Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εισαγωγή στο νοσοκομείο και θηλασμός

Recommended Posts

παρομοια εμπειρια ειχαμε και εμεις στο Παιδων Αγλαια Κυριακου οπου η μικρη μπηκε για ικτερο 12 ημερων την κρατησανε γιατι ηταν πολυ μικρη, εξεταση της εκαναν την αλλη μερα(!!!!) για χολερυθρινη και την κρατησανε 5 μερες ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!!!

Το προβλημα ηταν οτι ετρωγε εκει ξενο γαλα ενω πριν μονο μητρικο, το παιδι ηταν συνεχεια νυσταγμενο, τις 2 φορες τη μερα που πηγαινα να θηλασω. Και εγω η μονη ημουν, οι αλλες μαμαδες διναν μπουκαλι, δεν με αφηναν να δωσω δικο μου γαλα που ειχα βγαλει, δεν μου ειπαν για την τραπεζα γαλακτος που λειτουργει εκει. Ο εκαστοτε γιατρος εφημεριας οταν ρωτουσα για να πηγαινω γαλα δικο μου με καποιο τροπο που θα μου υποδειξουν απαντουσε οτι πρεπει να συνεννοηθω με τις νοσοκομες!!!!Οι οποιες το παιζανε γιατροι και ελεγαν οτι το παιδι δεν πρεπει να πινει μητρικο γαλα γιατι ειχε ικτερο που τελικα δεν ειχε........Και παρομοιως στα 45 λεπτα ενα βραδυ μου πηραν την μικρη ενω ετρωγε γιατι ειχαν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!!

Το λαθος μου ηταν που δεν πηρα το παιδι να το εξεταζω καθημερινα για τη χολερυθρινη εξω με παρακολουθηση γιατρου, να τρωει μητρικο γαλα και να ειχε τελικα αλλη μεταχειρηση, αλλα κυριως το λαθος μου ειναι που αυτες τις 5 μερες ημουν τοσο ζαλισμενη και ετρεχα εξω σε αλλες δουλειες πριν ξαναπαω στο νοσοκομειο αντι να ψαξω για θηλαστρο καλυτερο οπως εμαθα εδω μεσα και να αντλω συνεχεια....

τωρα, στις 45 μερες της μικρης μου 2 γευματα των 120ml που τρωει ειναι ξενο, τα υπολοιπα καθεται στο στηθος οσο θελει, δεν εχει αυξηθει σημαντικα η παραγωγη, εχω νοικιασει το symphony αλλα δεν αντλω παρα 1 φορα τη μερα.Αν η μικρη ειναι πολλη ωρα στο στηθος τι να βγαλω εγω μετα??

Συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα ξελαφρωσα!!!

Καμια ιδεα και λιγο κουραγιο απο μαμαδες βετερανους στις αντλησεις???

Διαφημίσεις

Καλά εκνευρίστηκα μόνο και μόνο που τα διάβασα φαντάσου να ήμουν εγώ στη θέση της :evil:

Πάντως να σας πω κάτι κορίτσια χωρίς παρεξήγηση, εγώ με το που γεννήθηκε ο γιος μου του έκανα ιδιωτική ασφάλεια, μέχρι στιγμής έχει νοσηλευτεί 2 φορές στο Μητέρα και 3 στη ευρωκλινική παίδων και ειλικρινά δεν έχω μετανιώσει λεπτό τα χρήματα που μου κοστίζει η ασφάλεια (δεν έχω δώσει λεπτό στα νοσοκομεία τα καλύπτει η ασφάλεια). Πληρώνω ετήσια 500 δηλαδή λιγότερο από 50 ευρώ το μήνα αλλά έχω ήσυχο το κεφάλι μου από τέτοιες συμπεριφορές. Τώρα με το καλό που θα γεννηθούν τα μωράκια θα κάνω και σε αυτά ασφάλεια. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι ίσως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα (ούτε εμένα μου περισσεύουν) αλλά δόξα τω Θεό τουλάχιστον εκεί δεν τις πέρνουν να φερθούν έτσι.

ΕΜΕΙς το περασαμε αυτο οταν η κορη μας ηταν 50 ημερων! θηλαζα και θηλαζω ακομα! θηλαζεις κανονικα! ζητησα να μου δωσουν ενα μαξιλαρι να ακουμπαω το μωρο οταν θα θηλαζει! κατα τα αλλα κανεις οτι θα εκανες και σπιτι σου!

εμεις νοσηλευτικαμε στο παιδων πεντελης, ειμασταν μεσα ευτυχως για μια απλη ιωση στο θαλαμο που ημασταν τα υπολοιπα μωρακια δεν θηλαζαν αλλα ειχα πει στην προισταμενη τι γαλα πινουν και τους εφτιαχναν απο το γαλακτοκομειο και τα ειχαν ετοιμα σε μπουκαλι με το ονομα γραμμενο επανω στο ψυγειο, αυτο που εκαναν οι μαμαδες ηταν να το ζεσταινουν σε ζεστο νερο!

τα ματια σου η ζωη μας ολη

Τώρα με το καλό που θα γεννηθούν τα μωράκια θα κάνω και σε αυτά ασφάλεια. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι ίσως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα (ούτε εμένα μου περισσεύουν) αλλά δόξα τω Θεό τουλάχιστον εκεί δεν τις πέρνουν να φερθούν έτσι.

Νομιζω οτι δεν ασφαλιζουν παιδακια πριν σαραντισουν. Οποτε κανεις τον σταυρο σου μην τυχει κατι πριν ακομαα και αν εχεις σκοπο για ιδιωτικη ασφαλεια.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Τώρα με το καλό που θα γεννηθούν τα μωράκια θα κάνω και σε αυτά ασφάλεια. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι ίσως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα (ούτε εμένα μου περισσεύουν) αλλά δόξα τω Θεό τουλάχιστον εκεί δεν τις πέρνουν να φερθούν έτσι.

Νομιζω οτι δεν ασφαλιζουν παιδακια πριν σαραντισουν. Οποτε κανεις τον σταυρο σου μην τυχει κατι πριν ακομαα και αν εχεις σκοπο για ιδιωτικη ασφαλεια.

Μετά τις σαράντα μέρες θα τα ασφαλίσω (με το σταυρό που λες συμφωνώ), αλλά με τον γιο μου που έπαθε βρογχιολίτιδα στις 43 ημέρες δεν τον είχα ασφαλισμένο και τον πήγαμε στην παιδιατρική του Μητέρα. Αφήσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε αλλά ήταν πολύ μωρούλι μωρέ για να τον πάω σε δημόσιο με πολλά παιδάκια στον ίδιο θάλαμο. Βέβαια με τα χρήματα που πληρώσαμε θα μπορούσαμε να του έχουμε ασφάλεια για τα επόμενα 5 χρόνια, αλλά δεν πειράζει γερός να είναι. Τώρα όσον αφορά τα μωράκια, είναι πρώτιστο μέλημα μου η ασφάλεια - γερά να είναι βέβαια... και αχρείαστη η ασφάλεια.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...