Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αιτια Παλινδρομησης

Guest andro2

Recommended Posts

Γεια σου Ζinoula. O γιατρος τι σου ειπε για τις 3 αποβολες? Θεωρησε οτι ηταν τυχαιες ή ηταν το ιδιο πραγμα και στις τρεις περιπτωσεις?

Για την παλλινδρομη δηλαδη εχεις τελειωσει με τις εξετασεις και ηταν ολες καθαρες??

.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ! Είναι λίγο αμφιλεγόμενο το θέμα με τα αντιπατρικά και με έχει προβληματίσει. Η φίλη σου είχε μία παλίνδρομη και μετά έκανε θεραπεία?

Ναι ήταν η πρώτη της εγκυμοσύνη και παλινδρόμησε. Άρχισε να το ψάχνει νωρίς γιατί δεν ήθελε να ξαναπεράσει την ίδια δοκιμασία σε περίπτωση που δεν οφειλόταν σε κάποιο τυχαίο γεγονός...

Καλημερα!!! Να κανω μια ερωτηση???

Υπαρχει περιπτωση να γινει ωορηξια 2-3 μερες πριν απο την περιοδο. Ρωταω γιατι περιμενω αυριο να αδιαθετησω και χτες και σημερα εχω αυτα τα ασπρα πηχτα υγρα. Περνω και filicin. Ξερει καμια να με βοηθησει????

.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Να κανω μια ερωτηση???

Υπαρχει περιπτωση να γινει ωορηξια 2-3 μερες πριν απο την περιοδο. Ρωταω γιατι περιμενω αυριο να αδιαθετησω και χτες και σημερα εχω αυτα τα ασπρα πηχτα υγρα. Περνω και filicin. Ξερει καμια να με βοηθησει????

Καλή ερώτηση αυτή Christindol. Αυτά τα υγρά που λες τα έχω και εγώ συχνά λίγο πριν αδιαθετήσω. Πρώτη φορά σου συμβαίνει; Έχεις σταθερό κυκλό μήπως αργήσει αυτό το μήνα νά ερθει;

Christindol

εχω παει σε πολλους γιατρους

δεν ξερουν τι να πουν..το μονο που λενε ειναι να ξαναπροσπαθησω..

τωρα μου ειπαν να κανω και υστεροσκοπιση, ετσι για να πουμε οτι την καναμε

οι γιατροι σε βαζουν σε ενα "τρυπακι" εξετασεων για να συντηρουμε το συστημα

32 ετών,

3 βιοχημικες κυησεις,

1 παλλίνδρομη 8ης εβδομάδας

αιτία: ακόμη την ψάχνουμε....

Ναι εχω σταθερο κυκλο. Πολυ σπανια μια μερα πριν ή μια μερα μετα. 24 μερες το συνηθισμενο. Μου εκανε εντυπωση γιατι αυτα τα υγρα τα εχω στην μεση της περιοδου που εχω ωορηξια. Αντε 2-3 μερες μετα. Οχι την ημερα που περιμενω περιοδο και τις προηγουμενες.

.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...