Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΝΑΔΕΣ

mamaemy

Recommended Posts

To αντιηλιακό είναι το Α και το Ω και όσο πιο ψηλός δείκτης τόσο το καλύτερο και φυσικά πάντα αγορασμένο από φαρμακείο.

Το laser δεν ενδείκνυται για πανάδες και το πήλιγκ είναι μόνο για επιφανειακές βλάβες, οι πανάδες είναι στην κατώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας:shock:

Εγώ χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό μια αντιηλιακή κρέμα που βάζουν όσοι έχουν καρκίνο του δέρματος ή έχουν κάνει μεταμόσχευση και είναι φοβερή;)

Mantinop στείλτη μου και εμένα με pm αν μπορείς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίνα μια δερματολόγος στο Ρίο πριν χρόνια μου έδωσε συνταγή για φτιαχτή κρέμα η οποία κατά την γνώμη μου είναι αρκετά καλή. Το θέμα είναι όμως ότι προκαλεί τερατογέννεση:(

Εγώ την βάζω τώρα συστηματικά και έχω δει καλά αποτελέσματα- όχι θαύματα όμως;)

Μάλλον δεν θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω αφού συνεχίζω την προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι.

Αφού κάνεις προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι τότε είναι καλύτερα να μην δοκιμάσεις τέτοιου είδους κρέμες.

Με το καλό να σου έρθει ο πελαργός:D

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Εγώ απέκτησα μια μεγάλη παναδα και πήγα και την έβγαλα με laser. Την 'καιει', δεν πονάει αλλά μετά βγαίνει ένα καύκαλο (οπως όταν χτυπάμε) και οταν φύγει το δερμα είναι όπως πριν. Είχα πληρωσει θυμάμαι 80ε και η θεια μου πήγε και αφαίρεσαι τις παναδες στα χέρια της (αυτές που γίνονται από την ηλικία) και είχε δώσει γυρω στα 180ε. Γραφω τιμές γιατί ο αγαπημένος μας δερματολόγος μας "αφησε χρόνους" οπότε δεν το κάνω για διαφημ/κους λόγους. Βέβαια αυτό ήταν πριν 6χρόνια. Τώρα δεν ξέρω τί παιζει. Αν γνωρίζει κανεις κάτι άλλο ας μας πει γιατί έβγαλα και μια καινούργια και θέλω να πάω να τη βγάλω και αυτή!

Διαφημίσεις

Εμένα ξεκίνησε πριν 6 χρόνια με μια μικρή ''σκιά" στο μέτωπο και εξελίχτηκε σε ολόκληρο τον χάρτη της Ευρώπης σε όλο το πρόσωπο:(

Από το μέτωπο άρχισε να κατεβαίνει στους κροτάφους (και από τις δύο μεριές) και απλώθηκε και στα μάγουλα:( κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το μακιγιάζ έκανε πολλές φορές τα πράγματα χειρότερα:(

Τώρα όμως είμαι αποφασισμένη...θα την εξαφανίσω.....2 φορές την εβδομάδα ασπριστική μάσκα και πήλιγκ, κάθε βράδυ την φτιαχτή κρέμα από την δερματολόγο και κάθε μέρα (ακόμα και όταν ρίχνει καρέκλες) την αντιηλιακή που προανέφερα:rolleyes: συν ένα παχουλότατο στρώμα πούδρας. Επίσης όταν έχει πολύ ήλιο φοράω μια καπελαδούρα (τύφλα να' χει η Βουγιουκλάκη στην Μανταλένα) και κυκλοφορώ αγέρωχη:cool:

Το αποτέλεσμα 2 μήνες μετά είναι αρκετά θετικό;) δεν έφυγε, ακόμα, αλλά που θα πάει....θα πάει στα τσακίδια η άτιμη:shock:

Εμένα ξεκίνησε πριν 6 χρόνια με μια μικρή ''σκιά" στο μέτωπο και εξελίχτηκε σε ολόκληρο τον χάρτη της Ευρώπης σε όλο το πρόσωπο:(

Από το μέτωπο άρχισε να κατεβαίνει στους κροτάφους (και από τις δύο μεριές) και απλώθηκε και στα μάγουλα:( κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το μακιγιάζ έκανε πολλές φορές τα πράγματα χειρότερα:(

Τώρα όμως είμαι αποφασισμένη...θα την εξαφανίσω.....2 φορές την εβδομάδα ασπριστική μάσκα και πήλιγκ, κάθε βράδυ την φτιαχτή κρέμα από την δερματολόγο και κάθε μέρα (ακόμα και όταν ρίχνει καρέκλες) την αντιηλιακή που προανέφερα:rolleyes: συν ένα παχουλότατο στρώμα πούδρας. Επίσης όταν έχει πολύ ήλιο φοράω μια καπελαδούρα (τύφλα να' χει η Βουγιουκλάκη στην Μανταλένα) και κυκλοφορώ αγέρωχη:cool:

Το αποτέλεσμα 2 μήνες μετά είναι αρκετά θετικό;) δεν έφυγε, ακόμα, αλλά που θα πάει....θα πάει στα τσακίδια η άτιμη:shock:

Αυτό που το βάζεις? που κυκλοφορώ σαν τη θείτσα (δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα καπέλα...) και μάλιστα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου, να κάνω ΤΟ απαράδεκτο (για μένα πάντα), να μπαίνω ΚΑΙ στη θάλασσα με καπέλο. Δεν με έχω πείσει ακόμα πάντως.... το έκανα κανά δυο φορές που οι πανάδες μου είχαν γίνει χάλια και είχα να πάω και σε ένα γάμο το ΣΚ και δεν ήθελα να επιδεινωθούν, αλλά ντρεπόμουν τρελά!!! :oops:

Για την ιστορία, να καταλάβετε, πόσο σας καταλαβαίνω.... 1η εγκυμοσύνη, πανάδες κάτω απο τα μάτια. Λες και είχα κάνει ηλιοθεραπεία με γυαλιά και τα μάτια, οι κύκλοι απο κάτω ήταν άσπροι και απο κάτω οι πανάδες απο εσωτερικά ως τους κροτάφους.... 2η εγκυμοσύνη έξτρα μπόνους πανάδες στο μέτωπο μια κεντρικά, μικρές πάνω απο τα φρύδια, πάνω απο το άνω χείλος (χλόασμα) και κάτω απο το κάτω χείλος.

Δοκίμασα λευκαντικές κρέμες, τίποτα.

Φτιαχτή κρέμα του δερματολόγου,τίποτα.

Αντηλιακή φοράω ακόμα και μες στο σπίτι. (έτσι μου είπε ο δερματολόγος)

Peeling και μάσκες κάνω συχνά, τίποτα.

Ο τελευταίος δερματολόγος μου πρότεινε δερμοαπόξεση,αλλά δεν το έκανα ακόμη...

Σας παρακολουθώ προσεκτικά μήπως και σωθώ κι εγώ, γιατί η κατάσταση είναι χάλια. Είμαι και απο τις κοπέλες που πάντα είχαν καθαρό πρόσωπο, ούτε σπυράκια εφηβείας, ούτε τίποτα. Και μου κακοφαίνεται αφάνταστα. Το καλοκαίρι για να φανταστείτε, φοράω make up απο το πρωί ακόμα και μες στο σπίτι. Δεν αντέχω να με βλέπω!!!:evil:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Εγώ φοράω την καπελαδούρα ακόμα και όταν απλώνω την μπουγάδα κάτω από την τέντα....έχει φρίξει η γειτονιά.....αλλά τι να κάνω?

Ω ναι! έχω βγει κι εγώ στο μπαλκόνι να απλώσω ή να το πλύνω ΜΕ καπέλο!! :cool:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Και το δικό μου το δέρμα ήταν κάτασπρο πριν την εγκυμοσύνη. Μετά γέμισαν τα μάγουλα και το μέτωπο. Και πάνω ακριβώς από τα χείλια μου. Και εγώ βάζω μια αντηλιακή με χρώμα για να τις καλύψω. Αλλά φαίνονται ότι και να κάνω. :( :( :(

Ισχύει ότι το χλόασμα συνδέεται με έλλειψη σιδήρου που φυσικά προκαλείται συχνά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Από σίδηρο πως πάτε; Όσο για βουτιές τη θάλασσα μόνο με συννεφιά :lol: Καπελάκι και άγιος ο Θεός.

Εγώ χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό μια αντιηλιακή κρέμα που βάζουν όσοι έχουν καρκίνο του δέρματος ή έχουν κάνει μεταμόσχευση και είναι φοβερή;)

Μπορώ να έχω και εγώ πμ για αυτή την κρέμα???

Ευχαριστώ!!!

Κορίτσια εσείς που γράφετε για πανάδες στην περιοχή του άνω χείλους μήπως κάνετε αποτρίχωση με κερί? Έχω διαβάσει ότι αυτός ο τρόπος αποτρίχωσης προκαλεί μελανώματα και πολύ παλιά που έκανα κι εγώ κερί μου είχε βγει στην περιοχή αυτή πανάδα:rolleyes:

Βέβαια τότε ήμουν τυχερή γιατί εξαφανίστηκε μόνη της με την πάροδο του χρόνου.

Μπορώ να έχω και εγώ πμ για αυτή την κρέμα???

Ευχαριστώ!!!

Χριστινάκι επειδή πολλά κορίτσια μου έστειλαν πμ ζητώντας την κρέμα θα την γράψω δημόσια και αν θεωρηθεί διαφήμηση ας την σβήσει ο αντμιν.

Η κρέμα που βάζω είναι η Daylong Actinica της Spirig και την αγόρασα από το φαρμακείο 26 ευρώ.

Εγώ φαρμακοποιός δεν είμαι οπότε δεν κάνω διαφήμηση:rolleyes: απλά σας γράφω για μια κρέμα που μου την σύστησε δερματολόγος, την βάζω κάμποσο καιρό και έχω μείνει ικανοποιημένη.

Μακάρι να βοηθήσει και εσάς στον αγώνα που δίνουμε:D

Πάντως όλες οι θεραπίες θέλουν υπομονή και επιμονή. Οι κακούργες οι πανάδες δεν φεύγουν μέσα σε λίγους μήνες....:cool:

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ,καλά έκανες και την έγραψες,τόσα προϊόντα έχουμε προτείνει εδώ μέσα.Απλά μια διευκρίνηση,αυτή είναι μόνο για τις πανάδες?

Γιατί είδα που έγραψες ότι είναι πολύ καλή αντιηλιακή και εγώ πιο πολύ γι'αυτό την χρειάζομαι.

Κορίτσια εσείς που γράφετε για πανάδες στην περιοχή του άνω χείλους μήπως κάνετε αποτρίχωση με κερί? Έχω διαβάσει ότι αυτός ο τρόπος αποτρίχωσης προκαλεί μελανώματα και πολύ παλιά που έκανα κι εγώ κερί μου είχε βγει στην περιοχή αυτή πανάδα:rolleyes:

Βέβαια τότε ήμουν τυχερή γιατί εξαφανίστηκε μόνη της με την πάροδο του χρόνου.

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ αποτρίχωση με κερί κι όμως έχω πανάδες στο άνω χείλος :confused:

Ναι είναι μια πολύ καλή αντιηλιακή κρέμα η οποία με την προστασία που περέχει προστατεύει και τις πανάδες. Μπορεί να την βάλει όποιος θέλει και όχι μόνο κάποιος που έχει πανάδες;)

Ναι είναι μια πολύ καλή αντιηλιακή κρέμα η οποία με την προστασία που περέχει προστατεύει και τις πανάδες. Μπορεί να την βάλει όποιος θέλει και όχι μόνο κάποιος που έχει πανάδες;)

Τέλεια!Θα ψάξω να την βρω.Εγώ έχω μόνο μια πανάδα,χρησιμοποίησα πολλές επώνυμες κρέμες και φυσικά δεν έγινε τίποτα.Αλλά στα 36,5 μου έχω μάθει να ζω με όλες τις ατέλειές μου(και είναι πολλές)και δεν θα σκάσω και γι'αυτό.Καλά να είμαστε κορίτσια στην υγεία μας και όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.;)

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ αποτρίχωση με κερί κι όμως έχω πανάδες στο άνω χείλος :confused:

Εγώ πάλι κάνω αποτρίχωση με κερί τουλάχιστον μία 20ετία ,αλλά φτου φτου ,πανάδα δεν έχω στο άνω χείλος ,αλλά στο πηγούνι....

Τέλεια!Θα ψάξω να την βρω.Εγώ έχω μόνο μια πανάδα,χρησιμοποίησα πολλές επώνυμες κρέμες και φυσικά δεν έγινε τίποτα.Αλλά στα 36,5 μου έχω μάθει να ζω με όλες τις ατέλειές μου(και είναι πολλές)και δεν θα σκάσω και γι'αυτό.Καλά να είμαστε κορίτσια στην υγεία μας και όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.;)

Χριστίνα συμφωνώ. Κι εγώ δεν τρελαίνομαι τόσο για τις ατέλειές μου. Προτιμώ να ασχολούμαι με πιο ουσιώδη πράγματα.

Χριστίνα συμφωνώ. Κι εγώ δεν τρελαίνομαι τόσο για τις ατέλειές μου. Προτιμώ να ασχολούμαι με πιο ουσιώδη πράγματα.

Μάλλον ευθύνεται η ηλικία μας γι'αυτό,μια και βλέπω ότι γεννηθήκαμε την ίδια χρονιά.Οι πιο μικρούλες εδώ μέσα θα το καταλάβουν αργότερα.;)

• 4 months later...

μετα την δευτερη εγκυμοσυνη μου εμειναν πολλες παναδες στο προσωπο. επειδη ειχα και απο παλια παναδες και κατι σαν φακιδες, εχω γινει σαν τον σημιτη :cry:

ποια κρεμα λευκανσης προσωπου με συμβουλεύετε να παρω ?? αν παω στο φαρμακειο, θα μου συστησουν ενα σωρο, μπορει να μου πλασαρουν και ο,τι θελουν, αλλα θα ειναι καλο ?? εσεις εχετε κατι υποψη σας ? ειδα στο νετ για τις κρεμες της apivita.

Εγώ παίρνω μία της LEE HATTON και πραγματικά με έχει βοηθήσει!

Μή περιμένεις βέβαια ουσιαστικές αλλαγές αλλά τουλάχιστον να μην επιδεινωθεί το πρόβλημα! Δυστυχώς οι πανάδες δε φεύγουν...

Εγώ παίρνω μία της LEE HATTON και πραγματικά με έχει βοηθήσει!

Μή περιμένεις βέβαια ουσιαστικές αλλαγές αλλά τουλάχιστον να μην επιδεινωθεί το πρόβλημα! Δυστυχώς οι πανάδες δε φεύγουν...

ποσο κανει αυτη ? απο το φαρμακειο την ζηταω ? πως ακριβως λεγεται ?σκετο lee haton ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...