Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.................................

mybabygirl

Recommended Posts

Οπως έχω ξαναγράψει έχω μεγάλο προβλημα με τη πεθερά μου.Ενώ φαινομενικά τα πάμε καλά ούτε εκείνη ούτε εγώ τη συμπαθώ.Έχουν συμβεί και κάποια γεγονότα και γενικά υπάρχουν τυπικές σχέσεις.Πρίν το μωρό μπορεί να παίρναγε μηνας και να μη βλεπομασταν παρόλο που μένουμε πολύ κοντά.Το προβλημα είναι τώρα με τη κόρη μου.Την πάω σε σταθμό τις ώρες που δουλέυω γιατί η μαμά μου είναι μακριά και δε θέλω να τη κρατάει η πεθερά μου αφου δε θέλω ούτε να τη βλέπω.Εκείνη παιρνάει τη μέρα της στη κορή της που μένουν στην ίδια πολυκατοικία και είναι όλη μέρα σπιτι της με το μωρό της.Έχουν και οι δύο ψυχωση μαζί μου.Η κόρη της δεν δουλεύει και όλη την ώρα ασχολούνται με εμένα.Κοιτάνε από το μπαλκόνι να δουν πότε φεύγω τι φοράω κτλ.Τα έχουν πάρει που δεν τους αφήνω τη μικρή να τη κρατανε και να τη κανουνε σα τα μουτρα τους και όλη μέρα ασχολουνται με το πως θα τη δουν.Εγω δε θέλω πολλά πολλά μαζί τους.Τη βλέπουν κάποιες μέρες ιδιως αν αργησω εγω από τη δουλεια και αναγκαστω να της ζητησω να τη παρει απο το σχολικό.Όποτε τη βλέπει της κανει πλυση εγκεφαλου για να παει μαζι της στο σπιτι της κορης και της εγγονης της να παιξουν.Εγω γενικα δεν την αφηνω να παει καποιες φορες ομως τη πηγαινει ο αντρας μου γιατι τον πρηζουν και αυτον.Δε θελω να εχω αυτη τη συνεχη μουρμουρα.Θελω να ειμαι με το παιδι μου σπιτι μου και να μη με παιρνουν καθε τρεις και λιγο για να δουν το παιδι να το παρουν σπιτι τους κτλ.Θελω την ησυχια μου.Ο αντρας μου θελει να τη πηγαινει που και που για να παιζει με τη ξαδερφη της αλλα όχι και συνεχεια.Φοβαμαι πως οσο μεγαλωνει θα της κανουν πλυση εγκεφαλου.Δε ξερω πως να της αρνουμαι πια για να καταλαβει.............

Διαφημίσεις

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Να το βλέπει δε λέω αλλά όχι καθε μερα οπως θέλει.Και αν θέλει να με παίρνει τηλ και να έρχεται εκείνη και όχι να θέλει να το παιρνει στη κόρη της.Από τη στιγμή που δεν έχουμε καμμία επαφη ας μη περιμενει πολλά...........

δεν γινεται γλυκια μου να ξεκοψεις ενετελως απο την πεθερα σου γιατι

απο τα λεγομενα σου αυτο καταλαβαινω....

το παιδι σου ειναι και εγγονι της και οπως καθε γιαγια,οπως και οι μα;ναδες μας θελει και αυτη να το βλεπει και το βρισνω απολυτα φυσιολογικο!

θα σαρεσε να σεκαναν περα πεθερα και κονιαδα??

δεν νομιζω γιατι και παλι προβλημα θα ειχες

γιαυτο λοιπον ηρεμησε....

γιαγια ειναι και αυτη.....

νομιζω πως ετσι τον εαυτο σου χαλας και κανεναν αλλον γιατι αποτι καταλαβα αυτη ειναι κοντα με την κορη της..

ενω εσυ μακρια απο την μανα σου....

ασε τα πραματα να κυλανε μονα τους και θα δεις πως θα βρεις και συ την ηρεμια και την γαληνη...

καντο για σενα και το μικρουλι σου!!!

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Δεν είναι κακό το παιδί σου να βλέπει τη γιαγιά του και να παίζει με το ξαδελφάκι του. Και μην ανησυχείς, από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια και αν πουν τίποτα περίεργο θα το μάθεις. Μην χαλάς τη διάθεση σου

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι ότι χαλαει η διαθεση μου με το που τη βλεπω γιατι ξερω ποσο διπροσωπες είναι από μπροστά γλυκες και απο πισω το φτυαρι.Με εχει κουρασει η όλη κατασταση.....

Ασχετα με τις μεταξυ σας σχεσεις, νομιζω οτι δεν πρεπει να ανακατευουμε τα παιδια σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις.. Και η χειροτερη του κοσμου να ειναι η πεθερα σου, νομιζω οτι εχει δικαιωμα να βλεπει το εγγονι της εφοσον το επιθυμει.. Το τι σταση θα εχεις εγυ προσωπικα ειναι δικη σου επιλογη, αλλα το παιδι πρεπει να εχει επαφη με γιαγιαδες-παππουδες..

Φιλικα παντα :)

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Ασχετα με τις μεταξυ σας σχεσεις, νομιζω οτι δεν πρεπει να ανακατευουμε τα παιδια σε τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις.. Και η χειροτερη του κοσμου να ειναι η πεθερα σου, νομιζω οτι εχει δικαιωμα να βλεπει το εγγονι της εφοσον το επιθυμει.. Το τι σταση θα εχεις εγυ προσωπικα ειναι δικη σου επιλογη, αλλα το παιδι πρεπει να εχει επαφη με γιαγιαδες-παππουδες..

δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι περνάς καθώς εγω έχω καλές σχέσεις με τα πεθερικά μου αλλα θα συμφωνήσω με τα παραπανω και επιπλέον το να μη βλεπουν το παιδι μπορει να κάνει και κακο στη σχεση σου με τον αντρα σου. Αυτος τι λεει επι του θεματος ή δεν εχετε συζητησει;

Τωρα, αν λενε κακιες για σενα εκει πρεπει να επεμβεις ή αν κανουν κατι στο παιδι τελειως διαφορετικό με τη λογική σας (πχ το παιρνουν αγκαλια για να κοιμηθεί ενω αυτο κοιμαται μονο του) τοτε παλι πρεπει να επεμβεις και καλυτερα ο αντρας σου

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Κάποτε εμένα η πεθερά μου απαγόρευε να πηγαίνω σπίτι της αλλά ήθελε να βλέπει τον εγγονό της!!!!!

Με τη συνέναιση μου τον πήγαινε ο άντρας μου στη γιαγιά του που έμενε ακριβώς από κάτω!!!!!!!

Και τον κράταγε καμμιά φορά που αργούσα από τη δουλειά.Κι όταν γύριζα δεν μου τον έδινε η ίδια.Τον πήγαινε στη γειτόνισα λίγο πριν και πήγαινα να τον πάρω από εκεί!

Πλύση εγκεφάλου του έκανε όπως τα λες. Κι εγώ έβγαινα στην πόρτα μου μήπως ακούσω κάτι και δεν ήταν λίγες οι φορές που μου ερχόταν να σπάσω την πόρτα και να της σπάσω τα μούτρα!!!

Και ο Κωνσταντίνος μεγάλωνε.....και άρχισε να μιλάει, να εκφράζεται.

Και ως δια μαγείας? ΌΧΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Εγώ δεν του είπα ποτέ κάτι κακό για τη γιαγιά του γιατί λέω δεν ξέρεις τι γίνεται καμμιά φορά.Κι αν φτιάξουν τα πράγματα? Κι αν του πω κάτι και της το πει άντε να απολογούμε και στον άντρα μου μετά.

Κι όπως ανέφερα παραπάνω ο Κωνσταντίνος μίλησε.

Και τι της έλεγε?

:arrow: Η μαμά μου είναι η καλύτερη στον κόσμο.

:arrow: Η μαμά με αγαπάει πιο πολύ από όλους σας.

:arrow: Θέλω τη μαμά μου.......Είναι μόνη της επάνω.Πάω εγώ μπαμπά πρώτος και έλα εσύ μετά!!!

:arrow: Γιαγιά σήμερα δε θέλω να πάω στη Ελένη.Θα περιμένω εδώ τη μαμά μου.Ξέρω αν έρθει θα βγω μόνος μου να τη βρω!!

Υστερα από καιρό κατάλαβε η πεθερούλα μου ότι για να έχει το γιο της και τον εγγονό της μονόδρομος ήταν να τα έχει καλά μαζί μου και να ρωτάει για ότι κάνει και αφορά τον εγγονό της αλλά και το γιο της!!Το δεύτερο δεν το περίμενα αλλά με ρωτάει ακόμη κι αν θέλει το γιο της να την πάει κάπου με το αυτοκίνητο.

Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι?????????

Γιατί όχι? :lol::lol:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Διαφημίσεις

ΛΕΝΑΝΕΚ δε νομίζω πως η δικιά μου θα γίνει ποτέ αρνάκι,είναι τόσο εγωίστρια που επιμενει ακόμα κι αν ξέρει πως έχει άδικο αλλωστε έχει την ασφάλεια της κόρης της και ΄δε τη νοιαζει για εμας όσο κι αν λέει εγω εσας έχω μονο και άλλα μελο.

Δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη σε αύτές και θελω το παιδι μου να το βλεπουν μονο αν ειμαι εγω παρον ή ο αντρας μου.Δε μπορω να βρισκω συνεχεια δικαιολογιες για να μη το παρει στη κορη της του τυπου τωρα θα φαει τωρα θα κανει μπανιο κτλ θελω να το καταλαβει μονη της ασε που πιστευω πως απο ενα σημείο και περα το κανει για να μου σπασει τα νευρα και οχι τοσο για να δει το παιδι.

Νομίζω ότι είσαι λίγο άδικη! Οκ ότι πρόβλημα έχεις εσύ με την πεθερά σου και με την κόρη της ας παραμείνει δικό σας πρόβλημα. Δεν μπορείς όμως να αφερείς το δικαίωμα από το παιδί σου να βλέπει την γιαγιά του ή την ξαδελφούλα της! Όσο άσχημες κι αν είναι οι σχέσεις σας ή όσο κακιά είναι αυτή και η κόρη της δεν μπορείς να μην στέλνεις το παιδάκι σου να τους βλέπει. Το πρόβλημα βρίσκεται μεταξύ σας βγάλε έξω την κόρη σου από τα δικά σας. Τώρα όσον αφορά την πλύση εγκεφάλου που της κάνουν με το πρόσχημα να πηγαίνει η μικρή να παίζει εκεί........... μακάρι όλες οι πλύσεις εγκεφάλου των πεθερών να ήταν αυτές.......

ούτε μπορείς ούτε είναι σωστό να μη θέλεις να έχει σχέσεις το παιδι σου με τη γιαγιά, τη θεία και το ξαδερφάκι του..αν ήταν δικοί σου συγγενείς, δεν θα κακοφαινόταν αυτό στον αντρα σου?πάντως εκπλήσομαι πώς δεν έχει εμπλακει και ο άντρας σου σε αυτή την ιστορία, με την έννοια να σας δημιουργεί προβλήματα, γιατί αν αναλογιστώ εγώ να λέω στον άντρα μου ότι δεν θέλω να μου το κρατάει η μάνα σου και αν ήταν εδώ η δική μου θα το κράταγε η μάνα μου, γι αυτό και το πάω παιδικό σταθμό, ή του έλεγα δεν θέλω να το βλέπουνε θα γινότανε ο κακός χαμός..διαβάζω πολλές απο εσας που μιλάτε έτσι σε πρώτο ενικό, δεν θέλω να μου το κρατάει, το πηγαίνω στη μάνα μου, κλπ κλπ και λέω καλά εγώ που ζω? είμαι η μόνη που ο άντρας μου έχει ισχυρή άποψη για το τί θα κάνουμε με το μωρό?και αν είναι έτσι πώς το καταφέρνετε να περνάει το δικό σας??

Για την πλυση εγκεφαλου ακομη δεν εχω καταλαβει αλλα , για εμενα επειδη δεν ξερεις τι επιφυλασει το μελλον της καθε οικογενειας θα σου προτεινα να μην κοβεις γεφυρες και να κρατας πισινη.

Ολα στην ζωη ερχοντε και φευγουν.Τα παιδια καταλαβαινουν αυτο που αισθανομαστε για τους αλλους.

Και στην τελικη ασε το παιδι να διμιουργησει προσωπικη αποψη για τους συγγενης του χωρις να επηρεαζεται απο την δικη σου.

Μπορείς να κάνεις το εξής. Να είσαι πάντα παρούσα όταν βλέπει το παιδί. Είτε στο σπίτι της είτε στο δικό σου. Δεν μπορεί να σου πει στείλε το παιδί αλλά μην έρθεις εσύ. Επίσης, να φροντίζεις να γυρνάς στην ώρα σου ώστε να παραλαμβάνεις εσύ το παιδί και όχι εκείνη.

Όσο για το αν παρακολουθούν πότε φεύγεις και τι φοράς... χ..στ..ες!!! Απλά αδιαφόρησε και αν σου ζητούν έμμεσα ή άμεσα εξηγήσεις, εσύ να μην δίνεις και άσε να πλανάται ένα μυστήριο... :D

Διαφημίσεις

Kasia sorry αλλα εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που προτείνεις. Τι σημαίνει να είναι πάντα παρούσα; στη φυλακή το πάει για επισκεπτήριο; Δεν είναι σωστό. Έχουν δικαίωμα και αυτές να βλέπουν το παιδάκι και δεν είναι υποχρεωμένες να βλέπουν και την μητέρα εφόσον δεν υπάρχει καλή σχέση. Θα πρέπει στο παιδάκι της όταν μεγαλώσει να λέει μόνο καλά λόγια για την γιαγιά του και για την θεία του. Δεν είναι σωστό να το δηλητηριάζει από τώρα με τέτοια σκηνικά.

Eγώ όπως κατάλαβα, δεν δηλητηριάζει το παιδί εναντίον κανενός..Απλά δεν θέλει να το βλέπουν!!

Αυτό είναι το λάθος..Και εγώ δεν τα πάω καλά με τα πεθερικά μου, αλλά δεν στερώ το εγγόνι τους από αυτούς.Αλλά συμφωνώ με την κοπέλα που λέει παρουσία των γονιών..

Στο φινάλε πρώτα είναι παιδί των γονιών και μετά εγγόνι ή ανήψι κάποιων άλλων.

Και επίσης συμφωνώ ότι κάποια στιγμή το ίδιο το παιδί, θα λάβει θέση επί του θέματος μεγαλώνοντας για το αν του κάνουν η γιαγιά, η θεία κ.λ.π.

VxpTp3.png

lewJp3.png

Οπως έχω ξαναγράψει έχω μεγάλο προβλημα με τη πεθερά μου.Ενώ φαινομενικά τα πάμε καλά ούτε εκείνη ούτε εγώ τη συμπαθώ.Έχουν συμβεί και κάποια γεγονότα και γενικά υπάρχουν τυπικές σχέσεις.Πρίν το μωρό μπορεί να παίρναγε μηνας και να μη βλεπομασταν παρόλο που μένουμε πολύ κοντά.Το προβλημα είναι τώρα με τη κόρη μου.Την πάω σε σταθμό τις ώρες που δουλέυω γιατί η μαμά μου είναι μακριά και δε θέλω να τη κρατάει η πεθερά μου αφου δε θέλω ούτε να τη βλέπω.Εκείνη παιρνάει τη μέρα της στη κορή της που μένουν στην ίδια πολυκατοικία και είναι όλη μέρα σπιτι της με το μωρό της.Έχουν και οι δύο ψυχωση μαζί μου.Η κόρη της δεν δουλεύει και όλη την ώρα ασχολούνται με εμένα.Κοιτάνε από το μπαλκόνι να δουν πότε φεύγω τι φοράω κτλ.Τα έχουν πάρει που δεν τους αφήνω τη μικρή να τη κρατανε και να τη κανουνε σα τα μουτρα τους και όλη μέρα ασχολουνται με το πως θα τη δουν.Εγω δε θέλω πολλά πολλά μαζί τους.Τη βλέπουν κάποιες μέρες ιδιως αν αργησω εγω από τη δουλεια και αναγκαστω να της ζητησω να τη παρει απο το σχολικό.Όποτε τη βλέπει της κανει πλυση εγκεφαλου για να παει μαζι της στο σπιτι της κορης και της εγγονης της να παιξουν.Εγω γενικα δεν την αφηνω να παει καποιες φορες ομως τη πηγαινει ο αντρας μου γιατι τον πρηζουν και αυτον.Δε θελω να εχω αυτη τη συνεχη μουρμουρα.Θελω να ειμαι με το παιδι μου σπιτι μου και να μη με παιρνουν καθε τρεις και λιγο για να δουν το παιδι να το παρουν σπιτι τους κτλ.Θελω την ησυχια μου.Ο αντρας μου θελει να τη πηγαινει που και που για να παιζει με τη ξαδερφη της αλλα όχι και συνεχεια.Φοβαμαι πως οσο μεγαλωνει θα της κανουν πλυση εγκεφαλου.Δε ξερω πως να της αρνουμαι πια για να καταλαβει.............

Δεν χρειάζεται να αρνείσαι τίποτα στο παιδί σου..Αν θέλει το παιδί να πάει να παίξει θα πας και εσύ μαζί του..Θα το υποστείς και θα το ανεχτείς όσες φορές χρειαστεί..Κάνεις καλό στο παιδί σου με το να μην το αποκόβεις..

Και μην ανησυχείς δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνουν πλύση εγκεφάλου, είσαι η μάνα του και κανένας δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό..

Τα παιδιά ξέρεις ακόμα και μικρά έχουν κρίση!!

VxpTp3.png

lewJp3.png

κουκλίτσα μου δεν μπορείς να στερήσεις το εγγόνι από τη γιαγιά, ότι και να΄ναι αυτή.

σ'αρέσει δεν σ'αρέσει είναι η μητέρα του άνδρα σου..

Η αλήθεια είναι πως όταν κάνουμε ένα παιδί και ειδικά αν είναι και το πρώτο μας, σκυλιάζουμε με την πεθερά μας!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

Μ@..*..ες όλες τους λένε, νομίζουν πως έχουν τον έλεγχο των παιδιών αν μιλάνε και λένα εξυπνάδες,στην πραγματικότητα, μας ζηλεύουν που έχουμε ένα παιδί υπό την προστασία μας και κάνουν τα πάντα για να το χαλάσουν αυτό...

Προσπάθησε να είσαι και συ κοντά όταν είναι με την γιαγιά για να μην μπορεί να πει και πολλά στη μικρή.

Είναι ακριβώς όπως τα λέει η αγαπητή ΛΕΝΑΝΕΚ, θα μεγαλώσει κάποια στιγμή και θα ζητάει μόνο εσένα. Και αν τύχει και του πει η γιαγιά κάτι κακό για σένα, θα στο πει το παιδί και θα πράξεις ανάλογα..

Μην κρατάς κακίες γιατί θα πληγωθεί ο άνδρας σου...

Και μην το στερείς από την ξαδερφούλα του, τα παιδιά έχουν ανάγκη τα παιδιά!! Εξάλλου έιναι συγγενείς...

Αλήθεια πως το ξέρεις ότι σε κουτσομπολεύουν? μήπως είσαι φορτισμένη με το παιδί και είναι ιδέα σου?

433965qzur0la2nd.gif

συμφωνω,και να προσθεσω και τις σχεσεις με το ξαδερφακι του,κριμα ειναι να μην εχουν πολλες σχεσεις,ειδικα αν ειναι και σε κοντινη ηλικια

.....Ιστορία Νο 2...

Προ μηνός την πεθερούλα μου την ξαναέπιασαν τα διαόλια της!

Λέει ότι δεν ενδιαφέρεται κανένας γι αυτή και από εδώ και πέρα θα κοιτάζει τον εαυτό της!

Κι εμείς στο διάστημα αυτό γεννήσαμε την κορούλα μας! Δεν την έχει δει ακόμη και όπως έμαθα δεν θα τη δει ούτε στις γιορτές!

Και θα στείλει και τον πεθερό μου(ετών 87) στην Αθήνα για να τον προσέχουμε εμείς!!!

Κατεβαίνω στο χωριό της και τη σφάζω στο γόνα που λένε ή όχι?

Κι όμως δεν θα κάνω τίποτα. Αν έρθει και ζητήσει να δει το παιδί θα το δει.

Δεν θα πέσω στο επίπεδο της. Άλλωστε ύστερα από 6 χρόνια με τον αντρούλη μου που με λατρεύει πραγματικά οι απόψεις της ποσώς με αγγίζουν!

Αυτά που διακρίνω εγώ σε αυτήν είμαι σίγουρη ότι θα τα διακρίνουν και τα παιδιά μου.Είναι αντικειμενικά πράγματα και όποιος έχει νοημοσύνη τα καταλαβαίνει.

Αν λοιπόν είσαι σίγουρη για την κακία της να είσαι και σίγουρη για εσένα και το παιδί σου .

Μην αναλώνεσαι δεν αξίζει!

Είναι η γιαγιά του, η θεία του και προπάντων η ξαδελφούλα της.

Όσο για την ξαδελφούλα της που δεν πιστεύω να έχεις τίποτα μαζί της. Να ξέρεις πως το αίμα νερό δεν γίνεται.

Ο γιος μου όσο τουλάχιστον δεν είχε αδελφάκι λάτρευε τα ξαδελφάκια του.

Κι εγώ έχω τσακωθεί με τις θείες μου αλλά με τα ξαδέλφια μου κρατάμε επαφή και δεν έχουν πρόβλημα αν εγώ δεν θέλω τις μαμάδες τους!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

πάντως εγώ επαναφέρω το ερωτημά μου, πώς είναι δυνατόν να μην έχει κάποια καμία σχέση με την πεθερά της, να μην την θέλει καθόλου, και παραόλα αυτά να την λατρεύει ο άντρας της?πώς έχετε κορίτσια καταφερει να τους αποκόψετε έτσι?γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι την ίδια συμπεριφορά που δείχνουν σε σας, και ειμαι σίγουρη ότι δεν ειναι καλή, τι λόγο θα είχατε άλλωστε, δείχνουν και στουσ άντρες σας...πω΄ς τα καταφέρνετε απορώ...απο όσουσ ξέρω στο περίγυρο μου δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους για την μάνα τους και γενικά τους γονείς τους, όχι να αρνηθεί η γυναικα να φιλοξενήσει τον πατέρα του, ή να μην επιτρέπει να βλέπει η γιαγιά τα εγγόνια κλπ κλπ...εκτός αν η ίδια λογική επικρατεί και για την αντίθετη πλευρά..δηλαδή τη δική σου μάνα καλή μου πάλι υπο επιτήρηση την αφήνεις να βλεπει τοπ παιδί σου?και αν όχι πώς ο άντρας σου δεν αντιδρά ??δεν ξέρω πολύ ξένα μου φαίνονται όλα αυτά ως προς τα δικά μου δεδομένα...

Kasia sorry αλλα εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που προτείνεις. Τι σημαίνει να είναι πάντα παρούσα; στη φυλακή το πάει για επισκεπτήριο; Δεν είναι σωστό. Έχουν δικαίωμα και αυτές να βλέπουν το παιδάκι και δεν είναι υποχρεωμένες να βλέπουν και την μητέρα εφόσον δεν υπάρχει καλή σχέση. Θα πρέπει στο παιδάκι της όταν μεγαλώσει να λέει μόνο καλά λόγια για την γιαγιά του και για την θεία του. Δεν είναι σωστό να το δηλητηριάζει από τώρα με τέτοια σκηνικά.

Δεν είπα εγώ να το δηλητηριάζει...!!! :shock: Αλλά σε περίπτωση που έχει βάσιμες υποψίες να μην τους εμπιστεύεται για κάποιο λόγο, δεν είναι κακό να είναι διακριτικά παρούσα. Ας πάνε στο σπίτι της γιαγιάς για να παίξει το παιδάκι, αλλά ας κάθεται και η μητέρα στο σαλόνι. Κακό είναι; Αφού υποτίθεται έχουν καλές τυπικές σχέσεις. Εσύ αν δεν εμπιστευόσουν κάποιον (ακόμη και την ίδια τη γιαγιά του) θα το έστελνες το παιδάκι μόνο του;

Κοίτα αν τεθεί τόσο σοβαρό θέμα εμπιστοσύνης στη μάνα του άντρα σου τότε το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επικύνδινο. Δεν νομίζω να συντρέχουν τόσο σοβαροί λόγοι. Απλά δεν χωνεύει η μια την άλλη και τραβάνε το σχοινί.

πάντως εγώ επαναφέρω το ερωτημά μου, πώς είναι δυνατόν να μην έχει κάποια καμία σχέση με την πεθερά της, να μην την θέλει καθόλου, και παραόλα αυτά να την λατρεύει ο άντρας της?πώς έχετε κορίτσια καταφερει να τους αποκόψετε έτσι?γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι την ίδια συμπεριφορά που δείχνουν σε σας, και ειμαι σίγουρη ότι δεν ειναι καλή, τι λόγο θα είχατε άλλωστε, δείχνουν και στουσ άντρες σας...πω΄ς τα καταφέρνετε απορώ...απο όσουσ ξέρω στο περίγυρο μου δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους για την μάνα τους και γενικά τους γονείς τους, όχι να αρνηθεί η γυναικα να φιλοξενήσει τον πατέρα του, ή να μην επιτρέπει να βλέπει η γιαγιά τα εγγόνια κλπ κλπ...εκτός αν η ίδια λογική επικρατεί και για την αντίθετη πλευρά..δηλαδή τη δική σου μάνα καλή μου πάλι υπο επιτήρηση την αφήνεις να βλεπει τοπ παιδί σου?και αν όχι πώς ο άντρας σου δεν αντιδρά ??δεν ξέρω πολύ ξένα μου φαίνονται όλα αυτά ως προς τα δικά μου δεδομένα...

ΔΕΝ αποκόβει κανένας κανένα..Και βέβαια η πεθερά μου δεν έχει την ίδια συμπεριφορά σε μένα που είμαι ξένη (το λέει μόνη της), και στον γιό της..

Όταν όμως ο άλλος σε βρίζει (πίσω από την πλάτη σου βεβαίως), εσύ θα το παίζεις υπεράνω? Εγώ πάντως τους δείχνω ότι ξέρωωωωω...και από εκεί και πέρα χωρίς να πέσω στο επίπεδο τους(βρίζοντας) τους αφήνω να βράζουν στο ζουμί τους :wink:

Η κόρη μου δε...δεν έχει ακούσει ποτέ άσχημα λόγια από μένα για την γιαγιά και τον παππού, αλλά βέβαια θα είναι υπό την εποπτεία μου όταν θα είναι μαζί τους γιατί εγώ αλλιώς διαπαιδαγωγώ το παιδί μου και αλλιώς αυτοί μεγαλώσανε τα δικά τους. π.χ. υπήρξαν φορές που θύμωσα με τον κουνιάδο μου γιατί ερχότανε να δει βρέφος 3 μηνών 11 το βράδυ, αλλά βέβαια δεν έφταιγε αυτός επειδή κανένας δεν τον έμαθε ότι δεν πάνε επίσκεψη ακόμα και στο σπίτι του αδελφού όταν έχει μωρό παιδί τόσο αργά το βράδυ..

VxpTp3.png

lewJp3.png