Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΑ!!!!!!!

athens2006

Recommended Posts

Τέλος!!! ΤΕΛΟΣ!!!! Τ Ε Λ Ο Σ ! ! !

Δεν θέλω τίποτα πια από τη ζωή μου! Δεν με ενδιαφέρει τίποτα εκτός από το γιο μου! Και για αυτον δεν ειμαι αξια μάνα! Δεν μπορώ να του προσφέρω τιποτα! Υλικά δεν έχω τίποτα! Και αυτή η οικονομικη ανασφάλεια δεν μου επιτρέπει να δώσω οσα θέλω σε συναισθήματα!

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!!!!!!

Κουράστηκα να προσπαθώ μόνο εγώ... Τη δουλειά μου ειμαι έτοιμη να τη χάσω... Το μικρο απο Δευτέρα δεν θα το δεχτουν στον παιδικο λογω οικονομικής ελλειψης.... Ο άντρας μου νομίζει οτι ολα δια μαγείας θα φτιάξουν... το οικονομικο θα λυθει... τρεμω στην ιδεα οτι καποια μερα καποιος δικηγορος ή κατι χειροτερο θα χτυπησει την πορτα μου... τρεμω στην ιδέα οτι οι δικοι μου θα μαθουν την πραγματικη οικονομικη μου κατασταση... δεν θα το αντεξουν...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

Θελω να εξαφανιστω, να μην υπάρχω, να κανω μια νεα αρχη... για το παιδί μου... τι φταίει... που αρρωστο το εστειλα σημερα στο σχολειο για να παω στη δουλεια μήπως και πληρωθω... τι να του πω τη Δευτέρα αν θελησει να παει σχολειο που δεν θα το δεχονται... τοσο κοπο για να προσαρμοστει και τωρα.... τι μάνα ειμαι εγώ....

Απο χτες κλαιω... ξερω δεν ειναι λυση... σημερα δεν ηθελα να σηκωθω.... το κρεβατι με κρατουσε σφιχτα... γιατι να σηκωθω; δεν μου αρεσει αυτο που ζω και βρισκομαι σε αδρανεια με αποτελεσμα να μην βελτιωνεται... ποια πραγματικοτητα να αντιμετωπισω... ποσο πιο σκληρη μπορει να γινει...; ή μηπως η ζωη σε ριχνει καποια στιγμή στον πάτο για να ξανασηκωθεις.... πόσο πιο πάτο....

Συγγνώμη.... δεν ειχα σε ποιον αλλο να μιλήσω.... συγνώμη... μπορεί και να μη σας ξαναμιλήσω... τι νόημα εχει σε ενα φορουμ με θεμα τα παιδιά μια ..... συγγνώμη....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Ειρήνη μου, βρε κοριτσάκι μου, μην σε παίρνει έτσι από κάτω καλή μου...

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να περνάς μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά δεν είναι λόγια αυτά καλό μου κοριτσάκι που ξεστομίζεις..

Τι θα πει δεν είσαι άξια μάνα, τι θα πει δεν μπορείς να του προσφέρεις τίποτα??

Αγάπη θέλουν τα παιδιά Ειρήνη μου..αγάπη και τίποτα άλλο...

Σίγουρα το οικονομικό μας πρόβλημα μπορεί να επηρεάζει την ψυχολογία μας, αλλά εσύ από ότι φαίνεται έχεις καταρρεύσει..

όχι καλή μου , δεν είναι λύση και αντιμετώπιση αυτή..

Έχεις την υγεία σου..πιάσου από κει και στηρίξου γερά..

Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από αυτό..έχεις την αγάπη του άντρα σου και την ευλογία ενός παιδιού..Είσαι πλούσια και ας μην το βλέπεις...

Κάνε υπομονή και ελπίζω τα οικονομικά σας να βελτιωθούν γρήγορα...

Καταρχην δεν υπάρχει λογος να ζητας συγνωμι. Σε'μας τους "αγνωστους " διαδικτιακους σου φιλους ειναι πολυ πιο ευκολα να τα πεις οπως ακριβως τα αισθανεσαι.

Καταρχην ηρεμησε, καθηστε και συζητηστε πως μπορειτε να τα ταχτοποιησετε.

Αυτο που σου λεει η fotinip τα παιδια δεν θελουν τιποτε αλλο μονο αγαπη.

Απο τη στιγμη που εχεις υγεια ολα γίνοντε :wink: Μονο του σπανου τα γενια δεν βγαινουν.

ΗΡΕΜΗΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕ για να μπορεσεις να δεις τα πραγματα απο αλλη οπτικη γωνια.

rQGhp3.png

Ειρηνη μου ξερω τι θα πει να τα βλεπεις ολα μαυρα, τιποτα να μην πηγαινει καλα κ τιποτα να μην φτιαχνει, ξεχνατε ομως πως εχετε υγεια κ εσεις αλλα κυριως το παιδι σας.

Μην σε παιρνει απο κατω, δειξε δυναμη, ανοιξε νεους οριζοντες, μην αδρανοποιησε... Ολα θα φτιαξουν!

Αν μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι εστω κ λιγο, πες μας.

Ελπιζω να περνας μονο μια φαση κ ολα να πανε καλα, να φτιαξει η κατασταση.

Διαφημίσεις

Ειρήνη ... είμαστε εδώ για να σε ακούμε και να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Έχε πίστη και προσπάθησε, όσο δύσκολο κι αν είναι, να είσαι αισιόδοξη!!

Το αγοράκι σου σε έχει ανάγκη και μην ξαναπείς ποτέ ότι δεν είσαι αξια μάνα.... το μικρό σου θέλει την αγάπη σου και τη στοργή σου . Αυτά του αρκούν.

683927k6073epc73.jpg

601943a57ggps1ft.gif

.png

Βρε Ειρηνακι , τί ειναι αυτα ???????? ΣΥΝΕΘΛΕ !!! ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙ στο μαγουλο σου και πες ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ........και στα λεω εγω που δεν ειμαι και φοβερη μαχητρια ..Εχω δει ομως οτι οταν δεν βαζω κατω το κεφαλι παντα κατι καταφερνω.....

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ...Οσο γιατο μικρακι , να του πεις οτι μιας και εχει χειμωνιασει καλο ειναι να μεινει και λιγο με τη μαναουλα για να αποφυγει τις αρρωστιες ..

Φιλια και μη το βαζεις κατω .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Αυτή η φάση κορίτσια διαρκει πολλά χρόνια, οσα ειμαι με τον άντρα μου.

Καταλαβαίνω οτι θέλει να κάνει μια δική του δουλειά και να μην μείνει με το μισθό ενος υπαλλήλου αλλά 4 χρόνια τώρα παιδεύεται χωρίς να εχει κάνει κάτι ουσιαστικο. Σε αυτά τα 4 χρόνια δουλεψε και σαν υπάλληλος καθώς οικονομικά ήμασταν χάλια. Τώρα ξεκίνησε κατι καινουργιο παλι και καταλήξαμε εγώ με 800,00 μισθό να συντηρώ τροπος του λέγειν βέβαια γιατι δεν φτάνουν, σπίτι με 5 άτομα και το ξεκίνημα του. Και αυτό που πλέον με έχει κουράσει ειναι οτι ολα ειναι στο ονομα μου,σπιτι,αυτοκινητο,δουλειά,χρέη σε τραπεζες,παιδί όλα στο δικό μου όνομα. Μην μου προτεινετε να αλλαξει αυτό γιατι δεν μπορεί να κάνει δική του δουλειά, πριν καμια 12αρια χρονια ειχε και δεν πηγε καλά και τώρα δεν μπορεί.

Προσπαθεί αλλά με λάθος τρόπο κατ¨εμε.

Και αν καθήσω να του μιλήσω για να αλλάξει αυτή η κατάσταση επειδή αγχώνεται και δεν ξέρει πως να αντιδράσει, η απάντηση του είναι η ιδια: Να φύγω τότε να ησυχάσεις... Να μην έχεις χρέη και να μην σε φορτώνω!

Δεν ζήτησα να φύγει.. ΑΛΛΑ

ειμαι 28 χρονών, μητέρα ενός αγγέλου 3 ετών και εχω ονειρα για τη ζωη μου, οχι τρελά, ονειρα πραγματοποιήσιμα... εχω ομως και 100,000 χρεη στο ονομα μου χωρίς να εχω πάρει στεγαστικό δάνειο, ολα απο τη δουλειά και τις υποχρεωσεις του σπιτιου. Πως ρε παιδιά θα φύγουν αυτά; Πως θα προγραμματίσω τη ζωη μου ετσι;

Μου υποσχεθηκε πως θα ερχομασταν στην Αθήνα για να ζήσουμε καλύτερα αλλά εγώ αυτο το καλυτερα δεν το ειδα πουθενα....

Διαφημίσεις

Καλη μου , σε εκεινον να δωσεις χαστουκι !!!!! Βαλτον κατω ΗΡΕΜΑ και πες του οτι τον αγαπας αλλα θα πρεπει και εκεινος να αποφασισει να παρει και μια δευτερη γνωμη για τα επαγγελματικα του .Δεν ειναι κουβεντα το φευγω !!!!!!

Απλά εδώ ειναι που φοβάμαι...

Αν υπάρχει περίπτωση να φύγει οπως λέει τότε εγώ τι κάνω...;

Γυρνάω στους δικούς μου με κατεβασμένα τα μούτρα; Ανύπαντρη με ένα παιδί αγνώστου πατρός δηλωμένο; Εκείνοι τι φταίνε;

Και τα χρέη; Πως θα χαθούν αν χωρίσουμε δηλαδή θα μου τα χαρίσουν ολοι γιατι θα με λυπηθούν που με παράτησε....

Δεν ξέρω τι να κάνω.... ειλικρινά.....

Βρε Ειρήνη έτσι που γράφεις δεν καταλαβαίνω..τι σε κρατάει κοντά του ..τα χρέη, το ότι τι παιδί είναι δηλωμένο αγνώστου πατρός, ότι θα γυρίσεις στους γονείς σου με κατεβασμένα μούτρα, ή ότι τον θες και τον αγαπάς???

Γιατί αν πραγματικά θες να φύγεις και σε κρατάνε κοντά του όλα τα παραπάνω, αλλάζει το θέμα..

Εγώ θεώρησα δεδομένο, ότι θες να είστε μαζί...

Eιρήνη μου αν υπάρχει αγάπη μεταξύ σας ολα θα στρωσουν.Καταρχήν σιγουρα είναι μπλοκαρισμένος, τετοιες καταστάσεις συνηθως μας μπλοκαρουν και δεν......Αν πιστευετε οτι δεν μπορει να ξεμπλοκαρει απο μονος του καλό θα ηταν να μιλουσε με ψυχολόγο.

....Και στην τελική αν πιστευεις οτι δεν υπαρχει λυση ΝΑΙ να γυρισεις στο γονεις σου και να τους τα πεις ολα, να ξελαφρψσεις ρε κοριτσακι.Οι γονεις μας παντα ειναι εκει.

rQGhp3.png

Παρε ανασα... Να φυγει πως ????? Ετσι ... καλα δεν μπορω αντε γεια ??????

Δεν ειναι σταση αυτο . Καθιστε να συζητησετε ηρεμα .Φυσικα και δεν θα σου χαριστει τιποτα .Οσο για τους γονεις γι'αυτο ειναι ..... για να προσφερουν καταφυγιο .Οχι να φορτωνονται τα λαθη μας αλλα για καταφυγιο .Συζητησε μαζι του πριν απο ολα !!!!

Διαφημίσεις

Eιρήνη μου αν υπάρχει αγάπη μεταξύ σας ολα θα στρωσουν.Καταρχήν σιγουρα είναι μπλοκαρισμένος, τετοιες καταστάσεις συνηθως μας μπλοκαρουν και δεν......Αν πιστευετε οτι δεν μπορει να ξεμπλοκαρει απο μονος του καλό θα ηταν να μιλουσε με ψυχολόγο.

....Και στην τελική αν πιστευεις οτι δεν υπαρχει λυση ΝΑΙ να γυρισεις στο γονεις σου και να τους τα πεις ολα, να ξελαφρψσεις ρε κοριτσακι.Οι γονεις μας παντα ειναι εκει.

Με προλαβες :)

κορίτσια δεν μπορώ να τα πω στους γονεις μου, θα πεθάνουν! Ο πατέρας μου εχει ζάχαρο. Δεν γίνεται.

Αφήστε που ειχαμε τοσα προβλήματα οταν τον πρωτογνωρισα, εκανα 6 μηνες να μιλήσουμε, ο πατέρας μου έκανε εγχείρηση και μου απαγορευσε να παω στο νοσοκομειο...

Εφτιαξα ενα ωραιο σκηνικο και κατάφερα να μπορουμε να συνυπαρχουμε ολοι μαζι αρμονικά αλλά οχι και να αγαπιομαστε...

Οι δικοι μου αν τα μαθουν ολα αυτά δεν ξέρω πως θα αντιδρασουν, καταφύγιο θα δωσουν αλλά πάντα θα λενε οτι ειχαν δικιο,μου τα ελεγαν,δεν ηταν αυτος για μενα...

Και να σας πω... Τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο, ειναι στοργικος με το μικρο... ειναι καλός... αλλά αυτές οι στιγμές πλεον μου φαίνονται απειροελάχιστες μπροστά στα προβλήματα...

Δεν θέλω να χωρίσω.. να τον συνετίσω και να αλλάξει νοοτροπια... να διορθωσει την ποιοτητα της ζωης μας και τα οικονομικα... δεν ειπα να κλεψει για να τα αποπληρωσουμε... αλλα να μπουν σε μια σειρα...

Οι δικοι μου ξερουν οτι εχουμε καποια χρεη, το 1/10 απο το πραγματικο και οτι τα εχουμε σε ρυθμιση και τα αποπληρωνουμε...

AX ποσο σε καταλαβαινω........ΟΜΩΣ πρεπει να σου υπογραμμισω ενα δικο σου λαθος που βεβαια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να διορθωθει.

Εμενα ο αντρας μουειχε ενα αντιστοιχο θεμα με τη δουλεια και μεχρι το καλοκαιρι που βρηκε την τωρινη δουλεια ειμασταν πολυ πιεσμενοι αφου επαιρνε 800 ευρω και δεν πληρωνοταν παντα.Εχει πολλες καρτες απο παλια που μας κυνηγανε μεχρι τωρα (οχι στο ποσο που αναφερεις εσυ) και δεν εχουμε και δικο μας σπιτι οποτε για να ξελασπωσει μου ζητησε να παρω δανειο στο ονομα μου , αφου ο ιδιος ειναι στον τειρεσια και δεν μπορει, ωστε να μαζευτουν οι δοσεις.Δεν ξερω πως θα σας φανει αλλα δεν το εκανα.Εχω τα αυτοκινητα στο ονομα μου και ενα παιδι να σκεφτω και δεν μπορουσα να διανοηθω οτι θα χρεωθω και αλλο και θα ειναι ολα στο κεφαλι μου.Τον βοηθω με αλλους τροπους του συμπαρισταμαι και δεν εχω απιτησεις αλλα ως εκει.Οταν προτεινε να κανει κατι δικο του δε δεχτηκα γιατι οσο και αν τον αγαπω ξερω τα ελλατωματα του και ξερω οτι δε θα τα καταφερνε και θα γινοντουσαν χειροτερα τα πραγματα.

Ερχομαι τωρα στο λαθος.Μηπως εχεις δειξει υπερβολικη εμπιστοσυνη στον αντρα σου και πιστεψες οτι ολα θα ειναι καλυτερα γιατι αυτο ειχες αναγκη να πιστεψεις ενω οι ενδειξεις εδειχναν το αντιθετο?Ολοι και κυριως ολες το κανουμε αυτο το λαθος.

Οπως και να εχει και πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα για το αδιεξοδο στο οποιο βρισκεσαι νομιζω οτι θα πρεπε να βαλεις προτεραιοτητες που να αφορουν εσενα και το παιδι σου να κοιταξεις τις εναλλακτικες και να παρεις αποφασεις που θα βελτιωσουν το επιπεδο ζωης σας ανεξαρτητως ανα θα πληγωθει ο αντρας σου.Τους κανακευουμε πολυ και δεν ειμαστε οι μαμαδες τους.Εχουμε τα οαιδακια μας να σκεφτουμε και αυτα προεχουν.

δΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΑΝ ΘΕς ΔΩΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.αΦΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΧΕΙς ΟΛΑ ΕΣΥ πως θα ησυχασεις αν φυγει?θα τα παρει μαζι του?μηπως φευγοντας απλα θα φυγει αυτος απο το προβλημα?

Ζητω συγνωμη αν ακουστηκα σκληρη αλλα εχω βαρεθει να ακουω για γυναικες που μαζευουν τις μ@##$^%^ες του αντρα τους και αυτοι δεν το αναγνωριζουν καν.Οσο υπευθυνη νιωθεις εσυ που δεν μπορεις να στελεις το μικρο στο σταθμο αλλο τοσο επρεπε να νιωθει και εκεινος και να εκανε κατι -για να μην πω κατι πιο σκληρο- για να μην φτανατε σε αυτο το σημειο.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΩΣ ΜΑΝΑ??????????δεν εισαι εκει για το παιδι σου????

Ειρηνακι παρτο αλλιως γιατι θα βρεις και δεν εχεις το δικαιωμα απεναντι στο παιδι σου να τα παρατας.

Φιλια πολλα και μεσα απο την ψυχη μου σου ευχομαι καλη δυναμη

hGbPp3.png

Ειρήνη η παραίτηση δεν είναι λύση.

Προσπάθησε να μιλήσεις με τον άντρα σου αλλά και με τους γονείς σου για το προβλημά σας.

Μόνο αν καταλάβετε τι σας συμβαίνει θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις.

Μην κολλάς σε πράγματα τύπου "τι θα πουν οι γονείς μου κτλ", το θέμα τώρα είναι να βγείτε απο αυτή την κατάσταση με ηρεμία, μη σε νοιάζουν τα λόγια του κόσμου.Και οι γονείς σου δε νομίζω να φανούν αρνητικοί στο να σας βοηθήσουν,όπως μπορούν οι άνθρωποι.

Εχετε την υγεία σας και αυτό είναι το σημαντικότερο, όλα τα άλλα διορθώνονται,πίστη θέλει ηρεμία και καλούς χειρισμούς.

Ο άντρας σου τώρα δουλεύει;;

irene-stathis δεν θα σε γεμίσω με φιλοσοφίες του τύπου " βρείτε τα" , "αλλάξτε περιβάλλον" κλπ, καθώς τώρα δεν σου λένε τίποτα όλα αυτά. Αυτό που θα πω μόνο και εύχομαι να το κρατήσεις , είναι να μην πάρεις καμία απόφαση όσο είσαι εν θερμώ. Περίμενε για μία πιο κατάλληλη και συναισθηματικά πιο σίγουρη, στιγμή. Οσο και αν αυτό σου φαίνεται βουνό.

Ευχομαι για σας.

Κοριτσι ετσι οπως τα διαβαζω ο αντρας σου χρειαζεται ενα γερο "χαστουκι"!Του μιλησες του ειπες οτι ολα αυτ τα χρεη σε πνιγουν!Οτι δεν μπορεις ζωντας μαυτο το βαρος δεν μπορεις να δωσεις αυτα που θελεις στο παιδι σου, στο σπιτι σου, στον ιδιο?Να του πεις ή παρατα τις δικες σου δουλειες και βρες μια δουλεια μενα μισθο σταθερο να μπειτε σε μια ταξη ή να σε παρατησει εσενα αν δεν μπορει ετσι!Αυτην την στιγμη εσυ εισαι ο αντρας του σπιτιου δηλαδη.Επισης, οτι και αν εγινε μιλα στους γονεις δεν θα μπορεις να το πιστεψεις ποση δυναμη θα παρεις και ποσο καλα θα νιωσεις!Και ας σου πουν το κλασσικο "Στα λεγαμε εμεις"Δεν πειραζει σημασια εχει να σε βοηθησουν.Τωρα λογωτ της ψυχολογιας σου τα βλεπεις βουνο!Βαλτα κατω, βαλε μια σειρα και σημερα ωραια μερα η παρασκευη για συζυγικες κουβεντες ΜΙΛΗΣΕ του. Και φυσικα μιλησε σε μας για να ξεδωσεις!!Και οπως ειπε και μια καλη φιλη πιο πανω "Παρ'το αλλιως...."

Επανερχομαι γιατι δεν ειχα δει ολα τα δεδομενα...Γιατι το παιδι ειναι αγνωστου πατρος?Γιατι δε σου ειχε επιτρεψει να δεις τον πατερα σου?Γενικα γιατι τα εχει ολα οπως εκεινον τον βολευουν?

Εισαι σιγουρη οτι τον αγαπας?Για ψαξου λιγο?Αν δεν υπηρχαν τα χρεη θα μενες?Λες ειναι στοργικος με το παιδι...και πως το δειχνει με χαδια?και οι ουσιαστικες του αναγκες?τις σκεφτεται?

Εγω προσωπικα και χωρις φυσικα να ξερω τη σχεση απλα διαβαζω γεγονοτα θα συμβουλευομουν δικηγορο για να απεμπλακω νομικα απο την ακατασταση και θα τον εφερνα προ των ευθυνων του.Αν το κανεις μηπως φοβασαι οτι θα φυγει?Η μηπως δε φευγει επειδη δεν το κανεις?

Και στην τελικη τι πειραζει αν οι γονεις σου σου πουν οτι ειχαν δικιο αν ειχαν τελικα??Γι αυτο δεν ειναι οι γονεις?Να μας στηριζουν στα δυσκολα και παραλληλα να μας τονιζουν και τα λαθη μας :lol::lol:

Ειναι πολυ-αλλα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ_ σημαντικο να εχεις δυο γονεις που να ξερεις οτι θα σου σταθουν και θα ειναι εκει.Στο λεω γιατι εγω δεν εχω (ειναι ολοκληρο θεμα για καινουργιο θεμα) και παντα νιωθω οτι εχω να παλευω μονη μου και ειναι πολυ δυσκολο αυτο

hGbPp3.png

Προσπάθησε να μιλήσεις στη μητέρα σου ... Θα σε καταλάβει , είσαι παιδί της ...

Κι απο κει και πέρα , ίσως θα πρέπει να κάνετε μια ήρεμη και σοβαρη κουβέντα με το συζυγο και μετά να πάρετε τις αποφάσεις σας ...

Με τον παιδικό δεν θα μπορούσες να κάνεις κάποια συμφωνία-διακανονισμό , ή να πάρεις κάποια παράταση ... ?? Τόσο σκληροί είναι κι αυτοί ??? Αμάν πια ... όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα....

093213ff39.png02e275ffa8.png

η κάθε μέρα είναι σαν τη γομολάστιχα σβήνει την προηγούμενη και πάει...

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν...και αφού ζητάς γνώμες... πιστεύω ότι ο άντρας σου, φερεται ανώριμα. Τι πάει να πει δικιά του δουλεια??? Για το ονόρε??? Για να μην είναι υπάλληλος?????

Υπάρχουν δουλειές σήμερα που φτουράνε και βγάζεις λεφτά?? Αν ναι να μου το πει και μένα που έχω δική μου δουλειά και ίσα ίσα που βγάζουμε τα βασικά. Δύο σπίτια ζούμε με τα βασικά.

Και έχουμε και τα άγχη δουλέψεις δεν δουλέψεις το ΤΕΒΕ τρέχει, το ΙΚΑ τρέχει, η ΔΕΗ τρέχει ... τα έξοδα τρέχουν... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ! ΜΑΚΑΡΙ! Θα έβγαζα τα ίδια ή και λίγο λιγότερα, αλλά δεν θα είχα το άγχος να πληρώνω κάθε μέρα τα μαλλιοκέφαλά μου κερατιάτικα λεφτά...

Ας καθήσετε λοιπόν να συζητήσετε, εκείνος πιο πολύ, ώριμα και όμορφα: συμφέρει να έχει κάποιος δική του δουλειά σήμερα??? Και ποιον συμφέρει? τις τράπεζες???? Αυτό είναι το κλειδί νομίζω, γιατί αγάπη, απ' ότι έχω διαβάσει και σε άλλες σου δημοσιεύσεις, δεν λείπει από το σπίτι σας!

Βαθιά ανάσα ... και ΥΠΟΜΟΝΗ!

[/u]

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Eιρήνη μου θα σταθώ στο ποστ της Όλγας το οποίο με βρίσκει απολύτως σύμφωνη.. θα είμαι λίγο σκληρή αλλά η λύση δεν είναι να σου χαιδεύουμε τα αυτιά...

δΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ ΑΝ ΘΕς ΔΩΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.αΦΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΧΕΙς ΟΛΑ ΕΣΥ πως θα ησυχασεις αν φυγει?θα τα παρει μαζι του?μηπως φευγοντας απλα θα φυγει αυτος απο το προβλημα?

Για να μη σε στεναχωρώ εγώ θα σε συμβούλευα να του τρίξεις τα δόντια, ας να παει να δουλέψει το βράδυ σερβιτόρος να ξεχρεώσετε, ναι να δουλεύει 15 ωρες το 24ωρο δεν πειράζει ας μη σας βλέπει για λιγο καιρό...

Γνωρίζω άντρα φίλης μου δημόσιο υπάλληλο που κάνει εξτρά μεροκάματα και βάφει σπίτια τις Κυριακές για να προσφέρει στην οικογένεια του.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΗΜΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ 2 ΚΑΙ 3 ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Να φύγεις από το σπίτι και να πας που? Στους γονείς σου? Και τα χρέη ποιός θα τα πληρώσει? Εσύ θα πληρώνεις αγάπη μου τα λάθη του άντρα σου?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...