Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βέπιπεδου ιασω

Recommended Posts

Ακόμα και στα πιο έμπειρα χέρια είναι δυνατόν να διαφύγουν ανωμαλίες είτε γιατί αυτές δεν ήταν ορατές κατά τον χρόνο εκτέλεσης του υπερηχογραφήματος β-επιπέδου, είτε γιατί η φύση τους είναι τέτοια ώστε να είναι εξαιρετικά δυσδιάγνωστες, είτε για αντικειμενικούς λόγους (πχ παχύσαρκη έγκυος, κακή εμβρυική στάση κα) κατέστη μη δυνατή η διάγνωσή τους.

Αντέγραψα τις πληροφορίες που μου έδωσαν από το εμβρυολογικό κέντρο, μου το είχε αναφέρει και ο γιατρός (μιας κι εγώ τα έχω τα κιλάκια μου, ώστε να μην πάρω άλλα)... Προσωπική εμπειρία ομολογώ ότι δεν έχω.

Πάντως στο β-επιπέδου με εξέτασε και κολπικά, για να σιγουρευτεί για την κατάσταση του τραχηλου.

Πάντως εγώ που πήγα στον Νικολαΐδη και στη πρώτη και σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι σχετικό με την εμπειρία του γιατρού. Εμένα τον τράχηλο δεν μου τον εξέτασαν κολπικά πριν από την ημέρα που πήγα να γεννήσω, τώρα βέβαια θα μου πεις διαφορετικές περιπτώσεις, διαφορετικοί γιατροί, εγώ πάντως δεν θα δεχόμουν κολπικό υπέρηχο γιατί οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι.

Καλησπέρα,

Εγώ σήμερα έκανα το Β επιπέδου στο Μητέρα. Διήρκησε περίπου 30 λεπτά. Όσο αφορά το θέμα της αυξημένης σωματικής μάζας και σε μένα δεν μπορούσε να δει με ευκρίνεια την καρδιά. Και μου είπε να κλείσω ραντεβού με καρδιολόγο εμβρύων που είναι πιο εξειδικευμένη και μπορεί να δει πολλά περισσότερα...το οποίο βέβαια και έκλεισα. Γενικά μου είπε πως το ποσοστό επιτυχίας του β επιπέδου είναι 70%, αλλά στις περιπτώσεις που υπάρχει αυξημένη σωματική μάζα το ποσοστό είναι μικρότερο...και όπως καταλαβαίνετε πορόλο που μου είπε ότι ειναι όλα οκ, εγω έφυγα μπερδεμένη...

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είμαι αρνητική σε αυτά που λέτε αλλά doppler στον γιο μου είχα κάνει 140 κιλά και τον τελευταίο υπέρηχο την 35η εβδομάδα τον έκανα στα 147 κιλά με ύψος 1,70, σαν βόδι ήμουν!!! τι μου λέτε τώρα; όχι μόνο δεν πήγα σε καρδιολόγο για το μωρό αλλά δεν είχαμε πρόβλημα ευκρίνειας. Τώρα που είμαι 108 αισίως και στον 7ο δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Όπως είπα εξ αρχής είναι καθαρά στο χέρι του γιατρού και στην ποιότητα των μηχανημάτων.

Υπ' όψιν: τα μηχανήματα του μητέρα δεν είναι και τόσο εξελιγμένα (τα γνωρίζω καθώς τον μηνιαίο μου υπέρηχο εκεί τον κάνω και γι' αυτό σε όλες μου τις εγκυμοσύνες επέλεξα τον Νικολαϊδη για τους μεγάλους και σημαντικούς υπέρηχους που έχει σπουδάσει στην Αγγλία και είναι εξειδικευμένος προγεννετιστής και έχει απίστευτα μηχανήματα και εμπειρία)

Φαντάζομαι θα το λένε για να καλύψουν τα νώτα τους σε περίπτωση που πέσουν έξω σε κάτι... Πάντως πραγματικά μου κάνει εντύπωση... ακόμα και αυχενική διαφάνεια μου έκανε κολπικά, γιατί δε μπορούσε λέει να έχει καθαρή εικόνα από την κοιλιά (άσε που είχε μελανιάσει από την πίεση που μου έβαζε :? ). Και δεν έχω πια και τόσα κιλά, πριν μείνω έγκυος έκανα συχνά γυμναστική και οι κοιλιακοί μου ήταν εμφανείς και σε καλή κατάσταση, τι να πω...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

και εμένα οι κοιλιακοί μου είναι θαμμένοι τόσο βαθιά που δεν θυμάμαι πως είναι η όψη τους :lol: μη στενοχωριέσαι γι' αυτό. (πάντως ο γιατρός που μου τους κάνει έχει εξειδικευμένο γραφείο μόνο για υπερηχους και αμνιοπαρακεντήσεις και έχει "ρίξει" πολλά λεφτά και στο γραφείο και στον εξοπλισμό, βέβαια πληρώνεις τουλάχιστον ένα 20% περισσότερο από ότι στο Μητέρα ή στο Ιασω αλλά χαλάλι του). Γενικότερα όμως ο κάθε γιατρός έχει τις δικές του πεποιθήσεις και επιλογές. Πάντως είναι τόσο καθαρός ο υπέρηχος που έκανα του β' επιπέδου που το πήρα σε dvd και οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει τι βλέπει, δεν είναι θολό.

και εμένα οι κοιλιακοί μου είναι θαμμένοι τόσο βαθιά που δεν θυμάμαι πως είναι η όψη τους :lol: μη στενοχωριέσαι γι' αυτό. (πάντως ο γιατρός που μου τους κάνει έχει εξειδικευμένο γραφείο μόνο για υπερηχους και αμνιοπαρακεντήσεις και έχει "ρίξει" πολλά λεφτά και στο γραφείο και στον εξοπλισμό, βέβαια πληρώνεις τουλάχιστον ένα 20% περισσότερο από ότι στο Μητέρα ή στο Ιασω αλλά χαλάλι του). Γενικότερα όμως ο κάθε γιατρός έχει τις δικές του πεποιθήσεις και επιλογές. Πάντως είναι τόσο καθαρός ο υπέρηχος που έκανα του β' επιπέδου που το πήρα σε dvd και οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει τι βλέπει, δεν είναι θολό.

Νατάσσα,

μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις τις λεπτομέρεις του Νικολαιδη για να κανονίσω ραντεβού? Πραγματικά συμφωνώ με την άποψή σου περί μηχανημάτων στο Μητέρα και Ιασώ, όπως επίσης και την φοβία που τους έχει καταβάλλει να μη πουν κατι παραπάνω από αυτό που τους επιτρέπεται. Όταν εχθές αρχισε να μου λέει" 2 μάτια, χείλη, μύτη, 2 χέρια"...του λέω δεν είπαμε τα αυτιά και τα δάχτυλα... και μου απάντησε πως μου επιτρέπεται απο τους κανονισμούς να σας πω μονο αυτά που σας λεω...απαράδεκτο...και το θέμα ειναι ότι στις φωτογραφίες τα αυτάκια φαινόντουσαν μια χαρα...ως παράδειγμα το αναφέρω...

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

εντάξει το βρήκα το τηλέφωνο από παλαιοτερο post σου. (210-6199000). Έκλεισα ραντεβού για την Τρίτη. Ελπίζω να κανει εξωνυχιστικό έλεγχο! Μήπως θυμάσαι πόσο κοστίζει?

ευχαριστώ πολύ!

T9oHp3.png

εντάξει το βρήκα το τηλέφωνο από παλαιοτερο post σου. (210-6199000). Έκλεισα ραντεβού για την Τρίτη. Ελπίζω να κανει εξωνυχιστικό έλεγχο! Μήπως θυμάσαι πόσο κοστίζει?

ευχαριστώ πολύ!

δεν ήμουν συνδεδεμένη και τώρα είδα το μήνυμα. Σε προειδοποιώ ότι θα περιμένεις αρκετά, το καλύτερο είναι να ανέβεις πάνω, να ρωτήσεις πότε θα είναι η σειρά σου και να πας δίπλα στο avenue να πιεις έναν καφέ και να σε ειδοποιήσουν όταν έρθει η σειρά σου, έχει αρκετή αναμονή. Όσον αφορά τον υπέρηχο, τον κάνει τσακ μπαμ αλλά θα στα πει αναλυτικότατα. ʼν θέλεις dvd έχει επιπλέον χρέωση 10 νομίζω. Το κόστος δεν το ξέρω γιατί επειδή έχω δίδυμα πληρώνω πολύ περισσότερα από ότι αν είχα ένα. Αλλά οι τιμές είναι λίγο ακριβότερες από το Μητέρα και το ΙΑΣΩ. Αλλά να ξέρεις ότι, οτιδήποτε σου πει είναι 100% σίγουρο! Είναι εκπληκτικός γιατρός!

παιδιά, η γνώμη μου είναι να μην κάνετε τη Β επιπέδου σε μαιευτήριο που διαρκεί 1 τέταρτο. Είναι πολύ σοβαρή εξέταση, δεν είναι ρουτίνας.

Εγώ την έκανα στον Κούρτη (μου κόστισε 100 ευρώ πριν 1 εβδομάδα), διηρκησε 1 ωρα και ένα τέταρτο, και να'ναι καλά ο άνθρωπος είδε ότι το μωρό μας έίχε πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του. Στο νοσοκομείο μετά μου λέγαν "ευτυχώς που το'δατε". Μην ντρέπεστε να πείτε στο γιατρό σας ότι θα το κάνετε εκτός, είναι δικαίωμά σας!!!

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

Βρε κορίτσια, συγνώμη κιόλας αλλά γιατί μας αγχώνετε έτσι? Δηλαδή τόσες και τόσες μανούλες που εμπιστεύθηκαν τα μηχανήματα των μαιευτηρίων είναι ηλίθιες? Λέτε δηλαδή ότι θα βρουν κάποιο πρόβλημα στο παιδί και δεν θα μας το πουν? Είναι δυνατόν? Βρε euapap μας λες ότι σου είπαν απ το νοσοκομείο "ευτυχώς που το είδατε" εννοώντας ότι αυτοί δεν θα το έβλεπαν?

Τι να πω, δεν ξέρω...

Εγώ όλους τους υπερήχους (εκτός τους μηνιαίους στον γιατρό δηλαδή) και τις εξετάσεις μου τις έκανα στο Μητέρα και εκεί θα κάνω και τη Β' Επιπέδου τη Δευτέρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, συγνώμη κιόλας αλλά γιατί μας αγχώνετε έτσι? Δηλαδή τόσες και τόσες μανούλες που εμπιστεύθηκαν τα μηχανήματα των μαιευτηρίων είναι ηλίθιες?

Γιατί επιτίθεσαι καλή μου; Επειδή καλή μου προσωπικά έχω γεννήσει ήδη στο Μητέρα (και μετά τη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα ΑΛΛΕΣ 2 και αυτή είναι η 4Η) και έχω κάνει πάνω από 50 υπερήχους εκεί έχω διαμορφώσει άποψη.

Τα μηχανήματά τους δεν είναι καινούρια και δεν έχουν την αντίστοιχη ευκρίνεια με κάποια άλλα που έχω δει συγκριτικά. Απαγορεύεται λοιπόν να το πω; Από εκεί και πέρα επειδή όσο πλησιάζει ο τοκετός σου αρχίζουν τα "τυχαία" λάθη, όπως ότι έχεις μειωμένο αμνιακό (ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ) και σε ξεκινούν ένα κυκεώνα εξετάσεων επιπλέον για να αποδειχτεί στο μέλλον ότι ήταν λάθος του γιατρού. 10 γιατροί να σου κάνουν υπέρηχο ο ένας μετά τον άλλον, κάποιος κάτι θα βρει.

Εγώ όλους τους υπερήχους (εκτός τους μηνιαίους στον γιατρό δηλαδή) και τις εξετάσεις μου τις έκανα στο Μητέρα και εκεί θα κάνω και τη Β' Επιπέδου τη Δευτέρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Δεν είπα ότι τα μηχανήματα ότι είναι άχρηστα, προς θεού, ούτε ότι οι γιατροί είναι άχρηστοι. Αρκεί να πετύχεις καλό γιατρό. Ρώτα τον γιατρό σου σε ποιον έχει εμπιστοσύνη να το κάνεις

Δεν απαγόρευσα σε κανέναν να πει τη γνώμη του. Άλλωστε το φόρουμ υπάρχει για να μαθαίνουμε από εσάς τις "παλιές". Απλά μπες στη θέση μου και θα καταλάβεις την αγωνία που μου δημιουργούν αναρτήσεις όπως οι παραπάνω... Δεν τα έχω με καμιά σας! Προς Θεού, όλες το καλό των μωρών μας θέλουμε!

Τέλος πάντων, εύχομαι σε όλες τα καλύτερα

Υ.Γ. Επειδή διόρθωσες το κείμενό σου αφού είχα απαντήσει, δεν επιτίθεμαι σε καμία (από πουθενά δεν προκύπτει αυτό...), αντίθετα εσύ είσαι λίγο επιθετική...Επίσης, ο γιατρός μου είναι πάντα παρόν στις εξετάσεις στο "Μητέρα" και ζητάει από τους γιατρούς-χειριστές των μηχανημάτων να του αναλύουν ότι παραπάνω χρειάζεται. Επίσης, στον γιατρό μου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστεψέ με τα μάτια μου έχουν δει πάρα πολλά με το σινάφι τους...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Αγχώνομαι γιατί μου μπαίνουν σκέψεις μήπως κάνω λάθος που πηγαίνω στο μαιευτήριο και δεν πηγαίνω εκτός. Τέλος πάντων, η καθεμία κάνει τις επιλογές της και έχει τις απόψεις της

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Βρε κορίτσια, συγνώμη κιόλας αλλά γιατί μας αγχώνετε έτσι? Δηλαδή τόσες και τόσες μανούλες που εμπιστεύθηκαν τα μηχανήματα των μαιευτηρίων είναι ηλίθιες? Λέτε δηλαδή ότι θα βρουν κάποιο πρόβλημα στο παιδί και δεν θα μας το πουν? Είναι δυνατόν?

Προσωπικά δεν χαρακτήρισα κανέναν, αλλά πλήρωσα ΠΟΛΛΑ από τα λάθη των γιατρών που κάνουν υπέρηχους στο Μητέρα είχα δεν είχα να τα δώσω

Βρε euapap μας λες ότι σου είπαν απ το νοσοκομείο "ευτυχώς που το είδατε" εννοώντας ότι αυτοί δεν θα το έβλεπαν?

Αν και δεν πρέπει να απαντώ αντί για άλλη κοπέλα, η euapap εννοεί ότι ΙΣΩΣ με έναν υπέρηχο του 10 λέπτου να μην έβλεπαν το πρόβλημα. Επιπλέον η κοπέλα έχασε ένα μωρό 6 μηνών άρα άσε την....

Υ.Γ. Επειδή διόρθωσες το κείμενό σου αφού είχα απαντήσει, δεν επιτίθεμαι σε καμία (από πουθενά δεν προκύπτει αυτό...), αντίθετα εσύ είσαι λίγο επιθετική...

Όπως σου έγραψα παραπάνω μετά από τόσσσσεεεεςςς εξετάσεις έχω διαμορφώσει γνώμη, αν η δική σου είναι αντίθετη, its ok

Και όσον αφορά την επεξεργασία όταν απαντάω σε ένα μήνυμα κάνω υποβολή και δεν επιστρέφω στο αρχικό μήνυμα αλλά πάω σε άλλο θέμα άρα δεν ήξερα ότι απάντησες ενδιάμεσα.

ʼσχετα λοιπόν από το παραπάνω για να τελειώνει το θέμα γιατί μόνο όρεξη για αντιπαραθέσεις δεν έχω, από τη στιγμή που έχεις εμπιστοσύνη στη γιατρό σου που θα είναι παρούσα (ενώ ο δικός μου δεν είναι ποτέ) μην αγχώνεσαι! [/b]

Διαφημίσεις

Εγω θα ήθελα να σημειώσω το εξής: όταν πήγα προχθές στο Μητέρα για το β επιπέδου δεν πήγα προκατειλημενη για κάτι...ίσα ίσα που μου είπανε πως ο Μπεναρδής που μου κάνει τους υπερήχους είναι πολύ αξιόλογος...εγώ λοιπόν δεν έμεινα ικανοποιημενη όταν ακουω απαντηση από γιατρο ότι δεν μου επιτρέπεται να σας πως κάτι παραπάνω από αυτά που σας λεω, σε ερώτησή μου για τα αυτάκια του μωρού...το θεωρώ τουλαχιστον ασυνέπεια...΄και επίσης όταν μου λεει ότι λόγω αυξημένης σωματικής μάζας δεν μπορώ να δω με ευκρίνεια την καρδια και θα πρεπει να τη δει καρδιολόγος που με τα ίδια μηχανήματα βλέπει...κατι δεν μου κολλάει...Γι αυτό το λόγο θα επαναλάβω την εξέταση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Καμια δεν θέλει να κάνει την έξυπνη βρε κορίτσια, αλλά το ένστικτο λεει πολλά. Αν καποιος ειναι ικανοποιημένος τοτε δεν χρειάζεται να τα αναλύει περαιτέρω.

T9oHp3.png

Εγώ πήγα σε εξειδικευμένο κέντρο προγεννητικού ελέγχου, μου κόστισε 110?, πήρα και DVD με την εξεταση, η οποία κράτησε πάνω από 40 λεπτά. Μου έκανε και κολπικό υπέρηχο για να σιγουρευτεί για τον τράχηλο, αν και δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε ότι έτσι συνηθίζεται.

Μήπως μπορείς να μου πεις ποιο είναι αυτό το κέντρο;

Εγώ μέχρι σήμερα ήξερα ότι τα μαιευτήρια θεωρούνται εξειδικευμένα, αλλά αν υπάρχει κάτι ακόμα πιο εξειδικευμένο, θα ήθελα να το μάθω.

Παρεπιπτόντως, ο γυναικολόγος μου που είναι και εμβρυολόγος μου είπε ότι έχει τα μηχανήματα να κάνει όλους τους εξειδικευμένους ελέγχους στο ιατρείο του. Να το προτιμήσω εκεί λοιπόν; Ή δε θα είναι τόσο εξειδικεύμενο όντως; Να σημειώσω ότι δεν τον έχω πολύ καιρό κι έτσι δεν μπορώ να πω αν τον εμπιστεύομαι απόλυτα ή όχι ακόμα.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Θα σου απαντήσω το βράδυ από το σπίτι, μιας και δεν έχω την κάρτα του μαζί μου. Πάντως είναι στον Πειραιά, δεν ξέρω αν σε βολεύει. Ασε που καλό είναι να κάνεις αυτά τα μεγάλα υπερηχογραφήματα εκεί που σε στέλνει ο γιατρός σου, γιατί αν δεν του αρέσει αυτό που θα του πας, θα σου βάλει ιδέες ότι ίσως δεν είναι καλό και θα πρέπει να το ξανακάνεις... Τι να πεις, συμφέροντα... :?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Ασε που καλό είναι να κάνεις αυτά τα μεγάλα υπερηχογραφήματα εκεί που σε στέλνει ο γιατρός σου, γιατί αν δεν του αρέσει αυτό που θα του πας, θα σου βάλει ιδέες ότι ίσως δεν είναι καλό και θα πρέπει να το ξανακάνεις... Τι να πεις, συμφέροντα... :?

Συμφωνώ!!! εμένα μου είχε πει ή Τζώρτζη μητέρα ή νικολαϊδη (ιδιωτικό) πουθενά αλλού

ε όλο και κάποιο ποσοστό παίρνουν και οι γιατροί μας με αυτούς που συνεργάζονται....

Πριν λίγο γύρισα απ το Μητέρα όπου και έκανα το β' επιπέδου. Αν εξαιρέσουμε τη μικρή λεπτομέρεια των 2 και κάτι ωρών αναμονής όλα πήγαν καλά. Το μωρό χαίρει άκρας υγείας όπως και η μάνα του αν και έχω κάτι συσπάσεις. Πάντως -και ενώ γινόταν πανικός στην αίθουσα αναμονής- δεν με ξεπέταξαν, ούτε υπήρξε κάτι που δεν μου διευκρίνησαν. Αναλυτικός ήταν και ο γιατρός-χειριστής και ο γυναικολόγος μου.

Ευχόμαι όλες να έχετε καλή συνέχεια!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Πριν λίγο γύρισα απ το Μητέρα όπου και έκανα το β' επιπέδου. Αν εξαιρέσουμε τη μικρή λεπτομέρεια των 2 και κάτι ωρών αναμονής όλα πήγαν καλά. Το μωρό χαίρει άκρας υγείας όπως και η μάνα του αν και έχω κάτι συσπάσεις. Πάντως -και ενώ γινόταν πανικός στην αίθουσα αναμονής- δεν με ξεπέταξαν, ούτε υπήρξε κάτι που δεν μου διευκρίνησαν. Αναλυτικός ήταν και ο γιατρός-χειριστής και ο γυναικολόγος μου.

Ευχόμαι όλες να έχετε καλή συνέχεια!

Μπράβο ravT! :D αλήθεια είχε τόσο κόσμο με αυτό τον καιρό που έχει έξω; Συνηθίζω να πηγαίνω απόγευμα που είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Μπράβο χάρηκα που είσαστε μια χαρούλα! Τι περιμένεις;

Κοριτσάκι περιμένουμε! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! Με το καλό τα μπεμπάκια σου!

Εμείς πάντα πηγαίνουμε στις 8.30 το πρωι για να είναι και ο γιατρός εκεί. Συνήθως στις 9.30 έχουμε τελειώσει αλλά σήμερα γινόταν πανικός. Μπήκαμε μέσα στο εξεταστήριο στις 10.40. Βέβαια παίζει σίγουρα ρόλο και το που τριγυρνάνε οι γιατροί μας. Ο δικός μου είχε χειρουργείο και αφου άργησε να κατέβει αυτός. άργησε και η σειρά μου για την εξέταση.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Mε το καλό η μπέμπα σου ravT! :)

@goofy τελικά τα βρήκα τα στοιχεία του κέντρου, τα παραθέτω, δεν είναι διαφήμιση, αν θεωρηθεί οτι δεν έκανα σωστα, ας αφαιρεθούν:

"Προγένεσις"

Γρηγορίου Λαμπράκη 128, Πειραιάς

τηλ. 210-4171979

EXXQp3.pngAIzKp2.png

zouzounel και εγώ αναφέρω σε προηγούμενες σελίδες τον Νικολαϊδη, δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα γιατί διαφήμιση θα μπορούσε να ισχυριστεί ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (αν π.χ. έλεγα ο άντρας μου έχει μαγαζί εκεί και εκεί και κάνει εκπτώσεις κλπ ίσως να ήταν ενοχλητικό). Γενικά πιστεύω ότι είναι καλό να αναφέρουμε που είμαστε ευχαριστημένες και που όχι, προφυλάσσει τις επόμενες από εμάς.

Κοριτσάκι περιμένουμε! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! Με το καλό τα μπεμπάκια σου!

Εμείς πάντα πηγαίνουμε στις 8.30 το πρωι για να είναι και ο γιατρός εκεί. Συνήθως στις 9.30 έχουμε τελειώσει αλλά σήμερα γινόταν πανικός. Μπήκαμε μέσα στο εξεταστήριο στις 10.40. Βέβαια παίζει σίγουρα ρόλο και το που τριγυρνάνε οι γιατροί μας. Ο δικός μου είχε χειρουργείο και αφου άργησε να κατέβει αυτός. άργησε και η σειρά μου για την εξέταση.

Με το καλό η μπεμπού και σε ευχαριστώ!!!

Και ο δικός μου είναι πάνω κάτω και συνήθως μου λέει να κάνω μόνη μου τις εξετάσεις και αυτός θα ενημερωθεί αργότερα σχετικά με τα αποτελέσματα. Στην αρχή αυτό με εκνεύριζε αλλά από το να τον περιμένω.... (έχοντας και τη μουρμούρα της μαμάς μου που δε θα έπρεπε να πάει στη δουλειά και να με περιμένει στο σπίτι φυλάγοντας τον γιο μου - τελικά το προτιμώ να τις κάνω μόνη μου)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...