν έχετε άγνοια πως να διαβάζετε το Feedback κάθε πωλήτή (eBay seller rating/ feedback).

Ελπίζω να βοήθησα :-P

4RMtp3.png

Διαφημίσεις

Γνήσια είναι 1000%.Τα έχουν δοκιμάσει πολλά μέλη του φόρουμ κι είναι ευχαριστημένα.

Όμως,γιατί το feelunique μου φαίνεται πιο φτηνό?

Τώρα που το βλέπω το feelunique έχει πολύ λιγες μάρκες σε σχέση με το strawberrynet. Εϊδα όμως ότι έχει kerastase ίσως πιο φθηνα και από εδώ και από strawberrynet :). Λες να παραγγείλω????:):):)

Για να ψωνίσω από το strawberrynet, δε χρειάζεται όμως πιστωτική;:rolleyes:

Εγώ τη φοβάμαι τη πιστωτική στο διαδίκτυο, αλλά και γενικότερα τη φοβάμαι. Να φανταστείτε έχω μία πιστωτική και ούτε καν την έχω ενεργοποιήσει...:roll:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Για να ψωνίσω από το strawberrynet, δε χρειάζεται όμως πιστωτική;:rolleyes:

Εγώ τη φοβάμαι τη πιστωτική στο διαδίκτυο, αλλά και γενικότερα τη φοβάμαι. Να φανταστείτε έχω μία πιστωτική και ούτε καν την έχω ενεργοποιήσει...:roll:

Μπορείς και με paypal. Για συναλλαγές μεσω internet μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη ή μια με πολύ χαμηλό όριο. Δηλαδή δεν πληρώνεις λογαριαμούς μέσω internet?:confused: Πας και περιμένεις στην ουρά???:confused::confused::confused:

Το σαμπουάν το feelunique το έχει 17% πιο φτηνό....γκρρρρρρρ:evil::evil::evil:

Μπορείς και με paypal. Για συναλλαγές μεσω internet μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη ή μια με πολύ χαμηλό όριο. Δηλαδή δεν πληρώνεις λογαριαμούς μέσω internet?:confused: Πας και περιμένεις στην ουρά???:confused::confused::confused:

Το σαμπουάν το feelunique το έχει 17% πιο φτηνό....γκρρρρρρρ:evil::evil::evil:

Με πάγια εντολή από το τραπεζικό λογαριασμό πληρώνονται οι λογαριασμοί....;) Η paypal, είναι μια πολύ καλή λύση πάντως!:-D

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Kαι κάτι άλλο τα γυναικεία περιοδικά πολύ καλά λογια λένε για τα ARMANI το μακιγιαζ και η ειδικά για τη μάσκαρα με την οποία έχω ενα θεματακι απ' ότι καταλάβατε...Τα δοκίμασε κανείς;;;

Έχω την εντύπωση ότι τα Armani παραείναι ακριβά.

Αυτό το strawberrynet καιρό το ζαχαρώνω, αφού έχει όντως γνήσια, θα παραγγείλω.

Εγώ έχω μια κάρτα χρεωστική και όχι πιστωτική, δηλαδή αν δεν έχει χρήματα μέσα ο λογαριασμός δεν μπορείς να ψωνίσεις. Πάω και βάζω όσα χρήματα κάνει αυτό που θέλω ν αγοράσω και την επομενη το αγοράζω (μέσω ιντερνετ εννοώ). Την έχω δηλώσει και στο paypal.

Διαφημίσεις

Τώρα που το βλέπω το feelunique έχει πολύ λιγες μάρκες σε σχέση με το strawberrynet. Εϊδα όμως ότι έχει kerastase ίσως πιο φθηνα και από εδώ και από strawberrynet :). Λες να παραγγείλω????:):):)

Δεν έχει όλες τις μάρκες, αλλά αυτές που έχει έχω την εντύπωση ότι τις έχει πιο φθηνά από το strawberry.

Djccp2.png

67KIp2.png

'Εχω πάρει ΠΟΛΛΑ Kerastase αλλά τσέκαρε τώρα μήπως τα κομμωτήρια ξεπουλάνε λόγω κρίσης γιατί τα πουλάγανε πανάκριβα και τώρα τους έχουν ξεμείνει και τα έχουν σε τύπου προσφορά 2 στην τιμή του ενός (το είδα σε αλυσίδα κομμωτηρίων στα νότια προάστεια να συμβαίνει).

Βέβαια και με την προσφορά του 2 σε 1 έρχονται στην τιμή του feelunique αλλά είναι πιο σύντομος δρόμος:-D

4RMtp3.png

'Εχω πάρει ΠΟΛΛΑ Kerastase αλλά τσέκαρε τώρα μήπως τα κομμωτήρια ξεπουλάνε λόγω κρίσης γιατί τα πουλάγανε πανάκριβα και τώρα τους έχουν ξεμείνει και τα έχουν σε τύπου προσφορά 2 στην τιμή του ενός (το είδα σε αλυσίδα κομμωτηρίων στα νότια προάστεια να συμβαίνει).

Βέβαια και με την προσφορά του 2 σε 1 έρχονται στην τιμή του feelunique αλλά είναι πιο σύντομος δρόμος:-D

Τώρα που το λές νομίζω ότι σε ένα κομμωτήριο στη γλυφάδα ειχα βρει τυχαία αυτή την προσφορά. (Είμαι όμως χρυσόψαρο 2 δευτ/τα μνήμη). Αν με βγάλει ο δρόμος θα ξαναρωτήσω, με την δουλειά βρίσκομαι καποιες μέρες σχετικά κοντα. Αν δεν το έχουν βουρ για feelunique.

Εβγαλε παντως η Biotherm μια καινουρια σειρα ergetic την λενε αν δεν κανω λαθος και ειναι πολυ καλη. Με σειρα προτεραιοτητας η κρεμα νυχτος μετα της ημερας και τελος το σερουμ αλλα δεν τις βρηκα ουτε στο strawberry ουτε πουθενα αλλου. Μηπως κανενα κοριτσακι τις εχει βρει?

msEMp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια μήπως ξέρει καμία να μου πει αν γνωρίζει κάποια εταιρεία η οποία βγάζει εκείνο το πίλιγκ το οποίο απλώνεται σαν μάσκα στεγνώνει και το τρίβεις και φεύγει σαν πύτουρο. Αν κάποια κατάλαβε τι εννοώ και γνωρίζει ας μου πει...Ευχαριστώ

Κορίτσια μήπως ξέρει καμία να μου πει αν γνωρίζει κάποια εταιρεία η οποία βγάζει εκείνο το πίλιγκ το οποίο απλώνεται σαν μάσκα στεγνώνει και το τρίβεις και φεύγει σαν πύτουρο. Αν κάποια κατάλαβε τι εννοώ και γνωρίζει ας μου πει...Ευχαριστώ

Peel of ,νομίζω ότι λέγανε κάποια τέτοια μάσκα της nivea ,σε φακελάκι ήτανε ,την αγόραζα από σούπερ μάρκετ ,αλλά πάει καιρός και δεν ξέρω εάν υπάρχει ακόμα.

Ρώτα και σε κάποιο φαρμακείο ,σίγουρα κάτι θα έχουνε.

Υπάρχει κάτι τέτοιο και στο Βody Shop.Το αφήνεις σαν μάσκα και μετά το χρησιμοποιείς για απολέπιση.Εγώ έμεινα ευχαριστημένη.

Αν και για να λέμε και το σωστό,πρώτα πρέπει να γίνεται η απολέπιση,για να είναι το δέρμα καθαρό και να δεχτεί όλα τα συστατικά της μάσκας.

• 2 εβδομάδες μετά...
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...