Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.................................

mybabygirl

Recommended Posts

mybabygirl ειναι γιαγια της και οπως λενε του παιδιου μου το παιδι ειναι 2 φορες παιδι μου.

Θεωρω ασχημο να μεταφερεις τις οποιες διαφορες σου με τις εν λογω κυριες στο παιδι και το ξαδερφακι του. Ειναι αθωα πλασματα και οι κοντινοτεροι συγγενεις μετα τ αδερφια (που οπως εχει γινει η ζωη πολλοι δεν εχουν).

Το ξαδερφακι εχει φιλους? Εχεις σκεφτει ποτε οτι ισως να θελουν να παιζουν παρεα τα ξαδερφακια ωστε να εχει μια παρεα το δικο τους?

Θα ελεγα να δοκιμασεις να κανεις πως αδιαφορεις ωστε να δεις αν το κανουν για να σου σπασουν τα νευρα. Στελνε την οποτε στην ζητανε και θα δεις αν γινεται γι αυτο.

Συγνωμη αν ειμαι αποτομη αλλα λογω διαφορων δεν ειχα ποτε σχεσεις με τα πρωτα μου ξαδερφια. Και ειναι κατι που δεν θα εκανα ποτε στο παιδι μου. Σημειωνω οτι μεγαλωνοντας και εγω και α ξαδερφια μου κατηγορησαμε τους γονεις μας γι αυτο. Δεν νομιζω να θες να συμβει κατι τετοιο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να στέλνει το παιδί της όποτε το ζητάνε?διαφωνώ...

δεν είπαμε να το αποξενώσει από τους συγγενείς , αλλά δεν νομιζω ότι τα ξαδερφάκια,οι γιαγιαδες κλπ είναι πιο σημαντικά από τον χρόνο που χρειάζεται ένα μωρό σε αυτη την ηλικία να περναει με τη μαμα του!

στη τελική το παιδί έχει και σπίτι όποιος θέλει να το δει,ας το δει στο σπίτι παρουσία των γονιών του!

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

ΣΥΜΦΩΝΩ Στο οπιοιος θελει να ερθει να το δει,να ερθει στο σπιτι.εμενα αυτο το λεει ο πατερας μου,φερε το παιδι να το δω και του λεω επανω ειμαστε ελα.οσο για την πεθερα μου μιλαει με τη μιλρη στο τηλ και την ακουν που λεει ποτε θα ερθεις να δεις τη γιαγια.ασε που οποτε της λεμε να ερθει να κρατησει το παιδι λεει να της το παμε για το βραδυ,μενουμε 10 λεπτα αποσταση.τι να τους κανουμε :!:

Εγώ πιστεύω ότι το βασικό πρόβλημα το έχουν μαζί μου επειδή δε τα πάμε καλά και ξερουν ότι δε θέλω να βλέπουν το παιδί μου.Εδικά από τη στιγμή που το πήγα σταθμό επιδεινόθηκε η κατάσταση.Ο άντρας μου είναι μαζί μου γιατί και αυτός δε τα πηγαίνει ΄καλά με την αδερφή του με τη μαμα του είναι λίγο καλυτερες οι σχεσεις παρόλα αυτά μου λέει ότι δε θέλει να την αποξενώσει απο τη ξαδέρφη της να τη βλέπει κάποιες φορές τη βδομάδα για λίγο και απο εκεί και πέρα εκείνες ας διαλέξουν αν θέλουν να κάνουν παρέα ή οχι.Επίσης το μωρό της κουνιάδας μου είναι όλη μερα στο σπίτι με τη μαμα και τη γιαγια και γενικά δεν είναι πολύ κοινωνικό σα παιδάκι.Ισως να θέλουν τη δικιά μου για παρέα του.Εγώ εκνευριζομαι όχι τοσο με το οτι θελουν να δουν το παιδι αλλά με την αναισθησία τους.Γυρνάω από τη δουλεια έχω ένα σωρό δουλειες,ξέρουν ότι οι γονεις μου ειναι μακρια και δεν έχω βοηθεια απο πουθενα περα απο τον αντρα μου και η πεθερα αντι να πει έστω για τα ματια αν θελω καποια βοηθεια έχει το μυαλο της στο πως θα μου σπασει τα νευρα για το παιδι.Μονο που τη βλεπω εκνευριζομαι.Πολλες φορες δεν εχω σηκωσει το τηλ αλλα μετα παιρνει τηλ το γιο της στο κινητο.Σκεφτομαι απο εδω και περα να αρχισω να μιλαω λιγακι γιατι πολυ καλη και τυπική ήμουν μέχρι τωρα και αρχιζω να είμαι υπερ του "καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε λυπουνται"

"καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε λυπουνται"

καλημερα κια πο μενα.διαβασα την ιστορια σου κ πραγματικα σε συμπονω.διαβασε την δικη μου ιστορια στο ''τι αλλο θα ακουσω '' στο θηλασμο κ θα τα πουμε.

παντως ναι καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε λυπουνται κ να σε χρησιμοποιουν.

Διαφημίσεις

Χριστίνα διαβασα την ιστορία σου και απορώ πως αντεξες.Εγώ όταν γέννησα ήθελα να είμαι μόνη μου με τη μαμά μου το πολύ χωρις πεθερες και επισκεψεισ γι αυτο και πηγα στη μαμά μου μέχρι να γυρίσω στη δουλεια και ερχοταν εκει ο αντρας μου και μας έβλεπε.Μου χαλαει τοσο τη διαθεση αυτη η γυναικα που δεν έχω όρεξη και επηρεαζει φυσικα και τη σχεση μου με τον αντρα μου ο οποιος με στηριζει και τον ευχαριστω.

Θεωρω ασχημο να μεταφερεις τις οποιες διαφορες σου με τις εν λογω κυριες στο παιδι και το ξαδερφακι του. Ειναι αθωα πλασματα και οι κοντινοτεροι συγγενεις μετα τ αδερφια (που οπως εχει γινει η ζωη πολλοι δεν εχουν).

Το ξαδερφακι εχει φιλους? Εχεις σκεφτει ποτε οτι ισως να θελουν να παιζουν παρεα τα ξαδερφακια ωστε να εχει μια παρεα το δικο τους?

Συμφωνω....ασχετα με τις σχεσεις μεταξυ ενηλικων ειναι κριμα να μη μπορουν να παιζουν τα ξαδερφακια......οταν μεγαλωσουν θα ειναι αποξενωμενα και θα εχθρευονται ο ενας τον αλλο.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...