Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΑ!!!!!!!

athens2006

Recommended Posts

Πριν απο λίγο ήρθε από την δουλειά μου(ειναι ιδιο το αντικειμενο σχεδον και συνεργάζεται μαζι τους).

Σαν βρεγμένη γάτα, κατάλαβε οτι τουλάχιστον με τον παιδικο εχουμε προβλημα...

Τώρα μένει να καταλάβει και τα υπολοιπα.

Προχτές που συζητούσαμε για αυτή την κατάσταση, μου λέει με ενα ύφος σαν ουφο : δηλαδή πανω κατω χρωστάμε κανένα 150,000;

Και εγώ αναρωτιομουν σε ποιο σπιτι μένει; Δεν βλεπει οτι το ενοικιο για 3 μηνες ειναι καρφωμένο; Τα κοινοχρηστα αντίστοιχα; Η δεη που λήγει σημερα δεν του λεει τιποτα ο λογαριασμος στο ψυγειο;

Το οτι δεν κοιμάμαι και ειμαι σαν αγριμι σε κλουβι και ξεσπαω σε κλαματα στα καλα καθουμενα δεν τα βλεπει;

.................................................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν παθει κατι αυριο το πρωι εσυ τι θα γινεις?το χει σκεφτει?

Δεν τολμω να το σκεφτώ αν και περασε απο το μυαλο μου με ολα αυτά που διαβαζω στο φορουμ και ακουω γενικοτερα.

Αν πάθει κατι, .... καταστραφηκα....

Δεν ξέρω πως θα καταφερω να το αντιμετωπισω...

Μαλλον εκει η επιστροφη στους δικους μου θα ειναι απλα μονοδρομος.

Πριν απο λίγο ήρθε από την δουλειά μου(ειναι ιδιο το αντικειμενο σχεδον και συνεργάζεται μαζι τους).

Σαν βρεγμένη γάτα, κατάλαβε οτι τουλάχιστον με τον παιδικο εχουμε προβλημα...

Τώρα μένει να καταλάβει και τα υπολοιπα.

Προχτές που συζητούσαμε για αυτή την κατάσταση, μου λέει με ενα ύφος σαν ουφο : δηλαδή πανω κατω χρωστάμε κανένα 150,000;

Και εγώ αναρωτιομουν σε ποιο σπιτι μένει; Δεν βλεπει οτι το ενοικιο για 3 μηνες ειναι καρφωμένο; Τα κοινοχρηστα αντίστοιχα; Η δεη που λήγει σημερα δεν του λεει τιποτα ο λογαριασμος στο ψυγειο;

Το οτι δεν κοιμάμαι και ειμαι σαν αγριμι σε κλουβι και ξεσπαω σε κλαματα στα καλα καθουμενα δεν τα βλεπει;

.................................................

Απαντας μονη σου στο αν αγαπαει πραγματικα.Η αγαπη ειναι πολυ σχετικη για τον καθενα.Αρα το ερωτημα ειναι ακομα και ανα σε αγαπαει ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ???

Εξαλλου στα δυσκολα φαινεται ο ανθρωπος και κατα ποσο μπορει να κατανοησει την κατασταση...Τωρα καταλαβε τι συμβαινει και ποσα χρωστατε?Ημαρτον

hGbPp3.png

θα σε παρότρεινα να πας στη συνάντηση που προτείθενται να κάνουν οι ανύπαντρες μανούλες.Ίσως σε βοηθήσουν.Μία από αυτές είπε πως αυτές που ζουν με τον πατέρα του παιδιού τους αλλά δεν έχουν παντρευτεί δεν μπορούν να θεωρούνται σε αυτήν την κατηγορία.

Για σένα όμως νομίζω ότι δεν θα διαφωνίσουν να βρεθείς μαζί τους. Το ότι έμειναν χωρίς τον πατέρα του παιδιού τους μάλλον θα ήταν σοφό για πολλές από αυτές. Πήγαινε λοιπόν να γευτείς λίγο από τη σοφία τους.

Έχω βγει από τα ρούχα μου με αυτά που διαβάζω!!!

Για δημόσιο βρεφικό σταθμό δεν μιλάμε???

Γιατί??? Μήπως θέλει ψάξιμο??? Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Στεναχωρήθηκες που δεν του έδωσες λεφτά και δεν ντράπηκε αυτός που στα ζήτησε???

Γονείς η κανέναν αδελφό δεν έχει να τον ταρακουνήσουν λίγο(για να μην πω τίποτα άλλο) αφού εσύ δεν φαίνεται να αποφεύγεις το ρόλο σου: Θ Υ Μ Α !!!

Α και κάτι άλλο. Πιστεύω πως αυτοί που σε προειδοποιούσαν το έκαναν για το καλόσου! Κι εμένα μου το είχαν κάνει αλλά ευτυχώς κατάφεραν να με σώσουν! Να 'ναι καλά!

........Αλλά κι εσύ να 'σαι καλά ή τουλάχιστον να καλυτερέψεις!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δεν γράφω άλλο είμαι σίγουρη ότι ήδη θα έχω παρεξηγηθεί κι έτσι θα τραβήξω τα χέρια μου από το πληκτρολόγιο για σήμερα μπας και ηρεμήσω! Θα διαβάζω για όσο αντέξω!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

ΛΕΝΑνΕΚ όλα αυτά που γράφεις τα ξέρει και τα αναγνωρίζει από μόνη της όπως όλοι άλλωστε, απλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να της τα χτυπήσουμε κατάμουτρα. Αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από άλλα όπως ψυχολογική υποστήριξη και μια καλή κουβέντα για να ανέβει λίγο. Τλπ.

Ειρήνη μου αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να βρεις έναν δικηγόρο και να δείτε πως μπορείτε να συμμαζέψετε τα ασυμάζευτα, να τα πάρεις όλα στο όνομα σου κ.ο.κ. Από κει και πέρα αν θέλεις να τα βρείτε έχει καλός.Απλά η κατάσταση θα είναι ΜΟΝΟ στο χέρι σου. ( δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό αυτό.)

Όσο για τα παιδιά του, πραγματικά δεν έχω τι να πω είναι και αυτά άξια της μοίρα τους. Κηφίνες.

Προσοχή πλέον στο δικό σου παιδί.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσι μου καλο σε συμβουλευω να καθησεις κατω με τον ανδρουλη να του ανοιχτεις να του πεις ολα οσα σε βασανιζουν τοσο καιρο και σαν ωριμοι ανθρωποι να παρετε μια αποφαση..

Αλλα θελω να σου κανω μια ερωτηση γιατι δεν εχει αναγνωρισει το παιδι? και γιατι ειστε ανυπαντροι... Βεβαια αν θελεις μου απαντας αλλα μηπως ειναι καιρος να παιξετε στο δικο σου ταμπλο??????????????

Για σκεψου το ....

ΛΕΝΑΝΕΚ,

μπορεί να έχεις τα δίκια σου που εκνευρίζεσαι τόσο,

όμως, πολλοί από εμάς κάναμε αυτές τις επιλογές

που θεωρήσαμε εμείς σωστές, κι ας μας είπαν ότι κάνουμε λάθος,

και ας αποδείχθηκε τελικά ότι είχαν δίκιο,

μην αποπαίρνεις την κοπέλα, είναι σε δύσκολη θέση,

το ζητούμενο είναι τι να κάνει τώρα,

και όχι το τι έπρεπε να είχε κάνει

τέλοσπάντων, η γνώμη μου είναι να πάς στους γονείς σου

για λίγες ημέρες,

- θα ηρεμήσεις λίγο

-θα σου κρατάνε το παιδί

-θα ταρακουνηθεί και αυτός για λίγο

(όσο για τους γονείς, άστους να πουν τα γνωστά,

εδώ μας τα λένε χωρίς να υπάρχει λόγος)

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Θα συμφωνήσω με τα γραφόμενα της Όλγας!!!

Πάντως νομίζω ότι αυτή η στιγμή είναι ακατάλληλη για

να πάει στους γονείς της έχω την εντύπωση ότι είναι και θέμα

εγωισμού στη μέση είναι σαν να παραδέχεται ότι έκανε λάθος

επιλογή στα μάτια των γονιών της κι από ότι διάβασα η Ειρήνη

έδωσε αγώνα για να είναι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο μ΄αυτό τον

τρόπο είναι σαν να δηλώνει την αποτυχία της..προσωπική άποψη πάντα..

Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα δικηγόρο καθώς κι ένα τραπεζικό

μεσολαβητή ώστε να γίνει εκ νέου ρύθμιση των χρεών και φυσικά αν γίνεται

να περάσει ένα μέρος των οφειλών στο όνομα του.....

Και φυσικά σταμάτα να τους ταίζεις όλους κοίτα τον εαυτό σου και το παιδί

τουλάχιστον μέχρι να συμμορφοθούν από ότι κατάλαβα δεν θέλεις να χωρίσεις

παρότι τα δείγματα που έχεις πάρει από αυτόν τον άνθρωπο

είναι τα πλέον αρνητικά....

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Το έχω πάρει χαμπάρι οτι ειμαι το θυμα αλλά το θεμα πως βγαίνεις απο αυτη την κατασταση ηρεμα και οσο γινεται με τις λιγοτερες επιπτωσεις.

Δεν ειναι καλή μέρα σήμερα για να κανω κουβέντα μαζί του.

Θα προσπαθησω πρωτα απο ολα να τα βαλω ολα σε μια τάξη και μετά θα του παρουσιασω τα προβληματα μας και θα τον θεσω μπροστά στις ευθυνες τους.

Το παιδι δεν ειναι αναγνωρισμενο γιατι τοτε εβγαζε το διαζυγιο του και ο δικηγορος ειπε να μην το αναγνωρισει αλλά αργοτερα.

Εγώ όπως προειπα θελω απλά ενα ονομα πατρος και οχι το επιθετο, για πολλούς λόγους.

Οσο για το γαμο λιγο στην αρχη το διαζυγιο λιγο τα οικονομικα λιγο που εχω καποια προβληματα που με τρεναρουν, ισως και καποιους ενδοιασμους, ειπαμε για του χρονου αλλά μονο αν καλυτερευσουν τα πραγματα.

εγώ επιμένω στην λύση ''γονείς''

οι γονείς θέλουν πάντα να βοηθήσουν το παιδί τους,

για μένα μιλώντας, δεν τίθεται θέμα εγωισμού,

εγώ τουλάχιστον δεν έχω κανέναν εγωισμό στους γονείς μου,

παιδί τους είμαι, όταν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα,

θα απευθυνθώ σ' αυτούς, αν μπορούν βέβαια...

Ζήτα βοήθεια, δεν είμαστε θεοί, κάνουμε λάθη,

τα πληρώνουμε, ναι, αλλά όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε βοήθεια έμπρακτη, και δεν θα μας δοθεί, αν δεν την ζητήσουμε...

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Διαφημίσεις

εγώ επιμένω στην λύση ''γονείς''

οι γονείς θέλουν πάντα να βοηθήσουν το παιδί τους,

για μένα μιλώντας, δεν τίθεται θέμα εγωισμού,

εγώ τουλάχιστον δεν έχω κανέναν εγωισμό στους γονείς μου,

παιδί τους είμαι, όταν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα,

θα απευθυνθώ σ' αυτούς, αν μπορούν βέβαια...

Ζήτα βοήθεια, δεν είμαστε θεοί, κάνουμε λάθη,

τα πληρώνουμε, ναι, αλλά όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε βοήθεια έμπρακτη, και δεν θα μας δοθεί, αν δεν την ζητήσουμε...

Ετσι ειναι !!Δηλαδη εμας αν το δικο μας παιδι αυριο μεθαυριο εχει ενα προβλημα θα θελαμε να μας το πει ή να κατσει και να το αντιμετωπίσει μονο του όπως η Ειρηνη??Εγω παντως θα ηθελα να μου το πει!!Και φυσικα αν της ειχα κανει καποιες συστασεις για μια επιλογη της παλι θα ηθελα να ξερω το προβλημα της και να βοηθησω...

Επισης επιμενω και απο προσωπικη εμπειρια!!Οταν εμαθε η οικογενεια μου προβλημα μου πηρα απιστευτη δυναμη απο τα λογια τους!

Βεβαια ο καθενας ξερει την κατασταση του και τι εχει δυναμη να κανει και πως να το χειριστει!!!Οποτε εμεις απλα λεμε την αποψη μας!!Ουτε καν μπορουμε να πουμε κανε αυτο και εκεινο!Μονο εμεις μπορουμε να αποφασισουμε για εμας!!

Οσο για το γαμο λιγο στην αρχη το διαζυγιο λιγο τα οικονομικα λιγο που εχω καποια προβληματα που με τρεναρουν, ισως και καποιους ενδοιασμους, ειπαμε για του χρονου αλλά μονο αν καλυτερευσουν τα πραγματα.

φυσικά το ξέρεις ότι αν είχατε κάνει έστω και πολιτικό γάμο, τα χρέη θα ήταν ΚΑΙ δικά του...

ειλικρινά... σε διαβάζω και μαυρίζω... ΓΙΑΤΙ???? ΓΙΑΤΙ???? Γιατί τους ταίζεις όλους??? Η μάνα των παιδιών του πού ειναι??? Τα παιδιά του, ολόκληροι άντρες τι κάνουν όλη μέρα??? Τα ξύνουν??? Οχι βρε κορίτσι μου! Δεν ήρθες στον κόσμο αυτό για αυτόν τον λόγο, σίγουρα!!! Κάνε κάτι δραστικό, όποιο κι αν επιλέξεις, ότι κι αν ειναι αυτό, αλλά ξεφορτώσου το βάρος!!!!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Και τα δικα του χρεη και δικα μου, δεν τα θελω ομως. Τα δικα του εχουν ηδη νομικη υποσταση τα δικα μου τα κουμανταρω οπως μπορω.

Οσον αφορά για τους γιους του, ωρες ωρες μετανιωνω που αποφασισαμε μαζι να τα αναλαβουμε και του το χω πει αλλά δεν μπορει να βρει λυση. Η μανα τους βιαστηκε στην εκδοση του διαζυγιου να παραχωρησει απλοχερα την επιμελεια τους....

Ειρήνη... δύο λύσεις υπάρχουν:

1) Βαλτου χρονοδιάγραμμα: κύριε αν δεν έχεις καταφέρει μέχρι τις τάδε του μηνός να φέρνεις το Χ ποσό στο σπίτι, θα κινηθώ αλλιώς...

2) Γυρίζεις στους δικούς σου αλλά και πάλι θα πρέπει να κάνεις νομικές κινήσεις το συντομότερο. Καντου μήνυση, κάντου αγωγή (δεν ξέρω και από όρους αλλά όλο και κάτι θα υπάρχει να τον ταρακουνήσεις...) πάρε συμβουλές, αλλά σώσε τον εαυτό σου, το χρωστάς στο παιδί σου αυτό. Και είναι το μόνο που χρωστάς στην τελική...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Αυτή η φάση κορίτσια διαρκει πολλά χρόνια, οσα ειμαι με τον άντρα μου.

Καταλαβαίνω οτι θέλει να κάνει μια δική του δουλειά και να μην μείνει με το μισθό ενος υπαλλήλου αλλά 4 χρόνια τώρα παιδεύεται χωρίς να εχει κάνει κάτι ουσιαστικο. Σε αυτά τα 4 χρόνια δουλεψε και σαν υπάλληλος καθώς οικονομικά ήμασταν χάλια. Τώρα ξεκίνησε κατι καινουργιο παλι και καταλήξαμε εγώ με 800,00 μισθό να ....

Θα πρέπει να καταλάβει και αυτός ( όχι κάποια στιγμή) αλλά τώρα πως δεν μπορεί όλοι μας να είμαστε αφεντικά.

Επίσης , για χάρη του ονείρου να κάνουμε την δική μας επιχείρηση , δεν μπορούμε να χτίζουμε χρέη στις πλάτες άλλων μιας και εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να φορτωθούμε άλλα χρέη.

Συγνώμη για την βιαστική μου απάντηση ( έχω διαβάσει μόνο την πρώτη σελίδα) αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι αφού εξαντλήσουν τα περιθώρια με την εφορία και πτωχεύσουν μετά ξεκινούν μπίζνες ( και χρέη φυσικά) στις πλάτες της γυναίκας τους ή των παιδιών τους.................ΝΑΙ των παιδιών τους , έχω δει και αυτό :evil:

Θα επανέλθω αφού τα διαβάσω όλα.

Διαβάζω τόση ώρα και δεν ξέρω πιο συναίσθημα είναι πιο έντονο αφού εναλλάσονται συνεχώς...

Συμφωνώ με τα κορίτσια πως θα πρέπει να δεις δικηγόρο και τραπεζικό.

Το να πας στους γονείς σου είναι μια λύση αλλά πέρα από το να σε δεχτούν και να σε στηρίξουν, τί άλλο θα μπορούσαν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;

Να αναλάβουν τα χρέη των 150,000?;

Απ΄ότι είπες πιο πάνω είσαι 28 και αυτός έχει παιδιά 17,5 κ 16,5 που σημαίνει πως είναι αρκετά μεγάλος (δεν το λέω για κακό ως προς την διαφορά ηλικίας), άσε που θα έπρεπε να σε προσέχει σαν τα μάτια του, αλλά πού είναι η ωριμότητά του;

Μετά από έναν αποτυχημένο γάμο, τρία παιδιά και μια ηλικία που δεν συγχωρεί τέτοια αντιμετώπιση του προβλήματος... χαρά στην υπομονή σου!

Εντάξει ήθελε να κάνει μια δική του δουλειά, δεν τον κρίνω είναι επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας, έπεσε έξω,

αλλά αυτή του η αντιμετώπιση για τα χρέη είναι ακατανόητη.

Ζει σε άλλο πλανήτη;;;

Οι πιο πολλές οικογένειες ζουν δύσκολα, οι σύζυγοι και πολλές φορές και τα δύο μέλη κάνουν δυο δουλειές για να πληρώνουν φροντιστήρια, ωδεία, δάνεια, λογαριασμούς, βρεφικά γάλατα και κάνουν ότι μπορούν για να ζήσουν και λίγο πιο άνετα.

Μήπως είναι λίγο τεμπελάκος ο κανακάρης σου; (sory που το λέω έτσι)

Μήπως ήταν ένας λόγος και αυτός που παράτησε τη δουλειά του και έκανε ελεύθερο επάγγελμα για να μην έχει αφεντικά στο κεφάλι του;

Όπως και να έχει και μόνο που έχει τους γιους σε αυτή την ηλικία και κάθονται αυτό από μόνο του τα λέει όλα...

φυσικά το ξέρεις ότι αν είχατε κάνει έστω και πολιτικό γάμο, τα χρέη θα ήταν ΚΑΙ δικά του...

ειλικρινά... σε διαβάζω και μαυρίζω... ΓΙΑΤΙ???? ΓΙΑΤΙ???? Γιατί τους ταίζεις όλους??? Η μάνα των παιδιών του πού ειναι??? Τα παιδιά του, ολόκληροι άντρες τι κάνουν όλη μέρα??? Τα ξύνουν??? Οχι βρε κορίτσι μου! Δεν ήρθες στον κόσμο αυτό για αυτόν τον λόγο, σίγουρα!!! Κάνε κάτι δραστικό, όποιο κι αν επιλέξεις, ότι κι αν ειναι αυτό, αλλά ξεφορτώσου το βάρος!!!!!

Τους γιους του θα μπορούσες να τους έχεις γκόμενους όχι να κάνεις τη μανούλα τους. Πάρε τη ζωή σου και του παιδιού σου στα χέρια σου. Και όχι, δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια από τους γονείς σου. Είσαι 28 χρονών και ζεις τα καλύτερά σου χρόνια. Μην τα χάσεις και μην γεράσεις πριν την ώρα σου επειδή ο σύντροφός σου και οι μαντράχαλοι του φοβούνται τη δουλειά (να τους πω τεμπέληδες ή έχω άδικο?). Τι θα πει δούλευε σαν υπάλληλος; Μήπως να τον πάρουμε διευθυντή στο υπουργείο; Και σχετικά με το όνομα πατρός, να τσακιστεί να πάει στο ληξιαρχείο αμέσως.

ΥΓ Συγνώμη, αλλά συγχίστηκα. Κάποιος πρέπει να σε ταρακουνήσει, πριν το κάνει αυτό η ίδια η ζωή

Ειρήνη προσπάθησε να είσαι δυνατή για το παιδί σου, σκληρή με τον σύντροφο και σιγά-σιγά ειλικρινής με τους γονείς σου... Οικονομικά προβλήματα έχει πολύς κόσμος στις μέρες μας. Το θέμα είναι να τα μοιράζονται οι σύντροφοι κι όχι να τα φορτώνει ο ένας στον άλλον... Το θέμα είναι ότι τον αγαπάς ακόμη....

Φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτη για καφεδάκι με τις ανύπαντρες μητέρες.

ssttaa

Καιρό είχα να μπω και πραγματικά στεναχωρήθηκα..μου θυμίζεις τόσο μα τόσο την αδερφή μου...η οποία ακριβώς τρέφει και αυτή έναν κηφήνα! συγγνώμη που το λέω αλλά είναι κηφήνας και ο δικός σου ο άντρας :? τώρα η αδερφή μου και ο γαμπρός με δάνειο που θέλει να πάρει ο κύριος βάζοντας υποθήκη το σπίτη ΤΗΣ , θέλει να ανοίξει μαγαζί με φωτοτυπικά και μελάνια!! και μάλιστα βρήκαν μια ευκαιρία μόνο με 4000 ευρώ ενοίκιο το μήνα :shock::shock: και φυσικά το είπα στην αδερφή μου ότι είναι τρέλλα να κάνουν τέτοια κίνηση αλλά αυτή τίποτα... είναι ερωτευμένη με τον άντρα της και δεν σκέφτεται ότι θα μείνει στο δρόμο με το παιδί της και με χρέη 100.0000 ευρώ...

λοιπόν συμφωνώ με τον Αλμάκ που λέει ότι ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, συμφωνώ με την maryp που λέει μακάρι να ήταν υπάλληλος και στο λέω ειλικρινά και συγγνώμη που μπλέκομαι :oops: τρέφεις έναν κηφήνα, έναν τεμπέλη και έναν παρτάκια... και είμαι απόλυτη σε αυτό ! αυτό κοπέλα μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ... αγάπη σημαίνει βάζω τον άλλον ΠΆΝΩ από εμένα, πόσο μάλλον τα παιδιά μου!!!

ξέρω ότι ακούγομαι σκληρή αλλά ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ και εγώ όπως όλοι οι υπόλοιποι σκέψου το παιδί σου και τη ζωή σου...ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ

ακόμη και αν "πέσεις" στα μάτια των γονιών σου , πήγαινε εκεί και ζήτα τους να ΣΕ στηρίξουν (όχι αυτόν , εσένα και το παιδί σου ΜΟΝΟ) Ακόμη και αν στην "πουν" είναι γονείς σου και σε αγαπούν..στην τελική να τους ανεχτείς μέχρι να ορθοποδήσεις βρε κοπέλα μου...

Χίλια συγγνώμη για την ένταση αλλά θυμήθηκα τα της αδερφής μου και φούντωσα όσο δεν παίρνει.. :oops:

μακάρι κάθε μέρα που ξυπνάω να γίνομαι και καλύτερος άνθρωπος..

Λοιπόν, ωραία τα λέμε αλλά πάλι τον άντρα πρέπει να κανω και να σηκώσω ανάστημα και να απαιτήσω πράγματα.

Οσες φορές εχω προσπαθήσει να κάνω ενα καλο οικονομικό κουμάντο τα κατάφερνα τις περιόδους που εργαζοταν ως υπάλληλος. Ολα ηταν πληρωμένα και εβαζα και λεφτα στην ακρη για διαφορα εξοδα ή αγορες.

Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται, τα λεφτά που παίρνω δε φτανουν ουτε για το ενοικιο για τα ψωνια τον παιδικο και απο πάνω δινω και λεφτα για το μαγαζι!

Οταν τον γνωρισα μου άρεσε αυτος ο δυναμικος χαρακτήρας. Διαφορά ηλικίας δεν έχουμε τεράστια, ειναι 35 ετών. Θεωρω ομως οτι στα 35 εχεις πλεον κατασταλαξει επαγγελματικα και δημιουργεις οχι καταστρεφεις.

Το μεγάλο ελάττωμα μου ειναι οτι δεν εχω τροπο να προσεγγισω τον αλλο και να του πω αυτα που θελω με τροπο που να μη φαινεται οτι επιτίθεμαι. Ετσι δεν εχω ποτέ τα αποτελέσματα που θέλω.

Με την πάροδο του χρόνου βλέπω οτι οντως ειναι καλοπερασάκιας, εγώ αντιθέτως εχω μάθει να αγωνιζομαι. Ισως αυτο να ήταν τραγικο λάθος μου, εγώ ετρεχα και τρεχω για ολα. Μονο εγώ, για μενα, το σπιτι, το παιδι, τους δικους μου, τους δικους του ακομη και για υποθεσεις που αφορουσαν το διαζυγιο του. Τελικα τοση καλοσυνη δεν κανει καλο...

Οντας με τη δουλεια εχει θεμα, καποια στιγμη μιλουσε υποτιμητικα για το οτι ο μπαμπας μου κανει 2 δουλειες σε τετοια ηλικια και τι τα κανει τοσα λεφτα. Καποια στιγμη με πιεσε ψυχολογικα να τους ζητησω λεφτά, την πρωτη φορά την πατησα, την επόμενη ομως αρνηθηκα και του ξέκοψα καθε συζητηση για οικονομικη βοηθεια απο τους δικους μου ή για κληρονομικά. Δευτερη δουλεια αποφάσισε να κάνει αφού ο μπαμπάς μου τον έπιασε και του ειπε κάποια πράγματα. Δεν ήμουν παρούσα και δεν ξέρω αλλά πάντως εκείνο το διάστημα απέδωσε. Δεν ειπα εγώ στο μπαμπα μου να του μιλήσει αλλά το έκανε γιατι ξέρει οτι εχουμε οφειλες και ο ιδιος θεωρει οτι ο μισθος της γυναίκας (οπως και της μανας μου) ειναι και για προσωπικά έξοδα και ψωνια. Στο κάτω κάτω δεν ονειρευοταν οταν μου περνούσε ολα αυτά για το δικο μου πορτοφόλι οτι απο αυτό θα συντηρουνταν τοσα ατομα.

Προσπαθώ να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά, τα χρεη κατα προτεραιοτητα, τη ζωη μου σε σωστη βάση αλλά ολα φαντάζουν αδύνατα. Οταν εισαι μονος ετσι δεν ειναι..;

Αυτος δεν θα επρεπε να αγχωνεται και οχι τοσο εγώ;

Αυτος δεν θα επρεπε να νοιαστεί γιατι εγώ ειμαι τελευταία χάλια;

Οταν εισαι μονος ετσι δεν ειναι..;

Οχι κορίτσι μου, όταν είσαι μόνος παίρνεις τις αποφάσεις σου για τον εαυτό σου! Και αυτό ειναι καλό, πραγματικά καλό!!

βρε Ειρήνη πραγματικά στεναχωριέμαι ρε γμτ :oops: το να βάζει κάποιος την οικογένεια του κάτω από τους τυχόν εγωισμούς και τα θέλω του, μου σηκώνει την τρίχα κάγκελο :? δεν μπορώ να το διανοηθώ..λυπάμαι ειλικρινά..σε παρακαλώ βάλε την Ειρήνη και το παιδί σου ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου γιατί είναι κρίμα... ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

μακάρι κάθε μέρα που ξυπνάω να γίνομαι και καλύτερος άνθρωπος..

ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ.

Βρήκε ένα μπουμπουκάκι (πόσο χρονών ήσουν όταν σε γνώρισε???) και σε έχει να του κρατάς το σπίτι, τη δουλειά, τα παιδιά του και τ οικονομικά του. Όλα στην πλάτη σου

Βρες δικηγόρο να ξεμπερδέψεται τα οικονομικά σας και μετά κάνε ότι θέλεις. Πρόσεξε μην βρεθεί με χρέη και το παιδί σου

Αυτος δεν θα επρεπε να αγχωνεται και οχι τοσο εγώ;

Αυτος δεν θα επρεπε να νοιαστεί γιατι εγώ ειμαι τελευταία χάλια;

Γιατί να αγχωθεί? Έχει χρέη στο όνομά του?

Συγνώμη, κορίτσι μου που είμαι τόσο απότομη αλλά έχω πέσει από τα σύννεφα!

Άλλο θέλω να κάνω ένα επαγγελματικό άλμα στη ζωή μου και άλλο ΜΠΟΡΩ να το κάνω. Επίσης, χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, όταν δεις τα σκούρα (οικονομικά) γίνεσαι και από δήμαρχος κλητήρας. Για χάρη της οικογένειάς σου, διότι στη μέση υπάρχουν παιδιά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...