Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Την θετική σας σκέψη ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ.

Κάθε λέξη σας είναι και ένα άγγιγμα που με βοηθάει.

Τώρα βρίσκομαι σε μιά φάση τρεξίματος και εξετάσεων και εγκρίσεων από το ταμείο και τρελλό τρέξιμο.

Επίσης μάλλον την άλλη εβδομάδα θα κατέβω στην Αθήνα για PET/CT δηλ αξονική ποζιτρονική τομογραφία που γίνεται μόνο στον Ευαγγελισμό αλλά έχουν ραντεβού σε ένα μήνα + και στο Ιατρικό Αθηνών που έχει ραντεβού άμμεσα αλλά με 700 ευρω πιο ακιβή την εξέταση (σύνολο 2200). Αλλά μπροστά στο αποτέλεσμα που σου δίνει πραγματικά δεν τα σκέφετεσαι.

Μήπως ξέρετε κανένα φθηνό ξενοδοχείο κοντά στο Ιατρικό;

Πρέπει να μείνω μιά δυό μέρες μέχρι να πάω τα αποτελέσματα και μου φύγει η ραδιενέργεια πριν πάω στα παιδιά μου.

Και πάλι σας ευχαριστω για το πέπλο συμπάθειας και θετικής ενέργειας που μου απλώνετε!

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 129
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοπελουδίτσα μου, τώρα είδα το θέμα... Να κοιτάς τα πιτσιρικάκια σου και να παίρνεις θάρρος και όοοολα θα πάνε καλα!!! Εγώ σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και σου εύχομαι σε λίγες μέρες να τα θυμάσαι αυτά σαν ένα κακό εφιάλτη... ένα μεγάλο φιλί καλή μου

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Λοιπόν τα νέα μου είναι ως εξής:

Την Παρασκευή έκανα γαστροσκόπηση, όπου βρέθηκε μια ασήμαντη γαστρίτιδα όμως πήραμε δείγματα για βιοψία.

Επίσης στη γυναικολογική εξέταση όλα καλά αλλά πήραμε και ένα τεστ Παπ. Θα έχω αποτελεσμτα και από τα δύο την επόμενη εβδομάδα. Την Κυριακή τα μεσάνυχτα ταξιδεύω για Αθήνα με το τραίνο γιατί στις 9.30 έχω ραντεβού στο Ιατρικό για το ΡΕΤ scan.

Θα μείνω ένα βράδυ σε ξενοδοχείο και την άλλη μέρα Τρίτη μεσημέρι σας θέλω όλες νοητικά κοντά μου γιατί θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα.

Δεν ξέρω αν έχω ξανανιώσει ποτέ τόση αγωνία.Το βράδυ θα είμαι πάλι Θεσσαλονίκη και ελπίζω να έχω καλά να σας γράψω.

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση.

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Διαφημίσεις

Ευούλα, σου εύχομαι ότι καλύτερο, να μην είναι τίποτα όλα αυτά και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στις επόμενες εξετάσεις σου... Μερικές φορές οι "ηλεκτρονικοί φίλοι" είναι τόσο σημαντικοί όσο σχεδόν και οι φίλοι που έχουμε κοντά μας και ζήσει μαζί τους όλα μας τα χρόνια....

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ευχομαι ολοψυχα να ειναι περαστικα,

ειναι κατι που παλευεται και θα εχεις την συμπαρασταση μας και την θετικη μας ενεργεια.

ποια ακριβως ηταν τα αποτελεσματα?ποιοι ακριβως δεικτες?για να σου δωσω ισως καποιες πληροφοριες αν μπορω. Μην αγχωνεσαι!!!

Κορίτσια σας γράφω από Αθήνα,

μέσα από την εμπόλεμη ζώνη, είμαι σε ένα ξενοδοχείο στην Ομόνοια και φοβάμαι να βγώ να πάρω νερό.

Το καλό είναι ότι έκανα την εξέταση το πρωί και με μια πρώτη ματιά μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάτι ύποπτο. Αύριο θα πάρω την γνωμάτευση αλλά ήδη έχει αρχίσει να ξημερώνει στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση που έχει τελικά το καλύτερο αποτέλεσμα. Είστε όλες μία μία εξαιρετικές θα σας ξαναγράψω όταν επιστρέψω Θεσσαλονίκη.

Φιλιά.

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

μέσα από την εμπόλεμη ζώνη, είμαι σε ένα ξενοδοχείο στην Ομόνοια και φοβάμαι να βγώ να πάρω νερό.

Το καλό είναι ότι έκανα την εξέταση το πρωί και με μια πρώτη ματιά μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάτι ύποπτο. Αύριο θα πάρω την γνωμάτευση αλλά ήδη έχει αρχίσει να ξημερώνει στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση που έχει τελικά το καλύτερο αποτέλεσμα. Είστε όλες μία μία εξαιρετικές θα σας ξαναγράψω όταν επιστρέψω Θεσσαλονίκη.

Φιλιά.

Αγωνίστρια! :)

Καλά αποτελέσματα! :)

Φιλιά.

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

Μπράβο! χαίρομαι που όλα πάνε καλά!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...