Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπημένα καλλυντικά

ilonka19

Recommended Posts

ξερει καμμια κοπελα σχετικα με τις αδυνατιστικες κρεμες???αξιζουν τα λεφτα τους ?ειναι καποια δοκιμασμενη και καλη??

Δυστυχώς οι κρέμες ούτε αδυνατίζουν, ούτε διώχνουν την κυτταρίτιδα, αλλά αφήνουν πολύ απαλή την επιδερμίδα, οπότε αν τις δεις μόνο σαν κρέμες σώματος είναι καλές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 800
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδιά καμιά ιδέα για μασκαρα; Θέλω μια που να αξίζει τα λεφτά της! Γενικά μου στρώνουν καλύτερα αυτές που λένε μήκος και όχι ογκο.

Σε ενδιαφέρει πιο πολύ ένα φυσικό ή ένα θεατρικό αποτέλεσμα;

Επίσης η μάσκαρα θέλει αλλαγή τουλάχιστον κάθε 6 μήνες γιατί ξεραίνεται και δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Παιδιά καμιά ιδέα για μασκαρα; Θέλω μια που να αξίζει τα λεφτά της! Γενικά μου στρώνουν καλύτερα αυτές που λένε μήκος και όχι ογκο.

Τις καλύτερες τις έχει η LANCOME. Γύρω στα 30-35 ευρώ. Έχει για όγκο, για μήκος κλπ ρώτα την πωλήτρια της Λανκομ, ξέρουν αυτές.

Τις καλύτερες τις έχει η LANCOME. Γύρω στα 30-35 ευρώ. Έχει για όγκο, για μήκος κλπ ρώτα την πωλήτρια της Λανκομ, ξέρουν αυτές.

Λοιπόν, 4 χρόνια που ήμουν φοιτήτρια είχα παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια και εργαζόμουν στη Lancome στα Hondos της Ομόνοιας. Τα καλλυντικα της Lancome και κυρίως τα make-up και οι κρέμες, είναι τα ίδια με της L'Oreal. Συγκεκριμένα, η Lancome ανήκει στη L'Oreal, μόνο που η πρώτη ''βαράει'' στις τιμές. Θέλω να πω, αντί να δώσεις 42-48 ευρώ που κοστίζουν οι μάσκαρα της Lancome πας και τα αγοράζεις από τη L'Oreal πιο οικονομικά....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Λοιπόν, 4 χρόνια που ήμουν φοιτήτρια είχα παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια και εργαζόμουν στη Lancome στα Hondos της Ομόνοιας. Τα καλλυντικα της Lancome και κυρίως τα make-up και οι κρέμες, είναι τα ίδια με της L'Oreal. Συγκεκριμένα, η Lancome ανήκει στη L'Oreal, μόνο που η πρώτη ''βαράει'' στις τιμές. Θέλω να πω, αντί να δώσεις 42-48 ευρώ που κοστίζουν οι μάσκαρα της Lancome πας και τα αγοράζεις από τη L'Oreal πιο οικονομικά....

:shock::shock::shock: α ρε δούλεμα που τρώμε......:roll:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Οι μάσκαρες της Λανκόμ είναι ίδιες με της Λ ορεάλ? Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται!

Λοιπόν μια φορά έγινε ενα περιστατικό στη ΜΑΚ της Ερμού. Είχε μέσα δυο-τρεις πελάτισσες μαζι μ εμένα, εγώ περιεργαζόμουν διάφορες σκιές και μολύβια και μπάινει ένας τυπάς μέσα με κάτι φακέλους, πάει στη μια ταμία και της λέει εδώ είναι η Έστε Λόντερ?? Ναι ναι του λέει αυτή, ελάτε μέσα!!!

Ε δεν το πίστευα, είναι δυνατόν η ΜΑΚ και η Εστε Λόντερ να είναι ίδια εταιρία?

Γενικά θεωρώ τη ΜΑΚ κορυφαία (εκτός από τη μάσκαρα) αλλα εκεινη τη φορά ξενέρωσα και δεν πήρα τίποτα.

Επίσης η Chanel και η Bourjois είναι το ίδιο, η δευτερη είναι η οικονομική μάρκα και η πρώτη η πιο "πολυτελείας"

Οι μάσκαρες της Λανκόμ είναι ίδιες με της Λ ορεάλ? Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται!

Λοιπόν μια φορά έγινε ενα περιστατικό στη ΜΑΚ της Ερμού. Είχε μέσα δυο-τρεις πελάτισσες μαζι μ εμένα, εγώ περιεργαζόμουν διάφορες σκιές και μολύβια και μπάινει ένας τυπάς μέσα με κάτι φακέλους, πάει στη μια ταμία και της λέει εδώ είναι η Έστε Λόντερ?? Ναι ναι του λέει αυτή, ελάτε μέσα!!!

Γενικά θεωρώ τη ΜΑΚ κορυφαία (εκτός από τη μάσκαρα) αλλα εκεινη τη φορά ξενέρωσα και δεν πήρα τίποτα.

Επίσης η Chanel και η Bourjois είναι το ίδιο, η δευτερη είναι η οικονομική μάρκα και η πρώτη η πιο "πολυτελείας"

Ναι, ρε συ.... Όμιλοι είναι όλοι.

iyuNp3.png4hNCp3.png

!!!

Εγώ το ήξερα εδώ και χρόνια,γιατί στις αποδείξεις που παίρνω από την MAC,υπάρχει πάντα το όνομα της Estee Lauder.

Mήπως σε αυτές τις περιπτώσεις,το ακριβότερο προϊόν έχει κάτι παραπάνω??Γιατί αν δεν είναι έτσι,είμαστε και πολύ κορόιδα...:evil:

Ναι ρε παιδια όλα είναι όμοιλοι Loreal και Estee. Μπείτε στο site της Loreal να δείτε όλες της θυγατρικές που έχει. Η ξαδέλφη μου δούλευε στα εργστήρια της loreal στην Αγγλία και τα ίδια εργαστήρια έβγαζαν και την lancome με μικρές διαφοροποιήσεις στα συστατικά!

Πάντως για να επανέλθω στο κεφάλαιο μασκαρα, εγώ είμουν κατενθουσιασμένη με τη Lancome δεν την άλλαζα όμως ρε παιδιά δε βγαίνει με τίποτα!!! Τρίβεις τρίβεις και πάλι μαύρους κύκλους έχεις! Ενώ αντίθετα η Estee βγαίνει και με νεράκι...

Διαφημίσεις

Επειδή δεν την ξέρω την συγκεκριμένη εταιρεία ,θα την βρω στα χοντος ?Στα ευρείας?

αχ βασιλική μου σε παραπλάνησα! isadora εννοούσα! περνώντας το πρωί μπροστά από το μαγαζί έφαγα μια φλασιά και λέω αμάν! τι της είπα της κοπέλας και θα ψάχνει άλλα αντι άλλων! σορρυ!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βασιλική μου σε παραπλάνησα! isadora εννοούσα! περνώντας το πρωί μπροστά από το μαγαζί έφαγα μια φλασιά και λέω αμάν! τι της είπα της κοπέλας και θα ψάχνει άλλα αντι άλλων! σορρυ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Δεν πειράζει ,πήγα χόντο και το έψαξα ,ευτυχώς δεν το βρήκα και πήρα ένα της erre due που στεγνώνει και γρήγορα.(Τσιγγουνεύτηκα πάλι το 20αρικο)Δεν είχα ακόμα χρόνο να τα φτιάξω για να δω εάν είναι καλό...Εάν όχι θα καταλήξω σε κάτι ακριβό και εάν δεν μου κρατάει και αυτό...θα τα περνάω με γυαλιστικό και τέλος!!

:shock::shock::shock: α ρε δούλεμα που τρώμε......:roll:

Kαι εγώ πρόσφατα το έμαθα :wink: από μια ξαδέρφη μου που μένει στην Γερμανία... Εκει φυσικά οι τιμές είναι πολύ πολύ χαμηλότερες σε σχέση με εδώ.. :mrgreen:

Έχουνε βγάλει στην λαϊκή της γειτονιάς μου,εδώ και πάρα πολύ καιρό,έναν πάγκο με προϊόντα MAC,CHANEL,LANCOME,L'OREAL και διάφορα άλλα,όλα με 3 ευρώ.Κρέμες,μάσκαρα,σκιές,πούδρες,κλπ.Το πιθανότερο είναι να σκεφτεί κάποιος ότι είναι μαϊμού.Όμως η συσκευασία τους είναι ακριβώς η ίδια με την πραγματική,μέχρι και το χαρτάκι με τις οδηγίες έχει μέσα. Κάποια άλλα προϊόντα,όπως μια μάσκαρα της L'OREAL έχουνε συσκευασία η οποία είναι ίδια με την ελληνική,όπως την βρίσκει κανείς στα πολυκαταστήματα,απλά είναι όλα γραμμένα στα ρώσικα.Ξέρει καμιά τί παίζει με αυτά τα προϊόντα??Είναι αγορασμένα από στοκατζίδικο,όπου τους έχουν ξεμείνει και είναι παμπάλαια??Είναι εντελώς μαϊμού?Ή μήπως τα φέρνουν από τρίτες χώρες,όπου η αρχική τιμή είναι πολύ χαμηλή?

Διαφημίσεις

Έχουνε βγάλει στην λαϊκή της γειτονιάς μου,εδώ και πάρα πολύ καιρό,έναν πάγκο με προϊόντα MAC,CHANEL,LANCOME,L'OREAL και διάφορα άλλα,όλα με 3 ευρώ.Κρέμες,μάσκαρα,σκιές,πούδρες,κλπ.Το πιθανότερο είναι να σκεφτεί κάποιος ότι είναι μαϊμού.Όμως η συσκευασία τους είναι ακριβώς η ίδια με την πραγματική,μέχρι και το χαρτάκι με τις οδηγίες έχει μέσα. Κάποια άλλα προϊόντα,όπως μια μάσκαρα της L'OREAL έχουνε συσκευασία η οποία είναι ίδια με την ελληνική,όπως την βρίσκει κανείς στα πολυκαταστήματα,απλά είναι όλα γραμμένα στα ρώσικα.Ξέρει καμιά τί παίζει με αυτά τα προϊόντα??Είναι αγορασμένα από στοκατζίδικο,όπου τους έχουν ξεμείνει και είναι παμπάλαια??Είναι εντελώς μαϊμού?Ή μήπως τα φέρνουν από τρίτες χώρες,όπου η αρχική τιμή είναι πολύ χαμηλή?

Είναι πάαααρα πολύ καλή απομίμηση! Τα συστατικά των προίόντων αυτών δε μπορεί να κοστίζουν από 3 ευρώ και κάτω, ώστε να βγάζει και κέρδος ο έμπορας (στη περίπτωση που ήταν γνήσια). Είναι απλά, πολύ καλή απομίμηση!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Είναι πάαααρα πολύ καλή απομίμηση! Τα συστατικά των προίόντων αυτών δε μπορεί να κοστίζουν από 3 ευρώ και κάτω, ώστε να βγάζει και κέρδος ο έμπορας (στη περίπτωση που ήταν γνήσια). Είναι απλά, πολύ καλή απομίμηση!

Ήμουν σίγουρη,αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση που μέχρι και το κουτί έχει τα ίδια ανάγλυφα σχέδια με τα πραγματικά προϊόντα.

Ήμουν σίγουρη,αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση που μέχρι και το κουτί έχει τα ίδια ανάγλυφα σχέδια με τα πραγματικά προϊόντα.

Δεν έχει να λέει...

Εδώ έραβαν κοστούμι Hugo Boss -υποτίθετα- και έβγαζαν τη ταμπέλα made in china και τα πουλούσαν για Hugo Boss. Και ως πελάτης δε καταλάβαινες τίποτα! Για να μη πω για τις πανάκριβες τσάντες LV, σε boutique μάλιστα του ομόνυμου οίκου, που ήταν μαϊμού!

Και θα πουλούσε η λαϊκή γνήσια;;;;;:roll::roll::rolleyes::rolleyes:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ποιος μας λέει τοτε ρε κορίτσια πως και τα πολυκαταστήματα δεν παίρνουν μέρος των προϊόντων τους απο μαϊμου ασιατικές αγορες βλέπε Κίνα; Το κέρδος πάνω απ' όλα!!!

Επειδή βλέπω ότι πολλές σπαταλάτε τα λεφτά σας στο HONDOS δοκιμάστε αυτό το εξαιρετικό e-shop από το οποίο εγώ ψωνίζω όλα τα καλλυντικά μου τα τελευταία 10 χρόνια:

http://www.strawberrynet.com

θα εκπλαγείτε με τις διαφορές τιμής και τη δωρεάν αποστολή.

Να είστε πάντα όμορφες!

4RMtp3.png

Επειδή βλέπω ότι πολλές σπαταλάτε τα λεφτά σας στο HONDOS δοκιμάστε αυτό το εξαιρετικό e-shop από το οποίο εγώ ψωνίζω όλα τα καλλυντικά μου τα τελευταία 10 χρόνια:

http://www.strawberrynet.com

θα εκπλαγείτε με τις διαφορές τιμής και τη δωρεάν αποστολή.

Να είστε πάντα όμορφες!

Από το strawberrynet ψωνίζω και εγώ:). Εκτός του ότι είναι σαφώς φτηνότερο από τα καταστήματα καλλυντικών έχει το καλό ότι μετά τις πρώτες αγορές σου έχεις και μια επιπλέον έκπτωση 10% ως τακτικός πελάτης

Καλημέρα κορίτσια,

έχετε να μου προτείνετε κάποια εταιρεία με μανό ?Καλό μανό όμως ,γιατί έχω απαγοητευτεί τελευταία και δεν ξέρω εάν φταίνε τα νύχια μου ,κάνω εγώ κάτι λάθος?Το κυριότερο είναι ότι όσο και να προσέχω ,πάνω από μία μέρα και αν, δεν κρατάει το χρώμα πάνω στα νύχια μου.Και έπειτα όταν περνάω το χρώμα πάνω από τη βάση ,αφήνει κενά ,σαν να έχω κάτι λιπαρό πάνω στο νύχι ,αυτό συμβαίνει΄πιο πολύ στον αντίχειρα.

Μου έχουνε πει για την Estee Lauder αλλά τα χρώματά της είναι για κλάμματα.Έβαλα στο μάτι του Dior ,αλλά πριν πάω να δώσω το 20αρικο και μετά το κλαίω πάλι ,το έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα και τι άλλο θα μπορούσατε να μου συστήσετε?Αν στέγνωνε και γρήγορα θα ήτανε ιδιαίτερα ενδιαφέρον...Ζητάω πολλά ε??

Σας ευχαριστώ!!

Christian Dior,είχα πάρει το τρίο για γαλλικό μανικιούρ,κα-τα-πλη-κτι-κό.

Η βάση είναι όλα τα λεφτά...κυριολεκτικά:),κοστίζει 18 ευρώ,αλλά στεγνώνει γρήγορα και κρατάει)

Από το strawberrynet ψωνίζω και εγώ:). Εκτός του ότι είναι σαφώς φτηνότερο από τα καταστήματα καλλυντικών έχει το καλό ότι μετά τις πρώτες αγορές σου έχεις και μια επιπλέον έκπτωση 10% ως τακτικός πελάτης

Είναι σίγουρο οτι έχει γνήσια και όχι μαϊμούδες όμως? Γιατί αν θελω μαϊμούδες παίρνω και από την λαϊκή. Μου έχουν πει κι άλλες κοπέλες γι αυτό το σάιτ, να το εμπιστευτώ?

Παιδιά το www.feelunique.com δεν είναι αυτό που καθυστερεί προϊοντα μέχχρι και μήνες γιαυτό δε συζητούσαν κάποιες κοπέλες στο φορουμ με τις αγορές απο το ιντερνετ, όσο για το stawberry σε πόσο χρόνο ΄σου ερχονται; Εγώ ψωνίζω απο ebay όμως πάντα βάζω ερωτηματικό, μήπως αυτό που παίρνω δεν είναι γνήσιο!!!!Τι λέτε;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...