Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προβλημα με την νονα!

sweety**

Recommended Posts

Just now, sweety** είπε:

οχι βεβαια!!ουτε η λαικη!!απλα αυτα που ειδα δτην φωτογραφια που μου εδειξε απο τα ρουχαλακια που βρηκε ειναι στυλ τζαμπο!!:P

Σου τα έδειξε και σου τα παρουσίασε ως ωραία η απλώς σου έστειλε τι βρήκε; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 298
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 minutes ago, Dust pink said:

Σου τα έδειξε και σου τα παρουσίασε ως ωραία η απλώς σου έστειλε τι βρήκε; 

οτι ειναι για ψωνια και κοιταζει και για το μωρο !!να κατι τετοιο ειναι σαν αυτο που θες!!χαχαχ!!! τελοςπαντων ,το εχω παρει λιγο στα αστεια πλεον μεχρι να δω τι θα κανω!!

πρίν από 3 λεπτά , sweety** είπε:

οτι ειναι για ψωνια και κοιταζει και για το μωρο !!να κατι τετοιο ειναι σαν αυτο που θες!!χαχαχ!!!

Αν στο έγραψε έτσι μήπως πραγματικά σε τρολαρει κ εσύ δεν το καταλαβαίνεις γτ είσαι κάτω απο πίεση;;

Της είπες ότι δεν έχεις κατι τέτοιο στι μυαλό σου;

Καλά είναι και αστείο έως γραφικό το όλο θέμα! Αν συνεχίσει έτσι και τα πράγματα που κοίτα δεν σε ικανοποιούν θα πρέπει να μιλήσεις μαζί της σοβαρά και να βρείτε μια λύση. Και εσύ να γίνεις συγκεκριμένη και εκείνη να πάρει κάποιες αποφάσεις. Υπάρχει περίπτωση να σου κάνει πλάκα;

7 ώρες πρίν, marakiz είπε:

Όχι σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν νονά μου.  Έχει καλή σχέση με την αδερφή μου,  όμως καμία σχέση με μένα κι ούτε τα λένε ακόμα. Επίσης εγώ ως νονά δεν θα είχα σε καμία περίπτωση την ίδια σχέση με το βαφτισιμιό μου μιας και τυχαίνει να είναι παιδί φίλου του άντρα μου.  Θα είχαμε καλές σχέσεις αλλά ως εκεί,  τώρα μετά το γιο μου είναι προτεραιότητα μου. Επίσης η νονά του δικού μου γιου είναι τόσο πολυάσχολη που θα τον αγαπούσε σίγουρα όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα έβρισκε χρόνο να τον δει όπως τώρα ούτε θα είχαν ήδη μια τόσο καλή σχέση.  Πιθανολογώ πως λόγω θανάτου της νονάς σου (ή μπορεί και όχι) δεν το έχεις ζήσει βιωματικά και δεν ξέρεις τι υπέροχη,  ξεχωριστή σχέση μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα σε νονό και βαφτιστήρι γι αυτό και την απαξιώνεις κάπως.  

Ονειροπόλα κι εγώ λοιπόν!  

οχι δεν το απαξιωνω καθολου την σχεση ενος παιδιου με τον νονο του αλλα δεν το θεοποιω κιολας οτι δηλαδη ο νονος θα ειναι καθοδηγητης του παιδιου μου κ η σχεση του θα καθορισει την ζωη του κ οτι αν χαθω εγω με τον νονο του θα πληγωθει. αυτο ειναι θεοποιηση του νονου.

ο νονος ειναι μια σχεση που δημιουργουν οι γονεις στο παιδι με εναν καλο τους φιλο τιποτα παραπανω ουτε θα το καθοδηγησει ουτε θα το πληγωσει ουτε θα το σημαδεψει στην ζωη του. ειναι ωραιο οι φιλοι των γονιων να εχουν μια ξεχωριστη σχεση με τα παιδια μας αλλα αν χαθουμε κιολας δεν θα καταστραφει κ το μελλον του παιδιου μας. 

διαλεγουμε νονους με βαση τις φιλιες μας ομως οπως ολοι γνωριζουμε οι φιλιες αλλαζουν μπορει να μεινουν μπορει κ να φυγουν οσο καλες κ δυνατες κ αν ειναι δεν θα συγκλονιστει ομως το παιδι απο αυτο το θεωρω υπερβολικο να λεγετε κατι τετοιο. 

9 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

για μενα αυτο δ ειναι ενδειξη πραγματικης φιλιας.κ δ θα ηθελα να μου το κανει φιλη παιδικη απο το σχολειο,ποσο μαλλον η κουμπαρα μου που με εχει παντρεψει,θα ηθελα ολη την αληθεια

καμια σχεση δ ειναι τελεια.αλλα με ειλικρινια κ συμβιβασμους μππρουν να ξεπερασουν τα οποια προβληματα

ενταξει ενδειξη φιλιας δεν ειναι ουτε αυτα που κανει η νονα ομως. το θεμα ειναι οτι καμια φορα τα λαθη των φιλων τα προσπερνας κ  τα συνχωρεις  αν θελεις να παραμεινετε φιλοι. η ωμη αληθεια δεν ξερω αν θα βοηθησει σε αυτην την περιπτωση εγω πιστευω οτι απλα ετσι θα παγωσουν τις σχεσεις τους κ τελος. δεν ξερω κατα ποσο ειναι λογος αυτος να απομακριθουν η να το αναλυσουν τοσο πολυ αφου η αλλη πλευρα δειχνει να μην θελει να καταλαβει κ πολλα. 

νομιζω οτι κ η υπεραναλυση του θεματος ειναι υπερβολικη. αφου βλεπει η sweety οτι η νονα ειναι στον κοσμο της τι να της εξηγησει θα ψαξει να βρει μια λυση που να μην γινουν μπιλιες κ θα εξασφαλισει κ εναν πιο ταιριαστο ανθρωπο για νονο.

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, ninaki80 είπε:

οχι δεν το απαξιωνω καθολου την σχεση ενος παιδιου με τον νονο του αλλα δεν το θεοποιω κιολας οτι δηλαδη ο νονος θα ειναι καθοδηγητης του παιδιου μου κ η σχεση του θα καθορισει την ζωη του κ οτι αν χαθω εγω με τον νονο του θα πληγωθει. αυτο ειναι θεοποιηση του νονου.

ο νονος ειναι μια σχεση που δημιουργουν οι γονεις στο παιδι με εναν καλο τους φιλο τιποτα παραπανω ουτε θα το καθοδηγησει ουτε θα το πληγωσει ουτε θα το σημαδεψει στην ζωη του. ειναι ωραιο οι φιλοι των γονιων να εχουν μια ξεχωριστη σχεση με τα παιδια μας αλλα αν χαθουμε κιολας δεν θα καταστραφει κ το μελλον του παιδιου μας. 

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί έχεις καταλάβει πως κάποιος εδώ στο θέμα έχει θεοποιήσει το νονό. Μιλάμε για εκτίμηση και ιδιαίτερη, όμορφη σχέση. Ο νονός μπορεί να είναι ένας ακόμα έμπιστος ενήλικας στη ζωή ενός παιδιού κι αυτό μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει. Αυτό το βλέπεις θεοποίηση? :? 

Όχι δεν θα καταστραφεί το μέλλον κανενός αν δεν έχει καλό νονό, αυτό τι πάει να πει όμως, να κάνουμε όποιον βρούμε πρόχειρο απλά για την τελετή? Ακόμα κι αν οι σχέσεις μας είναι ήδη κάπως κι έχουμε αρνητικά συναισθήματα για αυτούς πριν καν γίνει η βάφτιση?

Ούτε αν χαθούμε τελικά οι γονείς με τους νονούς θα έρθει το τέλος του κόσμου. Όμως ποιο το νόημα να ξεκινάς έτσι μια σχέση, που ο σκοπός της είναι να είναι σχέση ζωής. Γιατί για μένα αυτός είναι ο σκοπός, το είπε ωραία και η Λένια πιο πάνω, η κουμπαριά είναι η επισφράγιση μιας ωραίας φιλίας που περνάει επίπεδο και γίνεται κάτι παραπάνω, μια συγγένεια κατά επιλογή. Κι όπως κάθε σχέση, θέλει κι αυτή τη φροντίδα της. 

Τέλος πάντων, οι σχέσεις δεν είναι ίδιες για όλους, ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε. 

Επεξεργάστηκαν by marakiz

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

πρίν από 5 λεπτά , marakiz είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί έχεις καταλάβει πως κάποιος εδώ στο θέμα έχει θεοποιήσει το νονό. Μιλάμε για εκτίμηση και ιδιαίτερη, όμορφη σχέση. Ο νονός μπορεί να είναι ένας ακόμα έμπιστος ενήλικας στη ζωή ενός παιδιού κι αυτό μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει. Αυτό το βλέπεις θεοποίηση? :? 

Όχι δεν θα καταστραφεί το μέλλον κανενός αν δεν έχει καλό νονό, αυτό τι πάει να πει όμως, να κάνουμε όποιον βρούμε πρόχειρο απλά για την τελετή? Ακόμα κι αν οι σχέσεις μας είναι ήδη κάπως κι έχουμε αρνητικά συναισθήματα για αυτούς πριν καν γίνει η βάφτιση?

Ούτε αν χαθούμε τελικά οι γονείς με τους νονούς θα έρθει το τέλος του κόσμου. Όμως ποιο το νόημα να ξεκινάς έτσι μια σχέση, που ο σκοπός της είναι να είναι σχέση ζωής. Γιατί για μένα αυτός είναι ο σκοπός, το είπε ωραία και η Λένια πιο πάνω, η κουμπαριά είναι η επισφράγιση μιας ωραίας φιλίας που περνάει επίπεδο και γίνεται κάτι παραπάνω, μια συγγένεια κατά επιλογή. Κι όπως κάθε σχέση, θέλει κι αυτή τη φροντίδα της. 

Τέλος πάντων, οι σχέσεις δεν είναι ίδιες για όλους, ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε. 

κοιτα εγω κατα βαση δεν ειπα να διαλεξει η κοπελα καποιον που δεν εμπιστευετε εγω ειμουν η πρωτη που της ειπα να βρει εναν νονο που να ταιριαζει καλητερα με τα γουστα της κ να μπορουν να συνεννοηθουν.

αυτο ομως δεν πρεπει να την κανει να τσακωθει με την  φιλη της  κ να να της αρνηθει πλεον να ειναι κ αυτη νονα. 

αυτο ειναι το νοημα ολη της κουβεντας μου το οτι μπορει να συνεχισει με δυο νονους αφου δε συνεννοητε με την πρωτη χωρις να χαλασουν τις καρδιες τους κ χωρις να δωσει σημασια στο οτι η νονα κανει νερα. μπορει καλιστα να βρει κ αλλον νονο νανα που να ταιριαζουν πολυ καλητερα κ να ειναι ολοι ευχαριστημενοι. 

10 ώρες πρίν, sweety** είπε:

οχι βεβαια!!ουτε η λαικη!!απλα αυτα που ειδα δτην φωτογραφια που μου εδειξε απο τα ρουχαλακια που βρηκε ειναι στυλ τζαμπο!!:P

Καλημέρα.παρακολουθω το θέμα σου και όλο λε ω να γράψω και στο τέλος δεν γράφω.εγω Έχω αρνηθεί να βαφτισω λόγω οικονομικού γτ Δεν μπορούσα να πάρω αυτά που ηθελα και σύμφωνα με τη δική μου άποψη ηθελ α βα πάρω στο μωρό.πραγματα που θα μείνουν και ας μην τα ξαναβάλει.ειναι κάτι που κρατάει το παιδί για ενθύμιο και τα ρούχα και το σταυρό.καλυτερα θα είναι να της μιλήσεις στα ίσα και ξεκάθαρα.οτι θες κάτι καλύτερο και να ψάξετε μαζί για οικονομικά πακετα.αν νευριασει τότε σημαίνει ότι δεν το νιώθει πραγματικά.Παραπανω ρώτησε κάποια κοπέλα τι σχέση έχει με το παιδί σου η μελλοντική νονα?ασχολείται παίζει μαζί του?το βλέπει συχνά?το παιδί την θέλει?ειναι βασικά κι αυτά να ξερει ς.

Nv4ip3.pngZt1x.png

3 ώρες πρίν, marakiz είπε:

Αφού δεν θέλει καλέ η νονά να υπάρχει δεύτερος νονός, πως θα είναι όλοι ευχαριστημένοι?

λεει δεν θελει ναι αλλα αν της το  φερει ευγενικα κ διακριτικα τι θα κανει θα βαλει τα κλαματα η θα το θυμαται μια ζωη θα το ξεπερασει!!! σιγα μην στεναχωρηθει κιολας θα το ξεχασει κ θα συνεχισει με την βαφτιση τι θα κανει νομιζεις???  

Διαφημίσεις

Εγώ όπως έχω ξαναπεί δεν νομίζω να δεχόμουν, βέβαια εγώ δεν θα έπαιρνα ρούχα από λαϊκή και θα φρόντιζα να είναι στο γούστο της μαμάς. Σίγουρα πάντως δεν θα έκανα νονό του παιδιού μου κάποιον που για χ ψ λόγω δεν εκτιμώ ή για να μην τσακωθώ. Και για του λόγου το αληθές, άλλη νονά προοριζόταν επί χρόνια για το γιο μου κι άλλη νονά έγινε τελικά (αυτή που προοριζόταν για το δεύτερο). Η σχέση μας άλλαξε  κι ευτυχώς αυτό συνέβη πριν τη βάφτιση, βασικά πριν γεννήσω καν. Και νομίζω πως το ευτυχώς πάει και σε μένα και στην πρώην υποψήφια νονά. Κάναμε κι οι δυο μας λάθη γιατί πάντα φταίνε και οι δυο πλευρές, από ένα σημείο και μετά δεν έχει σημασία ποιος φταίει περισσότερο, πικράθηκα αφάνταστα, αλλά καλύτερα η τότε πίκρα αν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παρά αργότερα ένα παιδί χωρίς νονό. 

πρίν από 25 λεπτά , marakiz είπε:

Εγώ όπως έχω ξαναπεί δεν νομίζω να δεχόμουν, βέβαια εγώ δεν θα έπαιρνα ρούχα από λαϊκή και θα φρόντιζα να είναι στο γούστο της μαμάς. Σίγουρα πάντως δεν θα έκανα νονό του παιδιού μου κάποιον που για χ ψ λόγω δεν εκτιμώ ή για να μην τσακωθώ. Και για του λόγου το αληθές, άλλη νονά προοριζόταν επί χρόνια για το γιο μου κι άλλη νονά έγινε τελικά (αυτή που προοριζόταν για το δεύτερο). Η σχέση μας άλλαξε  κι ευτυχώς αυτό συνέβη πριν τη βάφτιση, βασικά πριν γεννήσω καν. Και νομίζω πως το ευτυχώς πάει και σε μένα και στην πρώην υποψήφια νονά. Κάναμε κι οι δυο μας λάθη γιατί πάντα φταίνε και οι δυο πλευρές, από ένα σημείο και μετά δεν έχει σημασία ποιος φταίει περισσότερο, πικράθηκα αφάνταστα, αλλά καλύτερα η τότε πίκρα αν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης παρά αργότερα ένα παιδί χωρίς νονό. 

το γεγονος οτι η νονα περναει μια φαση δεν διαγραφει την φιλια τους τοσα χρονια. η sweety δεν ειπε οτι δεν την εκτιμαει την φιλη της πλεον κ μετα την βαφτιση ολα αυτα ισως ξεπεραστουν...

ισως ειναι μια κακια φαση της φιλης της μπορει να περναει τα ψυχολογικα της αυτην την περιοδο κ να μην μπορει να σκεφτει καθαρα αυτο δεν σημαινει οτι διαγραφονται τοσα χρονια φιλιας. 

αλλωστε γιαυτο την διαλεξε γιατι ειναι φιλες χρονια... τωρα αν εχει φαει ενα κομπλεξ η φιλη με την βαφτιση δεν σημαινει οτι θα ειναι ετσι κ στη συνεχεια. 

συμφωνω με τη μαρακιζ

δ γινεται ομελετα χωρις να σπασεις τα αυγα

απο τη στιγμη που δ θελει δευτερο νονο,που κακα τα ψεμματα οι περισσοτεροι δ θελουν,εκτος αν μιλαμε για ζευγαρι,η 3κολλητες που οι δυο βαφτιζουν το παιδι της τριτης,η ειχε συμφωνηθει ετσι εξ αρχης,μια κ τους ειχαν παντρεψει δυο.

οποτε κ γω σαν μελλουσα νονα,αν μου επιβαλανε δευτερο νονο η μου ελεγαν ασ'το καλυτερα μην το βαφτισεις,φυσικα κ θα στραβωνα

κ θα αραιωνα επαφες κ δ θα ειμασταν πια τοσο κοντα(μου εχει συμβει κτ παρομοιο απο την αναποδη κ καπως ετσι αντεδρασα)

το ιδανικο θα ηταν η νονα να κατσει να δει αν εκανε εκεινη καποιο λαθος κ οδηγηθηκαν εκει,αλλα για την συγκεκριμενη δ ξερω αν εχει καταλαβει οτι ενοχλει η σταση της

συγνωμη ρε κοριτσια τι σημαινει οι περισσοτεροι δεν θελουν δευτερο νονο??? 

δηλαδη εμενα ο αντρας μου εχει εναν κολλητο κ εγω εχω μια αλλη ασχετη κολλητη θα εχουν κομπλεξ που θελω να βαλω κ εγω κ ο αντρας μου τους κολλητους μας νονους???? 

οκ του αντρα μου ο κολλητος καλος χρυσος αλλα εγω θελω κ την κολλητη μου νονα τι να κανουμε τωρα?

θα εχει κομπλεξ η κολλητη μου που θα ειναι κ φιλος του αντρα μου???

που τους βρισκετε τετοιους φιλους ρε κοριτσια πραγματικα???

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marakiz είπε:

ΡΕ κορίτσι, άλλο να το συμφωνήσεις από την αρχή. Τι τσαμπουκαλεύεσαι δηλαδή.

χα χα οχι δεν τσαμπουκαλευομαι αλλα παραξενευτικα που λενε οι περισσοτεροι δε θελουν.

μπορει κ μετα κατι να τυχει τι σημαινει αυτο??? πχ εχω πετυχει σε βαφτιση που ο νονος αλλαξε τελευταια στιγμη γιατι ο πρωτος νονος δεν μπορεσε να φυγει απτη δουλεια του. αιτιολογιες μπορεις να βρεις πολλες χωρις να παρεξηθεις με τον αλλο.

μπορει πχ εμενα ξαφνικα να με παρακαλεσει μια φιλη μου να γινει κ αυτη νονα εγω να μην θελω να της χαλασω χατιρι τι θα μου κανει σκηνη ζηλοτυπιας ο αλλος νονος αυτα ειναι λιγο παραξενα. 

πρίν από 12 λεπτά , vicky86 είπε:

αλλο αν το εχετε κανονισει ετσι αρχικα

εδω κ δυο μηνες η αλλη νομιζει οτι θα βαφτισει μονη

αν σε παρακαλεσει μια καλη σου φιλη δηλαδη να γινει κ αυτη νονα τι θα κανεις??? γιατι να μην πεις ναι θα ζηλεψει η αλλη νονα? 

πρίν από 7 λεπτά , ninaki80 είπε:

μπορει πχ εμενα ξαφνικα να με παρακαλεσει μια φιλη μου να γινει κ αυτη νονα εγω να μην θελω να της χαλασω χατιρι τι θα μου κανει σκηνη ζηλοτυπιας ο αλλος νονος αυτα ειναι λιγο παραξενα. 

Κοίτα, ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά. Εσύ βλέπεις παράξενο αυτό, εγώ βλέπω πολύ παράξενο να ετοιμάζομαι να γίνομαι νονά και λίγο πριν τη βάφτιση να μου πουν guess what, υπάρχει κι άλλος νονός! Έπιπη!!! έκπληξη δηλαδή που λέει κι ο γιος μου. 

Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, εγώ κι εσύ κουμπάρες ούτε μία στις χίλιες! :P 

Επεξεργάστηκαν by marakiz

πρίν από 2 λεπτά , marakiz είπε:

Κοίτα, ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά. Εσύ βλέπεις παράξενο αυτό, εγώ βλέπω πολύ παράξενο να ετοιμάζομαι να γίνομαι νονά και λίγο πριν τη βάφτιση να μου πουν guess what, υπάρχει κι άλλος νονός! Έπιπη!!! έκπληξη δηλαδή που λέει κι ο γιος μου. 

Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, εγώ κι εσύ κουμπάρες ούτε μία στις χίλιες! :P 

χα χα παντως δεν θα τα βαψω κ μαυρα ισα ισα που θα το διασκεδασω κιολας να βαφτιζω κ με αλλο κοσμο! οι φιλοι των φιλων μου ειναι παντα ευπροσδεκτοι κ γιατι να χαλασω χατιρι στην μανουλα που βαφτιζει??? στον ωμο θα τον κουβαλησω τον αλλο νονο? 

Όπως το βλέπω εγώ εξαρτάται το φίλο. Αν ειμαστε μια παρέα κ μου πουν ξέρεις θέλει κ η τάδε να βαφτίσει μαζί σου το μωρό κ εγώ με αυτή την τάδε ήμουν φίλη δε θα είχα πρβλ. Αν είχα όμως κανονίσει να βαφτίσω ένα παιδάκι κ έκανα τα σχέδια μου κ τα κουμάντα μου κ ξαφνικά μου εμφάνιζαν έναν άσχετο κ μου τον φορούσαν καπέλο θα ενοχλουμουν κ θα αναρωτιομουν τι στο καλό έκανα κ αν με θεωρούν αναξιόπιστη κ λίγη για νονά. Μπορεί να μην ήταν έτσι αλλά από τη στιγμή που θα έμπαινα σε αυτό το τρυπακι δε θα βάφτιζα με την ίδια χαρά.

πρίν από 4 λεπτά , Lenia16 είπε:

Όπως το βλέπω εγώ εξαρτάται το φίλο. Αν ειμαστε μια παρέα κ μου πουν ξέρεις θέλει κ η τάδε να βαφτίσει μαζί σου το μωρό κ εγώ με αυτή την τάδε ήμουν φίλη δε θα είχα πρβλ. Αν είχα όμως κανονίσει να βαφτίσω ένα παιδάκι κ έκανα τα σχέδια μου κ τα κουμάντα μου κ ξαφνικά μου εμφάνιζαν έναν άσχετο κ μου τον φορούσαν καπέλο θα ενοχλουμουν κ θα αναρωτιομουν τι στο καλό έκανα κ αν με θεωρούν αναξιόπιστη κ λίγη για νονά. Μπορεί να μην ήταν έτσι αλλά από τη στιγμή που θα έμπαινα σε αυτό το τρυπακι δε θα βάφτιζα με την ίδια χαρά.

Θενκ γιου δηλαδή!

πρίν από 1 λεπτό , Lenia16 είπε:

κανονικα αν αγαπας κ γνωριζεις τους φιλους σου θα ηξερες πως απλα θελαν να τιμησουν κ αλλο προσωπο.

κ εσυ θα ξερεις πολυ καλα οτι στην βαφτιση δεν αγαπας μονο μια φιλη για να την κανεις νονα. ειναι εγωιστικο να σκεφτεσε οτι μονο εσυ υπαρχεις στη ζωη των φιλων σου. μπορει απλα καποια στιγμη να εμφανιστηκε κ καποιος αλλος που να τους παρακαλεσε να βαφτισει. 

πρίν από 3 λεπτά , marakiz είπε:

Θενκ γιου δηλαδή!

οπως ειπα ειναι πολυ εγωιστικα αυτα να πιστευεις οτι μονο εσυ υπαρχεις που αγαπαει κ τιμαει το ζευγαρι. 

δεν γυριζουν ολα γυρω απο εσενα απλα ισως θελαν οι ανθρωποι να τιμησουν κ αλλο φιλο τους

Δηλαδή βρε Νινάκι, στο λέμε 3 κοπέλες στη σειρά, πως άλλο αν το κανόνιζες από την αρχή κι άλλο να στο πουν λίγο πριν τη βάφτιση. Δεν σκέφτεσαι καθόλου πως παρότι δεν συμφωνείς υπάρχει και μια άλλη άποψη που δεν εμπεριέχει ζήλια ή κόμπλεξ?

πρίν από 4 λεπτά , ninaki80 είπε:

κανονικα αν αγαπας κ γνωριζεις τους φιλους σου θα ηξερες πως απλα θελαν να τιμησουν κ αλλο προσωπο.

κ εσυ θα ξερεις πολυ καλα οτι στην βαφτιση δεν αγαπας μονο μια φιλη για να την κανεις νονα. ειναι εγωιστικο να σκεφτεσε οτι μονο εσυ υπαρχεις στη ζωη των φιλων σου. μπορει απλα καποια στιγμη να εμφανιστηκε κ καποιος αλλος που να τους παρακαλεσε να βαφτισει. 

οπως ειπα ειναι πολυ εγωιστικα αυτα να πιστευεις οτι μονο εσυ υπαρχεις που αγαπαει κ τιμαει το ζευγαρι. 

δεν γυριζουν ολα γυρω απο εσενα απλα ισως θελαν οι ανθρωποι να τιμησουν κ αλλο φιλο τους

Κοπέλα μου γλυκιά, όταν έχεις κανονίσει βάφτιση κ έχεις βρει νονό δεν έχω ακούσει ποτέ να εμφανίζεται άλλος κ να λέει όχι μου ήρθε κ εμένα να βαφτίσω ξαφνικά, βάλτε με. Κ στο κάτω κάτω του απαντάς ευχαριστώ πάρα πολύ με τιμας αλλά έχω κανονίσει με άλλον εδώ κ καιρό. Με αυτό τον τρόπο δείχνεις κ στον πρώτο νονό, που στο κάτω κάτω είτε τον προτιμήσες κ του το προτεινες είτε το ζήτησε πρώτος κ δεχτηκες, ότι τον υπολογίζεις.

Επεξεργάστηκαν by Lenia16

Just now, Lenia16 είπε:

Κοπέλα μου γλυκιά, όταν έχεις κανονίσει βάφτιση κ έχεις βρει νονό δεν έχω ακούσει ποτέ να εμφανίζεται άλλος κ να λέει όχι μου ήρθε κ εμένα να βαφτίσω ξαφνικά, βάλτε με. Κ στο κάτω κάτω του απαντάς ευχαριστώ πάρα πολύ με τιμας αλλά έχω κανονίσει με άλλον εδώ κ καιρό. 

μα μπορει ο αλλος να μην ηξερε καν ποτε θα βαφτισεις να ελλειπε να δουλευε. τι σημαινει δεν εχεις ακουσει ποτε?? σε καλουπια μπαινει η βαφτιση??

γιατι αν θες κ εσυ να τον τιμησεις να τον κακοκαρδισεις? εγω εχω φιλες που μενουν μακρια δεν μιλαμε καθε μερα αν ερθει καποια κ μου προτεινει να βαφτισει εννοειτε οτι θα της πω ναι κ ας εχω κανονισει ηδη νονους γιατι να της πω οχι? 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...