Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αφαιρετική επιληψία & αγωγή με depakine (9 ετών)


Evanthia ma

Recommended Posts

Γεια σας προσφατα πριν ενα μηνα δλδ διαγνωστηκε η κορη μου 9 χρ με αφαιρετικη επιληψια.

Εξεταστηκε απο παιδονευρολογο κ ξεκινησαμε θεραπεια με depakine. Στην αρχη μπηκε το φαρμακο σταδιακα προσθεταμε 50mg ανα τρεις μερες μεχρι να μπει η κανονικη δοση φαρμακου που ειναι 400mg πρωι μεσημερι βραδυ.

Οταν ειμασταν στα 250mg πριν την κανονικη δοση το παιδι εμφανισε εμετους οχι συχνα παρατησα οταν ετρωγε πολυ, τωρα πια μετα απο μια βδομαδα εχουμε φτασει στην κανονικη δοση το παιδι κανει εμετο πολυ ευκολα ακομη κ το γαλα του καθεται βαρυ κ το βγαζει 1με 2 ωρες μετα την χορηγηση του φαρμακου.επισης κοιμαται παρα πολυ ειδικα μετα τον εμετο κοιμαται κ συνερχεται λιγες ωρες μετα κ εχει γινει κ πολυ οξυθυμη σιγουρα ολο αυτο την εχει φερει πολυ αναστατωση οπως κ εμας .εχει χασει 3 κιλα και ολοι την ωρα σκεφτομαστε τι να φαει για να μην το βγαλει στο σχολειο ή οπουδηποτε και εχει κ τρομερη ανορεξια. Η αφαιρεσεις παλι αντι να μειωθουν εχουν αυξηθει παρα μα παρα πολυ.

Θα ηθελα πολυ βοηθεια απο γονεις που περασαν ή περνανε τα ιδια να μου πουν τυχον παρενεργειες που εφερε στο δικο τους παιδι κ γενικα οτιδηποτε πανω στο θεμα ειναι αρχη ειμαστε ακομη στο πρωτο σοκ προσπαθουμε να το διαχειριστουμε αλλα καθε μερα εμφανιζεται κ καποιο αλλο προβλημα 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γεια σας δείτε μια συζήτηση εδώ με αναφορά σε σχετικό θέμα, στην περίπτωση που θέλετε να έρθετε σε επαφή με το μέλος 

 

 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω αλλα το συγκεκριμενο θεμα δεν γραφει κατι για το φαρμακο το οποιο με προβληματιζει παρα πολυ ουτε κ για την ιδια την ασθενεια.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Δεν έχουμε εμπειρία με το συγκεκριμένο φάρμακο καθώς ο παιδονευρολόγος μας απέφυγε να μας το δώσει λόγω των παρενεργειών που έχει, αν και θεωρείται το φάρμακο επιλογής για τη μορφή επιληψίας που μας ταλαιπωρεί. Θα σου πρότεινα να μιλήσεις άμεσα με τον παιδονευρολόγο σας αφού οι αφαιρέσεις επιμένουν. Μερικές φορές χρειάζεται να δοκιμαστούν 2-3 διαφορετικά φάρμακα μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο για τη συγκεκριμένη μορφή επιληψίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου ο παιδονευρολογος επιμενει στο συγκεκριμενο φαρμακο ..ευτυχως τα επεισοδια αφαιρεσεων εχουν σταματησει τελειως αλλα το παιδι συνεχιζει ακομη να ταλαιπωρειται.. 

Θα ηθελα να μαθω οτιδηποτε γνωριζεται για την ασθενεια οποιαδηποτε πληροφορια ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...