Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Το μωρό μου 2 μηνών πνίγεται από το γάλα

Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα θέλω την βοήθεια σας. Είμαι μανούλα μιαε κόρης 2 μηνών έχουμε θέμα με το γάλα της κάθε φορά που της δίνω πνίγεται παρόλο που έχω πάρει το σωστό μέγεθος μπιμπερό παρόλο πού της κάνω διάλυμα για να χωνέψει πάλι το ίδιο πρόβλημα.  Το θέμα μου δεν είναι αυτό . Έχει εδώ και δύο εβδομάδες και μέσα σε αυτές μου έκανε επεισόδιο δύο φορές δεν μπορούσε να ανασάνει για πάνω από 2 με 3 λεπτά.  Την πήγανε στα επείγοντα και μας είπαν ότι είναι φυσιολογικό παραλο που εγώ δεν το βρήκα καθόλου φυσιολογικό.  Το έχει περάσει καμία από εσάς? 

Διαφημίσεις

2 hours ago, Maria. Μαρια said:

Καλησπέρα στην ομάδα θέλω την βοήθεια σας. Είμαι μανούλα μιαε κόρης 2 μηνών έχουμε θέμα με το γάλα της κάθε φορά που της δίνω πνίγεται παρόλο που έχω πάρει το σωστό μέγεθος μπιμπερό παρόλο πού της κάνω διάλυμα για να χωνέψει πάλι το ίδιο πρόβλημα.  Το θέμα μου δεν είναι αυτό . Έχει εδώ και δύο εβδομάδες και μέσα σε αυτές μου έκανε επεισόδιο δύο φορές δεν μπορούσε να ανασάνει για πάνω από 2 με 3 λεπτά.  Την πήγανε στα επείγοντα και μας είπαν ότι είναι φυσιολογικό παραλο που εγώ δεν το βρήκα καθόλου φυσιολογικό.  Το έχει περάσει καμία από εσάς? 

Δεν είναι φυσιολογικό. Προφανώς κάνει παλινδρομηση το παιδί . υποθέτω ότι το γάλα που της δίνεις είναι σκόνη και όχι δικό σου σωστά? Πρέπει να το συζητήσεις με τον παιδίατρο να σας γράψει υποαλλεργικο γάλα σε πρώτη φάση. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση 

2 με 3 λεπτά να μην μπορεί να ανασάνει εμένα πολυ μου φαίνεται... Κάνατε στο νοσοκομείο υπέρηχο για παλινδρομηση? 

Όταν στη κράτησαν στο νοσοκομείο και την ταιζες πνιγοταν κι εκει? Κ τι σου είπαν όταν κι αν το είδαν? 

Να την ταιζεις όρθια κι όχι ξαπλωτη. Όχι μονοκοπανιά και κάθε 10  ml να την σταματάς... Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν είναι και να μη δίνεις κ σημασία... Ο παιδιατρος τι λεει? 

Υπό αλλεργικο ναι είναι πιο εύπεπτο. Αυτά δε στα είπαν στο νοσοκομείο? 

12 hours ago, maripoz said:

Δεν είναι φυσιολογικό. Προφανώς κάνει παλινδρομηση το παιδί . υποθέτω ότι το γάλα που της δίνεις είναι σκόνη και όχι δικό σου σωστά? Πρέπει να το συζητήσεις με τον παιδίατρο να σας γράψει υποαλλεργικο γάλα σε πρώτη φάση. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση 

Την πήγαμε στα επείγοντα και μας είπαν είναι φυσιολογικό και την επόμενη μέρα την πηγα στον παιδίατρο και μου είπε έχει παλενδρομιση  και της δώσαμε χάπια που μόνο δυο μέρες τα πήρε γτ είχε πρόβλημα της πονούσε η κοιλίτσα της. Αλλά το θέμα μου είναι ότι ούτε εμετό έχει κάνει ούτε το γάλα έχει βγάλει.  Απλά εκεί που καθόταν έγινε αυτό.  

12 hours ago, diane2020 said:

2 με 3 λεπτά να μην μπορεί να ανασάνει εμένα πολυ μου φαίνεται... Κάνατε στο νοσοκομείο υπέρηχο για παλινδρομηση? 

Όταν στη κράτησαν στο νοσοκομείο και την ταιζες πνιγοταν κι εκει? Κ τι σου είπαν όταν κι αν το είδαν? 

Να την ταιζεις όρθια κι όχι ξαπλωτη. Όχι μονοκοπανιά και κάθε 10  ml να την σταματάς... Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν είναι και να μη δίνεις κ σημασία... Ο παιδιατρος τι λεει? 

Υπό αλλεργικο ναι είναι πιο εύπεπτο. Αυτά δε στα είπαν στο νοσοκομείο? 

Ναι παλεβαμε στο σπίτι να την συνεφερουμε μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο.  Στο νοσοκομείο μας είπαν δεν έχει παλενδρομιση . Ενώ η παιδιατρος μου είπε ότι έχει.  Το θέμα είναι ότι αυτή μόνο την εξέτασε και είπε Ναι.  Ενω τα χάπια δεν της κάνουν καλό τα σταματήσαμε.  Γάλα της δίνω κατσικίσιο. Δεν έχει αλεργια απλά μου το σύστησαν για καλύτερο. 

Διαφημίσεις

22 hours ago, Maria. Μαρια said:

Την πήγαμε στα επείγοντα και μας είπαν είναι φυσιολογικό και την επόμενη μέρα την πηγα στον παιδίατρο και μου είπε έχει παλενδρομιση  και της δώσαμε χάπια που μόνο δυο μέρες τα πήρε γτ είχε πρόβλημα της πονούσε η κοιλίτσα της. Αλλά το θέμα μου είναι ότι ούτε εμετό έχει κάνει ούτε το γάλα έχει βγάλει.  Απλά εκεί που καθόταν έγινε αυτό.  

Δεν σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι δεν κάνει εμετό. Λέγεται κρυφή παλινδρομηση. Ανεβαίνει μέχρι το λαιμό του ας πούμε το γάλα αλλά όχι μέχρι το στόμα για να το βγάλει. Ταλαιπωρει πολλά μωράκια αυτό. Ταιζε το καθιστούν και σιγά σιγά όπως είπε και η άλλη κοπέλα παραπάνω και συζητα για υποαλλεργικο γάλα. Περαστικά 

• 4 εβδομάδες μετά...
On 17/1/2021 at 9:28 ΜΜ, Maria. Μαρια είπε:

Κ ο δικός μου είναι δυο μηνών κ πνίγεται συνέχεια από το γάλα λόγο της λαιμαργίας του..όταν δω οτι πνίγεται,τον σταματάω,τον βάζω στον ώμο και έτσι ηρεμεί..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...