Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποβολες... κ θέληση ♥

Ζωικι

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου και εγω μαυρες γιορτες περασα.Εχω κανει μια εκτρωση στα 26 που τη μετανιωσα πικρα.Στα 29 ξαναεμεινα εγκυος απο τον ιδιο ανθρωπο παντα που τωρα μενουμε μαζι και εφτιαξαν τα πραγματα,και στην ογδοη εβδομαδα παλλινδρομησε και μπηκα χειρουργειο παλι.Πριν μεινω εγκυος,επινα πολυ και θεωρω οτι αυτο φταει γιατι οι εξετάσεις βγηκαν καθαρες.Μονο για ανοσολογια δεν εχω κανει γιατι ο γιατρος μου και ενας δευτερος που πηγα ειπαν οτι αυτα τα ΝΚ ηταν ενας μυθος και να μη κανω τιποτα.Εσεις τι πιστευετε? Στη δευτερη εγκυμοσύνη το παπ τεστ βγηκε ascus,μετα την παλλινδρομηση λοιπον μου εκαναν κολποσκόπηση και εχω hpv με τραχηλικες βλαβες,ευτυχώς πρωτου επιπεδου.Μου βρηκε και τραχιλιτιδα,φλεγμονες κτλ. και περνω κολπικα υποθετα.Και ομως το ειχα παλεψει και ψυχολογικα ημουν καλυτερα.Τωρα ομως στις γιορτες αδιαθετησα και η περιοδος κρατησε μονο δυο μερες,ενω πριν γινουν ολα αυτα κρατουσε εξι.Αυτο με εριξε πολυ.Εχθες παραμονη Πρωτοχρονιάς εκλεγα με λυγμούς.Αισθανομαι οτι το σωμα μου με εγκατελειψε και δεν θα τα καταφερω.Ειπα στον αντρα μου να χωρισουμε και να κανει παιδι με αλλη γυναικα.Αν δεν τα καταφερω σε ενα χρονο,θα μαζεψω τα πραγματα μου και θα φυγω απο το σπιτι μας.Δεν θελω να τον παρω στο λαιμο μου.Το πρωτο παιδακι εκεινος το ηθελε,εγω φοβηθηκα τους γονεις μου που δεν τον ηθελαν,και επειδη μολις ειχα βρει μια καλη δουλεια μετα απο πολυ κοπο,δεν ειχα διαβασει τη νομοθεσία που προστατευει τις εγκυους και νομιζα οτι θα με εδιωχναν αν το μαθαιναν.Εκεινος εμενε με τους γονεις του τοτε και τους τάιζε αυτος,ενω τωρα εχουν ανοιξει μια επιχείρηση και βιοποριζονται μονοι τους.Τωρα ομως εχω μεινει εγω ανεργη.Να σημειωσω μονο πως σε καμια απο τις δυο εγκυμοσύνες δεν ειχα το παραμικρο συμπτωμα.Γενικα δεν αντεχω αλλο.Νιωθω οτι κατεστρεψα τη γονιμότητα μου μονη μου.

Titipa.. ξερεις ποσες φορε ειπα κ εγω να χωρισω..ο αντρας μου καθοτανε στην πορτα κ εκλεγε...αυτο στην αρχη..μετα το πειρα ολο αλιως..εκανα πραγματα να με ευχαριστουν...ολη κανουμε λαθοι..κ για εμενα ειναι λαθος η εκτρωση αλλα οκ...ο καθε ανθρωπος κανει αυτο που νιωθει...δες το λιγο αλιως...hpv?. Δηλαδη κονδυλοματα;νομιζω οτι αν ειναι καλοηθεις ειναι οκ...υπαρχη τυποποιηση...κ κανεις θεραπεια...κ ξερεις κανε οτι νομιζεις δηλαδη αν θες να κοιταξεις το ανασολογικο να το κοιταξεις...δεν εχει τεκμιριωθει ουι φταιρι αυτο...σε γυναικες με αποβολες απλως παρατηρηθηκε οτι συσχετηζεται γιατι ειχαν καποιο θεμα...το ιδιο κ με την ισυσυμβατοτιτα ζευγους..δεν συμαινει πως γυναικες με χαμηλη ιστοσυμβατοτιτα δεν εκαναν παιδια..απλως σε αυτες που εχουν ελεγχθεί παρατηρήθηκε οχι καλη ισυοσυμβατοτητα...δες το θετικα...κ πιστευω οτιε θεραπεια κ καλη ψυχικη υγεια κ πιστη ολα θα πανε καλα...κ αν δεν τα καταφερει καποια απο εμας εγω εσυ...η ζωη δεν τελειωνει εδω..κ αφησε τον αλλο να επιλέξει αν θελει μια ζωη μαχι σου η οχι...εκεινος ξερει καλυτερα...κ επισης μην ξεχναμε κ να παρουμε καποιο παιδακι απο τα τοσα κεντρα ιοθεσειας..εγω τουλαχιστων αν μεχρι τα 31. Δεν εχω παιδι θα κανω διαδικασια...

Εγω θα σου ελεγα να κοιτας μπροστα και να μην το βαζεις κατω. Ολες τις αποφάσεις που παίρνουμε σε καθε χρονική περίοδο για κάποιο λογο τις παίρνουμε. Στα 26 σου με τα τοτε δεδομένα κρινατε σα ζευγάρι ή έστω εκρινες οτι αυτη ήταν η σωστή απόφαση, δεν υπάρχει λογος να το μετανιώνεις. Εισαι πολυ νεα ακομα πρεπει να είσαι αισιόδοξη και οχι να εχεις ενοχές για μια απόφαση που καποτε πηρες. 

Κοριτσια γεια σας!!. Η πρωτη χοριακη 12μοναδες...μετα απο 4 ρης μερες 3,68 .οποτε τιποτα μια που πηγε να γινει η εμφυτευση μια που κατεληξε σε βιοχημικη! Θα παρω glucofage για 45 μερες οσο μου ειπε ο γιατρος κ θα ξανα προσπαθεισω ακομα μια φορα...αν κατι παει παλι στραβα θα κανω μοριακο καρυοτυπο...θα σας γραφω τα νεα μου!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...