Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όταν ήμουν μικρή/ός

Recommended Posts

Λοιπόν θα ακουστεί σόκιν (το ανέκδοτο στο οποίο αναφερόμουν ψιλοήταν) αλλά....

Ενα ωραίο απόγευμα πριν 19 χρόνια, σε ηλικία 10 χρονών πάω στους γονείς μου όλο χαρά να τους πω ένα ανέκδοτο που άκουσα απο τα αγόρια στην ομάδα μπάσκετ που πήγαινα. (σημείωση: δημοτική μικτή ομάδα για ηλικίες 9-14)

Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

"μπαμπά-μαμά... τι είναι μια φωνή στο σκοτάδι που φωνάζει χυνω-χύνω???"

οι γονείς μου

:shock::shock::shock::shock: σοβαροί "τι είναι παιδάκι μου"

εγω ψιλοαπογοητευμένη με την αντιδρασή τους λέω μουδιασμένα

"μια χήνα που φωνάζει τον άντρα της" :?:roll::D

Περιττό να πω οτι δεν γελάσανε καθόλου και που να καταλάβω εγώ τότε το γιατί............... :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο mata μου...πολύ ωραίο θέμα...όλο τέτοια ωραία θέματα βάζεις εσύ... :D

Λοιπόν εγώ όταν ήμουν μικρή είχα μία κοτούλα ώς οικόσιτο και την φωνάζαμε "ομορφούλα" και επειδή τα ...έκανε συνέχεια ήθελα να της βάλουμε πάνα...αλλά δεν έβρισκα τίποτα στο μέγεθός της και της έβαλα ένα πλεκτό γάντι και της το σφήνωσα.

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Α!!!! καλα ... οταν γεννηθηκε η αδερφη μου , εριξα γυρω απο την κουνια ζαχαρη ακολουθωντας μια διαδρομη προς την αυλη μας (μονοκατοικια) πιστευοντας οτι θα τη βρουν τα μυρμηγκια και θα την κουβαλησουν εξω απο το σπιτι . :lol:

Τελικα δεν την πηραν :lol: Ευτυχως :)

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

1)οταν ημουν μικρη νομιζα πως οι χωρες εινα πλανητες :shock::shock::shock:

2)εχω εναν αδερφο μεγαλυτερο ο οποιος δεν εχανε ευκαιρια να με πειραξει.

καποια στιγμη μου ειπε να κανω το ασθενοφορο και να τρεχω μεσα στο σπιτι φωναζοντας "πηρα πιπα πηρα πιπα"( σορρυ ε? :oops::oops: ) με ρυθμο οπως κανει το ασθενοφορο..

αρχισα και γω να τρεχω φωναζοντας αυτο μεχρι που καποια στιγμη με φωναξανε οι γονεις και μου ειπαν να σταματησω να το λεω..τοτε δεν ειχα καταλαβει γιατι.. :lol::lol::lol:

1

καποια στιγμη μου ειπε να κανω το ασθενοφορο και να τρεχω μεσα στο σπιτι φωναζοντας "πηρα πιπα πηρα πιπα"( σορρυ ε? :oops::oops: ) με ρυθμο οπως κανει το ασθενοφορο..

αρχισα και γω να τρεχω φωναζοντας αυτο μεχρι που καποια στιγμη με φωναξανε οι γονεις και μου ειπαν να σταματησω να το λεω..τοτε δεν ειχα καταλαβει γιατι.. :lol::lol::lol:

Πολυ γελιο λεμε!!!!!!!!Εχω πεσει κατω!!!!!!!!!Φανταζομαι το σκηνικο!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

QJZup3.png

bxuCp3.png

Διαφημίσεις

Όταν ήμουν μικρή (Α'Δημοτικού) πίστεψα ότι θα με φυλακίσουν γιατί είχα βάλει τόνο σε σύμφωνο. Ετσι μας είχε πει η δασκάλα μας η κα Στέλλα ότι αν βάλουμε τόνο σε σύμφωνο θα πάμε φυλακή.

Επίσης στην Α΄δημοτικου πάλι με την κα Στέλλα.

- Κυρία να πάω τουαλέτα?

- Όχι

- Κυρία να πάω τουαλέτα?

- Όχι

- Κυρια κατουρήθηκα :oops::oops:

Περιττο να σας πω ότι από κεινη τη μέρα μου είπε όταν θέλεις τουαλέτα θα πηγαίνεις χωρίς να με ρωτάς....

Όταν είμουν μικρή πίστευα οτι είμουν καλήφωνη (τρομάρα μου) και είμουν συνέχεια με μια βούρτσα(μικρόφωνο) και τραγουδούσα.Επίσης με μαγνητοφωνούσα κιόλας.

Ακόμα με τις φίλες μου παίζαμε Άγγελοι του Τσάρλυ,και εγώ είμουν η Κέλλη.

Και στην πρώτη Δημοτικού καθόμουν με ένα κορίτσι και τσιμπούσε η μια τα μάγουλα της άλλης.Κάθε μέρα πηγαίναμε στο σπίτι με κόκκινα μάγουλα.

Μια μέρα είρθε η μάνα της να κάνει παράπονα στην μάνα μου γιατί τσιμπούσα λέει την κόρη της.Και τότε είδε και τα δικά μου μάγουλα...

Θα θυμηθώ κι άλλα.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

helen18 ποιο ηταν το σουξε σου? Εμενα το "αιντε μανταλιωκαι μανταλενα" της αλεξιου!

Πολλά έλεγα,της εποχής.

Και αυτό που λες ,και η πιο καλή γκαρσώνα,και η Μαντουβάλα,τα περισσότερα ήταν της Αλεξίου. :lol:

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

΄Τρίτη δημοτικού Διάλογος με την μαμά μου:

Μαμά, μας είπε η δασκάλα ότι ο Χριστός είναι παντού και μας βλέπει ότι κι αν κάνουμε, γι' αυτό πρέπει πάντα να κάνουμε το σταυρό μας και να προσέχουμε. Μαμά ο Χριστός είναι παντού;;;;;

Ναι παιδί μου.

Και μας προστατεύει όπου κι αν είμαστε;;;;;

Ναι παιδί μου.

Είναι και εδω μέσα στο δωμάτιο;;;;;;

Ναι παιδί μου, άσε τώρα το Χριστούλη και φάε...

Είναι και μέσα στη κουζίνα;;;

Ναι παιδί μου, αλλά αρκετά με το Χριστό...

Καλά ρε μαμά δεν καίγεται;;;;;;; :shock::shock::shock:

Απάντηση μαμάς: Αύριο θα πάμε μαζί στο σχολείο.... :evil::evil:

Διαφημίσεις

Όποτε έβλεπα φωτογραφίες απ' το γάμο των γονιών μου άρχιζα το εξής τροπάρι:

"Εμένα εκείνη τη μέρα με είχατε αφήσει στο σπίτι γιατί είχα κάνει αταξίες και δε με πήρατε μαζί σας, και είστε κακοί, κι είχατε βάλει κάποιον άλλο να με προσέχει, και εσείς διασκεδάζατε, και εγώ έκλαιγα που ήμουν στο σπίτι και δεν ήμουν μαζί σας, και ήταν και τα ξαδέρφια μου εκεί κι εγώ ήμουν σπίτι κι έκλαιγααααα".

Πέρασαν χρόνια μέχρι να πειστώ για το αντίθετο! :lol:

Όταν ήμουν στο δημοτικό, με μια συμμαθήτρια μου, ανεβαίναμε σε κάθε διάλειμα στα παράθυρα της τάξης και κάναμε τους bang!!Οι άλλες συμμαθήτριες τραβούσαν τις κουρτίνες και άρχιζε η παράσταση!!

Σαν μια σταρ που ποζάρει όταν τις αστράφτουν φλας και το στυλ σου...Γκάρμπο ...στο σακάκι λίγα στραςςςςςςςςς λαλαλαλλαλλα!!! :lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λοιπόν θα ακουστεί σόκιν (το ανέκδοτο στο οποίο αναφερόμουν ψιλοήταν) αλλά....

Ενα ωραίο απόγευμα πριν 19 χρόνια, σε ηλικία 10 χρονών πάω στους γονείς μου όλο χαρά να τους πω ένα ανέκδοτο που άκουσα απο τα αγόρια στην ομάδα μπάσκετ που πήγαινα. (σημείωση: δημοτική μικτή ομάδα για ηλικίες 9-14)

Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

"μπαμπά-μαμά... τι είναι μια φωνή στο σκοτάδι που φωνάζει χυνω-χύνω???"

οι γονείς μου

:shock::shock::shock::shock: σοβαροί "τι είναι παιδάκι μου"

εγω ψιλοαπογοητευμένη με την αντιδρασή τους λέω μουδιασμένα

"μια χήνα που φωνάζει τον άντρα της" :?:roll::D

Περιττό να πω οτι δεν γελάσανε καθόλου και που να καταλάβω εγώ τότε το γιατί............... :lol:

Από τα γέλια ξύπνησε το παιδί και με κοιτάει καλά-καλά!!!!! Νά 'σαι καλά, γέλασα με τη καρδια μου!!!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Διαφημίσεις

Η νονά μου με λάτρευε και με λατρεύει .... εγώ, σαν παιδί, της "έβγαζα τη ψυχή".

Της έχω κρυφτεί στον Εθνικό Κήπο και με έψαχνε για πολύ ώρα, τρελλή από ανησυχία, ώσπου εμφανίστηκα ξαφνικά μές στη τρελλή χαρά και της είπα "δεν με βρήκες, δεν με βρήκες".... Κυλιόμουνα στο πεζοδρόμιο της Σόλωνος, έξω από το παιχνιδάδικο της EL GRECO, για να μου πάρει μιά κούκλα ... την οποία και μου πήρε .. (ήμουν "καλό" παιδάκι!!).

Κάποια φορά - σε ηλικία 6-7 ετών - είμασταν σε έναν κήπο στην Λωζάνη και εγώ περπατούσα πάνω στο πεζούλι μιάς μικρής λίμνης με συντηβάνι. Η νονά μου κάτω, με κρατούσε από το χέρι. Επέμενα ότι θα πέσω μέσα στη λίμνη, η νονά έλεγε "σιγά μην πέσεις" ώσπου ..... έπεσα!! Με έβγαλαν κάποιοι περαστικοί, μούσκεμα φυσικά και τρέξαμε να πάρουμε το τραμ να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο. Μέσα στην σαστιμάρα της η νονά δεν έβγαλε εισητήρια και έτυχε να περάσει ο ελεγκτής.... και φυσικά η νονά πλήρωσε και πρόστιμο!!

Τέτοιο παιδί ήμουν!!!

.png

Θέλω να σας πω και κάτι, που τώρα όταν το σκέφτομαι στεναχωριέμαι πάααρα πολύ ....

Δεν θυμάμαι πόσο χρονών ήμουν, πάντως ήμουν μικρή .... Ήμασταν με την μαμά μου βόλτα και ήθελα να μου αγοράσει μια Barby που είδα σε κάποιο μαγαζί. Εδω θα ήθελα να πω ότι είχα πάααρα πολλά παιχνίδια.

Η μαμά μου είπε όχι, ότι δεν μπορεί τώρα κλπ. και εγώ της είπα "Μακάρι να σε πατήσει ένα αυτοκίνητο να σου πάρω τα λεφτά και να την αγοράσω" ... Η μαμά μου έκλαψε και με πήρε και γυρίσαμε σπίτι ... και έκλαιγε....

Δεν το έχει αναφέρει ποτέ ... αλλά εγώ τώρα τελευταία το φέρνω πολύ το νου μου....

Μαμά σε αγαπάω πολύ ....459830qyqjkq81to.gif

.png

Θέλω να σας πω και κάτι, που τώρα όταν το σκέφτομαι στεναχωριέμαι πάααρα πολύ ....

Δεν θυμάμαι πόσο χρονών ήμουν, πάντως ήμουν μικρή .... Ήμασταν με την μαμά μου βόλτα και ήθελα να μου αγοράσει μια Barby που είδα σε κάποιο μαγαζί. Εδω θα ήθελα να πω ότι είχα πάααρα πολλά παιχνίδια.

Η μαμά μου είπε όχι, ότι δεν μπορεί τώρα κλπ. και εγώ της είπα "Μακάρι να σε πατήσει ένα αυτοκίνητο να σου πάρω τα λεφτά και να την αγοράσω" ... Η μαμά μου έκλαψε και με πήρε και γυρίσαμε σπίτι ... και έκλαιγε....

Δεν το έχει αναφέρει ποτέ ... αλλά εγώ τώρα τελευταία το φέρνω πολύ το νου μου....

Μαμά σε αγαπάω πολύ ....459830qyqjkq81to.gif

Πηνελόπη μου......εκεινη σίγουρα θα το εχει ξεχάσει ...μπορεί να τη στεναχώρησες τοτε αλλα τις εδωσες και πολλες χαρες......ομως ακομη κα να το θυμαται ........σίγουρα θα σε εχει συχγωρέσει ....εξάλλου ετσι δεν ειναι οι μαμαδες??????κρατάνε μονο τα καλα και συγχωρούν τα παιδάκια τους για τις ζαβολιές τους. :D

an1cEY00g410010MDAwMDkyZHwwMDAwNTU0ZGF8dG8gbG91a291bWFraSBtb3UgZWluYWk.gif

πηγαινα δημοτικο..αντε να ηταν 2α η 3η δημοτικου.

μου αρεσανε παρα πολυ τα υγρα μαντηλακια που μυριζανε λεμονι..ξερετε ποια λεω αυτα τα μιας χρησης..

εψαχνα που λετε ενα απογευμα να βρω και δεν εβρισκα πουθενα στο σπιτι.εφτασα και στο δωματιο τουν γονιων μου..εψαχνα στα συρταρια τους μεχρι που βρηκα ενα στο συρταρι του μπαμπα μου :wink::wink::wink:

το πηρα λοιπον το φακελακι και το εβαλα στην τσαντα μου να το παρω στο σχολειο να το χρησιμοποιησω πριν φαω το κολατσιο μου.

ελα ομως που δεν μπορουσα να το ανοιξω..παω λοιπον στη δασκαλα μου και της ζηταω να μου το ανοιξει..η γυναικα επαθε σοκ..(αν δεν καταλαβατε ειχα παρει προφυλακτικο αντι για μαντηλακι :lol::lol::lol: )

που το βρηκες αυτο μου λεει?

μου το εδωσε ο μπαμπας μου απαντησα..τι να πω?το πηρα μονη μου?

αστο μου λεει ειναι χαλασμενο και πηγε και το πεταξε..

φανταζομαι θα εχει να το διηγειται η δασκαλα μου ακομα για το παιδακι που της εδωσαν οι γονεις του προφυλακτικο..

:lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Φασολακι εισαι απαιχτη ακομα γελαω :D:D:D:D:D:D:D

Η μαμα μου μερικα απογευματα δουλευε και μας αφηνες μονες εμενα και την αδερφη μου. Καθε φορα που εφευγε ελεγε "Τωρα θα διαβασετε δεν θα ανοιξετε την τηλεοραση για τα παιδικα" και εμεις την απαντουσαμε "ναι μαμα μου θα διαβασουμε"

Μολις εκλεινε την πορτα ακουγαμε το ασανσερ να κατεβαινει και αμεσως την ανοιγαμε :D:D:D Και οχι μονο αυτο ξεσηκωναμε το σπιτι βγαζαμε ολα τα φορεματα της τα φορουσαμε και αυτα και τα τακουνια της και παιζαμε. Φυσικα 10 λεπτα πριν ερθει τα τακτοποιουσαμε ολα. Οταν ερχοταν εμεις καθομασταν σαν παναγιτσες "τι κανατε κοριτσια πως τα περασατε" και απαντουσαμε "ε βαρεθηκαμε ολο διαβαζαμε" :D:D:D

Παιζαμε μεσα στο σπιτι ακομα και λαστιχο βαζαμε δυο καρεκλες και εμεις πηδουσαμε. Τι τραβηξε ο απο κατω που ηταν ενας παππους, ολο ερχοταν και μας χτυπουσε την πορτα να κανουμε ησυχια "Μας ελεγε τι κανετε? Θα το γκρεμισετε το σπιτι" και εμεις απαντουσαμε "Ε τιποτα διαβαζουμε"

Τι ωραιο να εισαι παιδι.....................

Πω πω φασολάκι, μου θύμισες ένα παρόμοιο δικό μου κατόρθωμα!

Είμαστε διακοπές στο χωριό, όλοι οι θείοι-παππούδες-γιαγιάδες κάθονται στην αυλή μαζί με τους γονείς μου και πίνουν καφέ.

Και εμφανίζομαι εγώ κρατώντας ένα πακέτο σερβιέτες της μαμάς μου (ακόμα τις θυμάμαι, κάτι μπλε cloe τεράστιες ήταν :lol: ), πάω στη μάνα μου και τη ρωτάω "Μαμάααα, αυτό που έχεις στη βαλίτσα σου τι είναι";

Κόκκαλο η μάνα μου...

Όταν ήμουν μικρή, νόμιζα ότι η σκηνή που βλέπαμε με το Πολυτεχνείο και το τανκ να ρίχνει την πύλη ήταν κάτι που γινόταν κάθε χρονο... κι έτσι όταν μου έλεγαν οι μεγάλοι ότι όταν μεγαλώσω θα σπουδάσω εγώ φοβόμουν πάρα πολύ κι αγχωνόμουν μη με πατήσουν τα τανκς...

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

1)οταν ημουν μικρη νομιζα πως οι χωρες εινα πλανητες :shock::shock::shock:

Κάτι παρόμοιο....

Όταν ήμουν μικρή καθόμουν ένα απόγευμα στο μαγαζί του πατέρα μου και περίμενα να με πάνε να αγοράσω παπούτσια όπως μου είχαν υποσχεθεί!

Όταν ξαφνικά μου ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούσαν δεν κατάλαβαν ότι είχαν κάνει το μοιραίο λάθος!!!!!!!

Όλο το απόγευμα φώναζα ρυθμικά:

Θέλω παπούτσα π@υτσα π@ύτσα π@ύυυτσα!!!!!!!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Τρέχαν όλοι πανικόβλητοι να κλειδώσουν το μαγαζί αφού εγώ από τα νεύρα μου αρνιόμουν να σταματήσω!!!!!!!!!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...