Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΥΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΩΟΘΗΚΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

michel το τσιγάρο αν δε γίνεται να το κόψεις, τουλάχιστον προσπάθησε να το ελαττώσεις τις ημέρες της διέγερσης. Λένε ότι έχει αντίκτυπο στην ποιότητα των ωαρίων, ειδικά αν είσαι χρόνια καπνίστρια. Τόσο αγώνα κάνεις για το μωράκι, μη δηλητηριάζεις τις καυμένες τις ωοθήκες με το παλιοτσίγαρο, τώρα μάλιστα που δουλεύουν στο μάξιμουμ!!:lol: Όσο για τα συμπτώματα του Σ.Υ.Ω, αν και παθούσα σε ήπια μορφή, την ενόχληση την ένιωσα τις τελευταίες μερες πριν την ωοληψία, όταν πραγματικά δε μπορούσα ούτε να κάτσω απ'το φούσκωμα. Αλλά μην αγχώνεσαι από τώρα, αφού σε παρακολουθεί ο γιατρός σου με υπέρηχο. Εξάλλου δε συμβαίνει σε όλες αυτό το σύνδρομο. Όλα καλά να πάνε!:wink:

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω λογω των πολυκυστικων επαθα μια φορα υπερδιεγερση,πονουσα φριχτα,ειχα αναγουλες και κατι με πιεζε στο στηθος και ανεβοκατεβαινε μεσα μου,επρεπε να τρωω το ασπραδι των αυγων,και καθολου αλατι,επισης επειδη ειχα κανει εξωσωματικη εβαλα τα εμβρυα καταψυξη και εγινε η εμφυτευση στον επομενο κυκλο,σε 4-5 μερες μου ειχε περασει

ΜΑΡΚΕΛΛΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορίτσια έφτασε η μέρα της χοριακής....και βγήκε θετική 131!!!!

Τώρα μου είπαν να ξαναεπαναλαβω την παρασκευή...

Είχα φοβερό άγχος το πρωί γιατί από την παρασκευή είχα καφέ εκκρίσεις η οποίες βέβαια σήμερα είχαν σταματήσει...Ύποψιαζόμουν ότι μπορεί να ήταν εμφύτευση αλλά επειδή έχω ταλαιπωρηθεί με τα γυναικολογικά μου δεν ήθελα να είμαι και πολυ αισιόδοξη...Τώρα στην αναμονή να δούμε άν θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη. Επίσης έχω extra άγχος γιατί στην προηγούμενη εξωσωματική μου είχα πρώτη χοριακή 250 και τελικα ήταν εξωμήτριο!!!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας και να μην χάνουμε το κουράγιο μας γιατί η ζω έχει πολλές δυσκολίες..Είμαι 3 χρόνια παντρεμένη και εγω και ο άντρας μου δεν έχουμε δει μια άσπρη μέρα από τότε!!!! Ο πεθερός μου, ο πατέρας μου χειρουργία, εγώ στο νοσοκομείο με τα γυναικολογικά μου (υπερδιέγερση, εξωμήτριο) μέχρι που φέτος το καλοκαίρι έχασα και τον πατέρα μου από καρκίνο μέσα σε ένα μήνα...3 μήνες έχουν περάσει από τότε και εκεί που δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάτι καλό μπορεί να μου συμβεί πλέον, ήρθε η θετική χοριακή...ελπίζω να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και να δώ και εγώ λίγο φως στη ζωή μου.... καλή επιτυχία σε όλες!!!!

Συγχαρητηρια chrischris!!! Ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος. να σαι αισιοδοξη και οσο για τις δυσκολιες που περασες σε καταλαβαινω, εχω περασει κι εγω πολλα αλλα θελω να πιστευω οτι με το νινι θα αλλαξουν ολα. καλη συνεχεια και να θυμασαι οτι τα δυσκολα ειναι για τους δυνατους!

κοριτσια καλησπερα.εγω κανω τωρα την 4η προσπαθεια.ξεκινησα στισ 30/10.οι 2 πρωτεσ φορεσ που εκανα daroda και gonal δεν καταλαβα τιποτα οσο αφορα το ΣΥΩ.Την 3η ομωσ φορα που αλλαξα τα φαρμακα πηρα δηλαδη puregon και olgalutran τα πραγματα ηταν δυσκολα.μετα την ωοληψια και συγκεκριμενα το βραδυ αρχισα να ποναω πολυ στην κοιλια ,να πριζομαι και τισ επομενεσ 2 μερεσ μεχρι και την εμφυτευση δεν μπορουσα να δεσω ουτε τα παπουτσια μου.οταν εκανα εμφυτευση και μετα ολα σταματησαν.εγω φυσικα δεν ειχα καταλαβει τι ηταν γιατι μου ελεγαν απο το κεντρο οτι δεν ειναι τιποτα και μου προτεινα υποθετα voskopan ή voltaren δεν θυμαμαι.φοβαμαι παρα πολυ μηπωσ παθω το ιδιο και τωρα γιατι τοτε ουτε να ανασανω δεν μπορουσα.φοβαμαι παρα πολυ.

κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...εύχομαι όλες μας να γίνουμε μανούλες και να έχουμε καλή εγκυμοσύνη και γερά μωράκια...

Αύριο έχω να επαναλάβω την χοριακή και τρεμω!!!! Δέν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι καλό....Βλέπετε από τότε που παντρεύτηκα (3 χρόνια) δεν έχω δει μια άσπρη μέρα....ο πεθερός μου τριπλο μπαι πας, ο πατέρας μου χειρουργίο για καρκίνο, εγώ σοβαρή υπερδιέγερση με νοσηλεία 11 μέρες και μαλάκα γιατρό, 3 αποτυχημένες προσπάθειες με κατεψυγμένα, 1 εξωμήτριο και ο θάνατος του πατέρα μου πριν 3 μήνες από καρκίνο. Οπως καταλαβαίνετε είχα μεγάλη "ποικιλία" άσχημων γεγονότων και με το παραμικρό σκέφτομαι ότι κάτι κακό θα συμβεί!!!!

κορίτσια έκανα χοριακή σήμερα και άρχισε να πέφτει....όπως καταλαβαίνετε είμαι ένα ράκος....μου είπαν να ξαναεπαναλάβω την δευτέρα και μετά να ανέβω αθήνα να κάνω εξετάσεις για να δουμε τι γίνετε...είναι περίεργο γιατί είναι η δεύτερη φορά που ξεκινάει με καλή χοριακή η εγκυμοσύνη μου και μετά δεν προχωράει...θα κοιτάξουμε ορμόνες και αντιπατρικά....

Διαφημίσεις

• 6 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ...

ΓΕΝΙΚΑ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ...ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ....ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ......ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΔΙΓΕΡΣΕΙΣ...ALTERMON

ΕΚΑΝΑ ΩΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΝΟΥΣΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΕΙ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΡΥΟ...ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΟΧΙ!!! ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ 8 ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.....ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ......ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ......:(:P

ευα21 καταρχήν εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου, το εμβρυάκι σου να είναι δυνατό, τυχερό, και να τα καταφέρει! Όμως δεν καταλαβαίνω, στην ωοληψία ο γιατρός σου δεν είδε στον υπέρηχο ότι έχεις πάθει υπερδιέγερση ή έστω ότι πρόκειται να πάθεις; Πως στο ανακοίνωσε 3 μέρες μετά, ακυρώνοντας μάλιστα μια προγραμματισμένη και ολοκληρωμένη (από άποψη αριθμού εμβρύων) εμβρυομεταφορά; Mια ήπια υπερδιέγερση είχα πάθει κι εγώ, οπότε από την ωοληψία μου χορήγησε ο γιατρός μου ορό human albumin που συμβάλλει στην ελάττωση των συμπτωμάτων της υπερδιέγερσης. Ευτυχώς δε χρειάστηκε να νοσηλευτώ, και την εμβυομεταφορά την κάναμε κανονικά..

age.png

Εύα, υπερδιέργερση των ωοθηκών έπαθα κι εγώ και στις 3 προσπάθειες.

Στη 2η μάλιστα είχαν πρηστεί τόσο πολύ οι ωοθήκες μου, που τις έπιανα με τις παλάμες μου & εξείχαν από το κυλοτάκι.

Και μάλιστα μου είπαν & οι 2 εξωσωματικοί & ο γυναικολόγος μου, ότι λόγω του μεγάλου μεγέθους των ωοθηκών μου από τη φύση τους (σχεδόν διπλάσιο από το κανονικό), λόγω των πολυκυστικών & λόγω των πολλών αβγών που κάνω (24,27,20) είναι απολύτως αναμενόμενη η υπερδιέγερση.

Την 1η φορά βάλαμε 3 αβγά αμέσως, τη 2η πάλι 3 αβγά σε βλαστοκύστη & την 3η 2 αβγά (τόσα βγήκαν καλά) αμέσως.

Τις 2 πρώτες φορές έτρωγα 2 ασπράδια αβγών την ημέρα & καθυστέρησα σημαντικά να συνέλθουν οι ωοθήκες μου & το γενικότερο πρήξιμο & στην τελευταία, μου έδωσε ολόκληρη διατροφή από τη μέρα της εμβρυομεταφοράς και για 12 μέρες, η οποία βοήθησε πολύ.

Ανάλατους ξηρούς καρπούς, 6-8 απράδια την ημέρα, κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, πάντα ανάλατα τελείως & τίποτα άλλο.

Με αυτή τη διατροφή απ' ότι έμαθα μετά & καθημερινή αυξομείωση των φαρμάκων, γλύτωσα το νοσοκομείο.

Δε μου έδωσε κάποιο φάρμακο σαν αυτό που πήρε η Αργυρώ.

Σημειωτέον, την 1η φορά οι ωοθήκες μου έκαναν 6 μήνες να επανέλθουν στο αρχικό τους μέγεθος.

Καλή επιτυχία, καλή δύναμη & μη χάνεις το κουράγιο σου.

Ήλιος

Εύα, υπερδιέργερση των ωοθηκών έπαθα κι εγώ και στις 3 προσπάθειες.

Στη 2η μάλιστα είχαν πρηστεί τόσο πολύ οι ωοθήκες μου, που τις έπιανα με τις παλάμες μου & εξείχαν από το κυλοτάκι.

Και μάλιστα μου είπαν & οι 2 εξωσωματικοί & ο γυναικολόγος μου, ότι λόγω του μεγάλου μεγέθους των ωοθηκών μου από τη φύση τους (σχεδόν διπλάσιο από το κανονικό), λόγω των πολυκυστικών & λόγω των πολλών αβγών που κάνω (24,27,20) είναι απολύτως αναμενόμενη η υπερδιέγερση.

Την 1η φορά βάλαμε 3 αβγά αμέσως, τη 2η πάλι 3 αβγά σε βλαστοκύστη & την 3η 2 αβγά (τόσα βγήκαν καλά) αμέσως.

Τις 2 πρώτες φορές έτρωγα 2 ασπράδια αβγών την ημέρα & καθυστέρησα σημαντικά να συνέλθουν οι ωοθήκες μου & το γενικότερο πρήξιμο & στην τελευταία, μου έδωσε ολόκληρη διατροφή από τη μέρα της εμβρυομεταφοράς και για 12 μέρες, η οποία βοήθησε πολύ.

Ανάλατους ξηρούς καρπούς, 6-8 απράδια την ημέρα, κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, πάντα ανάλατα τελείως & τίποτα άλλο.

Με αυτή τη διατροφή απ' ότι έμαθα μετά & καθημερινή αυξομείωση των φαρμάκων, γλύτωσα το νοσοκομείο.

Δε μου έδωσε κάποιο φάρμακο σαν αυτό που πήρε η Αργυρώ.

Σημειωτέον, την 1η φορά οι ωοθήκες μου έκαναν 6 μήνες να επανέλθουν στο αρχικό τους μέγεθος.

Καλή επιτυχία, καλή δύναμη & μη χάνεις το κουράγιο σου.

Ήλιος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ ΜΟΥ!!!!1ΕΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ......ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ?ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΑΝ ΠΑΙΣΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΑΑΑΑΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.....ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.....ΕΜΝΑ ΠΑΝΤΩΣ...ΟΧΙ...ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΚ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ....ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΥΠΕΡΗΧΟ....ΤΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΡΙΑ.....ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και σε σένα.

Είχε δει την υπερδιέγερση από τους υπερήχους.

Αλλά εξ' αιτίας των λόγων που σου είπα, σε μένα είναι αναπόφευκτη, δυστυχώς.

Όσο για την εμβρυομεταφορά, στον Πάντο μπήκαν στα "τυφλά" χωρίς υπέρηχο, αλλά στον Αθανασίου που έκανα την 3η προσπάθεια βλέπαν από τον υπέρηχο & έβλεπα κι εγώ μέσα από οθόνη.

Από 'κει και πέρα, φίλη μου με πολύ έντονη υπερδιέγερση της βάλαν 2 από τα 3 αβγά για να πιάσει το ένα & έτσι έγινε.

Τώρα, όπως είπα και αλλού, ο κάθε γιατρός έχει το δικό του Θεό & πατέρα & τους δικούς του νόμους που ακολουθεί.

Καλημέρα και σε σένα.

Είχε δει την υπερδιέγερση από τους υπερήχους.

Αλλά εξ' αιτίας των λόγων που σου είπα, σε μένα είναι αναπόφευκτη, δυστυχώς.

Όσο για την εμβρυομεταφορά, στον Πάντο μπήκαν στα "τυφλά" χωρίς υπέρηχο, αλλά στον Αθανασίου που έκανα την 3η προσπάθεια βλέπαν από τον υπέρηχο & έβλεπα κι εγώ μέσα από οθόνη.

Από 'κει και πέρα, φίλη μου με πολύ έντονη υπερδιέγερση της βάλαν 2 από τα 3 αβγά για να πιάσει το ένα & έτσι έγινε.

Τώρα, όπως είπα και αλλού, ο κάθε γιατρός έχει το δικό του Θεό & πατέρα & τους δικούς του νόμους που ακολουθεί.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ.....ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΟ ΑΚΟΥΣ....

ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ....ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΕΙΣΑΙ?

• 5 months later...

Kalispera koritsia!

Eimai kainouria sto foroum..Prin kati wres epatha yperdiegersi owthikon,itan frikto...:cry:

Epidi fetos exw perasi k ena exomitrio me foveri esoteriki aimoragia-fovomoyna ti alo bori na pathw...Prin 5 imeres ekana emvriometafora,meta tin opia sinexiza to pregnil...apodixtike lathos!

Mipos thimate kapia apo sas ti farmaka eperne meta tin yperdiegersi?Fantazome,i ormoniki ypostirixei kopike....Ayto omos isxei k tin progesteroni??(crinon,utrogestan)

Kai,ean erthi egimosini,poso vlavero einai gia to mwro?

evxaristw...

• 3 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΠΡΙΝ 12 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΧΘΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η Ε2 ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ 460 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΦΤΑΣΕ 1450 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑ 12ΩΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΩΟΘΗΚΗ ΚΑΙ 13 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10mm.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΜΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΕΙΜΑΙ 37 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ? ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΙΚΕ?:(

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΠΡΙΝ 12 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΧΘΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η Ε2 ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ 460 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΦΤΑΣΕ 1450 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑ 12ΩΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΩΟΘΗΚΗ ΚΑΙ 13 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10mm.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΜΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΕΙΜΑΙ 37 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ? ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΙΚΕ?:(

Serier καλησπερα

εχω και εγω αναλογη εμπειρια με αγωγες που ξεκινουσα και στην πορεια την διεκοπτα λογο υψηλης Ε2.Την πρωτη φορα ο πρωτος γιατρος συνεχεια με σταματουσε πηγα σε εναν αλλο οπου εφτασε η Ε2 68.000 πραγμα που δεν το πιστευαμε απορουσαν πως δεν νοσηλευτικα, τετοιο νουμερο δεν το ειχαν ξανακουσει.Αλλαζω γιατρο και φτανει η Ε2 6.400 με βαζει για ολληψια με 43 ωαρια και μετα την εμβρυομεταφορα παθαινω υπερδιεργεση 4ου βαθμου δεν εχει ποιο υψηλο με 10 κιλα μεσα σε μια βδομαδα νοσηλευτικα 13 μερες και 2 μερες εντατικη μου κανανε 3 παρακεντησης και τραβηξανε ολλα τα υγρα γιατι δεν δουλευαν τα νεφρα καθολου βγηκα, απο το νοσοκομειο και στην 9 βδομαδα χασαμε το μικρο λογο παλινδρομης και αιτια ανεξηγητα ολλα ηταν φυσιολογικα.

Ολλα αυτα στα λεω γιατι απο την στιγμη που η Ε2 ανεβενει τοσο αποτομα θελει προσοχη και σε σταματαει για να μην παθεις υπερδιεργεση θα δεις οτι την επομενη φορα θα σου ρυθμιση τα φαρμακα ωστε να το παει ποιο προσεχτηκα και ολλα καλα θα πανε.Κανε υπομονη και θα δεις οτι ολλα καλα θα πανε την επομενη φορα.Οτι χρειαστης ειμαι στην διαθεση σου.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ inopi1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ. ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗ Ε2? ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 1450 ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΙΞΙΜΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ . ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ? ΤΙ ΑΓΩΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?

Serier καλησπερα

εχω και εγω αναλογη εμπειρια με αγωγες που ξεκινουσα και στην πορεια την διεκοπτα λογο υψηλης Ε2.Την πρωτη φορα ο πρωτος γιατρος συνεχεια με σταματουσε πηγα σε εναν αλλο οπου εφτασε η Ε2 68.000 πραγμα που δεν το πιστευαμε απορουσαν πως δεν νοσηλευτικα, τετοιο νουμερο δεν το ειχαν ξανακουσει.Αλλαζω γιατρο και φτανει η Ε2 6.400 με βαζει για ολληψια με 43 ωαρια και μετα την εμβρυομεταφορα παθαινω υπερδιεργεση 4ου βαθμου δεν εχει ποιο υψηλο με 10 κιλα μεσα σε μια βδομαδα νοσηλευτικα 13 μερες και 2 μερες εντατικη μου κανανε 3 παρακεντησης και τραβηξανε ολλα τα υγρα γιατι δεν δουλευαν τα νεφρα καθολου βγηκα, απο το νοσοκομειο και στην 9 βδομαδα χασαμε το μικρο λογο παλινδρομης και αιτια ανεξηγητα ολλα ηταν φυσιολογικα.

Ολλα αυτα στα λεω γιατι απο την στιγμη που η Ε2 ανεβενει τοσο αποτομα θελει προσοχη και σε σταματαει για να μην παθεις υπερδιεργεση θα δεις οτι την επομενη φορα θα σου ρυθμιση τα φαρμακα ωστε να το παει ποιο προσεχτηκα και ολλα καλα θα πανε.Κανε υπομονη και θα δεις οτι ολλα καλα θα πανε την επομενη φορα.Οτι χρειαστης ειμαι στην διαθεση σου.

Έπαθα πλάκα με την περίπτωση σου :shock::shock::shock::shock::shock:

Εγώ ήμουν πιο ελαφριά περίπτωση.Με πολύ πρησμένη κοιλιά και πόνους. με κράτησαν στο νοσοκομείο 8 ημέρες. Από οτι κατάλαβα για να σιγουρευτούν οτι άρχισε να μειώνεται το υγρό για να μην πάει στους πνεύμονες και να βγάζω ούρα. Παρακέντηση δεν χρειάστηκα.Από οτι μου είπαν εκ'των υστέρων όταν συνυπάρχει και εγκυμοσύνη δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση και αργεί περισσότερο ο οργανισμός να ανταπεξέλθει. Αυτά την 2η φορά με 100 μονάδες Puregon μόνο για 10 ημέρες ;);););););)

Την 1η φορά λόγω πολυκυστικών ναι μεν δεν δημιουργήθηκε υγρό αλλά πρήστηκαν οι ωοθήκες μου τόσο που στον 5ο μήνα έπαθα συστροφή δεξιάς ωοθήκης και φυσικά χειρουργείο. Πάλι λόγω εγκυκοσύνης και ορμονών δεν ξεπρήστηκαν μεχρι τον 5ο μηνα.

Θέλει προσοχή και συχνή παρακολούθηση και φυσικά σιγα σιγα αυξηση δόσης για να βλέπουν πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός :D:D:D

inopi1 λυπάμαι που χάσατε το μωράκι σας, μετά απο τόση ταλαιπωρία :-(:sad::-(:sad:

4Xjop3.png

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ inopi1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ. ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗ Ε2? ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 1450 ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΙΞΙΜΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ . ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ? ΤΙ ΑΓΩΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?

Ηθελα τοσο πολυ να κανω την πρωτη μου εξωσωματικη που πραγματικα ηταν το μονο που δεν σκεφτομουνα (τον εαυτο μου) προσπαθουσα ειμουν ολοπροιστη ζαλιζομουνα παρα πολυ και πονους εντονους στη κοιλια.Εδεινα κουραγιο στο εαυτο μου και φυσικα οταν σκεφτομουνα οτι μπορει να εχω ενα μωρακι στην αγκαλια μου μου περνουσαν ολα θετικη σκεψη θελει και καλη ψυχολογια.Δεν εχω ακομα μωρακι ειμαι σε προγραμμα για μεταφορα κρυοσυντηριμενων εμβρυων και περιμενω να ερθει η στιγμη αυτη!!!!!!!!!!

Μετα απο αυτο που επαθα δεν εκανα καμια αγωγη απλα περιμενα μερικους μηνες να επανελθη ο οργανισμος μου και ξανα ξεκιναμε παλι πιο αισιοδοξη πλεων!!!!!!

Σου ευχομαι να σου πανε ολλα καλα διοτι εχουμε μπει σε ενα δυσκολο δρομο αλλα να σκεφτεσε θετικα και οτι καποια στιγμη θα γινεις και εσυ μανουλα και θα τα ξεχασεις ολλα οσα εχεις περασεις!!!!!!!

Έπαθα πλάκα με την περίπτωση σου :shock::shock::shock::shock::shock:

Εγώ ήμουν πιο ελαφριά περίπτωση.Με πολύ πρησμένη κοιλιά και πόνους. με κράτησαν στο νοσοκομείο 8 ημέρες. Από οτι κατάλαβα για να σιγουρευτούν οτι άρχισε να μειώνεται το υγρό για να μην πάει στους πνεύμονες και να βγάζω ούρα. Παρακέντηση δεν χρειάστηκα.Από οτι μου είπαν εκ'των υστέρων όταν συνυπάρχει και εγκυμοσύνη δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση και αργεί περισσότερο ο οργανισμός να ανταπεξέλθει. Αυτά την 2η φορά με 100 μονάδες Puregon μόνο για 10 ημέρες ;);););););)

Την 1η φορά λόγω πολυκυστικών ναι μεν δεν δημιουργήθηκε υγρό αλλά πρήστηκαν οι ωοθήκες μου τόσο που στον 5ο μήνα έπαθα συστροφή δεξιάς ωοθήκης και φυσικά χειρουργείο. Πάλι λόγω εγκυκοσύνης και ορμονών δεν ξεπρήστηκαν μεχρι τον 5ο μηνα.

Θέλει προσοχή και συχνή παρακολούθηση και φυσικά σιγα σιγα αυξηση δόσης για να βλέπουν πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός :D:D:D

inopi1 λυπάμαι που χάσατε το μωράκι σας, μετά απο τόση ταλαιπωρία :-(:sad::-(:sad:

Απο οτι καταλαβενω εχεις ταλαιπωρηθη και εσυ κοπελα μου παρα πολυ δυστοιχως για εμας που εχουμε πολυκυστηκες ειναι πιο δυσκολα λιγο τα πραγματα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...