Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίτηση αναβάθμισης λογισμικού forum (phpBB)

Recommended Posts

Προς τους Διαχειριστές και ιδιοκτήτες του parents.gr:

Παρακαλώ πολύ όπως αναβαθμίσετε το λογισμικό του forum σας, στη τελαυταία έκδωση του phpBB: Version 3.0.3, Released 2008-11-12.

Είναι κρίμα να μην έχουμε:

1) MultiQuote replies (το πιό βασικό, για να κάνουμε καλό διάλογο)

2) Καλύτερο Search, που να σου "φέρνει" τα posts που έχουν το keyword, και όχι την αρχή του thread.

3) Λειτουργία "Report this Post"

4) Καλύτερο Search, που να σου φέρνει ένα-ένα τα posts απο οποιοδήποτε account ή το δικό σου.

5) Forum live ή forum spy (live update of new posted threads and posts)

6) Full set απο BBCodes

7) Ενεργοπόιηση θετικού ή αρνητικού "respect"

και άλλα πολλά καλούδια που προσφέρει η νέα version του phpBB.

Εάν θέλετε βοήθεια, είμαι πρόθυμος να βοηθήσω εθελοντικά, καθώς το επάγγελμα μου είναι η Πληροφορική.

Φιλικά.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Διαφημίσεις

Γειά σας,

για οποιαδήποτε παράκληση τεχνικού θέματος παρακαλούμε να έρχεστε σε επαφή με την διαχείριση του φόρουμ στο administrator (at) parents.gr

έχει προγραμματιστεί αλλαγή του λειτουργικού συστήματος η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα (αλλαγή σε v bulletin).

για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα στο εμαιλ που σας αναφέρουμε πιο πάνω.

στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να γίνετε εθελοντής γενικότερα στο φόρουμ, με την μορφή συνεργασίας με τους συντονιστές περιεχομένου και μορφοποίησης, επικοινωνήστε στο info(at) parents.gr

ευχαριστούμε

το θέμα κλειδώνεται έτσι ώστε να συνεχιστεί η συννενόηση με τα αρμόδια άτομα για το κάθε θέμα, μέσω εμαιλ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...