Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

IKTEΡΟΣ SOS SOS

Recommended Posts

και θα παει ακόμα καλύτερα, μην ανησυχειτε!! και εμείς ειχαμε ίκτερο. Το μόνο που θέλει ειναι φως πολύ, μην το λυπάσαι να το έχεις διπλα στο παράθυρο και να ειναι πάνω του το φως, δεν το καταλαβαίνει, αντιθέτως του κανεις πολύ καλο. Και βεβαια όσο μπορείς να το θηλάζεις, εγώ πήγαινα στο νοσοκομείο και το θήλαζα κάθε 3 ώρες, γιατί το είχαν στις λάμπες και εγώ είχα βγει και είχα κάνει και καισαρική.

Να σας ζησει το μπεμπάκι σας και όλα θα πανε καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 88
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο μπράβο στο μωρό!!!!!!!!

Πολύ χάρηκα! Αντε λίγο ακόμα να πέσει και θα τον έχετε σπίτι τον μπαγασάκο σας!!! Εγώ γέννησα Κυριακή και την επόμενη Κυριακή την πήρα σπίτι την κυρία! Ε, μην πέσει σε μποτιλιάρισμα!

Πάντως όλα καλά! Η χαρά που θα έχετε σε λίγο που θα τον πάρετε θα σας κάνει να τα ξεχάσετε όλα!

Αντε με το καλό και γρήγορα σπίτι στην αδερφούλα του ο μικρούλης!

ΕΕ και μην ξεχάσετε το δώρο της ε??!! :wink:

ο γιος μου -γεννημενος στο Μητερα- καποια στιγμη οταν τον ειχαν φερει στο δωματιο και τον ειχα αγκαλια μου φανηκε κιτρινος. φωναξα τη νοσοκομα και τον εβαλαν στη λαμπα για ικτερο... αντι να φυγουμε στις 3 μερες κατσαμε μια εβδομαδα... σ'εμας εφτασε μεχρι το 16,κατι αν θυμαμαι καλα και μολις επεσε βγηκαμε... δεν τον εβγαζαν καθολου απο τη λαμπα και πηγαινα εγω στο θαλαμο να τον δω -ψυχουλακι μου με εκεινα τα πανινα γυαλακια-. οταν επιστρεψαμε σπιτι ηταν συνεχεια διπλα απο το παραθυρο... στο φως...

θα σας πανε ολα καλα... ο ικτερος ειναι πολυ συνηθισμενος ειδικα στα αγορακια...

me and my men...

ΠΟΠΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑ :cry:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΡΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΙΚΤΕΡΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ 15 ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ (ΣΤΟ ΙΑΣΩ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 12 ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΑΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ 19...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ...ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 0,01% ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ......ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ 11 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ....ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ !!!!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Φίλες και φίλοι μας δεν έγραψα εχθές γιατί το μαρτύριο μας συνεχίστηκε αλλά όχι με ίκτερο,μα με κάτι άλλο :cry:

Μόλις έπεσε ο ίκτερος και τον έβγαλαν τον μικρούλη από την λάμπα,μας είπαν πως σε εξετάσεις που έγιναν είχε ανεβασμένη TSH με τιμή 8,9 (υποθυρεοειδισμό μας το είπαν.Υπόψιν η γυναίκα μου παρουσίασε υποθυρεοειδισμό μετά την πρώτη εγκυμοσύνη της).

Όπως καταλαβαίνετε μας έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μας.

Εδώ ο ίκτερος φάνταζε πλέον σαν ένα απλό κρυολόγημα και τίποτα άλλο.

Εδώ μιλάμε πλέον για κάτι πολύ ζωτικό.

Του έκαναν ξανά αιμοληψία για επιβεβαίωση και στις νέες εξετάσεις την επομένη, η TSH ήταν 2,04.

Εκεί ξαναγεννηθήκαμε και πλέον είμαστε στο στάδιο του να φύγουμε και να έρθουμε στο σπίτι μας οριστικά.

Απλά ζητήσαμε από μόνοι μας να γίνει πάλι η ίδια εξέταση για να σιγουρευτούμε πως δεν έχει γίνει κάποιο λάθος,διότι οι τιμές μεταξύ των δύο εξετάσεων είναι πολύ μεγάλη.

Μιλάμε για μεταξύ 3 ημερών.

Αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα αποτελέσματα και αν είναι πάλι χαμηλή η TSH αύριο τέτοια ώρα θα είμαστε σπίτι μας με το καλό...

Η ιστορία μας εύχομαι να τελειώσει εδώ γιατί αν συνεχιστεί εγώ προσωπικά είμαι για τον ψυχίατρο, χωρίς πλάκα...

Αύριο ελπίζω κάποια στιγμή να μπω εδώ και να σας πω τα ευχάριστα.

Χίλια συγγνώμη που θα το αναφέρω αλλά έχω αρχίσει και δυσπιστώ με τις εξετάσεις του ΙΑΣΩ... σαν πολλές αντιφάσεις δεν έχουν στα αποτελέσματά τους :shock:

Τι πράγματα είναι αυτά?

Τρελαίνουν τον κάθε γονιό έτσι??? :mad:

Φίλε μου τι να σου πω.... κουράγιο αφού "έπεσε" και αυτή η τιμή όλα καλά... Ο θεούλης θέλει να είναι καλά ο γιόκας σου.... Ο,τι και να λένε αυτοί εκεί... Με το καλό να τον πάρεις σπίτι να τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία και η στεναχώρια σας.... Τι άλλο να πω....

Μέσα απο την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και να είναι για πάντα γερός και δυνατός....

Πάντως το ΙΑΣΩ σε σχέση με 5 χρόνια πριν που γεννήσαμε την κορούλα μας,δεν έχει καμία σχέση με τώρα.

Πολύ ποιο χάλια σε πολλούς τομείς.

Από εξυπηρέτηση,μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Δεν θέλω να κατακρίνω επιστήμονες γιατί δεν είμαι ο ειδικός να το κάνω.

Απλά μιλάω μόνο από θέμα εξυπηρέτησης.

Όσον αφορά οι γιατροί στην εντατική όπου είχα και επαφές, είναι αρκετά καλοί επιστήμονες και πιστεύω πως αγαπάνε αυτό που κάνουν.

Πάντα θα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά γενικά από τους γιατρούς μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι.

Το μωράκι μας αν αύριο η TSH του θυρεοειδή είναι στα σημερινά επίπεδα θα το έχω αύριο πρώτα ο Θεός σπίτι μας.

Ας κάνω μια προσευχή να πάνε όλα καλά και όλα τα μωράκια από την εντατική να γυρίσουν υγιές στην αγκαλιά των γονιών τους.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Elenik μου συμφωνώ κι εγώ!

Οσο για τους γιατρούς συμφωνώ φίλε μου υπάρχουν ΓΙΑΤΡΟΙ και γιατρουδάκια.. Τώρα όταν βλέπουν τέτοια αποτελέσματα τι να πουν και αυτοί?

Εγώ είχα σκωληκοειδίτιδα στον 1ο μήνα χωρίς να ξέρω (απο εξετάσεις γιατι απο ένστικτο ήξερα) ότι είμαι έγκυος και δώσανε λάθος αποτελέσματα στον χειρουργό της κλινικής και ο άνθρωπος απλά μου είπε συγχαρητήρια πήγαινε σπίτι σου και η ώρα η καλή.... Ομως πάνω απο τη δεξιά ωοθήκη είχα ένα σάκο γεμάτο υγρό :(

Δόξα το Θεό όπως βλέπεις είμαι στο μήνα μου και όλα πήγαν καλά γιατί έχω μια εκπληκτική Ανθρωπο - Γιατρό που έκανε τα πάντα για να σωθεί αυτό το μωράκι....

Ανυπομονώ να τον πάρω αγκαλίτσα! :D

Παιδιά είμαστε σπίτι μας όλοι μαζί και τρισευτυχισμένοι...........

Σε λίγο θα κάνουμε μπανάκι τον μάγκα και "μαλώνουμε" με την κόρη μου για το ποιος θα το κάνει :)

Νιώθω πως ξύπνησα από εφιάλτη και όλα ήταν ένα κακό όνειρο.

Σχετικά με την τρίτη εξέταση διασταύρωση για την TSH, δεν είχαν κάνει όπως τους είχα ζητήσει και αναγκάστηκα να τους πιέσω να πάρουν αίμα από το μωρό και να το πάω εγώ στα εργαστήρια του ΙΑΣΩ για να γίνει αυτή η εξέταση για να είμαι ποιο σίγουρος.

Την Δευτέρα θα τις έχω.

Από την στιγμή που τον έχω όμως στο σπίτι τον μάγκα δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Διαφημίσεις

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!

ΖΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.....!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Δεν ξέρω τι να πω βρε παιδιά!!

Στο τέλος θα τρελαθούμε.

Στο ΙΑΣΩ γεννήσαμε και στο ίδιο είχαμε γεννήσει και την πεντάχρονη τώρα κορούλα μας.

Στο πρώτο μας παιδί δεν είχαμε τέτοια προβλήματα.

Αυτό είναι σχετικό και το γνωρίζουμε και οι δύο μας.

Αλλά σχετικά με το μητρικό γάλα μας είπαν πως δεν πρέπει να το δώσουμε γιατί θα επιβαρύνει την κατάσταση ποιο πολύ.Και έτσι αναγκάζεται η σύζυγος μου να το παίρνει με θήλαστρο και να το πετάμε μετά.

Σχετικά με την ασυμβατότητα το ξέραμε και έκαναν στην σύζυγο μου μια ένεση γι αυτό τον λόγο.

Σε μια μικρή μου έρευνα στο internet σχετικά με τον ίκτερο διάβασα πως σε τιμές άνω του 24 είναι επικίνδυνο να περάσει η χολερυθρίνη στον εγκέφαλο με καταστροφικές συνέπειες για το παιδί.

Εμάς μας κυμαίνεται ανάμεσα στο 18 με 20 εδώ και 2 ημέρες.

Και σε πολλές απαντήσεις που πήρα από γιατρούς που ρώτησα στο μαιευτήριο,μου είπα τα ίδια για το μητρικό γάλα.

Δηλαδή στον ίκτερο δεν πρέπει να δίνουμε το μητρικό γάλα γιατί δημιουργεί παρενέργειες.

Και εμένα αυτό μου φαίνεται εντελώς χαζό και δεν το καταλαβαίνω.

Το γεγονός πως ενώ είναι στην εντατική με ορό και αντί να πέσει ο ίκτερος από την τιμή 16,5 να ανεβαίνει στο 18,5 μας τρομάζει πάρα πολύ.

Είμαι μόνος στο σπίτι και η γυναίκα μου κοντά στο μωρό μας και η τρέλα μου χτυπάει την πόρτα δεν αντέχω άλλο.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΙΑΣΩ-ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΙΘΡΗΝΗ!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩ-ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΜ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!!

Καλημέρα φίλε μου!!! Όλα καλά πιά ! Σαν "χαζομπαμπάς" πια σε περιμένουμε να μας λές τα κατορθώματα του μάγκα! Εγώ μέχρι το άλλο ΣΚ μου'πε η γιατρός μου ότι θα μας κάνει την τιμή ο μπεμπάκος! Αντε θα είναι και σειρά!!! :D

Καλημέρα ..

εχθές κι εμείς γυρίσαμε πάλι απο το Μαιευτήριο "Μητέρα" όπου είχαμε ξαναμπεί την Τετάρτη λόγω αυξημένου ίκτερου .. μπήκαμε έκτακτα με τιμή 19,9 και βγήκαμε με 11,4 .. οφείλω να ομολογήσω ότι σε νιώθω μιας κι εμένα έμεινε σε 3πλή λάμπα για 3 24ωρα νοθρός, με πλήρη αφυδάτωση μιας και δεν έτρωγε τίποτα στο σπίτι παρα μόνο κοιμόταν .. του έκαναν άπειρες εξετάσεις, το χιλιοτρυπήσανε στη φτερνίτσα του, στα χεράκια του για να βρούνε φλέβες, του είχαν φλεβοκαθετήρα για τον ορό, του κάνανε ηβική παρακέντηση για καλλιέργεια ούρων .. τον άκουγα να κλαίει και σπάραζε η καρδούλα μου ..

Μας ταλαιπωρήσανε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! Απο την 3η μέρα της γέννησής του τους φώναζε ότι είχε ίκτερο, τον έβλεπα ότι κιτρίνιζε και μου έλεγαν οι μαίες ότι είναι ιδέα μου, και ότι δεν έχουνε καμία εντολή να βάλουν το παιδί στη λάμπα και άλλες τέτοιες @@ριες!! Γέννησα την Τρίτη 25/11 και την Παρασκευή 28/11 το βράδυ κάνανε μετά απο πολλές πιέσεις μου μέτρηση και μου είπανε ότι το ίκτερο είναι στο 14! Φρίκαρα! Πήρα τη γιατρό μου η οποία έδωσε εντολή να το πάρουν το παιδί, να το βάλουν σε 2πλή λάμπα με 2ωρη σίτιση με Τ/Δ και να μου το φέρουν όταν θα έχει πέσει πλέον. Την επομένη έπεσε στο 11,4 και μου τον έφεραν για να βγούμε.. και πάλι δεν ήταν καλά το παιδί μιας και κοιμόταν συνέχεια και τους έλεγα να με κρατήσουν μια μέρα παραπάνω για να πέσει πιο πολύ και να φύγουμε με σιγουριά αλλά μου είπανε ότι ανησυχώ άδικα και πάλι κι άλλες @@ριες!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???????????

Να μπούμε έκτακτα μετά απο 4 μέρες και να ξοδέψουμε 1.550 ευρώ για κάτι που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε ..

Να προσθέσω ότι το "ΜΗΤΕΡΑ" είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! ΚΑΜΙΑ εξυπηρέτηση! Μου ζητήσανε μωρομάντηλα για να σκουπίσουν το παιδί, ζήτησα Pampers και μου είπανε ότι καλό θα ήτανε να πάει ο άντρας μου στο σούπερ μάρκετ και να αγοράσει ένα πακέτο γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!! .. μου είπανε ότι πρέπει να βγάζω το γάλα μου με θήλαστρο και ότι θα μου φέρουν εκείνοι θήλαστρο αλλά ακόμα περιμένω!! Ζήτησα ένα depon διότι με ΠΕΘΑΝΕ το κεφάλι μου και ακόμα το περιμένω! Τους είπα ότι δεν είχα φώς στο μπάνιο του δωματίου όπως επίσης και φώς νυκτός που έχουν σε όλα τα δωμάτια με αποτέλεσμα το βράδυ να βυθίζομαι στο απόλυτο σκοτάδι και με έγραψαν κανονικά! Ζήτησα λίγη bepanthol διότι φύγαμε βιαστικά απο το σπίτι και δεν είχα πάρει μαζί μου τίποτα (πίστευα φυσικά ότι θα είχανε κι εκεί!) και μου είπανε ότι δεν έχουν! ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ BEPANTHOL????????????????? .. τι να σας πώ .. 230 ευρώ την ημέρα το 2κλινο και ΚΑΜΙΑ παροχή .. μόνο ένα ψυγείο είχε .. Ζήτησα να έρθουν να μου βγάλουν τον ορό απο το μικρό για να τον κάνω μπανάκι και δεν ήρθε κανείς!! Μόνη μου πήρα τον ορό και τον έκανα μπάνιο .. Μετάνιωσα που δε συμπλήρωσα ένα δελτίο παραπόνων ..

Τέλος πάντων .. τώρα φίλε pepvag κάνε ό,τι κι εμείς ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ !!!!!! Όπου έχει πιο πολύ ήλιο το σπίτι σου βάλε τον μάγκα να κάνει ηλιοθεραπεία! Εμείς τον έχουμε στην κουζίνα .. του έχω και το ράδιο ανοιχτό να ακούει RedFM να μορφώνεται το παιδί!!!

Εύχομαι να είναι περαστικά μας! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ!!!!!

.. και να είναι τα τελευταία που θα ζήσουμε .. !!

Πολύ φιλικά .. Αθηνά :wink:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Το ΙΑΣΩ δεν είχε αυτά τα χάλια όπως μου τα περιέγραψες φίλη μου,αλλά και σε αυτό δεν θα είχα και εμπιστοσύνη με όσα είδα να το εμπιστευτώ και απόλυτα.

Από εξυπηρέτηση μη το συζητάμε είναι πολύ κάτω των προσδοκιών.

Στην Ελλάδα τελικά έχουν χαλάσει πολλά πράγματα ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα.

Αν δεν φωνάξεις και δεν απειλήσεις δεν σε υπολογίζει κανείς τους.

Καλημέρα ..

εχθές κι εμείς γυρίσαμε πάλι απο το Μαιευτήριο "Μητέρα" όπου είχαμε ξαναμπεί την Τετάρτη λόγω αυξημένου ίκτερου .. μπήκαμε έκτακτα με τιμή 19,9 και βγήκαμε με 11,4 .. οφείλω να ομολογήσω ότι σε νιώθω μιας κι εμένα έμεινε σε 3πλή λάμπα για 3 24ωρα νοθρός, με πλήρη αφυδάτωση μιας και δεν έτρωγε τίποτα στο σπίτι παρα μόνο κοιμόταν .. του έκαναν άπειρες εξετάσεις, το χιλιοτρυπήσανε στη φτερνίτσα του, στα χεράκια του για να βρούνε φλέβες, του είχαν φλεβοκαθετήρα για τον ορό, του κάνανε ηβική παρακέντηση για καλλιέργεια ούρων .. τον άκουγα να κλαίει και σπάραζε η καρδούλα μου ..

Μας ταλαιπωρήσανε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! Απο την 3η μέρα της γέννησής του τους φώναζε ότι είχε ίκτερο, τον έβλεπα ότι κιτρίνιζε και μου έλεγαν οι μαίες ότι είναι ιδέα μου, και ότι δεν έχουνε καμία εντολή να βάλουν το παιδί στη λάμπα και άλλες τέτοιες @@ριες!! Γέννησα την Τρίτη 25/11 και την Παρασκευή 28/11 το βράδυ κάνανε μετά απο πολλές πιέσεις μου μέτρηση και μου είπανε ότι το ίκτερο είναι στο 14! Φρίκαρα! Πήρα τη γιατρό μου η οποία έδωσε εντολή να το πάρουν το παιδί, να το βάλουν σε 2πλή λάμπα με 2ωρη σίτιση με Τ/Δ και να μου το φέρουν όταν θα έχει πέσει πλέον. Την επομένη έπεσε στο 11,4 και μου τον έφεραν για να βγούμε.. και πάλι δεν ήταν καλά το παιδί μιας και κοιμόταν συνέχεια και τους έλεγα να με κρατήσουν μια μέρα παραπάνω για να πέσει πιο πολύ και να φύγουμε με σιγουριά αλλά μου είπανε ότι ανησυχώ άδικα και πάλι κι άλλες @@ριες!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???????????

Να μπούμε έκτακτα μετά απο 4 μέρες και να ξοδέψουμε 1.550 ευρώ για κάτι που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε ..

Να προσθέσω ότι το "ΜΗΤΕΡΑ" είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! ΚΑΜΙΑ εξυπηρέτηση! Μου ζητήσανε μωρομάντηλα για να σκουπίσουν το παιδί, ζήτησα Pampers και μου είπανε ότι καλό θα ήτανε να πάει ο άντρας μου στο σούπερ μάρκετ και να αγοράσει ένα πακέτο γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!! .. μου είπανε ότι πρέπει να βγάζω το γάλα μου με θήλαστρο και ότι θα μου φέρουν εκείνοι θήλαστρο αλλά ακόμα περιμένω!! Ζήτησα ένα depon διότι με ΠΕΘΑΝΕ το κεφάλι μου και ακόμα το περιμένω! Τους είπα ότι δεν είχα φώς στο μπάνιο του δωματίου όπως επίσης και φώς νυκτός που έχουν σε όλα τα δωμάτια με αποτέλεσμα το βράδυ να βυθίζομαι στο απόλυτο σκοτάδι και με έγραψαν κανονικά! Ζήτησα λίγη bepanthol διότι φύγαμε βιαστικά απο το σπίτι και δεν είχα πάρει μαζί μου τίποτα (πίστευα φυσικά ότι θα είχανε κι εκεί!) και μου είπανε ότι δεν έχουν! ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ BEPANTHOL????????????????? .. τι να σας πώ .. 230 ευρώ την ημέρα το 2κλινο και ΚΑΜΙΑ παροχή .. μόνο ένα ψυγείο είχε .. Ζήτησα να έρθουν να μου βγάλουν τον ορό απο το μικρό για να τον κάνω μπανάκι και δεν ήρθε κανείς!! Μόνη μου πήρα τον ορό και τον έκανα μπάνιο .. Μετάνιωσα που δε συμπλήρωσα ένα δελτίο παραπόνων ..

Τέλος πάντων .. τώρα φίλε pepvag κάνε ό,τι κι εμείς ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ !!!!!! Όπου έχει πιο πολύ ήλιο το σπίτι σου βάλε τον μάγκα να κάνει ηλιοθεραπεία! Εμείς τον έχουμε στην κουζίνα .. του έχω και το ράδιο ανοιχτό να ακούει RedFM να μορφώνεται το παιδί!!!

Εύχομαι να είναι περαστικά μας! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ!!!!!

.. και να είναι τα τελευταία που θα ζήσουμε .. !!

Πολύ φιλικά .. Αθηνά :wink:

Νanouka καλό κουράγιο σου εύχομαι, θα χρειαστεί να παρακολουθείς το παιδί για καμιά εβδομάδα στο σπίτι ίσως και να κάνεις μια επαναληπτική εξέταση να δεις που βρίσκεστε (εμείς έτσι κάναμε) και μετά όλα καλά. Όσο για το ΜΗΤΕΡΑ και τις παροχές του, δυστυχώς αυτά συμβαίνουν παντού, μόνο για τα λεφτά νοιάζονται, από φροντίδα και ανθρωπιά μηδέν. Εγώ δεν μετανιώνω ούτε στιγμή που με το παραμικρό που μου έκαναν στο Ιασώ τους στόλιζα γιατί από αδιαφορία κι εκεί πάνε καλά! Εννοείται ότι ούτε τα λάθη τους παραδέχονται και δυστυχώς αναγκαζόμαστε να τα χρυσοπληρώνουμε εμείς...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...