Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Στήθος

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας, είπα να ανοίξω ένα θέμα που μου φαίνεται περίεργο.

Το στήθος μου γύρο από τη θηλή έχει γεμίσει εξωγκοματακια είναι φυσιολογικό? Ντρέπομαι να το πω στο γιατρό μου. 

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Γεωργία Π. είπε:

Το στήθος μου γύρο από τη θηλή έχει γεμίσει εξωγκοματακια είναι φυσιολογικό? Ντρέπομαι να το πω στο γιατρό μου. 

Eιναι φυσιολογικο, αλλα αν ντρεπεσαι να ρωτησεις κατι πρεπει να σκεφτεις σοβαρα το ενδεχομενο να αλλαξεις γιατρο ή απλα να χαλαρωσεις :) Αν ντρεπεσαι για κατι τοσο ασημαντο, πως θα γεννησεις μαζι του; Πρεπει να αισθανεσαι πληρη εμπιστοσυνη, ασφαλεια και οικειοτητα με τον γιατρο που σε παρακολουθει.

Βασικά Γεωργια μου επειδή έχουμε ξαναμιλήσει,έχει δίκιο η @Sentir...natureza στο ότι πρέπει να χαλαρώσεις λίγο. Νομίζω σε πιάνει εύκολα πανικός. Δεν ξέρω αν είναι λόγο εγκυμοσύνης ή έτσι ειναι το στιλ σου,αλλα σκέψου αργότερα που θα έρθει το μωρό..

έχουν και όνομα αυτά! το είχα πάθει και εγώ και είχα ανησυχήσει αλλά το είχα πεί στην γιατρό μου! δεν είναι κάτι μην ανησυχείς! λεγονται κάπως ".....  glands "  αν το θυμηθώ θα το γράψω. .

έχεις μαία? να ρωτήσεις εκείνη. 

Επεξεργάστηκαν by belleblue

1 hour ago, Γεωργία Π. είπε:

Nαι, αλλά πρέπει να μάθεις να μην ντρέπεσαι και αν φταίει ο γιατρός, να βρεις άλλον. Ο,τι εξέταση και να κάνεις, μαστογραφίες, υπέρηχους κλπ., τίποτα δεν υποκαθιστά την εξέταση του στήθους από το γιατρό, οπότε όχι μόνο δεν πρέπει να ντρέπεσαι, αλλά να επιμένεις να εξετάζει το στήθος σου και να αναφέρεις κάθε αλλαγή που βλέπεις, είτε έγκυος είτε μη. Δεν παίζουμε με αυτά.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ, τον γιατρό μου τον έχω απόλυτα εμπιστοσύνη με αυτόν πέρασα μια αποβολή και τώρα η εγκυμοσύνη μου, απλά όντως με την εγκυμοσύνη έχω αλλάξει έχω γίνει πιο νοσταλγική πιο ντροπαλή πρώτη μου φορά και αγχώνομαι με το παραμικρό...

Και ο άντρας μου , μου λέει να ηρεμήσω λίγο και απλά να το απολαμβάνω περισσότερο!! Θα το προσπαθήσω αυτό μέσα μου γιατί από μέσα μου ξεκινάει!! 

15 ώρες πρίν, belleblue είπε:

έχουν και όνομα αυτά! το είχα πάθει και εγώ και είχα ανησυχήσει αλλά το είχα πεί στην γιατρό μου! δεν είναι κάτι μην ανησυχείς! λεγονται κάπως ".....  glands "  αν το θυμηθώ θα το γράψω. .

έχεις μαία? να ρωτήσεις εκείνη. 

Εξογκώματα μοντγκομερι λέγονται

4 ώρες πρίν, Γεωργία Π. είπε:

Ευχαριστώ πολύ, τον γιατρό μου τον έχω απόλυτα εμπιστοσύνη με αυτόν πέρασα μια αποβολή και τώρα η εγκυμοσύνη μου, απλά όντως με την εγκυμοσύνη έχω αλλάξει έχω γίνει πιο νοσταλγική πιο ντροπαλή πρώτη μου φορά και αγχώνομαι με το παραμικρό...

Και ο άντρας μου , μου λέει να ηρεμήσω λίγο και απλά να το απολαμβάνω περισσότερο!! Θα το προσπαθήσω αυτό μέσα μου γιατί από μέσα μου ξεκινάει!! 

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου, ήμουν και εγώ στην τσίτα στην εγκυμοσύνη με αποτέλεσμα να τη χαρώ λιγότερο από όσο της άξιζε :). Ίσως γιατί δυσκολεύτηκα πολύ να μείνω έγκυος και φοβόμουν μην πάει στραβά, αλλά κυρίως πιστεύω ότι φταίει ο αγχώδης χαρακτήρας μου. Αυτό που λειτούργησε καλά σε εμένα για να μη φρικάρω, ήταν να ρωτάω για το κάθετι που με προβλημάτιζε. Τηλεφωνούσα στη μαία  του γιατρού μου και τις περισσότερες φορές η συνομιλία διαρκούσε ένα λεπτό χωρίς να χρειάζεται καν η συμβολή του γιατρού. Εγώ όμως ήμουν ήσυχη όλη την υπόλοιπη ημέρα. Στα πιό σοβαρά μιλούσα με εκείνον.

Αν έχει ο γιατρός σου μαία να την παίρνεις τηλέφωνο αλλιώς να παίρνεις τον ίδιο. Είναι συνηθισμένοι σε ερωτήσεις εγκύων :)

Καλή συνέχεια και με το καλό!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...