Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εχω ενα αγορακι 8 ετων που εχει περιεργη συμπεριφορα

Recommended Posts

Εχω δυο αγορακια. Ενα 12 ετων και ενα 8 ετων. Το μικρο δειχνει απο μικρο κατι που με μπερδευει και δε ξερω πως να το αντιμετωπισω. Ενω του αρεσουν τα κοριτσια και συνεχεια μου λεει οτι αγαπαει καποια συμμαθητρια του, ταυτοχρονα μου δειχνει απο μικρο οτι θα ηθελε να κανει κοριτσιστικα πραγματα οπως να βαλει φουστα ή να βαφτει ή να εχει μακρια νυχια. Πως γινεται να θες να εισαι κοριτσι και να σου αρεσουν τα κοριτσια;

Επισης να αναφερω οτι αυτη η συμπεριφορα δεν ειναι αντιληπτη μονο απο μενα

Διαφημίσεις

On 20/4/2022 at 1:26 ΜΜ, Irene Tat είπε:

Εχω δυο αγορακια. Ενα 12 ετων και ενα 8 ετων. Το μικρο δειχνει απο μικρο κατι που με μπερδευει και δε ξερω πως να το αντιμετωπισω. Ενω του αρεσουν τα κοριτσια και συνεχεια μου λεει οτι αγαπαει καποια συμμαθητρια του, ταυτοχρονα μου δειχνει απο μικρο οτι θα ηθελε να κανει κοριτσιστικα πραγματα οπως να βαλει φουστα ή να βαφτει ή να εχει μακρια νυχια. Πως γινεται να θες να εισαι κοριτσι και να σου αρεσουν τα κοριτσια;

Και γιατί το να βάλεις φούστα, να βαφτείς και να έχεις μακριά νύχια σημαίνει οτι θέλεις να είσαι κορίτσι; 

Δυσκολεύομαι να απαντήσω στο περίεργη συμπεριφορά είναι η αλήθεια γιατί για μένα είναι αποδεκτό από έναν άνθρωπο, πόσο μάλλον ένα παιδί, να τα κάνει όλα αυτά χωρίς να εμπλέκεται ο σεξουαλικός προσανατολισμός του.  

Επίσης γιατί σε πειράζει τόσο αυτή η συμπεριφορά; Επειδή δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό να κάνεις κάτι πέρα από την ταμπέλα σου ή βλέπεις οτι το παιδί σου δυσκολεύεται εκφράσει κάτι που νιώθει και πιέζεται; Γιατί το δεύτερο είναι το πιο σημαντικό και θα πω πάλι άσχετα με το σεξουαλικό προσανατολισμό του. 

On 20/4/2022 at 1:26 ΜΜ, Irene Tat είπε:

Είναι φυσιολογικό μέχρις ενός σημείου. Στην προκειμένη δεν έχει αδερφή για να πούμε ότι τη μιμείται . Μηπως όμως υπάρχουν αρκετές γυναίκες στον περίγυρο του; Όλο αυτο είναι λογικά μια φάση που θα περάσει. Αν όμως είναι κάτι που με τον καιρό επιμένει κ γίνεται πιο έντονο θέλει σίγουρα αξιολόγηση από ψυχολόγο 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...