Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

25η εβδομάδα διακοπή κύησης - οζωδης σκλήρυνση

Lamarg

Recommended Posts

Λοιπόν μετά τον τοκετό γύρισα στο σπίτι ένα κουρέλι..και από πριν δεν κοιμόμουνα τα βράδια αλλά παράγινε το κακό.Ένιωθα πως δεν έχω αέρα στα πνευμόνια μου.Νόμιζα ότι πάθαινα κρίση πανικού..ευτυχώς την τρίτη μέρα μετά τον τοκετό ειχα τέτοια δυσφορία και ανέβηκα νοσοκομείο.Και εκεί άρχισε ο δεύτερος γολγοθάς.Αρχικά μας είπαν για πνευμονική εμβολή,εν συνεχεία για καρδιακή ανεπάρκεια και τέλος για νεφρική ανεπάρκεια.Μας αποτελείωσαν..τελικά δεν ίσχυαν και δεν μπόρεσαν να καταλήξουν οι γιατροί...Μέσα στο πένθος και τη μαυρίλα μου είχα και τους γιατρούς να λένε τα χειρότερα σενάρια χωρίς βέβαια να είναι σίγουροι.Οι μισοί γιατροί είπαν για προεκλαμψία μετά τον τοκετό (εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί} και οι άλλοι μισοί διαφώνησαν.Μέχρι και που γέννησα δεν είχα κανένα πρόβλημα..Όλα έγιναν μετά..άκρη ακόμα δε βγάλαμε κι εγώ γυρνάω σε γιατρούς να δω τι θα γίνει για να ξέρω σε επόμενη εγκυμοσύνη.

Συγγνώμη για το κατεβατό.

Διαφημίσεις

αχ κορίτσι μου... ότι και να σου πω είναι λίγο... θα σου πρότεινα και εγώ να δεις έναν ειδικό, θα σε βοηθήσει πολύ, δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό που πέρασες. Αφού οι γιατροί δεν βρήκαν κάτι, μήπως είναι κρίση πανικού? το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά θέλω να προσέξεις τον εαυτό σου. 

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

Αχ κορίτσι μου και με  μένα τα ίδια , πήγαινα νοσοκομείο με ανεβασμένη πίεση και κάποια ηπατικά. Άγχος και πολλά φάρμακα βλέπεις...  Ευτυχώς ήταν όλα λόγω στεναχώριας και τα ηπατικά πέσανε αμέσως μετά τη διακοπή των φαρμάκων. 

Είχα ήδη ξεκινήσει ψυχολόγο, είχα κλείσει ραντεβού πριν μπω για τη πρόκληση και τις δύο φορές. 

Να λες ευτυχώς που είσαι καλά... Θέλει προσπάθεια και χρόνο... Αρκετό χρόνο κοριτσάκι μου. Έχε υπομονή και επιμονή .... να μην κάθεσαι μόνη σου. Έχεις παρέα; Δουλεύεις;

Επεξεργάστηκαν by gkmpl

12 ώρες πρίν, Pleiad είπε:

αχ κορίτσι μου... ότι και να σου πω είναι λίγο... θα σου πρότεινα και εγώ να δεις έναν ειδικό, θα σε βοηθήσει πολύ, δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό που πέρασες. Αφού οι γιατροί δεν βρήκαν κάτι, μήπως είναι κρίση πανικού? το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά θέλω να προσέξεις τον εαυτό σου. 

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου τόσο πολύ!Όσο ήμουν στο νοσοκομείο το μόνο που με ένοιαζε ήταν αν θα γίνω καλά για να μπορέσω μακροπρόθεσμα να ξαναμείνω έγκυος.Με τρόμαξαν με την προεκλαμψία,ξέρω πόσο σοβαρό είναι και μια γιατρός μου είπε ότι θα το ξαναπάθω σίγουρα σε επόμενη εγκυμοσύνη με αβέβαιη έκβαση..με αποτελείωσε τότε αλλά προσπαθώ να είμαι θετική..Να είσαι καλά για το ενδιαφέρον.

On 26/4/2018 at 3:31 ΠΜ, Lamarg είπε:

Λοιπόν μετά τον τοκετό γύρισα στο σπίτι ένα κουρέλι..και από πριν δεν κοιμόμουνα τα βράδια αλλά παράγινε το κακό.Ένιωθα πως δεν έχω αέρα στα πνευμόνια μου.Νόμιζα ότι πάθαινα κρίση πανικού..ευτυχώς την τρίτη μέρα μετά τον τοκετό ειχα τέτοια δυσφορία και ανέβηκα νοσοκομείο.Και εκεί άρχισε ο δεύτερος γολγοθάς.Αρχικά μας είπαν για πνευμονική εμβολή,εν συνεχεία για καρδιακή ανεπάρκεια και τέλος για νεφρική ανεπάρκεια.Μας αποτελείωσαν..τελικά δεν ίσχυαν και δεν μπόρεσαν να καταλήξουν οι γιατροί...Μέσα στο πένθος και τη μαυρίλα μου είχα και τους γιατρούς να λένε τα χειρότερα σενάρια χωρίς βέβαια να είναι σίγουροι.Οι μισοί γιατροί είπαν για προεκλαμψία μετά τον τοκετό (εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί} και οι άλλοι μισοί διαφώνησαν.Μέχρι και που γέννησα δεν είχα κανένα πρόβλημα..Όλα έγιναν μετά..άκρη ακόμα δε βγάλαμε κι εγώ γυρνάω σε γιατρούς να δω τι θα γίνει για να ξέρω σε επόμενη εγκυμοσύνη.

Συγγνώμη για το κατεβατό.

Μερικές φορές η ζωή είναι τόσο άδικη....Αλλά όλα δυστυχώς μέσα στο παιχνιδι είναι..

Εγώ προσωπικά ζούσα σε ένα συννεφάκι ,δεν ήξερα Τι Θα πει στεναχώρια.. μέχρι που αρρώστησε ο πατέρας μου.κ τότε είδα κ κατάλαβα πόση δυστυχία υπάρχει στον κόσμο.. μπαινοβγαιναμε σε νοσοκομεία κ ο κόσμος μέσα εκεί ενιωθα πως ήταν περισσότερος από έξω.. γνώρισα παιδί με καρκίνο στον εγκέφαλο που η διάγνωση έγινε στα 9 του Κ τότε ήταν 21 που η δύναμη του ήταν απίστευτη...είχε τόσα προβλήματα  τόσο μεγάλο πονο,έπαιρνε τεράστιες δόσεις από παυσίπονα κ ομωσ δεν τον άκουσα να παραπονιέται...Κ τότε ένιωσα τόσο λίγη.. τα βράδια κοιμόμουν μόνο κάνοντας την προσευχή μου...που δεν εισακούστηκε ποτέ. .Κ τότε θύμωσα.. Δεν ήθελα να φοράω το σταυρό μου.μ

Μετά ηρθαν κ τα δικά  μου προβληματα(εξωμητριο ινομυωματα) κ όμως κ εκείνα τελικά τα Άντεξα..

Εγώ πάλι σ αυτό το φόρουμ.βρηκα γυναίκες που καταλαβαινόμαστε.. βρήκα φίλες πιο φίλες από αυτές που έχω από μικρή.. είδα τον πόνο.. Αλλά είδα Κ την λύτρωση κ την χαρά.. 

Η ζωή είναι μια θάλασσα έλεγε η γιαγιά μου..Κ είχε δικιο..

Κοίτα τον εαυτό σου.. βρες τον πιο έμπειρο κ κατάλληλο γιατρό..μείνε μ αυτούς που σ αγαπάνε.. Κ εμείς θα μαστε εδώ μαζί σου..να μιλάμε.. Κ να μοιραζόμαστε τον πόνο σου..

Διαφημίσεις

On 26/4/2018 at 4:02 ΜΜ, gkmpl είπε:

Αχ κορίτσι μου και με  μένα τα ίδια , πήγαινα νοσοκομείο με ανεβασμένη πίεση και κάποια ηπατικά. Άγχος και πολλά φάρμακα βλέπεις...  Ευτυχώς ήταν όλα λόγω στεναχώριας και τα ηπατικά πέσανε αμέσως μετά τη διακοπή των φαρμάκων. 

Είχα ήδη ξεκινήσει ψυχολόγο, είχα κλείσει ραντεβού πριν μπω για τη πρόκληση και τις δύο φορές. 

Να λες ευτυχώς που είσαι καλά... Θέλει προσπάθεια και χρόνο... Αρκετό χρόνο κοριτσάκι μου. Έχε υπομονή και επιμονή .... να μην κάθεσαι μόνη σου. Έχεις παρέα; Δουλεύεις;

Αχ καλή μου..μεγάλη ταλαιπωρία πέρασες κι εσύ.Χαίρομαι που τα ξεπέρασες..Αν δεν πήγαινα νοσοκομείο θα είχα τώρα σοβαρά προβλήματα..με πείραξαν πολύ τα φάρμακα.Ακόμα εχω θέματα που ελπίζω να τα λύσω.Παρέα εκτός της μαμάς μου και του άντρα μου δεν έχω και δεν θέλω να τους στεναχωρώ..μιλάω όμως εδώ σε σας και νιώθω πολύ καλύτερα.Δουλεύω πολλές ώρες..περιμένω να περάσει ο καιρός να ηρεμήσουμε λίγο..έτσι ελπίζω τουλάχιστον..

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!Εσύ πως πας?Εισαι καλά?

On 27/4/2018 at 9:27 ΠΜ, tzenaki1982 είπε:

Μερικές φορές η ζωή είναι τόσο άδικη....Αλλά όλα δυστυχώς μέσα στο παιχνιδι είναι..

Εγώ προσωπικά ζούσα σε ένα συννεφάκι ,δεν ήξερα Τι Θα πει στεναχώρια.. μέχρι που αρρώστησε ο πατέρας μου.κ τότε είδα κ κατάλαβα πόση δυστυχία υπάρχει στον κόσμο.. μπαινοβγαιναμε σε νοσοκομεία κ ο κόσμος μέσα εκεί ενιωθα πως ήταν περισσότερος από έξω.. γνώρισα παιδί με καρκίνο στον εγκέφαλο που η διάγνωση έγινε στα 9 του Κ τότε ήταν 21 που η δύναμη του ήταν απίστευτη...είχε τόσα προβλήματα  τόσο μεγάλο πονο,έπαιρνε τεράστιες δόσεις από παυσίπονα κ ομωσ δεν τον άκουσα να παραπονιέται...Κ τότε ένιωσα τόσο λίγη.. τα βράδια κοιμόμουν μόνο κάνοντας την προσευχή μου...που δεν εισακούστηκε ποτέ. .Κ τότε θύμωσα.. Δεν ήθελα να φοράω το σταυρό μου.μ

Μετά ηρθαν κ τα δικά  μου προβληματα(εξωμητριο ινομυωματα) κ όμως κ εκείνα τελικά τα Άντεξα..

Εγώ πάλι σ αυτό το φόρουμ.βρηκα γυναίκες που καταλαβαινόμαστε.. βρήκα φίλες πιο φίλες από αυτές που έχω από μικρή.. είδα τον πόνο.. Αλλά είδα Κ την λύτρωση κ την χαρά.. 

Η ζωή είναι μια θάλασσα έλεγε η γιαγιά μου..Κ είχε δικιο..

Κοίτα τον εαυτό σου.. βρες τον πιο έμπειρο κ κατάλληλο γιατρό..μείνε μ αυτούς που σ αγαπάνε.. Κ εμείς θα μαστε εδώ μαζί σου..να μιλάμε.. Κ να μοιραζόμαστε τον πόνο σου..

Τι όμορφα λόγια..η ζωή είναι θάλασσα...έτσι ακριβώς!Αντέχουμε τελικά περισσότερα από όσα νομίζουμε..Πόσο σε νιώθω στο κομμάτι με την προσευχή..σαν τρελή παρακαλούσα για το μωρό μου..έλεγα δεν μπορεί έφυγε ο μπαμπάς μου δεν θα φύγει και το μωρό μου..αλλά τους έχω και τους δυο στον ουρανό..και μετά θύμωσα πολύ και έχασα την πίστη μου σε όλα.Κι εγώ βρήκα εδώ τη στήριξη και το ενδιαφέρον..αλαφρώνει ο πόνος μου.Οι φίλοι δεν θέλουν να ακούνε..φοβούνται?δεν αντέχουν?δεν ξέρω και δε θέλω να τους επιβαρύνω με τα δικά μου..σε ευχαριστώ και σένα και όλα τα κορίτσια!Δε νιώθω πια τόσο μόνη. .να είστε όλες καλά με υγεία!

• 1 month later...

17 Ιουνίου είχαμε ΠΗΤ...

Δε μπορώ να μην σκέφτομαι.Τωρα θα ήμουν σπίτι με το μωρό μου..Ο Γολγοθάς μας δεν έχει τέλος.Απο Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα έχουμε γυρίσει ο,τι γιατρό υπάρχει. Χωρίς τελειωμό. Συνέχεια βρίσκουν κάτι,ο καθένας λέει το σενάριό του,το χειρότερο πάντα χωρίς ωστόσο να μπορεί τελικά να το επιβεβαιώσει. Και ο ένας με παραπέμπει στον αλλο. Έχω πάει  σε όλους!!!!Κάνουμε με το σύζυγο έλεγχο για οζωδη σκληρυνση και κάναμε μαγνητική τομογραφία και αξονική στο κεφάλι. Στην αρχή μου είπαν ότι είχα οζίδια μετά επασβεστωσεις και τελικά ανεύρυσμα. Διαφωνούσαν μεταξύ τους οι γιατροί και τελικά φυσικά δεν καταλήξαμε πουθενά.Και Δευτέρα πάλι θα ακυρώσουμε δουλειες και πάλι θα πάμε σε γιατρό νευροχειρουργό στη Θεσσαλονίκη καθότι στην επαρχία  δεν έχουμε αρκετές ειδικότητες. Αυτή είναι η ζωή μου τους τελευταίους 5 μήνες. Καθε βδομάδα γιατρός χωρίς όμως ξεκάθαρη άποψη.Έχουμε τσακίσει ψυχικά σωματικά οικονομικά.Ποσα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Δεν υπάρχει τέλος. Τα αποτελέσματα του μωρού από το Μάρτιο δεν έχουν βγει ακόμα και δεν ξέρω αν μας δουλεύουν. Με πάνε από μήνα σε μήνα παίζοντας με τα νεύρα μου που είναι σε κακό χάλι. Θέλουμε να μάθουμε να προχωρήσουμε. Δε σας κρύβω πως όταν μου είπαν για πιθανό ανεύρυσμα στο κεφάλι έκανα μια ακραία σκέψη...δε με φοβίζει ο θάνατος γιατί θα βρεθώ με το μωρό μου που είναι στον ουρανό και επιτέλους θα ηρεμήσει η ψυχή μου που θα ανταμώσουμε και θα είμαστε μαζί..

Δύσκολη νύχτα...

Γιατί κορίτσι μου; Γιατί;  Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τα αν. Ναι τσακιστηκαμε όλοι μας και ψυχολογικά και άσε και το οικονομικό! Και γω 2 φορές!!! Τα αποτελέσματα γιατί δεν τα πήρατε ακόμα ; Δεν καταλαβαίνω....  Από πού τα περιμένετε;

Έχεις πάρει ψυχολογική βοήθεια; Είναι δύσκολη η μέρα αλλά προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να απασχολείς το μυαλό σου. Αν νομίζεις βεβαια, ότι θα είσαι καλύτερα με το να πενθήσεις κάν'το! Αλλά.... Είσαι εδώ ζωντανή με όλη τη ζωή μπροστά σου! Ξέρεις πόσα υγιή παιδάκια σε περιμένουν; Δεν ξέρεις! Τα παιδάκια μας είναι μαζί στον ουρανό και παίζουν.... Όχι μόνο τα δικά μας! Και άλλα πολλά! εμείς είμαστε εδώ όμως! Κάνε ένα μπανάκι, ντυσου, βαψου και πήγαινε μια βόλτα. Δώσε σήμερα σε ένα μωράκι ένα δωράκι.... Άναψε ένα κεράκι.... Τίμησε το και άσε το να ησυχάσει. Ότι θες είμαστε εδώ, όλες! Το νιώθεις και συ όπως και εγώ....

@gkmplΣε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου..Το περιβάλλον μου δε δείχνει το ενδιαφέρον και την κατανόηση που βρήκα σε αυτό το forum..

Στην Αθήνα τα έστειλε ο γιατρός μας. Κανονικά τα αποτελέσματα βγαίνουν σε ένα μήνα περίπου αλλά μας είπαν ότι θα εφαρμόσουν μια νέα μέθοδο και περιμένουν τόσο καιρό ένα υλικό από Αμερική..και ότι θα μας το κάνουν δωρεάν.Θα ψαξουν για μεταλλαξη σε δυο  γονίδια που ενοχοποιουνται  για οζωδη σκληρυνση. Τι να πω.. κάνουν έρευνα;δεν ξέρω τι παίζει και δεν έχω καθαρο μυαλό και ψυχραιμία να σκεφτώ. Είχε κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία;

Αυτή τη στιγμή δε βλέπω φως από πουθενά. Σα ρομπότ βγάζω τη βδομάδα μηχανικά. Τίποτα δε με ευχαριστεί. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει αυτό αργότερα. ..

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου δεν έχω εμπειρία ή κάτι που να μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν βρίσκω λόγια αξία για να πω αυτά που νιώθω διαβάζοντας τα ποστ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ και να στείλω όλη την θετική ενέργεια για να βγείτε νικητές !

Μάλιστα..  δεν γνωρίζω κατι να σου πω.Ισως να κάνουν έρευνα όντως.

Ζητα βοήθεια όμως, μη το παλεύεις μόνη σου....δεν γίνεται! Μακαρι να μπορούσα να σε πάρω μια αγκαλιά.... Αν το θέμα είναι το οικονομικό απευθυνσου σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας ή στο νοσοκομείο της πόλης σου. Κάνουν καλή δουλειά. Έχω πάει και εγώ, αν και στην αρχή ντρεπομουν, αλλά το πένθος και η θλίψη δεν είναι ντροπή! Σε παρακαλώ....

21 ώρες πρίν, Lamarg είπε:

17 Ιουνίου είχαμε ΠΗΤ...

Δε μπορώ να μην σκέφτομαι.Τωρα θα ήμουν σπίτι με το μωρό μου..Ο Γολγοθάς μας δεν έχει τέλος.Απο Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα έχουμε γυρίσει ο,τι γιατρό υπάρχει. Χωρίς τελειωμό. Συνέχεια βρίσκουν κάτι,ο καθένας λέει το σενάριό του,το χειρότερο πάντα χωρίς ωστόσο να μπορεί τελικά να το επιβεβαιώσει. Και ο ένας με παραπέμπει στον αλλο. Έχω πάει  σε όλους!!!!Κάνουμε με το σύζυγο έλεγχο για οζωδη σκληρυνση και κάναμε μαγνητική τομογραφία και αξονική στο κεφάλι. Στην αρχή μου είπαν ότι είχα οζίδια μετά επασβεστωσεις και τελικά ανεύρυσμα. Διαφωνούσαν μεταξύ τους οι γιατροί και τελικά φυσικά δεν καταλήξαμε πουθενά.Και Δευτέρα πάλι θα ακυρώσουμε δουλειες και πάλι θα πάμε σε γιατρό νευροχειρουργό στη Θεσσαλονίκη καθότι στην επαρχία  δεν έχουμε αρκετές ειδικότητες. Αυτή είναι η ζωή μου τους τελευταίους 5 μήνες. Καθε βδομάδα γιατρός χωρίς όμως ξεκάθαρη άποψη.Έχουμε τσακίσει ψυχικά σωματικά οικονομικά.Ποσα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Δεν υπάρχει τέλος. Τα αποτελέσματα του μωρού από το Μάρτιο δεν έχουν βγει ακόμα και δεν ξέρω αν μας δουλεύουν. Με πάνε από μήνα σε μήνα παίζοντας με τα νεύρα μου που είναι σε κακό χάλι. Θέλουμε να μάθουμε να προχωρήσουμε. Δε σας κρύβω πως όταν μου είπαν για πιθανό ανεύρυσμα στο κεφάλι έκανα μια ακραία σκέψη...δε με φοβίζει ο θάνατος γιατί θα βρεθώ με το μωρό μου που είναι στον ουρανό και επιτέλους θα ηρεμήσει η ψυχή μου που θα ανταμώσουμε και θα είμαστε μαζί..

Δύσκολη νύχτα...

Ποσο με στεναχωρουν τα τελευταια σου λογια...

Ψαξε για βοηθεια...μην το κανεισ αυτονστον εαυτο σου....σκεωου αυτουσ που σε νοιαζονται κ μεινε δυνατη...

Αν οι φιλοι σου δεν μπορουν να σου σταθουν...εχεισ εμασ..μιλα μασ να ξεσπασ..

Θα ρθει η ωρα που ολα θα στρωσουν....

21 ώρες πρίν, Dust pink είπε:

Κορίτσι μου δεν έχω εμπειρία ή κάτι που να μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν βρίσκω λόγια αξία για να πω αυτά που νιώθω διαβάζοντας τα ποστ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ και να στείλω όλη την θετική ενέργεια για να βγείτε νικητές !

Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Να είσαι καλά με υγεία!

21 ώρες πρίν, gkmpl είπε:

Μάλιστα..  δεν γνωρίζω κατι να σου πω.Ισως να κάνουν έρευνα όντως.

Ζητα βοήθεια όμως, μη το παλεύεις μόνη σου....δεν γίνεται! Μακαρι να μπορούσα να σε πάρω μια αγκαλιά.... Αν το θέμα είναι το οικονομικό απευθυνσου σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας ή στο νοσοκομείο της πόλης σου. Κάνουν καλή δουλειά. Έχω πάει και εγώ, αν και στην αρχή ντρεπομουν, αλλά το πένθος και η θλίψη δεν είναι ντροπή! Σε παρακαλώ....

Σε ευχαριστώ πολύ και μόνο που μου το λες είναι σα να τη νιώθω την αγκαλιά σου...Έχω μάθει να παλεύω μόνη μου και πάντα εγώ να στηρίζω τους άλλους... Αλλά τώρα ναι θέλω βοήθεια και υποστήριξη.. έσπασα...Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος ντροπής,το πένθος είναι μια φυσιολογική και αναπόφευκτη διαδικασία που περνά κάποιος που έχει βιώσει απώλεια.. Σήμερα είμαι πιο ήρεμη..Αύριο θα πάω και σε άλλο γιατρό και θα μάθω ελπίζω αν υπάρχει κάτι ανησυχητικό στη μαγνητική.

Να είσαι καλά και εσύ και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα..Σας ευχαριστώ πολύ!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από εξετάσεις στον κ. Τσιτσόπουλο Βιοϊατρική Αθηνών.

Εδώ και τρεις μήνες, Μάρτιο τα στείλαμε, μου λένε ότι θα βγάλουν τα γονιδιακά αποτελέσματα του μωρού και ενώ είχαμε πει 15 Ιουνίου τώρα μου είπαν σε ένα μήνα.

Αυτές οι εξετάσεις θέλουν 15-20 μέρες να βγουν σε άλλα εργαστήρια που ρώτησα. Και ρωτάω τιμή και μου λένε ότι θα το κάνουν δωρεάν. Στην αρχή σκεφτήκαμε μήπως τα χρησιμοποιούν για έρευνα γιατί μου είπαν ότι θα εφαρμόσουν μια νέα μέθοδο αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει.Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει ή έχει ανάλογη εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ.

17 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Ποσο με στεναχωρουν τα τελευταια σου λογια...

Ψαξε για βοηθεια...μην το κανεισ αυτονστον εαυτο σου....σκεωου αυτουσ που σε νοιαζονται κ μεινε δυνατη...

Αν οι φιλοι σου δεν μπορουν να σου σταθουν...εχεισ εμασ..μιλα μασ να ξεσπασ..

Θα ρθει η ωρα που ολα θα στρωσουν....

Σε ευχαριστώ πολύ. Ευτυχώς που γράφω εδώ και ηρεμώ και δε νιώθω μόνη μου..Ξέσπασα και σήμερα είναι πιο ήρεμη. Θέλω να τελειώσω με εξετάσεις και γιατρούς να πάρω τις απαντήσεις που πρέπει και να συνεχίσω..να βρω πάλι τους ρυθμούς μου...ούτε θυμάμαι πως ήταν η ζωή μου πριν καιρό...

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Lamarg είπε:

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από εξετάσεις στον κ. Τσιτσόπουλο Βιοϊατρική Αθηνών.

Εδώ και τρεις μήνες, Μάρτιο τα στείλαμε, μου λένε ότι θα βγάλουν τα γονιδιακά αποτελέσματα του μωρού και ενώ είχαμε πει 15 Ιουνίου τώρα μου είπαν σε ένα μήνα.

Αυτές οι εξετάσεις θέλουν 15-20 μέρες να βγουν σε άλλα εργαστήρια που ρώτησα. Και ρωτάω τιμή και μου λένε ότι θα το κάνουν δωρεάν. Στην αρχή σκεφτήκαμε μήπως τα χρησιμοποιούν για έρευνα γιατί μου είπαν ότι θα εφαρμόσουν μια νέα μέθοδο αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει.Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει ή έχει ανάλογη εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Ευτυχώς που γράφω εδώ και ηρεμώ και δε νιώθω μόνη μου..Ξέσπασα και σήμερα είναι πιο ήρεμη. Θέλω να τελειώσω με εξετάσεις και γιατρούς να πάρω τις απαντήσεις που πρέπει και να συνεχίσω..να βρω πάλι τους ρυθμούς μου...ούτε θυμάμαι πως ήταν η ζωή μου πριν καιρό...

Πάρε τηλ και επέμενε, έστω και κάτι αν έχουν δει, έστω και κάποια πρώτα αποτελέσματα με τη κλασσικη μέθοδο θα έχουν! ... Αν αυτοί για δικούς τους λόγους θέλουν να κάνουν και να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να δουν κάτι παραπάνω μπράβο τους, αλλά ας σου δώσουν μια κάποια εξήγηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Ενόχλησε τους, μισή ντροπή δική σου μισή δική τους..... Έστω τα πρώτα αποτελέσματα που λένε συνήθως ρε παιδί μου.... Σε μας τουλάχιστον και στα δύο (βέβαια διαφορετικές περιπτώσεις) μας έλεγαν τα πρώτα αποτελέσματα και μετά περνάμε τα τελικά. Ο γιατρός σου τι λέει;;;

Ολεσ εχουμε τα δικα μασ προβληματα...μικρα μεγαλα δεν εχει σημασια...καποιεσ τα ξεπερασαμε..αλλα μεχρι να γινει αυτο..λυγισαμε ..πεσαμε..σημασια εχει πωσ ξανα σηκωθηκαμε..

Κ βρηκαμε στηριξη απο εκει που δεν το περιμεναμε..

• 1 month later...
On Mon Jul 30 2018 at 10:39 ΜΜ, **nikos** είπε:

Καλησπερα, και σε εμας επεσε το joker 1/6000. Μπορω να ρωτησω την κοπελα που ανοιξε το θεμα, πως κινηθηκε για εξετασεις;(γενετιστες κτλ..) . Ευχαριστω πολυ

Λυπάμαι πραγματικά πολύ! Εμείς έχουμε διακόψει δύο , το ένα με ακόμα πιο σπάνιο εύρημα 1/1000000 ! Από γενετιστές ,από τους καλύτερους είναι ο Πάγκαλος. 

Στήριξε όσο μπορείς τη γυναίκα σου...

@Lamarg μου , πως είσαι;

Επεξεργάστηκαν by gkmpl

3 ώρες πρίν, **nikos** είπε:

ελπιζω να εχει και

φυσιολογικες τιμες. Αν επιτρεπεται αυτο το σπανιο ευρημα ξαναεμφανιστηκε;

Δόξα το Θεό όχι, αυτά συνήθως είναι δυστυχώς τυχαία τις περισσότερες φορές. 

Για τον καρυότυπο του μωρού επειδή θέλαμε ότι καλύτερο δεν σκέφτηκα την τιμή.100 πάνω 100 κάτω δεν θα μας σωσουνε, αλλά και πάλι ήταν φυσιολογικές.. Αλλά....κάναμε καρυότυπο ζεύγους στο χωρεμειο μήπως εμείς είχαμε καποιο θέμα. Έτσι ήρθε κάπως πιο "οικονομικα" το θέμα. Στον υπέρηχο β επιπέδου το βρήκατε; Ο γιατρός σας τι λέει;

Υπερηχο β, μετα πηγαμε σε 2 εμβρυοκαρδυολογους. Πηραμε αποφαση για διακοπη κυησης, διοτι η νοσος αυτη, ειναι αρκετα δυσκολη για οποιον την εχει και δεν θελουμε να ρισκαρουμε για το μελλον του μωρου(νευροκινητικα προβληματα,επιληψιες,αρρυθμιες καρδιας κτλ). Μιλησαμε με 7 γιατρους απο ωνασειο,μητερα,ιασω και 2 εξωτερικους γιατρους και ολοι ειπαν οτι ειναι αρκετα δυσκολο για το αν θα ζησει εντος της κοιλιας για να γεννηθει....οποτε η αποφαση , δυσκολη μεν, αλλα πιστευουμε η πιο σωστη.

1 ώρα πρίν, **nikos** είπε:

Υπερηχο β, μετα πηγαμε σε 2 εμβρυοκαρδυολογους. Πηραμε αποφαση για διακοπη κυησης, διοτι η νοσος αυτη, ειναι αρκετα δυσκολη για οποιον την εχει και δεν θελουμε να ρισκαρουμε για το μελλον του μωρου(νευροκινητικα προβληματα,επιληψιες,αρρυθμιες καρδιας κτλ). Μιλησαμε με 7 γιατρους απο ωνασειο,μητερα,ιασω και 2 εξωτερικους γιατρους και ολοι ειπαν οτι ειναι αρκετα δυσκολο για το αν θα ζησει εντος της κοιλιας για να γεννηθει....οποτε η αποφαση , δυσκολη μεν, αλλα πιστευουμε η πιο σωστη.

Σας έχω στείλει προσωπικό μήνυμα..

Η απόφαση είναι σίγουρα πάρα πολύ δύσκολη αλλά και εμάς τα ίδια μας είπαν οι γιατροί μας. Πολύ δύσκολη η συγκεκριμένη ασθένεια Και ειδικά αν έχει εμφανιστεί από εμβρυική ηλικία. Επίσης Και εμάς μας ανέφεραν ότι το έμβρυο μπορεί να μη ζούσε μέχρι τη γέννηση και ότι τα ραβδομυώματα μπορεί να  έφραζαν την καρδιά του οπότε θα υπήρχε κίνδυνος και για μένα και για την υγεία μου. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτό που είναι το μόνο θετικό είναι να ελπίζουμε ότι δεν είναι κάποια κληρονομική μετάλλαξη αλλά πραγματικά μας έκατσε το τζόκερ. Οπότε και σε επόμενη εγκυμοσύνη Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασυμβεί αν δεν υπάρχει κληρονομικό υπόβαθρο.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλή δύναμη και κουράγιο για τις μέρες που θα έρθουν να είστε δυνατοί και να στηρίξεις τη γυναίκα σου με όλες σου τις δυνάμεις.

15 ώρες πρίν, gkmpl είπε:

Λυπάμαι πραγματικά πολύ! Εμείς έχουμε διακόψει δύο , το ένα με ακόμα πιο σπάνιο εύρημα 1/1000000 ! Από γενετιστές ,από τους καλύτερους είναι ο Πάγκαλος. 

Στήριξε όσο μπορείς τη γυναίκα σου...

@Lamarg μου , πως είσαι;

@gkmplΈχω ηρεμήσει κάπως μπορώ να πω. Είναι λιγότερες οι μέρες τις οποίες δεν είμαι καλά πλέον. Την Παρασκευή που μας πέρασε πήραμε και τα αποτελέσματα του μωρού μας επιτέλους μετά από τόση αναμονή και τόση αγωνία. Τελικά υπήρχε οζώδης σκλήρυνση. μετάλλαξη στο συγκεκριμένο γονίδιο αλλά από ότι μας είπαν μάλλον δεν είναι κληρονομικό. Βέβαια περιμένουμε και τις δικές μας εξετάσεις στο ίδιο γονίδιο για να ξέρουμε σίγουρα ότι δεν είναι κληρονομικό και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να ξαναβρούμε τη ζωή μας.

Μέσα σε όλη την ατυχία ελπίζω να πάρω το θετικό νέο ότι δεν είναι κάτι κληρονομικό. Ευχαριστώ πολύ καλή μου για το ενδιαφέρον σου να είσαι πάντα καλά με υγεία και με το καλό το μωράκι σου!

1 ώρα πρίν, Lamarg είπε:

Η απόφαση είναι σίγουρα πάρα πολύ δύσκολη αλλά και εμάς τα ίδια μας είπαν οι γιατροί μας. Πολύ δύσκολη η συγκεκριμένη ασθένεια Και ειδικά αν έχει εμφανιστεί από εμβρυική ηλικία. Επίσης Και εμάς μας ανέφεραν ότι το έμβρυο μπορεί να μη ζούσε μέχρι τη γέννηση και ότι τα ραβδομυώματα μπορεί να  έφραζαν την καρδιά του οπότε θα υπήρχε κίνδυνος και για μένα και για την υγεία μου. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτό που είναι το μόνο θετικό είναι να ελπίζουμε ότι δεν είναι κάποια κληρονομική μετάλλαξη αλλά πραγματικά μας έκατσε το τζόκερ. Οπότε και σε επόμενη εγκυμοσύνη Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασυμβεί αν δεν υπάρχει κληρονομικό υπόβαθρο.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλή δύναμη και κουράγιο για τις μέρες που θα έρθουν να είστε δυνατοί και να στηρίξεις τη γυναίκα σου με όλες σου τις δυνάμεις.

@gkmplΈχω ηρεμήσει κάπως μπορώ να πω. Είναι λιγότερες οι μέρες τις οποίες δεν είμαι καλά πλέον. Την Παρασκευή που μας πέρασε πήραμε και τα αποτελέσματα του μωρού μας επιτέλους μετά από τόση αναμονή και τόση αγωνία. Τελικά υπήρχε οζώδης σκλήρυνση. μετάλλαξη στο συγκεκριμένο γονίδιο αλλά από ότι μας είπαν μάλλον δεν είναι κληρονομικό. Βέβαια περιμένουμε και τις δικές μας εξετάσεις στο ίδιο γονίδιο για να ξέρουμε σίγουρα ότι δεν είναι κληρονομικό και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να ξαναβρούμε τη ζωή μας.

Μέσα σε όλη την ατυχία ελπίζω να πάρω το θετικό νέο ότι δεν είναι κάτι κληρονομικό. Ευχαριστώ πολύ καλή μου για το ενδιαφέρον σου να είσαι πάντα καλά με υγεία και με το καλό το μωράκι σου!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Κοντεύουμε....

Να είσαι αισιόδοξη!  Δυστυχώς είμαστε πολλές που ταλαιπωρούμαστε, χαίρομαι που είσαι καλυτερα....  Έχε στο νου σου ότι μας περιμένουν τα καλύτερα! Ότι έγινε ήταν για να γίνει. Είμαστε και τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, που πλέον μπορούμε να ενημερωθουμε και το σημαντικότερο ότι βρίσκουν τα προβλήματα που υπάρχουν και μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα. 

Όταν πάρεις  και τα δικά σας αποτελέσματα ενημέρωσε μας αν θέλεις. Σου ξαναστελνω την αγκαλιά μου.....

• 2 εβδομάδες μετά...
On 1/8/2018 at 2:19 ΜΜ, Lamarg είπε:

Lamarg  που εισαι? Πωσ εισαι???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...