Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διάρροια....

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.. έχω και πολλούς εμετούς και διάρροια , νιώθω κάθε μέρα πτώμα και πεινάω διαρκώς δεν μου φτάνει κ τα βγάζω μετά. 

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

μηπως εχεις καμια γαστρεντεριτιδα;εγω ειχα παθει στον 8ο

Δεν έχω κάτι άλλο για να πω πως έχω γαστρεντερίτιδα... Μόνο αυτό. 

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια γεια σας και πάλι! 

Ήθελα να σας πω ότι πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να κάνω διάρροια.

Αλλά εγώ παρατηρώ τώρα ότι , ότι και αν τρώω μετά από λίγο το βγάζω στην τουαλέτα (διαρροια) και πονάω πάλι... 

On 8/4/2018 at 5:47 PM, Γεωργία Π. said:

Κορίτσια γεια σας και πάλι! 

Ήθελα να σας πω ότι πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να κάνω διάρροια.

Αλλά εγώ παρατηρώ τώρα ότι , ότι και αν τρώω μετά από λίγο το βγάζω στην τουαλέτα (διαρροια) και πονάω πάλι... 

καλησπέρα!!νομιζω οτι οντως φυσιολογικο ειναι ..εγω ειχα διαροια και εμμετους στο πρωτο τριμηνο συνεχεια!!και σε ολη την εγκυμοσυνη ειχα θεματα τετοια!!

Διαφημίσεις

On 4/8/2018 at 10:44 ΜΜ, vicky86 είπε:

προσεχεις πολυ τη διατροφη σου;

Η αλήθεια όχι ιδιαίτερα.. προσπαθώ αλλά έχω όρεξη για διάφορα φαγητά εκτός από τα πολύ λαδερα και τουρλου και τέτοια με αναγουλιαζουν. 

αν ειναι της εγκυμοσυνης δ ξερω αν θα βοηθησει.αλλα γενικα θελει στεγνα.ρυζι,μακαρονια,πατατες,ψωμι,φρυγανιες ,παξιμαδια,κριτσινια,κρακερ,μπανανες,μηλα

οχι γαλακτοκομικα,συκα,ακτινιδια,δαμασκηνα,αχλαδια,μπαμιες,φασολακια,κολοκυθακια,μπροκολο

On 5/8/2018 at 11:07 ΜΜ, sweety** είπε:

καλησπέρα!!νομιζω οτι οντως φυσιολογικο ειναι ..εγω ειχα διαροια και εμμετους στο πρωτο τριμηνο συνεχεια!!και σε ολη την εγκυμοσυνη ειχα θεματα τετοια!!

Τι εννοείς γλυκιά μου θέματα τέτοια?? 

16 hours ago, Γεωργία Π. said:

Τι εννοείς γλυκιά μου θέματα τέτοια?? 

καλημερα!!θεματα με εμμετους,στομαχα,διαροια!!στο πρωτο τριμηνο που δεν ηρεμησα λεπτο απο το στομαχι ειχα και διαροια!!στο δευτερο τριμηνο ηταν καπως καλυτερα !ειχα ανακατοσουρες και διαροια οχι βεβαια στην ιδια ενταση και συχνοτητα με το πρωτο τριμηνο καμια σχεση!!στο τριτο ηρεμησα!δεν ειχα ποτε γαστρεντεριτιδα!!μου ειχε πει ο γιατροσ οτι ολα ειναι φυσιολογικα!!αλλος μπορει να κανει δυσκοιλιοτητα(η οποια με ταλαιπωρησε ελαχιστα στο 3ο τριμηνο)και αλλος διαροια!αλλος μπορει να μην παθει τπτ απο αυτα!εσυ πως πας τωρα?

7 ώρες πρίν, sweety** είπε:

καλημερα!!θεματα με εμμετους,στομαχα,διαροια!!στο πρωτο τριμηνο που δεν ηρεμησα λεπτο απο το στομαχι ειχα και διαροια!!στο δευτερο τριμηνο ηταν καπως καλυτερα !ειχα ανακατοσουρες και διαροια οχι βεβαια στην ιδια ενταση και συχνοτητα με το πρωτο τριμηνο καμια σχεση!!στο τριτο ηρεμησα!δεν ειχα ποτε γαστρεντεριτιδα!!μου ειχε πει ο γιατροσ οτι ολα ειναι φυσιολογικα!!αλλος μπορει να κανει δυσκοιλιοτητα(η οποια με ταλαιπωρησε ελαχιστα στο 3ο τριμηνο)και αλλος διαροια!αλλος μπορει να μην παθει τπτ απο αυτα!εσυ πως πας τωρα?

Και εμένα μου είπε πως δεν έχω γαστρεντερίτιδα , αν και προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή μου ότι και αν κάνω τα βγάζω ακόμα έτσι είμαι έχει σύνολο 15 μέρες τώρα . Κάνω υπομονή δεν γίνετε αλλιώς. Αφού με δισταγμό βγαίνω έξω γιατί σκέφτομαι ωχ ! Τώρα τι κάνω?? Όπου φύγει φύγει?? Χαχαχαχαχαχαχαχα απλά υπομονή ! 

Επεξεργάστηκαν by Γεωργία Π.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...